-
پاسخ: همه چیز درباره Canon 40D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamyar
مطمئن نیستم قشقایی جان
چون اون مربع فقط روی نورسنجی روی مناقط روشن و تاریك تاثیر میزاره و به فوكوس ربطی نداره
اصولا یكی از ضعفهای 40 دی همین عدم تغییر نقاط فوكوس در استفاده از لایو ویو هست
چون فقط با نقطه وسطی كار میكنه در مد لایو ویو
كامیار جان بخاطر این میگم كه حرف هامو ن یكیه چون منم معتقدم فكوس تو نقطه مركزی انجام میشه ولی این نباید تصور بشه كه فكوس همیشه در مركز كادر انجام میشه! اون نقطه مركزی رو شما قادرید هرجایی از كادر قرار بدید و فكوس رو انجام بدید. فقط نمیتونید از مالتی فكوس پوینت استفاده كنید
.
[IMG]http://www.*******.info/files/tt1plcn7eyvy4o6xg8to.jpg[/IMG]
. تو حالت های دیگه استنباط من اینه كه كه وقتی شما در كادرتون نقطه a , b فكوس شد و بقیه پوینترها نشانی از فكوس رو اعلام نكردند اگر دقت كنید ممكنه(نقاط a و b) اندك تفاوت فاصله ای نسبت به دوربین داشته داشته باشند اگر این فاصله از حدی متجاوز بشه.... دوربین یكی از نقاط رو از فكوس (a یا b) خارج میكنه و میگرده دنبال نقطه ای دیگه اگر پیدا كرد محل بعدی رو واسه شما فكوس میكنه كه ممكنه نقطه c یا یكی دیگر از پوینتر ها باشه چیزی كه نهایتا بالا ترین عمق میدان یا كمترین عمق میدان رو دوربین میتونه طبق اصول فكوس به ما نشون بده. در این به نظر من این فكوس محض نیست بلكه چیزی است كه ما میتونیم بهترین شارپنس رو طبق آزمایشات كارخانه در نقاط مورد نظر داشته باشیم. شاید یكنوع اوریج بین اون نقاط مورد نظر باشه در مد انتخابی ما كه انتخاب كردیم AV باشه یا TV با اهدافی كه از این دو مد انتخاب میكنیم( من بافت های عكس رو از نزدیك تو حالت های متفاوت بررسی كردم)
.
. اما از همه جالب تر همون مد A-DEP است كه شاید بتونه به منظوره مورد اشاره من كمك كنه..... تو این مد دوربین محشر میكنه فقط به گمانم الزاما از لنز های شارپ استفاده بشه نتیجه نهایی بهتره در این مد دوربین برای بدست آوردن بهترین شارپنس سعی میكنه تمام پوینتر ها رو فعال كنه و اوریجی میگیره از تمام نقاط با بهترین فكوسی كه حاصل میشه. اینجا دوربین واسه بهترین فكوس حاصل شده اف را متغییر میكنه جالبه كه بعضی مواقع بهترین عمق میدان رو ممكنه دوربین با اف 4 بده!!! نسبت به مكانی رو(یا نسبت به مینیمم یا ماگریمم فوكال لنت) كه شما با پوینتر های دوربین گفتین فكوس كنه(حتی در كوهستان). من اینرو هم تست كردم چون از لنزهای شارپی استفاده میكنم نتیجه تو ابعاد بزرگ هم رضایت بخشه به این متن دقت بفرمایید: A-DEP-MODE
In this mode the camera automatically controls the depth of field (via aperture) to ensure that all the subjects covered by the focusing points, from those close to the camera to those far away from the camera remain sharply defined.
.
.
با این تعاریف اخیر بهترین حالت واسه عكاس در بدست آوردن سوژه های متحركی مثل پرندگان فكر میكنم باهمین مد باشه جایی كه ما تصویری از پرنده را در تمام كادر داریم و پرنده دایما در حال پر زدن باشه ممكنه پوینتر های ما بال رو فكوس نكنه و نتیجه بال فلو بشه و عكس اونجوری كه میخواهیم در نیاد. رو این مد A-DEP در كسری از ثانیه دوربین اصل رو بر فعال كردن تمام ای اف پوینت ها میزاره و خروجی اوریجی از نقاط فكوس شدست و چون فاصله جزییات پرنده از هم كمه با اون افی كه دوربین فرض كرده بهترین عمق میدان روی پرنده و بهترین شارپنس رو میتونه بدست بیاره و نهایتا عكس شارپنس خوبی خواهد داشت و شما احساس نمیكنید اوت آو فكوس هستید!(این مورد اخیر رو تست نكردم فقط منطق میگه باید اینجور باشه شرایط مهیا شد تست میكنم و اگر كسی از دوستان تست كنه منم استفاده میبرم. اگر تهران بودم كامیار جان وقت داشتی باهم میریم عكاسی چند تا تست میزنیم من فعلا ماموریت هستم خیلی دوست داشتم هم دوستان رو از نزدیك ببینم هم از تجربیات اونها استفاده ببرم.)
.
.
ارادتمند افشین
.
.
-
یادم رفت بگم: عكس پست 269 در Live View Mode گرفته شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
شاید یكنوع اوریج بین اون نقاط مورد نظر باشه در مد انتخابی ما كه انتخاب كردیم AV باشه یا TV با اهدافی كه از این دو مد انتخاب میكنیم( من بافت های عكس رو از نزدیك تو حالت های متفاوت بررسی كردم)
با این تعاریف اخیر بهترین حالت واسه عكاس در بدست آوردن سوژه های متحركی مثل پرندگان فكر میكنم باهمین مد باشه جایی كه ما تصویری از پرنده را در تمام كادر داریم و پرنده دایما در حال پر زدن باشه ممكنه پوینتر های ما بال رو فكوس نكنه و نتیجه بال فلو بشه و عكس اونجوری كه میخواهیم در نیاد. رو این مد A-DEP در كسری از ثانیه دوربین اصل رو بر فعال كردن تمام ای اف پوینت ها میزاره و خروجی اوریجی از نقاط فكوس شدست و چون فاصله جزییات پرنده از هم كمه با اون افی كه دوربین فرض كرده بهترین عمق میدان روی پرنده و بهترین شارپنس رو میتونه بدست بیاره و نهایتا عكس شارپنس خوبی خواهد داشت و شما احساس نمیكنید اوت آو فكوس هستید!(این مورد اخیر رو تست نكردم فقط منطق میگه باید اینجور باشه شرایط مهیا شد تست میكنم و اگر كسی از دوستان تست كنه منم استفاده میبرم. اگر تهران بودم كامیار جان وقت داشتی باهم میریم عكاسی چند تا تست میزنیم من فعلا ماموریت هستم خیلی دوست داشتم هم دوستان رو از نزدیك ببینم هم از تجربیات اونها استفاده ببرم.)
.
با سلام خدمت همه دوستان شریف.
با اکثر موارد ذکر شده توسط کاربر qashqai موافقم. فقط تصور می کنم چنانچه بخواهید با حالت خودکار عمق میدان (A-DEP) کار کنید برای سوژه های متحرک یه کم مشکله چون اگه قرار بشه که پس از متوسط گیری کل نقاط وضوح، نورسنجی درست نباشه؛ در عمل مجبور می شیم که تغییراتی مثل ISO و غیره را از نو تصحیح کنیم که خوب این یعنی از دست رفتن اون لحظه. ممکنه دیگه!؟
یا حق
-
سلام مجدد
سال نو دوستان مبارك
چندتا سوال ديگه
1-من ايزو 40 دي خودم رو چطور بالا تر از 1600 ببرم
2-چطور مي تونم مقدار نور دهيم رو كم يا زياد كنم
با تشكر
-
در مورد سوال دوم درست متوجه نشدم!
خوب با كاهش و یا افزایش سرعت شاتر می شود نوردهی رو كم و یا زیاد كرد ( در اولین مرحله )
بعد با باز كردن و یا بستن دیافراگم.
و یا افزایش حساسیت ( ایزو )
و اما در مورد سوال اول...
دكمه بالای دوربین ISO را فشار داده و بوسیله Main dial دوربین ایزو را بر روی H قرار دهید.در این حالت ایزو 3200 انتخاب خواهد شد.
اما این ایزو زیاد كاربردی ( برای كارهای عادی ) نیست و نویز را بشدت افزایش می دهد.
همچنین با یك استاپ افزایش و یا كاهش نوردهی می توان یك گام ایزو را بالا و پایین برد
-
سال نو مبارک
آقای قبادی عزیز درست فرمودند. یک نکته این که قبل از انتخاب H از پانل LCD، باید که گزینه ISO expansion از منوی Custom Function Settings فعال بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nematyar
سال نو مبارک
آقای قبادی عزیز درست فرمودند. یک نکته این که قبل از انتخاب H از پانل LCD، باید که گزینه ISO expansion از منوی Custom Function Settings فعال بشه.
دستت درد نكنه
من هر چی دستور آقای قبادی رو اجرا می كردم گزینه های نداشت
روم هم نمی شد دوباره بپرسم
-
راستی من چطوری جبران نوردهی رو یك استپ زیاد و كم كنم
-
من از همه عذر میخوام ولی به نظرم خوندن دفترچه راهنمای هر وسیله جدید که تهیه میشه ، اگه از واجبات نباشه حتما از مستحبات موکد هست!!
سوالاتی که اخیرا مطرح میشه کاملا در دفترچه راهنما پاسخ داده شده. البته خیلی از مسائل ربطی به دوربین نداره و در اکثر مدلهای قبلی و یا برندهای همسایه! عملکردی یکسان دارند.
بهرحال خواندن دفترچه راهنما هم در استفاده صحیح از وسیله مورد نظر یاری دهنده هست هم اینکه باعث میشه اون رو بهتر بشناسیم و همیشه از بیشتر توانش استفاده کنیم.
موفق و پیروز باشید.
-
با سلام. فکر کنم توی این وانفسای مشغله، شرکتهایی مثل کانن و نیکون کار خوبی که کرده اند اینه که همراه بسته (Package) محصولشون از قبیل دفترچه، یک کارت شروع سریع یا همون Quick Start هم قرار داده اند که به کاربر ان پر مشغله تازه کار پیشنهاد می کنم ازون هم استفاده کنند. Canon EOS 40D هم داره این کارت کوچک مفید را. باز هم عیدتون مبارک.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shazdeh
من از همه عذر میخوام ولی به نظرم خوندن دفترچه راهنمای هر وسیله جدید که تهیه میشه ، اگه از واجبات نباشه حتما از مستحبات موکد هست!!
سوالاتی که اخیرا مطرح میشه کاملا در دفترچه راهنما پاسخ داده شده. البته خیلی از مسائل ربطی به دوربین نداره و در اکثر مدلهای قبلی و یا برندهای همسایه! عملکردی یکسان دارند.
بهرحال خواندن دفترچه راهنما هم در استفاده صحیح از وسیله مورد نظر یاری دهنده هست هم اینکه باعث میشه اون رو بهتر بشناسیم و همیشه از بیشتر توانش استفاده کنیم.
موفق و پیروز باشید.
قكر كنم ما اومديم اينجا سوال بپرسيم و زودتر به نتيجه برسيم و به هم كمك كنيم
دوست عزيز
با اين تاپيكي كه زدي من به جوابم نرسيدم
تازه به بين قبل از اين پست من دوستمون چه تاپيك بي مورد و غير ضروري زده
شما از اين چيزا خوشتون مي آد نه پاسخ به سوال مردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faezeh
قكر كنم ما اومديم اينجا سوال بپرسيم و زودتر به نتيجه برسيم و به هم كمك كنيم
دوست عزيز
با اين تاپيكي كه زدي من به جوابم نرسيدم
تازه به بين قبل از اين پست من دوستمون چه تاپيك بي مورد و غير ضروري زده
شما از اين چيزا خوشتون مي آد نه پاسخ به سوال مردم
.
.
ببخشید به دلیل مشغله كاری اندكی دیر جواب دادم
.
سلام: دوستمان محمد رضا درست میگویند. باور بفرمایید آن لذتی كه خواندن دفترچه راهنما دارد.... جواب گرفتن(در مورد بعضی سوال ها) از این تاپیك ندارد! من فكر میكنم منظور دوستمان این بوده كه تلاشی هم با دفترچه بشه. منظورشان این نیست كه هیچ سوالی پرسیده نشه شما اگر سوالی باشه میتونید بپرسید. ضمنا من افتخار این رو داشتم كه متن آقای نعمت یار رو خوندم. متن قوی بود هر چند بقول فرمایش شما شاید موضوعیتی نداشت ولی وقتی متن رو میخوندم مانع از این میشد كوچكترین اشاره ای به این موضوع داشته باشم. شاید بهتر بود اگر گله ای داشتید اشاره ای به پست اقای نعمت یار نمیكردید.... هرچند كه ایشان با بزرگواری متن رو تغییر دادند. بگذریم
.
.
سوالی اگر دارید بپرسید من بلد باشم میگم... شاید سوالتان حاوی نكته ای بود كه من نمیدانستم در آنصورت هر دوی ما منتظر پاسخ دوستان خواهیم بود
.
ارادتمند
-
-
سلام در این لینک تصحیحات اعمال شده نوشته شده
40D
من که با این چند مورد برخورد نداشتم بنظرم ضرورتی به آپگرید همینجوری نیست(حالا یک اشتباهی هم تو لغت اسپانیایی شده یا زبان دیگه ای)
Spanish:
In the metering timer setting of the Live View Function setting, the units for 10 and 30 minutes are in singular form "minuto"; they have been corrected to "minutos".
Norwegian:
Picture Style was described as "Bildetype"; it has been corrected to "Bildestil".
تا دوستان دیگه چه نظری داشته باشند
ارادتمند
-
یک مورد هم یادم اومد اینکه فرض کنیم بعدا یک فریم ویری بیاد با قابلیت خاصی بطور مثال در لایو ویو ما مثل اس3 بتونیم پانوراما بگیریم( این فقط یک مثال بود) حالا اگر بخواهیم فریم ویر رو آپگرید کنیم این 05 و 08 از قبل باید آپگرید شده باشه یا با همون فریم ویر خودمون مستقیم میتونیم آپگرید رو انجام بدیم؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariu
]
چطوری میشه آپدیت کرد ؟!
جایی هست توضیح داده باشه ؟ :::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
ا اگر بخواهیم فریم ویر رو آپگرید کنیم این 05 و 08 از قبل باید آپگرید شده باشه یا با همون فریم ویر خودمون مستقیم میتونیم آپگرید رو انجام بدیم؟!
دوست عزیز
وقتی شما فریم ویر رو آپدیت میکنید منظور اینه که نرم افزار یا بهتر بگم سیستم عامل دوربین رو مجدداً ولی با نسخه جدیدتر نصب میکنید.
بنابراین هرآنچه که در آخرین نسخه دیده شده باشه جزو قابلیت های دوربین خواهد بود. :thumb:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gt_Max
]
چطوری میشه آپدیت کرد ؟!
جایی هست توضیح داده باشه ؟ :::confused2:::
.
تو لینک اولی که دوستمان گذاشته یک pdf هست در لینکی هم که من گذاشتم مراحل کامل گفته شده....
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tooraj
دوست عزیز
وقتی شما فریم ویر رو آپدیت میکنید منظور اینه که نرم افزار یا بهتر بگم سیستم عامل دوربین رو مجدداً ولی با نسخه جدیدتر نصب میکنید.
بنابراین هرآنچه که در آخرین نسخه دیده شده باشه جزو قابلیت های دوربین خواهد بود. :thumb:
تورج جان سوال چیز دیگریست
-
افشین جان...
ترجیح بر این است که با ارائه هر نسخه جدید دوربین رو آپدیت کنیم.
بعضی از آپدیت ها تغییراتی رو اعمال می کنند که شاید شرکت رسما اعلام نکند که این تغییر اعمال شده و یک اشکالی رو که شاید فقط کارشناسان خودشان شناسایی کرده اند رو برطرف کند ( چند مورد داشته ایم )
پس بهتر است همیشه Update باشیم...
برای آپدیت به ورژن جدید باید ورژن های قبلی را هم آپدیت کرده باشید.
در اکثر موارد اینچنین نوشته می شود....
Version 1.1.1 firmware update is for use with cameras with firmware up to Version 1.1.0. If you already have Version 1.1.1, it is not necessary to update the firmware
که اشاره دارد ورژن قبلی باید نصب شده باشد.
اما موردی هم ندیده ام که مشکلی ایجاد کرده باشد ( یعنی اگر ورژن های قبل را آپدیت نکرده باشید )
-
بنده آپگرید کردم از 1.0.5 به 1.0.8
فکر میکنم یه مقدار کنتراست در عکسها داخل محیط خونه فرق کرده. چون تجربه ی چندانی ندارم نمی تونم بگم که دقیقا چطور شده.
فقط متوجه شدم مشکلی که قبلا داشتم که الان کمتر شده این بود که عکسهایی که قبلا می گرفتم در مقایسه با عکس سایر دوربینها تفاوت بیشتری بین میزان نور نقاط تاریک با نقاط روشن در یک عکس بود. درکل فکر میکنم از این ورژن بیشتر خوشتون بیاد.:redface:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
برای آپدیت به ورژن جدید باید ورژن های قبلی را هم آپدیت کرده باشید.
در اکثر موارد اینچنین نوشته می شود....
Version 1.1.1 firmware update is for use with cameras with firmware up to Version 1.1.0. If you already have Version 1.1.1, it is not necessary to update the firmware
که اشاره دارد ورژن قبلی باید نصب شده باشد.
اما موردی هم ندیده ام که مشکلی ایجاد کرده باشد ( یعنی اگر ورژن های قبل را آپدیت نکرده باشید )
كاوه جان با عرض معذرت اين جمله چنين معني اي نمي دهد. در اين حالت ( نمي دونم مال چه دوربيني بوده است) فرمور قبلي 1.1.0 بوده و فرمور جديد 1.1.1 و جمله مي گويد اگر 1.1.0 و پايينتر داريد آپديت كنيد و اگر 1.1.1 داريد لزومي به آپديت نيست.
در مورد 40D هم اين جمله آمده :
The Version 1.0.8 firmware being released this time is for cameras with firmware up to Version 1.0.5. If the camera's firmware is already Version 1.0.8, it is not necessary to update the firmware.
بنابر اين بنده كه هنوز روي 1.0.3 هستم خيال دارم فردا مستقيما به 1.0.8 آپديت كنم چون 1.0.3 هم Up to 1.0.5 ( يعني 1.0.5 و به پايين) محسوب مي شود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
بنابر اين بنده كه هنوز روي 1.0.3 هستم خيال دارم فردا مستقيما به 1.0.8 آپديت كنم.
فرهاد خان نظرت شما چیست آپگرید کنیم ؟! با چیزهایی که نوشته من با همین قبلی مشکل ندارم اما کاوه جان اشاره داشته بعضی موارد رو ذکر نمیکنند؟ آپگرید کنیم معلوم نیست ممکنه بیوفتیم تو یک سیکل که هی مجبور بشیم آپگرید کنیم. این 1.0.8 هنوز معلوم نیست شاید خودش یک باگ داشته باشه. من که توش موندم این کار رو بکنم یا نه
آگر از 1.0.8 جواب نداد میتونیم برگردیم سر ورژن قبلی؟ بعید میدونم
-
با سلام من تو فروم depreviewخواندم یه نفر با eos utilityدوربینو upgradeکرده بود وبعدش دوربین از کار افتاده بود وبیشتر توصیه به استفاده از cfکارت شده بود.به نظر شما این تغییرات بسیار ناچیز به ریسک upgrade می ارزه
-
سلام
ولله براي 1.0.5 كه مقاومت كردم و آپگريد نكردم ولي شايد فردا به 1.0.8 آپگريد كنم .اكثر دارندگاني كه روي اينترنت آپديت كردند با مشكل خاصي روبرو نشده اند.
هشدار :
1- دوستان مواظب باشند براي آپگريد از طريق CF بايد حتما و حتما از CF با ظرفيت مساوي يا كمتر از 2GB استفاده كنيد.
2- اشكالاتي در آپگريد بوسيله ي Vista گزارش شده. روزه ي شك دار نگيريد و با XP آپگريد كنيد.
-
فرهاد خان من همین الان دارم آپگرید میکنم cf من 8 گیگ:( ولی فعلا 90% رفته خدا آخرش رو بخیر کنه اگر مشکلی پیش بیاد شما مقصری:::big grin:::
منم 1.3 بود رفتم رو 1.8
ارادتمند
-
سلام
دوستان قبل از آپگريد اين پرسش و پاسخ رو بخونند بد نيست :
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos40d/firm/qa-e.html
اينم صفحه ي اصلي و آموزش نحوه ي آپگريد ( ممكنه براتون تكراري باشه. ببخشيد) :
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...irmware-e.html
هشدار سوم :
با باتري پر كار كنيد. اگر وسط كار Power Off بشيد فاتحه مع الصلوات !!
افشين من تا نتيجه ي كار شمارو نخونم نمي خوابم ها !
-
آقا ما آپگرید کردیم ظاهرا در ابتدا به ساکن مشکلی نیست . باید سرفرصت تست کامل کنم. خیلی سریع هم اینکار انجام شد.
-
فرهاد خان اگر مورد خاصی هست بگو همین الان واست تست کنم :::confused2:::
-
دوستان
من هم با نظر جناب کاوه موافقم و تا بحال موردی ندیدم که آپگرید نتیجه بدتری داشته باشه. اگر هم داشته باشه زود صداش در میاد و نسخه جدید رو میدن. البته اگر هم خوشتون نیومد فریم ویر قبلی رو میتونید دوباره نصب کنید.
در ضمن آپدیت نسخه به نسخه ضروری نیست. یعنی مثلاً شما میتونید مستقیماً از نسخه 1.0 به نسخه 1.9 مهاجرت کنید.
فریم ویر در اصل بر روی بایوس دوربین قرار میگیره و کارش دقیقاً کنترل ارتباط بین نرم افزار واسط کاربر و سخت افزاره. یعنی با هر آپگرید نسخه قبلی کاملاً پاک و نسخه جدید جایگزین میشه.
آپدیت در فریم ویر دوربین با آپدیت چیزی مثل ویندوز خیلی فرق داره.
اما یک نکته رو باید توجه داشت و اون اینکه شرکتهای سازنده معمولا تغییرات جدید رو روی نسخه قبل میدن و آپدیت آخرین نسخه به تنهایی با آپدیت همه نسخه ها هیچ فرقی نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
فرهاد خان اگر مورد خاصی هست بگو همین الان واست تست کنم :::confused2:::
سلام
خوب واقعيتش اينه كه من ديشب خيلي ترسيدم كه شما با 8GB CF اين كارو كردي چون رسما اعلام شده بود كه از 2 به بالا استفاده نكنيد و خوب آدم هميشه شانسي كه شما آوردي رو نمياره ( توي فوروماي خارجي يكي با 4GB اين كارو كرده بود و كلي مشكل براش پيش اومده بود) ولي الحمدلله به خير گذشت.:redface:
من هم چند دقيقه پيش 1.0.8 اي شدم :::happy:::
-
من با مموری 4 گیگ آپدیت کردم و مشکلی پیش نیامده
-
منم با ۴ گیگی اپدیت کردم خدا رو شکر مشکلی نداره
-
سلام
به نظر مي رسه Canon ملت رو سر كار گذاشته :biggrin:
-
نقل قول:
فرهاد خان من همین الان دارم آپگرید میکنم cf من 8 گیگ ولی فعلا 90% رفته خدا آخرش رو بخیر کنه اگر مشکلی پیش بیاد شما مقصری
نقل قول:
من با مموری 4 گیگ آپدیت کردم و مشکلی پیش نیامده
نقل قول:
منم با ۴ گیگی اپدیت کردم خدا رو شکر مشکلی نداره
من هم با 4 گيگ آپديت كردم!
از 0 تا 100 درصد ، 2 دقيقه و 29 ثانيه طول كشيد!
كسي ركورد بهتري داره؟:biggrin:
نقل قول:
به نظر مي رسه Canon ملت رو سر كار گذاشته
انگار همينطوره!!!
-
بعید هم نیست که بگیر نگیر داشته باشه چون آقای قشقایی می گن توی فروم های دیگه ظاهرا با ۴ گیگی انجام دادن و به مشکل خوردن
ما که انجام دادیم :::big grin::: ولی بهتره با دستورالعمل خود کمپانی انجام داده شه
-
نسبت به ورژن 1.0.5 چه مزا یایی دارد و آیا نیاز به آپدیت ضروری است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina60
نسبت به ورژن 1.0.5 چه مزا یایی دارد و آیا نیاز به آپدیت ضروری است؟
This firmware update (Version 1.0.8 ) incorporates the following improvements and fixes.
Fixes a phenomenon in which Image Stabilization operation emits a sound when certain buttons are pressed, with the EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS lens attached to the camera.
Fixes a phenomenon in which the Image Stabilization operation emits a sound from the lens when IS lenses are attached to the camera.
Fixes a phenomenon in which a part of the image looks unnatural when reviewed on the LCD.
Corrects errors in the Spanish and Norwegian menu screens
.
اگر مشكلات فوق رو نداريد ضرورتي ندارد ولي ضرري هم ندارد !
-
سلام:
A S h o r t C o u r s e i n
Canon EO S 40D
Photography
کد:
http://rapidshare.com/files/106437263/A.Short.Course.in.Canon.EOS.40D.rar
نمیدانم این لینک تکراری است یا نه؟ اما خواندنش خالی از لطف نیست..... اندکی پیرامون نورپردازی هم مطالبی جزیی دارد. با انیمیشن هایی که جالب است.(در مورد نورپردازی و اینکه مطالبش ارزشمند است دوستان وارد تر میبایست نظر دهند)
Chapter 6
Using Flash and Studio Lighting
[IMG]http://www.*******.info/files/htl4ca9o8wld1r1n207c.jpg[/IMG]
پیرامون مواردی دیگر هم انیمیشن هایی دارند(پس از دانلود با کلیک روی لینکها انیمیشن ها از سایت اصلی لود میشوند)
حجم: 28.2 فرمت pdf
-
سلام به همه دوستان
خبر اینکه بعد از کش و قوس فراوان و زحمات بسیار زیاد برای دوستان مخصوصا جناب کاوه خان قبادی عزیز....بالاخره دیروز یه دوربین بک آپ (40D) برای دوربین آتلیه ام (5D) ، گرفتم و دیشب تا حالا عین ندید پدیدا تا 4 صبح کلی این دوتارو با هم مقایسه کردم (با یه لنز 105-24) و به این نتیجه رسیدم که دوربین جدید جز در مورد مگاپیکسل کمتر و کمبود سنسور فول فریم واقعا چیزی کم که نداره هیچ ، کلی هم امکانات جدید داره.(البته این حرفارو کسی میزنه که خودش تا چند ماه پیش در انجمن حمایت از نیکونیا جولون میداده!! :::big grin::: )
راستش غرض از این صحبتها این بود که قیمتش واقعا پائین اومده و من دیروز با لنز 85-17 IS خریدم یک میلیون و سیصد و ده هزار تومان! تازه اگه دوستان سرم کلاه نذاشته باشن و گرون نداده باشن!
خلاصه هرچی کاوه خان در مورد خرید 30D به جای خرید 450D (در حال حاضر و با توجه به قیمتش در بازار) کسی گوشش بدهکار نبود جز ما! تازه جوگیر هم شدم و زدم تو 40D
بازم ممنون از همه دوستانی که در تصمیم گیری من کلی کمکم کردن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Proshot
سلام به همه دوستان
راستش غرض از این صحبتها این بود که قیمتش واقعا پائین اومده و من دیروز با لنز 85-17 IS خریدم یک میلیون و سیصد و ده هزار تومان! تازه اگه دوستان سرم کلاه نذاشته باشن و گرون نداده باشن!
مبارکتان باشد. امیدوارم عکسهای خوبی را بگیرید.
یک سوال: شما که 40D دوربین بک آپتان است و یک فول فریم هم دارید چرا لنز EF-S گرفتید؟! من اگر جای شما بودم بادی خالی را میگرفتم. و هزینه لنز را جوری تنظیم میکردم و خود لنز را آنگونه انتخاب میکردم که به هر دو دوربین همخوانی داشته باشد. شما این لنز خریداری شده را نمیتوانید برای 5D استفاده کنید...........
البته این یک نظر بود تشخیص با شماست
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
شما این لنز خریداری شده را نمیتوانید برای 5D استفاده کنید...........
درود جناب قشقایی.
ببخشید ولی نمیتونید یعنی که روی 5D کار نمیکنه این لنز یا اینکه فول فریم نمیگیره؟ یا مشکل دیگری؟ اینو که شما گفتید من خیلی شنیدم ولی راستش هنوز نشده بپرسم که چرا نمیشه این لنزها را روی اون دوربینها گذاشت؟
سپاس از راهنمایی شما.
-
این به آن معنا نیست که مکانیسم آن باعث عدم کارکرد لنز گردد.... در صورت تغییراتی با از دست دادن مواردی کار میکند ولی به هیچ عنوان توصیه پذیر نیست و عوارضی دارد که اگر کار نمیکرد بهتر بود
The "S" in EFS stands for "Short back focus", which means the distance between the rearmost optical surface of the lens and the film (or in this case the digital sensor) is shorter than that of a normal Canon EF series lens. A shorter back focus does have some advantages when designing wide-angle lenses, but there's a limit to how short it can be in an SLR lens since it can't be so short that the SLR mirror hits it when it flips up. The lower limit on the size of the mirror depends on the size of the film (or sensor). Medium format SLRs need a big mirror, 35mm SLRs need a smaller mirror and SLRs with a digital sensor smaller than a full frame 35mm frame can use an even smaller mirror.
ادامه در این لینک
کد:
http://www.bobatkins.com/photography/tutorials/efs-10d.html
Here's a bigger warning: IF YOU PUT THIS LENS ON A CAMERA WITH A LARGER MIRROR, YOU'RE ASKING FOR A DISASTER. On any film based body, or on a 1Ds or probably on a 1D, the mirror will HIT THE LENS AND CAUSE DAMAGE
در همین سایت عکاسی هم در مورد آن فکر کنم صحبت شده است من لینک منبع را ندارم اگر دوستان زحمت آنرا متقبل شوند ممنون
ارادتمندتان
-
الان یک موردی یادم آمد ..... نمیدانم در کدام فروم بود دیدم عده ای تجربه استفاده از efs و اکستنشن تیوب را داشتند............... و در این مورد تجاربشان را میگفتند..........
ولی در نهایت مطمین باشید عکستان برروی فول فریم یا سنسور 3/1 به هر صورت کراپ شده ثبت خواهد شد.....
-
با اجازه جناب قشقایی،:::happy:::
ظاهراً بجز vignetting شدید و عدم کارکرد اتوفکوس مشکلات دیگری هم بوجود می آید.
I was asked the question, so I had to find out for myself. The Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM Lens mounted on a Canon EOS 1Ds Mark III
[IMG]http://i25.*******.com/2jb7ip5.jpg[/IMG]
With the help of a 12mm Extension Tube, you can physically mount this EF-S lens on a full frame body. But you probably will not want to. The image above shows the image circle as seen through this combination by a Canon EOS 1Ds Mark III. In addition to the heavy vignetting, AF does not work and the aperture information does not report to the camera. Even in MF mode, more hurdles remain - at 55mm, the 17-55 will not focus any farther away than about 7" or so in front of the lens. This distance rapidly decreases as the focal length is widened until the subject is against the glass and beyond this point no subject can be in-focus. It was a fun exercise at least - and now we know.
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Canon-News/
-
سلام
من هم به كمك آقاي قبادي اين دوربين رو خريدم با يك لنز 135-28 و واقعا جو گير شدم و دقيقا عين بچه ها كه تازه يه اسباب بازيه نو ميخرن افتادم روش :biggrin::biggrin:
آقا عجب چيزيهااااااااااااااااااا
-
اولا ممنون جناب قشقایی عزیز از حسن توجه شما ولی راستش امان از بی پولی :::big grin:::
حقیقتا تمام تلاشم و کردم تا فعلا یه بدنه خوب بگیرم با یه لنز عادی کار راه انداز تا پول دستم بیاد و بعدش به امید خدا یه 200-70 L f2.8 بگیرم.
راستش و بخوای میخواستم 40-17 بگیرم که خوب نزدیک 350 هزارتومان اختلاف داشت و از پسش بر نیومدم.
بازم ممنون و این تحفه قابل شما استاد عزیز و نداره.
-
آقا ما هم به جمع 40d داران پيوستيم
پنجشنبه بدنه رو خريدم 920 با گارنتي تعميرگاه مرکزي دوربين (ايده آل)
راستي اين گارانتي به زودي آفومار و نورنگار رو بدبخت ميکنه
کلي امکانات ميده اگر دوربين بره تعميرگاه 1 دوربين جايگزين ميکنه - اگه 1 ماه تعميرش طول بکشه 1 دوربين جديد ميده و خلاصه کلي امکانات در اختيارتون ميذاره
راستي واقعا که دوربين محشريه اصلا قابل قياس با دوربين قبليم 350d نيست و قيمتش هم مفت شده.
با اين امکانات فراوني که داره يعني يه دوربين حرفه اي زير 1000 دلار
-
بنده براي اولين در نمايشگاه دوربينهاي ديجيتال اين گارانتي رو ديدم . اميدوارم مثل بقيه گارانتي ها نشه كه اولش خوب شروع ميكنن و بعد يه مدتي انگار نه انگار كه دوربينو از اوونا خريدي .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
بنده براي اولين در نمايشگاه دوربينهاي ديجيتال اين گارانتي رو ديدم . اميدوارم مثل بقيه گارانتي ها نشه كه اولش خوب شروع ميكنن و بعد يه مدتي انگار نه انگار كه دوربينو از اوونا خريدي .
فكر كنم من اولين كسي بودم كه دوربين رو ( حدود 8 ماه پيش) با اين گارانتي خريدم. البته من گارانتي رو انتخاب نكردم. چون از مسعود دوربينو خريدم تنها گارانتي قابل انتخاب همين بود. از طرفي بيشر گارانتي ها ( نيكو نگرش، نورنگار و ... ) دوربين رو براي تعمير در زمان گارانتي به همين تعميرگاه مي فرستند پس خيلي نگران نباشيد :biggrin:
-
البته من 4 ماه پیش این دوربینو بدون گارانتی خریدم از همانجایی که فرهاد عزیز خریده اند. :biggrin:
به نظرم پول گارانتی دادن یک جورایی اشتباهه.
محمد جان من الان 350دی رو هم دارم و به نظرم میشه خروجی ها رو با هم قیاس کرد. منکر برتری های آن نمیشوم ولی باید بگم هنوز نصف شات ها یم را با 350 دی میز نم. :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfrush
آقا ما هم به جمع 40d داران پيوستيم
پنجشنبه بدنه رو خريدم 920 با گارنتي تعميرگاه مرکزي دوربين (ايده آل)
راستي اين گارانتي به زودي آفومار و نورنگار رو بدبخت ميکنه
کلي امکانات ميده اگر دوربين بره تعميرگاه 1 دوربين جايگزين ميکنه - اگه 1 ماه تعميرش طول بکشه 1 دوربين جديد ميده و خلاصه کلي امکانات در اختيارتون ميذاره
راستي واقعا که دوربين محشريه اصلا قابل قياس با دوربين قبليم 350d نيست و قيمتش هم مفت شده.
با اين امکانات فراوني که داره يعني يه دوربين حرفه اي زير 1000 دلار
دوربین جدید مبارک باشه
من هفته قبل که تهران بودم از سه چهار جایی که پرسیدم زیر 1010 ندیدم.
واقعا چقدر قیمت این دوربین مناسب شده بدنه 40D (با گارانتی) فقط 920 !!!
دوست عزیز در صورت امکان نشانی فروشگاهی که دوربین رو خریدید با پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید.
با تشکر
-
با عرض سلام و تبریک خدمت دوستانی که جدیدا این دوربین را خریداری کرده اند. چند نکته را ابتدا به ساکن خدمتتان عارضم بر چند مورد کوچک که من به آن حساسم اگر شما هم دوست داشتید نسبت به این موارد حساس باشید:::happy:::
حتی المقدور در محیط بیرون از خانه یا در محیط های گردو خاک باطری را عوض نکنید. در صورت امکان در محیط بیرون از live view استفاده نکنید. چون ضرورتی هم نیست. هیچ lcd تاکنون ساخته نشده کنتراستی داشته باشد که وضوح خوبی در نور محیط بیرون (با بودن آفتاب) داشته باشه. سعی کنید حتی المقدور در محیط بیرون لنزی را تعویض نکنید. با رعایت این حالتها احتمال برخورد با Dust برایتان کمتر است.
البته این موارد یک قانون نیست یک تجربه شخصی است که من خودم را به آن عادت داده ام و میشود نسبت به بقیه دوربین ها هم آنرا تعمیم داد(منظورم آن دسته از دوربین هایی که طراحیشان مبتنی بر سیلینگ خوب و بی نقص نیست)...... از تجاربتان ما را نیز بی بهره نگذارید ارادتمندتان
-
سلام. بنده چند ماهی با 40d کار کردم. بخصوص توی نوروز که خیلی شلوغ کردم باهاش. بر خلاف خیلی ها که می شنیدم و می خوندم که canon را نچسب می دونند به لحاظ ساخت و بدنه، به نظرم عالی بود. البته نه در حد 1ds. تفاوت برند ها این روزها کم شده و به نظرم تمایل در جهت استفاده از یک برند خاص به تجهیزات جانبی ای بر میگرده که شخص عکاس را سوق می ده و البته موارد خاصی چون خبرنگاری. خودم بطور مثال( نمی دونم بگم از رو بد شانسی یا خوش شانسی واقعاً) از اون اول با نیکون کار کردم و طبیعتاً چون وسایل نیکون را دارم برام مقرون به صرفه نیست سوئیچ کنم به برند دیگه. این چیز غلطی هم نیست گمان کنم. ولی هرکس 40d تهیه کرده بهترین انتخاب را کرده با قیمت این روزها. قصد ندارم توی ذوق دوستان بخوره ولی حقیقتش اینه که canon با لنزهای L تصاویر محشری به دست می ده تا با لنزهایی که هرچند ساخت کنن هستند ولی خوب خیلی هم ...
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali Shaterian
البته من 4 ماه پیش این دوربینو بدون گارانتی خریدم از همانجایی که فرهاد عزیز خریده اند. :biggrin:
به نظرم پول گارانتی دادن یک جورایی اشتباهه.
محمد جان من الان 350دی رو هم دارم و به نظرم میشه خروجی ها رو با هم قیاس کرد. منکر برتری های آن نمیشوم ولی باید بگم هنوز نصف شات ها یم را با 350 دی میز نم. :)
دوست عزيز نگفتي چرا هنوز نصف شاتهاتو با 350D مي زني مگه چه برتريهايي داره نسبت به 40D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfrush
دوست عزيز نگفتي چرا هنوز نصف شاتهاتو با 350D مي زني مگه چه برتريهايي داره نسبت به 40D
سلام
350 برتری نداره نسبت به 40دی . گفتم که منکر برتری های 40دی نمیشوم ولی در پاسخ به جمله ای که عرض کردید ، گفتم آنقدرها هم خروجی تصویر تفاوت زیادی ندارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfrush
اصلا قابل قياس با دوربين قبليم 350d نيست
من در بسیاری از موارد در باغ و آتلیه خصوصا" در باغ نیازمند تعویض لنز هستم و چون امکان پذیر نمیباشد بدلیل وقت کمی که دارم با هر دو دوربین شات میزنم. و در آخر منتخب عکسهای بدست آمده برای ویرایش و چاپ حاضر میشود. مواقعی شده است که عکسهای انتخابی عروس و دامادها بیشتر از شات هایی بوده که با 350دی زده ام. و در کل نظرم این است که لنز است که تصویر زیبا و شارپ برایمان میسازد نه 2مگاپیکسل بیشتر یا ال سی دی بزرگتر ویا بادی حرفه ای تر. :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali Shaterian
سلام
350 برتری نداره نسبت به 40دی . گفتم که منکر برتری های 40دی نمیشوم ولی در پاسخ به جمله ای که عرض کردید ، گفتم آنقدرها هم خروجی تصویر تفاوت زیادی ندارد.
من در بسیاری از موارد در باغ و آتلیه خصوصا" در باغ نیازمند تعویض لنز هستم و چون امکان پذیر نمیباشد بدلیل وقت کمی که دارم با هر دو دوربین شات میزنم. و در آخر منتخب عکسهای بدست آمده برای ویرایش و چاپ حاضر میشود. مواقعی شده است که عکسهای انتخابی عروس و دامادها بیشتر از شات هایی بوده که با 350دی زده ام. و در کل نظرم این است که لنز است که تصویر زیبا و شارپ برایمان میسازد نه 2مگاپیکسل بیشتر یا ال سی دی بزرگتر ویا بادی حرفه ای تر. :)
فکر ميکنم اگه لنز L تون را روي 40D ببندين نظرتون عوض خواهد شد
-
نقل قول:
فکر ميکنم اگه لنز L تون را روي 40d ببندين نظرتون عوض خواهد شد
منم فکر می کنم اگه امضا علی شاطریان رو نگاه می کردید نظر شما هم عوض می شد.......
-
[IMG]http://www.*******.info/files/pslx3t5k18wym1dwmznu.jpg[/IMG]
Introducing a full-featured and affordable underwater housing for the Canon 40-D Digital SLR Camera. The compact, clear polycarbonate case provides visibility of its o-ring seals and corrosion-free performance up to a depth of 200ft (60m). Controls are provided for every camera function except the print button. They are kept water-tight with Ikelite pioneered Quad-Ring seal glands--proven to be the most reliable method of sealing controls.
کد:
http://www.marinevisions.com/product.php?productid=16249
-
Sigma moves to fix Canon 40D lens issues
کد:
http://www.photographypress.co.uk/news/news.phtml/6763/7787/canon-40d-sigma-lens-issues.phtml
کد:
http://dslr-cameras.blogspot.com/2008/05/notice-to-canon-40d-owners-using-sigmas.html
-
use Canon's own software eos viewer utility
کد HTML:
http://photo.net/bboard/q-and-a-fetch-msg?msg_id=00HRQ5
-
امروز تو بررسی که تو سایت Juza Nature Photo در مورد 40D دیدم یک مسئله نظرم رو خیلی به خودش جلب کرد و اون هم امکان Video Capture از لایو ویو با Canon Utility 2.0 بود، وقتی فیلم رو دانلود کردم با دیدن کیفیتش اهمیتش برام خیلی بیشتر شد.
خواستم ببینم دوستانی که 40D دارن تا حالا همچین تجربه ای رو داشتن یا خیر، اگه جواب مثبته فکر کنم جالب بشه یه چندتا نمونه آپلود کنین.
لینک Review:
کد:
http://www.juzaphoto.com/eng/articles/canon_eos_40d_review.htm
لینک فیلم: (در صورتی که نتونستین فایل رو با مدیاپلیر ببینین آخرین ورژن Divx player رو باید نصب کنین)
کد:
http://www.juzaphoto.com/shared_files/articles/canon_40d_review/40d-video-divx.avi
-
سلام به همه چطوری میشه فهمید دوربین چنتا شات زده در بدنه های (40d , 350d) واین که میشه کنتور شاتر صفر کرد.ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
high focus
سلام به همه چطوری میشه فهمید دوربین چنتا شات زده در بدنه های (40d , 350d) واین که میشه کنتور شاتر صفر کرد.ممنون
روشی كه شما بتوانید متوجه شوید موجود نیست.تنها در نمایندگی ها امكان این كار وجود دارد...
-
1 سوا فني
آيا در 40 دي
مي شه بر روي 1 فريم 2 بار نوردهي كرد
يعني بعد از گرفتن يك عكس و بسته شدن شاتر مجدادا بر روي همان فريم شاتر را زد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faezeh
1 سوا فني
آيا در 40 دي
مي شه بر روي 1 فريم 2 بار نوردهي كرد
يعني بعد از گرفتن يك عكس و بسته شدن شاتر مجدادا بر روي همان فريم شاتر را زد
روی دوربین شما نمیشه، اما با فتوشاپ خیلی راحتتر و با امکانات بهتر انجام میشه.
-
سلام دوستان
من یکی دو ماه پیش با کمک دوستان تو همین انجمن تصمیم گرفتم 40D بگیرم که متاسفانه شرایط فراهم نشد و البته تو این مدت مقداری هم ارزون تر شد.قیمتی که مربوط به هفته گذشته به من دادن (قیمت دقیق رو شنبه میگن که سفارش هم میدم همون موقع) یک میلیون و چهل هزار تومن بود با لنز ۱۸-۵۵.به هر حال شنبه میرم برای سفارش.(گارانتی پارس الرمس هست و چون شیراز هستم و موجود ندارن باید سفارش بدم)
و اما دو موضوع:
یکی این که من تا حالا عکاسی با دوربین حرفه ای انجام ندادم (چند سال پیش یک دوربین زنیت قدیمی داشتم که مدتی عکس گرفتم که عملا یعنی هیچ :biggrin: ).امیدوارم راهنماهای لازم برای شروع از صفر وجود داشته باشه.
دوم این که موقع تحویل گرفتن لازم هست چیز خاصی چک بشه؟اگر مورد خاصی هست که باید بررسی کنم ممنون میشم بگید چون اصلا وارد نیستم.
سپاسگزارم
-
امروز خواستم چند عکس را در حالت LiveView بگیرم(40D)
ولی دوربینم به درستی در این حالت فکوس نمیکرد یعنی سوژه فکوس نمیشد
آیا تنظیمات خاصی دارد یا اینکه دوربینم مشکل دارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farzad22
امروز خواستم چند عکس را در حالت LiveView بگیرم(40D)
ولی دوربینم به درستی در این حالت فکوس نمیکرد یعنی سوژه فکوس نمیشد
آیا تنظیمات خاصی دارد یا اینکه دوربینم مشکل دارد؟
دفترچه راهنمای دوربینتون رو بخونید این کار واجب تر از عکاسی با دوربینتون است.
در قسمت فانکشن ها
C.FnIII : auto focus
قسمت شماره 6 یعنی AF during live view shooring رو Enable کنید
دقت کنید لنزتون در حالت Auto Focus باشد
برای فکوس کردن باید دکمه AF-on رو فشار دهید