در حالت live view فوکوس دستی انجام میشه.
Printable View
سلام به همگی
دوستان دفترچه فارسی 40 دی کانن بطور کامل ترجمه و چاپ شده و از تاریخ 15 مرداد ماه با قیمت پنجاه هزار ریال قابل دسترسی هست
این کتابچه توسط آقای افشانی مدیر بخش آموزش و پژوهش شرکت نورنگار ترجمه و چاپ شده و از 15 مرداد از همون شرکت میتونید تهیه کنید
سلام
اگر كسي هوس غواصي با 40D رو داشته باشه مي تونه اينو به 3600 دلار تهيه كنه :
http://reefphoto.com/images/st.40d.jpg
اينم يه مدل ديگه :کد:http://reefphoto.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=47&products_id=2395
http://www.oceanicfocus.com/catalog/images/MDX40D.jpg
اينم يه دونه 5200 دلاري :
http://reefphoto.com/images/subal/sub.c40.jpg
منم سه شنبه خریدم یک عدد 40D [img]http://i24.*******.com/vphxfs.gif[/img]
اولین سوالم رو تو این تاپیک بپرسم [img]http://i24.*******.com/vphxfs.gif[/img]
این لرزش گیر لنز چطوری و در چه حالتی عمل میکنه ؟
با این فعال هست اما با کوچیک ترین حرکتی عکس تار میشه
ممنون
سلام
دوست عزيز اولا مبارك باشد.:::happy:::
لرزشگير براي كاهش لرزش هاي احتمالي دست عكاس است و در لنز هاي مختلف بين 1 تا 4 استاپ مي تواند به گرفتن لرزش كمك كند.
يعني مثلا اگر شما با يك لنز عادي مي توانيد روي 60/1 ثانيه عكس بدون لرزشي از يك سوژه ي ثابت بگيريد، حالا با لنزي كه حدود 2 استاپ تاثير لرزشگير دارد مي توانيد حدودا با 15/1 ثانيه هم از همان سوژه عكس بدون لرزش بگيريد.
خيلي از دوستان فكر مي كنند لنز لرزشگير دار قرار است معجزه كند و مثلا سوژه ي متحرك را هم فريز كند يا مثلا در عكاسي بدون سه پايه ( روي دست) با سرعت 2 ثانيه هم از لرزش دست جلوگيري كند كه قطعا چنين اتفاقي نمي افتد.
4 استاپ
سلام ...
پس از سالها انتظار من هم به جمع 40D دارها پیوستم. 920 گرفتم از مسعود با گارانتی تعمیرگاه مرکزی، بعلاوه لنزهای 18-55 IS و 55-250 IS که تو این رنج قیمت فکر می کنم بهترین انتخاب باشه. خیلی احساس خوبیه وقتی از S2 به 40D آپگرید میشی!! انگار پرایدو بفروشی BMW بخری!
حالا یه سوالی که داشتم اینه که این دکمه AF-ON به جز مشابه بودن با فشار دکمه شاتر تا نیمه، کاربردش چیه؟ تو دفترچش یه چیزایی نوشته که تقریبا سر در نیاوردم.
سلام دوست عزیز مبارک باشه..
یکی دیگه از عملکرد های این دکمه در لایو ویو هستش..چون کانن 40 دی در حالت لایو ویو اتوفوکوس نداره و باید بصورت دستی انجام بشه...در حالت لایو ویو با نگه داشتن این دکمه مدت زمان بسیار کوتاهی لایو ویو قطع میشه و فوکوس انجام میشه و وقتی صدای فوکوس شنیده شد دکمه رو رها کرده و حالا در لایو ویو تصویری فوکوس رو مشاهده میکنید
سلام
کابرد اصلی برای استفاده در فوکوس کردن روی اجسام متحرکه که با شصت اونو نگه می دارین و خیلی راحت تر از نصفه فشار دادن دکمه ی شاتره .
یه نکته ی دیگه اینکه برای فعال کردن اتوفوکوس تو حالت لایو ویو اول باید در منوی custom functions در قسمت c.fn III suto focus /driving و بعد اگه اشتباه نکنم باید گزینه ی ششم که AF during liveview باشه رو فعال (enable ) کنید.
البته خود من هم مشتاق هستم کاربردای دیگه ی این کلید و مواردی رو که می تونه تو گرفتن عکس کمک کنه ، توسط یکی از دوستان با تجربه گفته بشه.
دوست عزیز البته من تجربه کافی مثل بقیه اساتید ندارم اما کانن 40 دی تحت هیچ شرایطی در لایو ویو اتو فوکوس نداره!! شما اگر در C.FnIII رفته و گزینه 6 AF during live view shooting رو enable کنید تنها میتوانید دکمه AF-ON رو در لایو ویو فعال کنید این به این معنیه که اگر گزینه 6 فعال باشد در لایو ویو با نگه داشتن AF-ON و قطع لحظه ای لایو ویو تا شنیدن صدای فوکوس , میتوانید فوکوس داشته باشید و اگر گزینه 6 ( AF during live view shooting ) فعال نباشد در لایو ویو با زدن دکمه AF-ON هیچ اتفاقی نمی افتد!
..
در ضمن برای استفاده از فوکوس برای اجسام متحرک شما وارد منوی بالای دوربین میشوید ( AF-DRIVE ) و سپس گزینه AL Servo رو انتخاب کنید...
طبق گفته دفترچه دوربین
نقل قول:
AL servo AF for Moving Subjects
This AF mode is for moving subjects when the focusing distance keeps changing.while you hold down the shutter button halfway , the subject will be focused continuously
- The exposure is set at the moment the picture is taken
- in the creative zone modes , AF is also possible by pressing the < AF-ON> button
راجب دکمه ی AF-ON , اگر مدتی ازش استفاده کنید عادت عکاسیتون عوض میشه و معمولا" خیلی جاها سرعت کار رو زیاد میکنه مثلا" در حالت single و برای نمونه عکاسی پرتره, شما روی چشمها فکوس میکنید با یک بار فشار دادن و رها کردن AF-ON و منتظر pose دلخواهتون میمونید و با رسیدن اون لحظه شاتر رو فشار میدید.. اینطوری دیگه احتمال از دست رفتن اون لحظه به خاطر تاخیر فکوس یا پیدا کردن چشمها از بین میره.. (البته باید توجه داشت که عملکرد فکوس دکمه ی شاتر باید غیر فعال باشه وگرنه توفیری نداره:::big grin2:::)
در حالت continues هم با نگه داشتن اون دکمه عملیات فکوس رو انجام میدید و هر موقع بخواید شاتر میزنید بدون اینکه ترسی داشته باشید ازینکه در کدام حالت تقدم است و شاتر رو مقدم میبینه دوربین یا فکوس که احتمال از دست رفتن اون موقعیت از بین میره..
اینجا رو هم بخونید بد نیست, هر چند به طور خاص D300 رو مثال زده ولی عملکرد ها مشابه هستن.
سلام خدمت همه دوستان عزیز :::love2:::
یه سوال داشتم : قیمت کنونی کنون 40 دی چقدره ؟ و با توجه به ورود 50 دی به نظر شما مناسب ترین زمان خرید چه زمانی است ؟؟؟
و یه سوال دیگه که با اینکه یه کمی بی ربطه ولی گفتم دو تا پست نزنم ... البته نظر با مدیران محترم فروم است :
برای عکاسی تکسچر ( جزئیات ) جهت سه بعدی سازی یک سوئیت هتل نیاز به یک لنز خوب و شارپ دارم ( کیفیت تصویر سه بعدی برای مشتری از اهمیت خاصی برخوردار است ) با توجه به موارد زیر پیشنهاد شما چیست ؟
1- کمبود فضا ( سوئیت حدود 50 متری )
2- گستره زیاد جرئیات ( از دیوار گرفته تا کنده کاری چوبی و فرش و ... )
3- قیمت مناسب و رنج مطلوب .
4- دوربین مورد نظر کنون 40 دی دوستم است .
5- لنز رو باید خودم بخرم تا ایشالله در آینده استفاده کنم ...
ممنون می شم زود جواب بدید چون کار تا کمتر از سه روز دیگه باید استارت بخوره ...
و 6 - مرکز خرید مطمئن ... پدر مادر دار و منصف !!!!! ( اگه بود :::big grin2::: ) ضمن اینکه برای خرید می تونم به تهران بیایم ...
قربون همه
اول تشکر از عدم پاسخگویی دوستان..
دوم Eye Cup پیدا کردم .. تعمییر گاه مرکزی کنن ساختمان الومینیوم..
سوم کسی از دوستان شارجر CG 580 کنن برای فروش داره؟؟ به صورت دست دوم .. قیمت نو؟؟ درجه 1 و درجه 2..
کسی با این شارجر مشکل نداشته؟؟ شارجر کیت 40D هست.. برای بنده سوخت!! تعمییر گاه مرکزی 35 هزار تومان هزینه تعمیر اعلام کرد!!مدل دیگری شارجر هم هست؟؟
راه حلی .. راهنمایی..؟؟
ممنون میشم..
سلام: من با شارژر فابریک این دوربین مشکلی نداشتم. مگر قیمت نو این شارژر چقدره که هزینه تعمیر 35 هزارتومان شده؟ شما اطمینان دارید سوخته است. شاید ایراد از جایی دیگر باشد.
پ.ن اگر در تاپیک 40D صحبت کنیم هم من راحتتر هستم هم برای کسانی که بعدا مطالب را میخوانند امکان استفاده بهتری دارند ( با توجه به موضوع بحث ) ارادتمند شما دوست خوب :::happy::: :::blushing:::
Canon EOS 40D owner hacks camera, records silent movie
کد:http://www.engadget.com/2008/09/24/canon-eos-40d-owner-hacks-camera-records-silent-movie/
:mlaugh:کد:http://chdk.setepontos.com/index.php/topic,2259.0.html
سلام: دوستان فکر میکنید تو ایران کسی پیدا بشه که Low Pass Filter را از روی این دوربین بردارد؟ آیا همین کار کافیست برای عکاسی اینفرارد یا برای اینکار نیاز به مدی فای کردن بخصوصی است ( فرض را بر استفاده از لنزهای مناسب این سبک قرار دهیم )
ادامه پست قبل یک موردی یادم آمد جایی میخواندم Lpf را اگر برداریم دقت فکوس بهم میریزد! نمیدانم این مورد چقدر صحت دارد.... در مورد این موضوع هم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی دارد ممنون
با سلام ، در دوربين من تعداد Remaining shots در حالت Basic zone و Creative zone متفاوت نشان داده ميشود مگر در حالتي كه درCreative zone ، ايزو روي Auto يا 800 تنظيم گردد. درحاليكه در دفترچه راهنماي دوربين ذكرشده است سايز تخميني عكس بر اساس ISO 100 محاسبه شده است. آيا در همه 40D ها چنين موردي است يا اشكالي نرم افزاري در دوربين من وجود دارد. با تشكر از پاسخ احتمالي.
سلام: این طبیعی است بطور کل تعداد شات های باقی مانده تعریف آن روی ظرفیت و نوع رکورد( ثبت شما) و ایزو و مواردی است که ظرفیت عکس را تغییر دهد
The shots remaining depends on the remaining capacity of the CF card image-recording quality. iso speed, ets
بدین صورت روی Basic zone در حالت jpeg و روی Creative zone در حالت خام طبیعی است ظرفیت متغیر باشد ضمن تغییر ایزو.....
ظرفیت مموری دوربین شما ؟
پ.ن : در مورد ایزو 100 که اشاره فرمودید اگر اشتباه نکنم یکی از جدول های دفترچه دوربین است( مربوط به عکاسی پیاپی ) که معیار آن تست را با مموری 1 و ایزو 100 با Picture.S.Standard بود...... نه به صرف همین سوال شما
با تشكر از پاسخ شما ،سوالم با فرض تنظيم يكسان JPEG large/fine در دو مود ذكر شده بود با مموري4 .
با عذر خواهی از شما دوست خوب: من متاسفانه الان نمیتوانم این مورد را برای شما بررسی کنم و از طرفی تا به الان با آن برخورد نداشته ام (چون همیشه با فرمت خام عکس میگیرم ) و آنکه 8 گیگ مموری دوربین من مانع از آن میشود این مورد را در حالتی که اشاره فرمودید بررسی کنم. ( الان مموری من خالی است ) به دلیل ظرفیت بالای مموری در حالتی که شما میفرمایید (JPEG large/fine ) ثبت ها برای من در حداکثر کانتر دوربین روی 999 پایدار میشود. و نمیتوانم درست موضوع را از دیده شما بررسی کنم مگر آنکه نظر دوستان دیگر را جویا شد یا آنکه در فرصتی مقتضی( اگر مموری 4 گیگ پرشد ) برای شما این موضوع را بررسی کنم......
اما بطور کل این موضوع کاملا طبیعی است در مدی که شما تنظیمات را میتوانید خودتان اعمال کنید منطقی است که این حالت میتواند کاملا ( با توجه به پست 371 ) و با توجه به پارامترهایی متغیر ظرفیت عکس را دستخوش تغییر کند. ایزو هم یکی از پارامترهاییست که در این مورد تاثیر گذار است..... بنظرم جای نگرانی نیست اما چون من فعلا شرایط تست را ندارم این موضوع میتواند هنوز یک سوال باشد.
ارادتمند شما دوست خوب:cap:
احتمالا در مدهای مختلف سایز و فرمت خروجی متفاوت است..
آقا این مموری دوربین من مشکل پیدا کرده فکر کنم! http://www.smileygenerator.us/commun...icons/bawl.gif
raw که عکس میگیرم عکس رو تو lcd نشون نمیده!
حتی تو منو هم میرم lcd هیچ تصویری نداره!
ولی وقتی یه بار عکسا رو میریزم تو کامپیوتر درست میشه تصویر میاد و همه چی سر جاشه
وقتی فرمت هم میکنم درسته مشکلی نداره
وقتی عکس jpg میگیرم هم سالمه
نمیدونم با raw چه مشکلی پیدا کرده
وقتی عکس raw میگیرم دوربین رو با کابل وصل میکنم و میرم تو مموری عکسهای رو بصورت یه فایل بدون اسم و پسوند و حتی با سایز 0 نشون میده اما با canon eos utility میشه کپیشون کرد تو کامپیوتر!
مشکل از همون مموری هستش یا خدایی نکرده دوربین ؟ http://www.smileygenerator.us/commun...icons/bawl.gif
سلام بر شما دوست خوب: طبق مواردی که شما اشاره کرده اید احتمالا ایراد از مموری باشد در اینصورت بهترین راه آنست سعی در بررسی مجدد با این مموری نداشته باشید
پیشنهاد میشود با مموری دیگری که اطمینان از سلامت آن دارید چک کنید. اگر دوربین ایراد داشت LCD در بقیه موارد میبایست تصویر را نشان ندهد. در لایو ویو هم که تصویر را میبینید؟ وقتی فرمت میکنید مشکلی ندارید منظور اینست که با دوربین فرمت میکنید درسته؟
سلام دوستان - من چند روزي هست كه يه 40d خريدم اما به دو تا مشكل برخوردم - از دوستاني كه اين دوربين رو دارن تقاضاي راهنمايي دارم.
مشكل اول اينكه وقتي دوربين رو براي گرفتن عكس RAW و JPEG به طور همزمان تنظيم مي كنم دوربين فقط دوتا عكس به صورت JPEG ميگيره اما بصورت تنها اين مشكل رو نداره.
مشكل بعد اينكه فكر ميكنم جاي دكمه AF-ON با دكمه بغلي جابجا شده و من هر وقت دكمه اي كه بغلش آرم ستاره داره رو فشار ميدم در حالت لايوويو فكوس ميكنه و هر وقت عكس رو در دوربين بزرگ مي كني و ميخواي اون رو كوچك كني بايد دكمه AF-ON رو فشار بدي كه در عكس زير اون دكمه رو نشون دادم .
مي خوام بدونم آيا دوربين من مشكلي داره يا در تنظيمات بد عمل كردم .
سلام:
در تنظیمات بد عمل نکرده اید در منو دوربین را روی حالتی قرار داده اید ( یا بصورت پیش فرض اینگونه بوده ) تا دوربین در حالت لایو ویو فکوس کند و در همین حالت این دکمه عملکرد آن بدین صورت خواهد بود دکمه های کنار نیز در همان تنظیمات با هر انتخابی که شما داشته باشید عملکردشان متفاوت خواهد بود. احتمال زیاد در این خصوص جای نگرانی نیست..... میتوانید در تنظیمات :
C.Fn III: Auto focus/Drive شماره 6 گزینه Disable را انتخاب کنید فعالیت دکمه مورد نظر بگونه ای دیگر از تنظیمات پیشفرض تعریف خواهد شد. و این دکمه در لایو ویو دیگر فکوس نخواهد کرد
اما اینکه در حالت مد Raw&Jpeg شما فقط دو ثبت از Jpeg دارید اندکی عجیب است! در مد خام به تنهایی ثبت کنید چه خواهد شد؟ و اینکه میتوانید توضیح دهید چگونه این حالت انتخاب در مد Raw و Jpeg را انجام میدهید؟
سلام جناب قشقايي .ممنون از پاسخ سريع شما . بنده كاري كه شما فرموده بوديد رو انجام دادم . اما فرقي نكرد . ببينيد مشكل اين نيست كه دكمه اتوفكوس كار نكنه بلكه من فكر مي كنم اين دو تا دكمه عملكردشون بر عكس همديگه هست .در حالت لايويو در حاليكه تنظيمات مخصوص رو براي فعال كردن دكمه AF-oN انجام دادم اين كار انجام ميشه اما توسط دكمه بغل كه روش عكس ستاره و يك زوم كوچك هست كه در عكس ضميمه نشون دادم و همچنين وقتي عكس گرفته شده رو در دوربين بزرگ ميكنم براي كوچك كردن اون بايد دكمه اي كه روش AF-ON نوشته رو فشار بدم .حالا من نميدونم براي بقيه دوستان هم به همين شكل هست يا نه؟
در مورد دوم وقتي دوربين رو در حالتي تنظيم مي كنم كه فقط عكس رو بصورت RAW يا SRAW بگيره مشكلي نداره اما در حالت L+RAW يا L+SRAW تنظيم ميكنم (يا حالتهاي تركيبي ديگر) فقط دو تا عكس بصورت JPEG ميگيره.
ممنون از راهنمايي دوستان .
دوست عزيز
يك تنظيمي در يكي از C.Fn هاي دوربين هست كه عملكرد دو دكمه AF-ON و AE-Lock (يا همون ستاره) رو با هم عوض مي كنه.
شايد اين تنظيم در دوربين شما تغيير داده شده (عمدا يا سهوا).
يادم نيست كدوم C.Fn بود و در كدوم Menu ...الان هم به دوربينم دسترسي ندارم...اگر موفق نشديد، بگيد تا براتون پيدا كنم.
فعلا...
سلام: بطور کل آن دکمه ها در منوی دوربین شما قابل تنظیم است و از اینروی نباید جای نگرانی باشد. فرضا برای من روی آن دکمه فقل نورسنج دوربین تنظیم شده و ....... در کل بنظرم جای نگرانی نیست دفترچه دوربین را مطالعه کنید کاملا در این مورد صحبت شده. من به سلیقه شخصی تنظیمات دوربین روی آن دکمه ها و عملکردشان برایم به گونه ای دیگر است....
اما اینکه دوربین شما در آن حالت 2 عکس Jpeg میگیرد جالب است در واقع من هم نمیدانم چه اتفاقی می افتد؟ برای من اینگونه نیست و تا به الان از دوستان دیگر هم چیزی در این مورد نشنیده ام و تا جاییکه میدانم تنظیمات دیگری در این موضوع دخالت ندارد. اگر انتخاب شما L+RAW باشد میبایست یک عکس خام و دیگری در مد Jpeg گرفته شود به همین راحتی....
باید دید نظر دوستان دیگر چیست
پاینده باشید
سلام . با كمك آقاي نعمتاللهي و آقاي قشقايي مشكل اول حل شد . در قسمت C.Fn IV و شماره 2 روي Disableگذاشتم و درست شد . واقعاً متشكرم .
اما مشكل دوم همچنان باقي است . به نظر شما مشكل نرمافزاري هست . چون تنظيمات خاصي رو پيدا نكردم.
باز هم ممنون.
دوستان سلام
بنده سی دی حاوی درایور و نرم افزارهای دوربین خودم را گم کردم !! چه کنم؟؟:(
در سایت کنون هم در ساپورت 40دی چیزی پیدا نکردم
راهنماییم کنید لطفا!!
سلام:
فرهاد جان اگر از رپیدشیر ( که دوستمان معرفی میکنند ) نتوانستید بگیرید...
از این لینک امتخان کنید احتمالا بتوانید دانلود داشته باشید
ارادتمندتانکد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=139&modelid=17779#DownloadDetailAct
بنده هم که نرم افزار ها را نصب ندارم همان را می بینم که افشین جان می بینند.
البته دوست عزیز باید چند ثانیه ای صبر کنید تا لود شود.
ممنونم از شما...مشکل از فایر فاکس بوده ! برایم جالب است..با Explorer تست کردم و درایو ها نمایش داده شد..:::happy:::
با تشکر
کلی تلاش کردم اما این 220MG آپلود نمیشه !
چندین بار تلاش کردم.
فعلا شرمنده اگه شد پیام میدم.
سلام
دوستان عزیز بنده موفق شدم image سی دی خود را از طریق تورنت دانلود کنم..لینک را در اینجا قرار میدهم تا دوستانی که با مشکل من روبرو میشوند بتوانند دانلود کنند..( حجم 273.44 مگا بایت )
Canon EOS Digital Solution Disk ver 17.1
کد:http://www.monova.org/details/1787037/Canon%20EOS%20Digital%20Solution%20Disk%20ver%2017.1%20(Windows).html
سلام به اساتید محترم
من یه سوال داشتم
یه دوربین دسته دوم 40D پیدا کردم که 6 ماه از تاریخ خریدش می گذره و تقریبا به ندرت استفاده شده به عنوان دروبین Backup بوده
می خواستم این دوربین رو بخرم اما نمی دونم برای تست کردنش چه قسمتهاییش رو تست کنم و چه چیزهایی رو کنترل کنم
یه سوال دیگه
راهی هست که بشه فهمید لنزی که با بدنه دوربین ارائه می شه همون کیت اصلیه که روی دوربین ارائه شده؟
همون دوربین بالایی یه لنز نرمال همراهش هست می خوام ببینم این همون لنزیه که روی دوربین بوده یا نه
با تشکر
به نظر من برای تست دوربین اول باید موارد ظاهری اونو کنترل کنی و ببینی که به لحاظ ظاهری ضربه نخورده باشه ( مثلا حالتی که از دست افتاده باشه ) .
اینکه اون لنز مال کیت خودش باشه یا نباشه زیاد مهم نیست چون درهرصورت من عقیده دارم که معمولا لنز کیت چیز جالبی از آب در نمیاد و بهتره که لنز جداگانه تهیه بشه. برای تست لنز هم باید ببینی که عکس شارپی برات میگیره یا نه؟ ویا اینکه با مدهای مختلف نورپردازی مشکل front focus و back focus نداشته باشه که اینم با چند تا دونه شات زدن مشخص میشه.
معمولا بعضی از فروشنده ها سریال لنز رو هم تو فاکتورشون می نویسن. اگه تو فاکتور خرید چیزی نوشته شده باشه ، شاید به کارت بیاد .
موفق و پیروز باشی
دوست عزيز اگه لنز كيت داشته باشه رو كارتن دوربين نوشته شده و هم دو تا شماره سريال كه يكيش مربوط به دوربين ميشه و يكي هم براي لنز كه بايد با سريال روي دوربين و لنز مطابقت داشته باشه.
شماره سريال دوربين روي برچسب زير دوربين نوشته شده و براي لنز هم زير لنز حك شده.
پيروز باشيد .
سلام
ممنون از راهنمایی همه دوستان
باقی اساتید نظری راجع به تست سیستمهای داخلی دوربین ندارند؟
یا تاثیر همه این سیستم ها با زدن چند تا شات و نهایتا دیدن شارپنس و فوکوس عکس ها مشخص می شه؟
بازهم ممنون از دوستانی که پاسخ می دن
احسان
دوست من
سلام
يه مبحثي در مورد شماره سريالهاي مخدوش و يا دوربينهاي Refurbished در اين مدل در فروم وجود داشت كه خيلي طولاني هست.
در يك كلام...يك عكس با دوربين بگيريد و با نرم افزار دوربين (DPP) و يا يك نرم افزار Exifviewer شماره سريال دوربين كه در عكس ثبت شده را با آنچه زير بدنه دوربين و جعبه دوربين قيد شده مقايسه كنيد...اگر اين دو شماره يكي نيستند، بي خيال خريد دوربين شويد...البته نظر اكثر اساتيد بر بي اهميت بودن موضوع است، ولي نظر بنده غير از اين است.
اينكه لنز همراه دوربين، همان لنز كيت باشد يا نباشد اصلا مهم نيست.
فعلا...
ممنون که راهنمایی کردین
راستش من راجع به refurbished نگران نیستم چون در کانادا خرید می کنم
و اگه کالایی ref باشه روی جعبش می زنه
در واقع دنبال راهی برای فهمیدن این این هستم که لنز همراه بدنه همون لنز داخل پک باشه
چون دوربینی که دارم می خرم دست دومه
باز هم ممنون از راهنمای تون
احسان
سلام
EOS 40D Firmware Update Version 1.1.1
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...irmware-e.html
لطفأ به تاپیک[ آخرين Firmware دوربین های ديجيتال] منتقل گردد.:redface:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون ميشم اساتيد جوابمو بدهند
راستش مي خواستم دوربين بخرم اولش نظرم روي 450D بود اما بحث اون را كه خوندم متقاعد شدم كه 300 تومان اضافه بدهم و 40D را بگيرم مخصوصا كه يكبار هم توي يك مغازه هر دو دوربين را دستم گرفتم و از گريپ و ارگونومي 40D خيلي بهتر خوشم اومد.
بعد توي بحث 40D رفتم و ديدم اونجا هم بحث بين 40D و D90 است. هر دوبحث را از سايت خوندم و مقايسه هاي DPReview را هم مطالعه كردم اما انگا به جاي اينكه نتيجه بگيرم سوال هام بيشتر شد. چند تا از سوال هامو مي پرسم و خوشحال مي شم كه اساتيد فن جواب خوبي بدهند.
قبلش مي گم كه من تازه مي خواهم SLR دار بشم و قبلا Compact داشتم روي مارك خاصي هم تعصب ندارم. و چون دوربين را ميخواهم خانوادگي استفاده كنيم مي خواهم منو هاي اتوماتيكش ساده باشه ( خودم تنظيم دستي كار ميكنم). بابت قيمت هم تا يك ميليون يك و سيصد مشكلي ندارم و خريد بقيه چيزها ميره براي بعد نظر خودمم بين اين 2 تا دوربينه :
Nikon D90 kit 18-105 VR
Canon 40D Kit 18-55 IS
و اما سوالها :
1- آيا A/D Conversion چهارده بيتي كنون در مقابل 12بيتي نيكون تفاوتش حس ميشه ؟
2- روي نيكون نوشته ساخت تايلند و كنون ساخت ژاپن ، چقدر فرق بين اين دو است ؟ آخه يك جورايي تا ديدم نيكون نوشته تايلند خورد توي ذوقم
3- توي مقايسه دايناميك رنج به نظر شما قسمت Highlight اهميت بيشتري داره يا Shadow ؟ چون 40D توي قسمت Highlight از D90 كمتره ولي توي Shadow بهتر عمل كرده كه عمو فيل (DPReview) گفته به خاطر 14 بيتي بودنش اينجوري شده
4- يك سوال مبتدي !!!! اين ترمينال كنترل فلاش چيه كه D90 نداره و 40D داره ؟ چون ممكنه درآينده بخواهم عكاسي صنعتي براي بروشور و تابلو فلكسي و اينا توي شركت دوستم بكنم ممكنه نيازم بشه يا نه ؟
5- بصورت خلاصه ميشه بگين AF Cross Type چيه ؟
ممنون :::love2:::
دوست من
اگر تاپيك مقايسه 40D و D90 و مطالب Dpreview رو خوانده ايد، قاعدتا بايد بتونيد تصميم بگيريد...البته با توجه به نيازها و علاقه خودتون...اما در مورد سوالهاتون:
1- بله...حس مي شه...اگر شما در نوع كارتون بتونيد حسش كنيد!
2- اصلا مهم نيست.
3- هر دو اهميت دارد... اين دو دوربين رفتار متفاوتي در دايناميك رنج دارند و هر دو دوربين، كاستي شون رو با منوهاي اصلاحي همچون D-Lighting در نيكون و Hilight tone Priority در كنون، برطرف كرده اند...كلا دايناميك رنج كنون كمي وسيعتره ولي اصولا اين ميزان تفاوت، در كار اونقدر خودش رو نشون نخواهد داد اگر شما ويرايش صحيح رو بدانيد.
4- اصلا مهم نيست و به ندرت ممكن است به كار بيايد...در عوض نيكون امكان مستر شدن راديويي فلاش سرخود را دارد كه كنون ندارد.
5- به طور خلاصه نمي شه...ولي يعني اينكه نقاط فوكوس Cross type ، دقت و سرعت عمل بيشتري خواهند داشت...ولي اين تفاوت در موارد خاصي خودش را آشكارا نشان مي دهد و خيلي به مهارت فوكوس شما بستگي خواهد داشت.
و در آخر:
انتخاب بين اين دو Piece of Art ، فقط به سلايق، تواناييها و نكات بسيار ريز در نوع عكاسي شما بر مي گرده و اصولا توانايي هر دو بسيار بالاتر از اوني هست كه روي كاغذ مقايسه مي شه و اين كاملا بستگي به شما و مهارت شما خواهد داشت.
موفق باشيد.
فعلا...
سلام:
بطور عموم در اینکه: " كلا دايناميك رنج كنون كمي وسيعتره " اندکی جای شک و جود دارد...
این قسمت از صحبت دوستمان بنظر منطقی تر میآید 3- توي مقايسه دايناميك رنج به نظر شما قسمت Highlight اهميت بيشتري داره يا Shadow ؟ چون 40D توي قسمت Highlight از D90 كمتره ولي توي Shadow بهتر عمل كرده كه عمو فيل (DPReview) گفته به خاطر 14 بيتي بودنش اينجوري شده
البته جدای از داینامیک رنج وسیع با شناخت درست از آن .... با ترکیبی از لنزها و نوع عکاسی به نتایج جالبی میتوان رسید ;)
افشين جان
من منظورم وسيعتر بودن دايناميك رنج 40d نسبت به D90 بود... كه اين رو هم اعداد و ارقام Dpreview نشون مي ده...مثلا در ايزو 100، دايناميك رنج D90 حدود 7.6 استاپ قيد شده كه اين مقدار در 40D برابر 9.1 استاپ است...مقدار DR در ايزو 200 در D90 ناگهان به 8.3 مي رسد كه در 40D همان 9.1 باقي مي ماند.
نكته جالب اينجاست كه در ايزو 200، D90 داراي حدود 0.5 استاپ دامنه بيشتر در محدوده High light است...ولي در مقابل مبحث محدوديت در ايزو 100 اين دوربين، سرجاي خود باقيست.
در همان سايت قيد شده كه با ويرايش صحيح در ACR برروي فايل RAW هر دو دوربين مي توان به دايناميك رنج بهتري رسيد كه اين مقدار براي D90 حدود 9.5 استاپ و براي 40D حدود 11 استاپ ذكر شده.
از نظر من، دايناميك رنج در هر دو محدوده روشن و تاريك داراي اهميت هست...البته تا جايي كه چشم انسان بتونه تشخيص بده.
البته همانطور كه عرض كردم، هر دو دوربين با آپشنهاي اصلاحي در منوهاشون، سعي در پوشوندن ضعفهاي جزئي در مورد دايناميك رنج دارند كه در نهايت هر دو رو قابل قبول مي كنه. (از نظر من)
سلام جناب نعمت الهی.
کاملا با صحبت شما مخالفم!
داینامیک رنج D90 به وضوح از 40D بیشتر هست.
اگه اشتباه نکنم تست داینامیک رنج دپریوو بر اساس فایلهای JPG انجام شده که نمیتونه معیار صحیحی برای سنجش باشه.
هر چند که در مد JPG هم در بعضی از سایتها مانند ایمیج ریسورس ، امتیاز بالاتری به دی 90 داده شده!
نمودار زیر از سایت DXO mark میباشد که از تست های عمو فیل کاملا معتبر تره.
و بالاتر بودن داینامیک رنج دی 90 بوضوح مشخص هست:
http://www.imageupload.ca/images/m1zbwda1pbsd1pfzcs.jpg
اینم قسمتی از جدول داینامیک رنج دوربینها از سایت ایمیج ریسورس:
در مد RAW ، دی 90 پس از نیکون دی 700 و سونی آلفا 900 ، در رده سوم دوربینها قرار داره:
http://www.imageupload.ca/images/0ei...kmsedtsq81.jpg
نمودار زیر هم بقیه همون نمودار بالایی هست.
جالبه که داینامیک رنج دی 90 در مد جیپگ ، حتی بالاتر از داینامیک رنج 40 دی در مد RAW قرار گرفته!!!!
http://www.imageupload.ca/images/557...1kkf7zqalv.jpg
لینک جدول داینامیک رنج در سایت ایمیج ریسورس:
ناسلامتی من دل و جیگر این دو دوربین رو درآوردم تا یکی رو انتخاب کنما :::big grin:::کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/D90/D90IMATEST.HTM
دوست من
مرجع صحبت من، لينكي بود كه گذاشته بودم...در اصل شما با صحبت اون لينك مخالف هستيد.
اما نتايج تستهاي اين دو لينك، با هم اختلاف قابل توجهي دارند و در مورد اعتبار تستهاي عمو فيل هم من نمي تونم نظر بدم...چون تخصص من تست آزمايشگاهي نيست.
دوستان متخصص، لطفا راهنمايي كنن...اگر سايت Dpreview نتايج تست قابل ترديدي داره، ما اينقدر به اين سايت و reviewهاش لينك نديم!
جالبه...يعني دوربيني مثل 40d كه به وسعت دايناميك رنج معروف بود، حتي از D40x هم در اين زمينه ضعيف تره!؟
منتظر نظر دوستان هستم.
سلام:
قضیه تست های DXO Mark اندکی پیچیده تر از آنست که براحتی بتوان آنرا در خروجی های یک دوربین تاثیر داد و روی پرینت یا با دید چشمی بتوان براحتی از نتایج آن دوربینی بر دوربین دیگر را برتری داد . البته این سخنان من ناقض اعتبار تست های این سایت نیست..
یکبار در این تاپیک Canon EOS 5D MK II بحثی در این خصوص شد از پست های 228 الی 267 ( اگر کسی از دوستان علاقه مند است پیگیر آن باشد چون نتایج در آنجا برای بررسی ملموس تر بود )
بطور مختصر آنکه این سایت با حذف پارامترهای متغیر به بررسی خروجی میپردازد. با نورمالایز کردن و غیر..... یعنی عکس آنهم صادق است بدین صورت که با دخالت دادن پارامترهای متغیر که یکی از آنها مگاپیکسل سنسور است نتایج میتواند تغییر کند! به همین راحتی :)
نظر شخصی من آنست که این سایت بیشتر به پرفورمنس یک دوربین نگاه میکند تا خروجی (منطبق با Spec توصیه شده کارخانه! ) بطور مثال اگر یک پیکسل فرضی X واحد طول موج دریافت میکند با سطح A و میزان نویز B اگر پیکسل دیگری با سطح A/2 به همان نسبت طول موج کمتر ( ورودی ثابت خواهد بود ) نتیجه آنکه به همان میزان نویز میبایست افزایش پیدا کند ... (چون سنسور برای رسیدن به نورسنجی متعارف میبایست ولتاژ ورودی را آمپلی فای کند ) حال با تمامی این موارد اگر میزان نویز به همان نسبت افزایش پیدا نکرد رفتار نویزی آن پیکسل قابل قبول تر از پیکسل قبل خواهد بود اگر چه حتی نسبت به آن پیکسل نویزی تر باشد!! (( یا به زیانی دیگر یک موتور با راندمان 90% با قدرت فرضی 100 از یک موتور با راندمان 70% و قدرت فرضی 200 پرفورمنس بالاتری دارد))
یا مواردی از این دست....
حقیقت آنکه من بیشتر از این نمیدانم و در پست 204 این تاپیک هم اگر اشاره شد که : بطور عموم در اینکه: " كلا دايناميك رنج كنون كمي وسيعتره " اندکی جای شک و جود دارد به همین دلایل بود
اگر چه نتایج سایت ها برای بررسی و ایده هایی خوب است ولی بنظرم دانستن آنکه هر کدام از کدام شیوه کاربردی استفاده خواهند کرد لازم است . نهایت آنکه پس از جستجوی بسیار جزییات ( یا ریزه کاری ها و عواملی که به این نتایج منتهی میشود ) این تست ها ( که چه عواملی بطور صریح حذف یا دخالت داده میشوند ) را پیدا نکردم
پ.ن: این مطالب برداشت های شخصی است و ممکن است دارای ایراداتی باشد
ميشه از دوستان لطف كنند قابليت هاي نرم افزار جديد 40 دي كه معرفي شده را بفرمايند
توضیحی مختصر منباب آیتم اول
بقیه موارد...
Firmware update Version 1.1.1 incorporates the following fixes and improvements.
Fixes a malfunction that in rare occurrence causes a low battery indication to be displayed when using the EF 85mm F1.2L II USM lens. Depending on the battery check timing of the camera, the battery level displayed on the camera's LCD data panel may shows Battery will be exhausted soon or Battery must be recharged, even though the battery capacity is sufficient.
Fixes a malfunction that in rare occurrence causes an Err 06 Self Cleaning Sensor malfunction to appear on the camera's LCD monitor and LCD data panel, even when the Self Cleaning Sensor Unit is operating normally. This message may appear depending on the timing of when the camera is switch to the ON position.
Fixes a malfunction that prevents correct colors from being printed when direct printing. RAW images captured using the camera's custom Picture Styles (Emerald, etc.), which have been downloaded from Canon's Web site and registered under User Def. 2 or User Def. 3.
Modifies the level of subject brightness that causes the AF-assist beam to fire when using an external Speedlite.
Enables an external flash connected to the camera's synchro terminal to fire even when the camera's built-in flash is popped up.
بقیه موارد هم که در توضیحات بالا قید شده من فعلا در موقعیتی نیستم ( مشغله کاری ) که مفصل در این باره صحبت کنم اگر دوستان دیگر زحمت آنرا تقبل کنند لطفی است از دوستان. اما بنظرم مشکلی نیست توانستید آپگرید کنید من اینکار را انجام داده ام و مشکلی هم نبوده است......
دوستان عزیز کسی میدونه آداپتور برق 40D رو از کجا در تهران میشه تهیه کرد؟ و احیانا کسی قیمت اونو میدونه؟
تو سایت آمازون که 60 دلار قیمت زده.
کد:http://www.amazon.com/Canon-ACK-E2-Adapter-Digital-Cameras/dp/B000ELQT82
به نظر دوستان با 40d تو برف ميشه عكس گرفت؟
نه! فقط با 50D یا دوربینهای نیکون میتوان در برف عکس گرفت! :::happy:::
البته شوخی بود.
ای کاش مینوشتید نگرانی شما از باطریاست؟ یا نورسنجی؟ یا درز و دروز دوربین و مقاوم بودن آن؟ یا چیز دیگری
اگر مورد اول است که خوب تمام باطریها در سرما بازده کمتری دارند.
اگر نگران نورسنجی هستید که به مهارت خودتان در به کار گیری دوربین (هیستوگرام و ...) بستگی دارد
اما اگر نگران داخل شدن آب در دوربین هستید، با این که این دوربین نوعی weatherproofing دارد باید هنگام عکاسی مراقب باشید و دوربین را همواره خشک کنید.
پینوشت: وسواس به خرج ندهید! حتی دوربینهای بدون حفاظت نیز زیر باران به این راحتیها آسیب نمیبینند. البته دقت و مراقبت همیشه توصیه میشود.
سلام دوستان. یه سوال داشتم. آیا کانن 40dقابلیت عکاسی پانوراما داره یانه؟ اگه داره به چه روشی؟
دوست من
اگر منظور شما اين است كه اين دوربين، مثل دوربينهاي كامپكت يك منوي پانوراما داشته باشه كه خودش عكسها رو به هم متصل كنه...نه! نداره.
ولي امكان ثبت پانوراما با تمام دوربينهاي ديجيتال و با استفاده از نرم افزارهاي مخصوص ساخت پانوراما يا فوتوشاپ وجود داره...اين دوربين هم استثنا نيست.
در مورد پانوراما در فروم قبلا بحث شده...مي تونيد تاپيك مربوطه رو مطالعه كنيد.
فعلا...
با سلام. به تمام دوستاني که در برزخ بازنگري هاي سايت هاي مختلف که هرکدام از ظن خود يار من شده اند و استدلالهاي تئوريک بي منشأي را ارائه مي دهند گرفتار آمده و لاجرم درپي يک گزارش مفصل کاملاً اصولي و منطقي هستند؛ قوياً پيشنهاد مي کنم اين گزارش را مطالعه فرمايند. به قول مجريان رسانه: خالي از لطف نيست!
ممنون. راجع به پرفورمنس d300 , 40d:
http://theory.uchicago.edu/~ejm/pix/...300_40D_tests/
ممنون آقاي محبي از جوابتون...
من منظورم اين بود كه ضد آب هست...؟ دوست داشتم كساني كه
با 40d توي برف عكس گرفتن ميومدن ميگفتن كه مثلا ما تو برف
عكس گرفتيم (چند ساعت) و هيچ مشكلي پيش نيومد يا بعدا باعث
مشكلاتي شد... ممنون ميشم اگه دوستان كمك كنن ...
دو سال پيش من چندين ساعت زير بارش برف شديد با S3 IS عكاسي كردم
[IMG]http://www.*******.info/files/jnpcioom1sjjslxnqrs1.jpg[/IMG]
شدت بارش برف به حدي بود كه دوربين به طور كامل خيس بود و با هر بار خاموش و روشن كردن دوربين، لنز خيس داخل بدنه ميشد و ....
اين از S3 ! حالا ميخواهيد براي 40D نگران باشيد؟ ;)