سیستم شما ویروسی هست وندوز عوض کنید و از یک آنتی ویروس آپ دیت شده استفاده کنید
برای به روز رسانی آنتی ویروس میتوانید از سایت www.iransetup.com استفاده کنید
Printable View
سیستم شما ویروسی هست وندوز عوض کنید و از یک آنتی ویروس آپ دیت شده استفاده کنید
برای به روز رسانی آنتی ویروس میتوانید از سایت www.iransetup.com استفاده کنید
درست میفرمائید.
آخرین بار کارت حافظه رو توسط خود دوربین فرمت کردم و اگر هم ویروسی روی اون بوده قائدتاً باید پاک میشد. از اون فرمت تا مشکل بعدی که پیش اومد هم دوربین و کارت حافظه رو به کامپیوتر وصل نکردم.
فکر میکنید اگه کارت 8 گیگ رو عوض کنم احتمالش هست که مشکل برطرف بشه؟
بهتر هست سوال خود را در یکی از دو تاپیک
پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
پاسخگویی به سوالات فنی توسط بخش خدمات آفومار
مطرح بفرمایید تا جواب را از متخصصان تعمیر دوربین دریافت بفرمایید.
تازه یه کارت دیگه گرفتم. تا چند روز دیگه نتیجه تست معلوم میشه.
شرمنده بابت اینکه این موضوع را در تاپیک نامناسب مطرح کردم.
سلام
سپاسگزار خواهم بود Hamid.Moradi تجربه تعويض 450 با 40D رو براي بنده و ديگر دوستان تازه كار
توضيح دهند ومزيت ها و معايب اين تعويض را توضيح دهند.
در پيفام خصوصي مطرح نكردم تا بقيه هم اگر خواستند بهره ببرند.
جناب من هم مدتي 40 دستم بود...
از هر 4 تا عكسي كه مي گرفت 1 عدد آن به اصطلاح دميج مي خورد...
يعني تصوير داراي پراش واوعاج شديد ميشد و يعني عكس كاملا آسب ديده بود..
مموري كارت رو هم چند باري عوض كرديم اما نتيجه نداد....
در نهايت مشكل مذكور شدت گرفت... از هر 3 عكس 2عدد دميج مي خورد...
من اين مشكل رو توي بعضي فروم هاي خارجي هم ديدم..
يكي از علت هاي شايع اون پردازنده ي اونه كه در اين مدل شديدا قاطيه...
يا ميان افزار آن (فايروير)
اگر با تعويض فاير وير مشكل حل نشد به فكر دوربين جديد باش...
جالبش اينجاست كه اگر عكس هاي دميج خورده رو از روي دوربين پاك مي كردي عكس هاي قبل و بعدش هم دميج مي خورد!!
در اينجاست كه بايد گفت :
امان از 40 دي
سلام
نویدجان
من هم چیزی روی اینترنت به طور خاص پیدا نکردم. اما در یک سفر همین مشکل را با 40D تجربه کردم! فقط شانسی که آوردم چندتایی از همان موضوع عکس گرفته بودم.
واقعاً اعصاب خرد کن است!!!
با سلام به دوستان
من دو سالي هست كه از اين نازنين استفاده مي كنم...كسب درآمد هم مي كنم گاهي.
ولي حتي يك بار هم چنين مشكلاتي نداشته ام.
البته دوربين من از شماره سريالهاي اصلي هست و كارت حافظه هم از اين برندهاي چرند و پرند نيست.
به نظر من، مشكلاتي كه در چند پست اخير مطرح شده مستقيما مربوط به كيفيت كارتهاي حافطه هست و كوچكترين ارتباطي به پردازنده يا ميان افزار دوربين نداره.
اينجاست كه بايد گفت:
امان از جنس چيني!
فعلا...
سلام
خوشبختانه من هم هیچ مشکلی نداشتم. دو سالی هست که این دوربین رو دارم. تا حالا هیچ مشکلی برام درست نکرده
سلام دوستان
نمیشه به این راحتی به این (بقول کیوان عزیز) نازنین تهمت !! زد .
همونطور که از آواتار بنده مشخصه من هم این دوربین را دارم ، از زمستان 86 تا حالا ، حدود 10000 شات با اون زدم با کارتهای مختلف و لنزهای مختلف ، الحمدلله تا حالا هیچ مشکلی با اون نداشتم . دوستان مشکل دوربینشان را با تعمیرگاههای مطمئن مطرح کنند ، انشاءالله که بر طرف بشه .
شما نمي دونيد كه وقتي آدم 400 تومن خرج مي كنه بره يه سفر براي يه سازماني از فعاليت هاشون عكاسي كنه...
و ببينه كه بعد از اتمام كار عكس ها اين طور دميج مي خورند.. چه حالي پيدا مي كنه!!!
اون وقته كه بايد دوربين رو زير پا له كني!! اون حس رو شما احساس نكردين!! خيلي دردآور هست....
ببين من نگفتم تمام اين دوربين ها اينطوره اما تقريبا بعضي هاش اينطوره....
با سلام
امروز مموری دوربینم را روی دوربینی غیر از کنون قرار دادم وچند شاتی زدم
نرم افزار DPP فولدر دوربین دیگر را شناسایی می کند ولی قادر به نمایش عکس ها نیست ( توقعی هم ازش نیست )
سوالم این هست که ایا می توان در صورتی که مموری درون دوربین هست بتوان تمامی فایلهای دوربین رو اکسپلور کرد ؟
سلام به همه
دوستان وقتی دوربین رو در حالت عکسبرداری سریع قرار میدم و دکمه شاتر رو فشار میدم دوربین 5 تا 6 عکس رو 6 فریم بر ثانیه میگیره ولی بقیه رو 1 فریم بر ثانیه میگیره. نمیدونم اشکال از کجاست . تنظیمات رو هم درست انجام میدم. اگه کسی از دوستان میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.
موفق باشید.
پیرو پاسخ آقا علیرضا، اگر به مموری کارت پرسرعت دسترسی ندارید، همچنین می توانید در تنظیمات دوربین عکس با کیفیت کمتر یا ابعاد کوچکتر و حتما با فرمت JPG (بدون RAW) را انتخاب کنید.
البته اگر دقت بفرمایید در ویزور دوربین، تعداد عکسی را که می توان به صورت پیاپی گرفت، درج شده است.
سلام
بسیار ممنونم از دوستان عزیز که خیلی زود جواب دادن.
مشکل رو فهمیدم. اول کیفیت عکس رو روی S گذاشتم ولی نتیجه ای نگرفتم. بعد با راهنمایی آقای اتفاق High ISO speed noise reduction رو خاموش کردم و مشکل حل شد.
البته وقتی کیفیت رو روی L+RAW قرار میدم باز هم همین مشکل پیش میاد با این تفاوت که اینبار 18 تا عکس پیاپی میگیره که احتمالاً مشکل از کارت حافظه هست.
کارت حافظه من Silicon Power هست و از نوع 200X . البته روش زده High Speed .
سلام شرمنده یک سوال خیلی مبتدی و ساده داشتم ، نمیدونم کدوم تنظیم دورربین رو دستکاری کردم دیگه ایزو رو 100 نمیتونم بزارم یعنی شده 200 250 ... !! میشه بگید از کجا باید برش گردونم به حالت اول ؟
با سلام
دوست عزیز میتونی دوربینت را به تنظیمات کارخانه برگردونی
با CLEAR ALL CAMERA SETTING
سلام
البته آقای حاجی شاه کرم جواب کلی دادند و من با اجازه ایشون یه خط اضافه میکنم : هر وقت گزینه Highlight tone priority توی منوی C.fn رو فعال کنید ایزو از 200 شروع خواهد شد . ضمنا علامت +D هم روی LCD بالایی روشن خواهد شد .
موفق باشید.
پ ن : انگار با آقا مهدی خط رو خط شدم .
من یک دوربین 40d کانن دارم وقتی رم رو میزارم ایرور میده فرمت هم نمی کنه با چند تا رم هم امتحان کردم درست نمیشه خواستم فریم ور رو آپ دیت کنم این پیام رو میده ((cf card containing firmware is rquired to update.cannot update.))
لطفا" راهنمایی کنید
لطفا" راهنمایی کنید
شما باشتباه گزینه آپدیت رو میزنید نه Format!
باعرض مغزت اصلن فرمت هم نمیکنه .
. ایصلن رم رو نمیشناسه
با چند رم هم تست کردم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اون برنامه ایکه دانلود کردین آیا اکستراکتش کردین ؟ CF رو با رم ریدر ( توسط PC ( فرمت کنین بعدش با بدنه و بعد فایل Extract شده رو توی ریشه بریزید و بعد عمل آپدیت رو انجام بدید.
در غیر اینصورت طبق فرمایش جناب حسینی :
نقل قول:
متاسفانه دوربین شما مشکل پیدا کرده و ظاهرا اصلا CF رو نمی شناسه. باید دوربینتون رو به تعمیرگاه ببرید.
موفق باشید
با سلام به همه دوستان.
چند وقت پیش توی همین فروم درباره دوربینهای 40D CANON بدون شماره سریال مطالبی خوندم که کاملا متوجه موضوع نشدم .از دوستان کسی هست که اطلاعات بیشتری در این مورد داشته باشه.
با تشکر
با سلام مجدد به همه .از دوستان اگه کسی هست که جواب این سوال و (پست قبلی)حتما بده چون برام خیلی مهمه
باز هم تشکر میکنم.
دوستان کسی ادرس اینترنتی سایتی میشناسه بتونم سی دی این دوربین رو دانلود کنم؟
من گمش کردم
http://www.usa.canon.com/cusa/suppor...ersAndSoftware
کافی است سیستم عامل مورد استفاده را انتخاب کنید.
با یک سرچ سریع پیدا میشود گرامی
http://www.google.com/#sclient=psy&h...w=1920&bih=950
خدا رحمت کند بانی رجیستری را، Canon هم انشاءالله از خر شیطان بیاید پایین!
این قرطی(غرتی؟ غرطی؟)بازیها را بگذارد کنار.
Installing Canon Software from Update Files
*** در اصل داستان اینها فایلهای کاملاند و نه آپدیت صرف، منتهی بنا به یک سیاست مضحک که نمیدانم برای چیست؟! چک میکند حتماً نصب باشه از قبل بعد این ورژن را نصب کند. سیاست مسخرهای است! مثلاً ممکن است کسی Sony داشته باشد حوس کند فایلهایش را با DPP ببیند؟
اینم یه راه دیگه برای DPP، نسخه بسیار سبک 1 را از آدرس زیر بگیرید، سپس آخرین ورژن دریافتی را نصب کنید (شما بخوانید آپدیت).
http://web.canon.jp/Imaging/sdl/data/dpp100-e.exe
راست میگفت، راههای رسیدن به خدا؟ چی؟ به عدد آدماست.
دوستان سلام ... چند مورد سوال در مورد Canon 40D
1-دوربین من 40D با لنز 105-24 با دوربین نیکون D90 و لنز 105-18 در آتلیه با مشخصات یکسان مقایسه کردم در عکاسی از اشیاء تقرتبا هر دو برابر بودند اما در عکاسی پرتره(مخصوصا در جزئیات موها) کاملا D90 بهتر بود ... از لحاظ وضوح و کیفیت خیلی بهتر بود در قسمت موها کاملا جزئیات و وضوح مشاهده میشد در صورتی که در 40D موها مات و بدون جزئیات بود (در شرایط یکسان و استفاده از سه پایه چندین تست گرفته شد) آیا این امر عادی است؟
2-ورژن Firmware دوربینم 1.0.5 میباشد آیا نیاز به آپدیت دارم؟ ممکنه با آپدیت تو این زمینه بهتر بشه؟ اگه لازمه ممنون میشم لینک آخرین ورژن رو واسم بزارید.
مورد مقایسه شما اصلا صحیح نیست
لنزهای متفاوت و
خروجی دو سنسور که اختلاف زیادی دارند
مقایسه لنز
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=5&APIComp=1
مقایسه سنسور
http://www.dxomark.com/index.php/Cam...Camera-Sensors
مقایسه هردو بدنه
http://www.dxomark.com/index.php/Cam...Camera-Sensors
مقایسه دوربینها و لنز بروی دوربینها
http://www.dxomark.com/index.php/Len...camera2%29/439
این مورد با اپدیت فریمور و اینا حل نمی شود .
فارغ از بحث صحيح بودن يا نبودن مقايسه، فقط يك سوال: با چه فرمتي عكس گرفته ايد؟ احتمالا JPEG؟
من دقيقا همين تركيب لنز را با 40D در استوديو استفاده مي كنم و نتايج هميشه عالي هستند.
فكر مي كنم تاپيك خاص مقايسه D90 با 40D داريم...مي تونيد مطالعه كنيد...ولي اول، جواب سوال را بفرماييد.
دوست عزیز من کلا RAW میگیرم و راضی هم هستم اما اون روز که دوستم D90 رو آورده بود هر دو دوربین رو JPG قرار دادیم اول فکر کردم بخاطر کیفیت LCD دوربینه ولی روی مونیتور هم همینگونه بود
راستی آیا (Firmware (1.0.5 خوبه یا باید آپدیت کنم اگه لازمه ورژن مناسب همراه لینک دانلود هم محبت نمایید واسم بزارید . سپاس
اینم لینک Firmware که می خواستید . البته ورژنی که شما می خواستید نیست ولی اخرین ورژن سیستم عامل این دوربین هست .
توضیحات طریقه دانلود روهم داره که اگه به مشکل برخودید
براتون توضیح می دم .
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...irmware-e.html
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...ownload-e.html
پس این اختلافها در چیست؟ در استودیو با نورهای یکسان -دیاف و ایزوی برابر و استفاده از سه پایه ...
ضمنا لنز 105-24 که از 105-18 نیکون باید بهتر هم باشه؟!
دلایل زیادی داره اینکه این دودوربین از نظر سنسور یکسان نیستن یا نوع لنز به کاررفته که هر دو اختلافهای زیادی دارند که اگر درپست پایین که من قرار دادم توجه می کردید می توانستید مقایسه این دو بدنه و لنز رو باهم ببینید .
تنها لنز ملاک برتری یک ثبت نیست .نقل قول:
ضمنا لنز 105-24 که از 105-18 نیکون باید بهتر هم باشه؟!
برای جواب گرفتن از یک لنز خوب باید بدنه خوبی هم داشته باشید .
ببين دوست عزيز
علت سوال بنده، جواب شما بود
شما هميشه RAW مي گيريد، ولي آن روز روي jpg بود
خوب...بنده عرض مي كنم كه علت اين اختلافها به اين شكل كه شما اشاره مي كنيد، اگر فرض را بر فوكوس مناسب و مشابه و دقت عكاس، شرايط و تنطيمات مشابه هر دو دوربين و مسائل اينچنيني بگذاريم، همان است...فرمت JPG دوربينها
حتما علتش را مي دانيد...پس نيازي به توضيح نيست
مي توانيد مجددا تست را تكرار كنيد...با هر دو دوربين و همان لنزها، با فرمت raw عكس بگيريد و در يك نرم افزار كانورتور يكسان، مثلا لايت روم يا ACR با متغيرهاي تنطيم شده كاملا يكسان و بدون اعمال پروفايل، خروجي مثلا TIFF يا jpg بگيريد و مقايسه كنيد.
سپس اگر مشكل به همان شكل باقي بود، نمونه ها را اينجا قرار دهيد تا بحث كنيم
باز هم توصيه ميكنم اين تاپيك رو براي مقايسه اين دو دوربين مطالعه كنيد تا جاي شك و شبهه اي نمونه
و مطمئن باشيد، 105-24 نسبت به لنز كيت 105-18، از لحاظ كيفيت اپتيك (كه مورد سوال شماست) قطعا لنز بهتري است كه البته مقايسه جوانمردانه اي هم نيست!
موفق باشيد
امروز در هنگام عکاسی با ارور 99 مواجه شدم که با وجود چندبار روشن خاموش کردن و خارج کردن باطری و ممری باز هم به محض شاتر زدن ارور 99 میداد و متاسفانه امکان عکاسی میسر نیست , علت چیست ؟
مشکل از شاتر هست و تا اونجا که میدونم و تجربه کردم متاسفانه شاتر باید تعویض شه
میتونید جهت اطمینان در این تاپیک سوالتون رو مطرح کنید
سلام
من چند سال قبل یه دوربین 40D خریداری کردم . متاسفانه الان به دلیل سهل انگاری ، دیسک داخل جعبه که دارای نرم افزار ها و درایور های دوربین بود و شماره سریالی هم روی آن ثبت شده بود ، شکست.
تعدادی از برنامه ها مانند Picture Style Editor , EOS Utility , ZoomBrowser EX را از سایت شرکت کنون دانلود کردم ولی متاسفانه برنامه هایی مانند PhotoStitch و Original Data Security Tools و ... فقط آپدیت های غیر قابل نصب برای دانلود موجود بود.
حالا از شما راهنمایی می خوام که چه طور می تونم یا دیسک را دوباره تهیه کنم یا برنامه ها رو نصب کنم؟
با تشکر
یا زهرا(س)
سلام کسی دفترچه فارسی این دوربینو نداره ؟ هر جا رفتم نیست و تموم کردن
شرمنده همزمان داشتم تو یه سایت موبایل میگشتم قاطی کردم
والا من تازه خریدم این دوربینو الان دنبال دفترچه فارسیش هستم چون تا اردیبهشت کلاس اموزش نداره جایی که ثبت نام کردم و بخوام سوالاتمو و اموزش استفاده رو تو انجمن بپرسم:::love2::: چند ماهی طول میکشه یاد بگیرم و به جواب برسم !
ممنون
دفترچه راهنمای انگلیسی دوربین به کارتان نمی آید؟
http://gdlp01.c-wss.com/gds/6/090000...S40D_HG_EN.pdf
سلام من از دیروز یه مشکلی با دوربین دارم "
تو حالت تنظیم دستی که میزارم عدد دیافراگمو 813 نشون میده تو مونیتور و میخوام عکس بگیرم دوربین هنگ میکنه و عکس کاملا سفید در میاد
هر چی هم این چرخی دیافراگمو تغییر میدم که اون عدد 813 تغییر کنه فایده ای نداره
اختلالات ديافراگم معمولا مربوط به لنز است.پيشنهاد ميكنم يك لنز ديگه روي دوربين نصب كنيد و دباره امتحان كنيد و اگر باز هم مشكل به قوت خود باقي بود شما مطمئن ميشويد كه دوربين ايراد پيدا كرده.اميدوارم به نتيجه برسيد.
سلام دوستان
لنز دوربین من 18-55 هست متاسفانه فعلا امکان هزینه برا لنز را ندارم مشکلم موقع فوکوس هست دو مشکل دارم
1- موقع که تنطیمات دوربین را روی منوال فرار می دهم و فوکوس 6 نقطه ای را انتخاب می کنم موقع عکس گرفتن فوکوس عوض میشه و یکی دو یا سه نقطه به دلخواه دوربین انتخاب می شود.
2-این مشکل موقع فوکوس یک نقطه ای اتفاق نمی افتد موقع عکاس از بیش از یک نفر این موضوع باعث می شود قسمتی از سوزه دارای فوکوس نباشد که بشدت اذیتم میکند
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
این مشکل طبیعی است و به دلیل عمق میدان کم پیش میاید. برای این مشکل راه حلهای مختلفی است. اول باید تا جای ممکن عمق میدان را زیاد کنید. برای اینکار باید دوربین را روی مد Av قرار دهید و روزنه را تا حد لازم ببندید که به فاصله کانونی، فاصله افراد نزدیک و دور به لنز بستگی دارد و باید بر اساس تجربه تنظیم شود. مثلا عدد 11 میتواند عدد مناسبی باشد. البته در این شرایط و در نور کم ممکن است مجبور به استفاده از ایزوی بالاتر یا فلاش و .. بشوید. در هر حال انتخاب نقطه مناسب برای فکوس هم باید بدرستی انجام شود. چون با هر گشادگی روزنه و هر عمق میدان کمی قبل و کمی بعد از نقطه فکوس دارای جزئیات مورد قبولی است. پس باید نقطه فکوس بین نزدیکترین فرد و دورترین فرد انتخاب شود تا بیشترین جزئیات ثبت شود. مورد دیگر، سعی کنید در صورت امکان همه را در یک فاصله از دوربین قرار بدهید تا همه در محدوده فکوس لنز باشند.
ممنون از راهنمایی خوبتان. حتما این کار را امتحان می کنم
دیروز که داشتم با گزینه های دوربین بازی می کردم در جالت Al servo قرار دادم و موقع فکوس هر 6 نقطه روشن شد ولی این حالت را رو چهره امتحان نکردم ببینم فکوسش چه طوری هست
مشکل اینه که وقتی از یه سوژه چند تایی مثلا یه زوج عکاسی می کنم و می خوام فکوس را روی چشم تصویر فرار دهم فقط یکی از نفرات فکوس دارد و نفر دیگری فکوس مناسبی ندارد که بشدت اذیتم میکند
چون یا فکوس 6 نقطه ای هست یا تک نقطه ای
منظورتان را دقیقا متوجه نشدم ولی سرعت شاتر در عکاسی استودیوی روی اکسپوز عکس تاثیر ندارد(به عمق میدان هم که کلا ربطی ندارد).اگر میخواهید هر دو نفر فکوس باشند تا جایی که که ممکن است باید چشمهایشان به خط فکوس (صفحه فکوس) نزدیک باشد و با بستن دیافراگم به عمق میدان مناسب برسید.
منطورم اینه که سرعت شاتر که ثابته(120) وقتی دیاف را بزرگتر از 8 مثلا 11 تنظیم می کنم تصویرم تور کمتر میگیرد(تیره تر می شود)
این امکان که هر دونفر به خط فوکوس نزدیک یاشد قدرت عمل در ژست دهی را از من سلب می کند
ممنون از راهنمایی خوبتان
با سلام
من به تازگی یک دوربین 40d با لنز 18-200 گرفتم ، به نظرم این عکسها کاملا شارپ نیستند !
اگر امکان داره منو راهنمایی کنید
ممنون
http://i.share.pho.to/a80256b2_c.png
تنظيمات دوربين رو کلاً ريست کنيد و با 3 پايه از سوژه ثابت عکس بگيريد ببينيد هنوز مشکل داريد يا نه
دوستان و اساتید گرام
پس از ایجاد مشکل برای موتور فوکوس لنز 17 - 85 دوربین 40 دی تصمیم به خرید لنز پر کاربرد 24 - 105 نمودم . البته چون قصد خرید بدنه 6 دی را داشتم اینگونه عمل کردم . اما در حال حاضر با این لنز و بدنه دچار مشکل شده ام . مشکل اینجاست که در پاره ای از موقعیتهای عکاسی رفتارهای عجیبی از دوربین سر میزند . یا عکسها بسیار روشن و یا در پاره ای موارد بسیار تیره ثبت میشوند . خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که آیا این رفتارها مربوط به نا همخوانی لنز با بدنه است یا ایراد جای دیگری است .
خیر
لنز و دوربین شما کاملا همخوانی دارن اما با توجه به بازه این لنز برای دوربین های کراپدار رنج بسیار گنگ و نا مفهومی به عکاس میدهد
احتمالا خطای در نورسنجی دارید که تا حد کمی طبیعی است اما در محیط های با نور زیاد ، نور خیلی کم و محیط هایی که دارای کنتراست نوری بسیار بالایی هستن ممکن است نورسنج به خطا بیافتد
پیشنهاد میکنم دوربین را ریست کنید تا تنظیمات احتمالی نورسنج به حالت اولیه بازگردد و مجدد شرایط دوربین را تست کنید.
جناب شهبازی با سلام
از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم . دقیقا طبق فرمایش شما در تاریکی ها و روشنایی به مشکل برخورد میکنم . فقط اگر امکان دارد طریقه ریست کردن دوربین را یک اشاره اجمالی بفرمایید .
مدتی است که 40D عزیزم مرا به شگفتی وا داشته! چندی پیش بخش جبران نوردهی 1/3 استاپ به راست شیفت کرده بود و تمامی عکسها را با این وضعیت ثبت میکرد. برای رفع مشکل هر چه کردم موفق نشدم و در نهایت با ریست کردن مشکل مرتفع شد. حالا مجددا این اشکال با 1/3 استاپ تیره تر دوباره ظاهر شده. از همسرم که پرسیدم کاشف به عمل آمد که هم این بار و هم سری قبل در منو تنظیمات پیکچر استایل را روی User def گذاشته و مقادیر را دستی عوض کرده (دو سه ماهی است که خوشبختانه یا متاسفانه به عکاسی علاقمند شده و 40D را تصاحب کرده :::angry:::). مشکل مجددا با ریست کردن مرتفع شد اما حالا من موندم و یک سوال:
چرا با اعمال تغییر در پیکچر استایل باید جبران نوردهی روی یک عدد خاص قفل شود؟
ضمنا الان که چک کردم دیدم نمیتوانم جبران نوردهی را تغییر دهم! (تغییر میکند اما به محض فوکوس کردن دوباره به وسط برمیگردد)
آیا کسی مشکل مشابه داشته؟ به نظرتون نرم افزار داخلی دوربینم دچار مشکل شده؟