سلام شهرام جان . بعله این حالت كارمیكنه وقتی اولین شات رومیزنی شاتر باز میشه و با شات دوم بسته میشه و احتیاج به نگه داشتن دگمه نیست . ولی برای جلوگیری از لرزش هنگام فشار دادن دگمه از ریموت استفاده میكنم .
Printable View
سلام شهرام جان . بعله این حالت كارمیكنه وقتی اولین شات رومیزنی شاتر باز میشه و با شات دوم بسته میشه و احتیاج به نگه داشتن دگمه نیست . ولی برای جلوگیری از لرزش هنگام فشار دادن دگمه از ریموت استفاده میكنم .
در هرصورت شهرام جان این دوربین قابل شمارو نداره . میتونم با كمال میل تقدیمتون كنم
جناب آقای احمدی
دست گل شما درد نكنه.دوربینهای خوب برای شما حرفه ای هاست . همینكه فرمودید انگار كه آن را از شما هدیه گرفتم.
در هر حال از اطلاعاتی كه دادید ممنونم.
سلام
در آدرس زير مي توانيد تمامي Manual هاي G9 رو دانلود نماييد :
http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15669
ممنون:::happy:::
با سلام
منظرهياب برخي از دوربينهاي جديد لايك از نوع اپتيكال است. نظير Canon G9 , 720 و يا Nikon 5100
از دوستان عزيز تقاضا دارم به سوالات زير پاسخ دهند؟
1- آيا مكانيسم عمل اين منظرهيابها شبيه اس ال آرها ست البته تا جائيكه ميدانم در اس ال آرها از آينه انعكاسي براي ديدن تصوير در ويزور استفاده ميشود؟
2- آيا اين نوع منظرهيابها نوعي برتري نسبت به ديجيتالي ها محسوب مي شود؟
3- منظره ياب اپتيكال با تي تي ال تفاوت دارد؟
با تشكر:)
سلام
من قصد دارم یه دوربین G9 بخرم و این اولین دوربین دیجیتالیه که دارم میخرم. لطفا بگین لوازم جانبی که غیر از دوربین باید تهیه کنم چیا هستن و از کجا تهیه کنم بهتره.
اول باید بگم كه دوربین خوبی را انتخاب كردی.
1-رم 2گیگ ترانسند
2-سه پایه (اگه حرفه ای شد چه بهتر اما همین معمولی ها هم برای همچین دوربینی كفایت میكنه چون دوربین وزن زیاد نداره).
3-كیف مناسب
4-باطری قابل شارژ خوب(تاكید میكنم كه خوب باشه)+باطری شارژر.
این مدل ریموت نداره وگرنه ریموت هم به لیست اضافه میكردم. واید و تله كانورتور هم كه در ایران پیدا نمیشه...