-
پاسخ: Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi
سلام
خوب اين شد تاييد حرف من .
شما اگه با لنز مشترك حساب كني 400d با لنز 55-18 با Is ميشه حدود 750 تومن پس يقينا 450d در بدو ورود بايد 900 باشه ( با همون لنز). پس 450d كه برسه به 800 حتما بدنه ي 400d هم مي ره دور و بر 500.
حالا اين وسط بايد چرتكه انداخت و ديد كدوم به صرفه و صلاحه.
-
انتخاب های بهتری هم هست برای کسانی که دوست دارند جدید ترین ها و کامل ترین ها را داشته باشند.
کیت دو لنز سونی آلفا 200 ( به همراه لنز 18-70 و 75-300 ) 900 هزار تومان است و با گارانتی معتبر بازرگانی ایران!
قیمت این دو لنز روم هم 400 هزار تومان است.قیمت بادی 500 هزار تومان...
قابل توجه دوستان اینکه بدنه های سونی لرزه گیر داخلی دارند.یعنی دو لنز با لرزه گیر به این قیمت.
-
سلام آقای قبادی عزیز :::happy:::
کاملا با نظرشما موافقم. اتفاقا منم به فکر آلفا 200 بودم و در موردش تحقیق کردم.
تصاویر آلفا 200 با لنزهای مرغوب واقعا شارپ و عالی هست. واقعا عالی.
ولی متاسفانه لنزکیتش خیلی جالب نیست. عکسهایی که با لنز کیت آلفا 200 گرفته شده بود زمین تا آسمون با عکسهایی که با لنزهای خوب گرفته شده بود تفاوت داشت. کنارهای عکس به شدت بلر بود. وحشتناک.
در ریووها هم به همین مشکل soft corner اشاره کردن.
وگرنه برای من که به برند خاصی وابستگی ندارم عااااااااااااالی بود :mad:
قیمت عالی و 2 لنز در رنجهای خوب + بدنه خوشدست + باکلاس بودن سونی :::love2:::
البته شاید من اشتباه کرده باشم. چون با مقایسه چند تا سمپل نمیشه نظر درست داد.
ببخشید که وسط تاپیک 450d حرف آلفا 200 رو وسط کشیدم.
-
خوب...
برای کسی که به فکر لنز کیت است لنز های کیت سونی هم از نیکون ها و هم از کانن ها بهتر هستند.
اگر منظورتان لنز کیت است.
اگر ه قصد خرید لنز دارید موضوع کاملا متفاوت است.
اینجا بحث دوربین های مختلف با اتکا به لنز کیت بود.
-
ديپرويو تازه پرويوي اوليه 450D را منتشر كرد:
http://www.dpreview.com/previews/canoneos450d/
معلوم نيست كي رويوي اصليش مياد.
فكر كنم اكثر اين مطالب رو همون روزهاي اول منتشر كرده بود، نه؟؟؟
-
مثل اینکه کم کم داره ریووهای 450d توسط فیل بزرگ حاضر میشه.
چون فعلا چند صفحه که حالت پریوو داره رو تهیه کرده و گذاشته در سایتش.
http://www.dpreview.com/previews/canoneos450d/
پست من و وحید جان همزمان شد.
-
بنام خدا
باسلام خدمت دوستان
این آقای 450d کی وارد بازار میشه؟ ما که دیگه خسته شدیم.
با تشکر
-
اگه اینطور که تو فیلمش نشون میده باشه سرعت فوکوس در حالت LiveView تعریفی نداره. :(
-
اگر تکرای است میبخشید ولی رویو بسیار جالبی از cameralab
-
ظاهرا پیشبینی جناب کاوه عزیز از قیمت اولیه 450ِD محقق شد. سایت دیجی ... قیمت رو 990 زده !
فکر میکنم 2-3 هفته ای طول میکشه تا قیمتها واقعی تر بشه . نکته جالب برای من قیمت D60 نیکون در ایران بود که از
ابتدا فرق عمده ای با بازارهای جهانی نداشت.
---
این هم یک review ابتدایی و کوتاه از جناب Bob Atkins که نکات جالبی رو مطرح کرده بخصوص در مورد مقایسه کیفیت تصاویر و Viewfinder و Autofocus در 450D و 40D
Canon EOS Digital Rebel XSi (EOS 450D) Review - A first look
-
3 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tooraj
اگه اینطور که تو فیلمش نشون میده باشه سرعت فوکوس در حالت LiveView تعریفی نداره. :(
اکثر کاربران این دوربین هم به کندی focus در حالت LV اشاره کرده اند اما آنرا قابل استفاده دانسته اند.
یک کاربرد خیلی جالب از contrast AF این دوربین در حالت LiveView که کاربرد زیادی پیدا کرده استفاده از چند TC است که مثلا با یک لنز 400-100 بعضا به فواصل کانونی بیشتر 1200mm هم رسیده اند . میدانید که در این حالت امکان Autofocus در دوربین های سری xxD و xxxD وجود ندارد (به دلیل f بیشتر از 6.3) ولی این محدودیت به نوعی با استفاده از قابلیت contrast AF در 450D حذف شده است .(قابل توجه علاقه مندان به عکاسی از پرندگان )
تنها مشکل برای این نوع عکاسی این است که به دلیل کندی فکوس در این حالت, سوژه باید به گونه ای تفهیم شود که دست از تحرک بردارد.:cool:
این هم چند عکس جدید که با همین روش گرفته شده :
-
قیمت مدتی همین خواهد بود.بدون گارانتی کمی ارزان تر.اما هنوز گران است.دوستانی که قصد خرید این دوربین را دارند یکی دو ماه باید صبر کنند که قیمت واقعی شود.
در حال حاضر برای کسانی که عجله دارند و نیاز شدید به دوربین باید عرض کنم که اضافه پرداخت برای خرید کانن40دی کاملا منطقی و به صرفه است.
دوستان به نظر ( شخصی ) بنده قیمت تا به 850 نرسیده اقدام به خرید نکنند...یقینا چند ماه آینده به 850 خواهد رسید.
البته هنوز هم 40دی اولین پیشنهاد بنده و سپس 30دی دوم پیشنهاد است.
اما این دوربین هم مثل بقیه دوربنی های این نسل و این سری بسیار عالی است.مبارک دوستان....:::happy:::
-
روي كيفيت اين دوربين اصلا نبايد شك كرد فقط ميمونه بحث ارگونومي و قيمت
از لحاظ ارگونومي كه بحث كاملا شخصيه
از لحاظ قيمت بايد ديد اين ميزان پول براي برتري هاي اين دوربين نسبت به رقبا براتون به صرفه است يا خير لنزهاي كيت رو هم زياد با هم مقايسه نكنيد چون هر دو تقريبا در يك حد هستن اگر ميزان پرداخت اضافه براتون توجيه داره در خريدش شك نكنيد عاليست يه 40D در ابعاد كوچكتر مطمئن باشيد از خريد راضي خواهيد بود
اما حيف كه اين دوربين ارگونومي 40D رو به نظر من نداره وقتي 40Dرو براي اولين بار دستم گرفتم ديدم بابا كنون عجب دوربين عالي و فيت دستي ساخته به نظر من بهترين دوربين كنون از لحاظ ارگونوميه
نقل قول:
تنها مشکل برای این نوع عکاسی این است که به دلیل کندی فکوس در این حالت, سوژه باید به گونه ای تفهیم شود که دست از تحرک بردارد.
اين قابليت رو اينجور كه شما ميگيد بايد براي عكاسي از پرندگان فراموش كنيد شايد براي عكاسي از اسب آبي اونم در حالتي كه خميازه نميكشه خوب باشه اما پرندگاتن رو بي خيال شيد
-
نقل قول:
حيف كه اين دوربين ارگونومي D40 رو به نظر من نداره وقتي D40 رو براي اولين بار دستم گرفتم ديدم بابا كنون عجب دوربين عالي و فيت دستي ساخته به نظر من بهترين دوربين كنون از لحاظ ارگونوميه
بابک جون به جونمون کنند من و تو دی70 دستمون گرفتیم و شماره ها را نیکونی میبینیم. برادر من منظورت 40دی است دیگه؟
-
با سلام؛
نورنگار بدنه رو زده 900هزار تومان. يعني با يك 18-55 Is كه 150هزار تومانه در مياد 1050000 كه خيلي زياده.
-
سلام دوستان
خبرهای جدیدی براتون دارم.
امروز قدم نورسیده کانن رو در دست گرفتم. یعنی همین 450d معروف.
با گارانتی پارسه بقیمت 870 هزار تومن. مطمئنا در یکی دوماه آینده ارزون تر خواهد شد.
حقیقتش وقتی تو مغازه رفتم اصلا فکر نمیکردم که 450d رو داشته باشه.
من واسه قیمت گرفتن نیکون D60 رفته بودم و از مغازه دار سوال کردم که از 450d چه خبر؟ و مغازه دار گفت که تازه برام رسیده و دارم!!!!!
400d و نیکون D60 هم آورد و 3 تاشو کنار هم گذاشتم و مقایسه کردم.
جنس بدنه 450d با 400d تفاوتی نکرده بود. فقط قسمت جلوی دوربین که در دست قفل میشه و محل انگشت شست در پشت دوربین (در عکس با فلش قرمز مشخص کردم) از جنس چرم مانندی پوشیده شده بود. ولی کیفیت بدنه مثل قبل بود!!! :confused:
چیز دیگه ای که بنظرم اومد ، lcd دوربین بود. بنظر من محل قرارگیرش افتضاح هست. خیلی خیلی پایین قرار داره و بزرگیش خیلی تو ذوق میزد.
آیا این پایین بودنش باعث صدمه نمیشه؟؟؟؟؟ (محلش رو با فلش آبی تو عکس مشخص کردم)
2 بار که دوربینو تو دستم چرخوندم ، همش دستم به lcd میخورد و چرب میشد. فروشنده هم چپ چپ نگام میکرد!!! از این صفحه نمایشش اصلا خوشم نیمد. موقع حمل و نقل باعث دردسره.
[IMG]http://i28.*******.com/13yqefc.jpg[/IMG]
خوب حالا برسیم به بحث شیرین آف تاپیک :::big grin:::
قیمت 400d با گارانتی آفومار با لنز کیت 18-55 معمولی 655 هزار تومان.
قیمت 400d با گارانتی آفومار با لنز کیت 18-55 IS بقیمت 690 هزار تومان.
قیمت نیکون D60 با گارانتی پارسه بقیمت 690 هزار تومان. وقتی کانن 400d و 450d رو تو دست گرفتم و بعدش نیکون D60 رو دیدم کیفیت بدنه D60 از زمین تا آسمون با اونا فرق میکنه و خیلی بهتره.
الان حسابی گیج و منگ هستم. هنوز موضع خودمو نتونستم مشخص کنم که کاننی باشم یا نیکونی!!!!! :::big grin2:::
-
امیر جان قیمت هایی که دادید بی شک اشتباه هستند. قیمت های آفومار را حدود 100 تومان ارزان تر اعلام کردید.
-
سلام آقای مقدم عزیز
من در شیراز زندگی میکنم.
قیمت 400d در نمایندگی کانن واقع در خیابان ملاصدرا بقیمت 720 هزار تومان.
قیمت 400d در دوربین فروشیهای واقع در خیابان داریوش به مبلغ 660 تا 670 هزار تومان. (از 2 تا پرسیدم. یکی 660 و دیگری 670 قیمت داد)
هر دو هم با گارانتی آفومار و بیمه بدنه سامان. حتی منم به نمایندگی آفومار گفتم که چرا قیمت شما اینقدر تفاوت داره؟
مسئول نمایندگی گفت که باید تفاوتی بین خیابان ملاصدرا و خیابان داریوش باشه دیگه!!!!!
(جهت اطلاع هموطنان غیر شیرازی: خیابان ملاصدرا بالا شهر هست و خیابان داریوش پایین شهر!!!!)
آقا اگه میدونید تهران قیمتها خیلی گرونتره تا کار و کاسبی راه بندازیم. خرید دوربین در شیراز با من و فروش در تهران باشما :::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirt2006
2 بار که دوربینو تو دستم چرخوندم ، همش دستم به lcd میخورد و چرب میشد. فروشنده هم چپ چپ نگام میکرد!!! از این صفحه نمایشش اصلا خوشم نیمد. موقع حمل و نقل باعث دردسره.
آقا چرا ايراد بني اسرائيلي مي گيري ؟ چرا توسر مال مي زني ؟ :::big grin:::
از شوخي گذشته اين مشكل رو من هم با 40D دارم ( چرب شدن LCD ) كه با يه محافظ 2500 تومني حل مي شه. ولي فكر مي كنم اين مشكل رو همه ي LCD هاي 3 اينچي حتا اونا كه وسط ترند دارند.
ظاهرا شما دلت با D60 است و بقيه همه بهانه است پس پيشنهاد مي كنم حتما D60 بخريد چون آدم بايد دوربينشو دوست داشته باشه وگرنه عكس خوب هم نمي تونه باهاش بگيره ( اينرو اعتقاد دارم و جدي عرض مي كنم).
-
بازم آف تاپیک :redface:
سلام آقا فرهاد
نه به خدا :biggrin:. من همه دوربینها رو دوست دارم.
به برند خاصی علاقه ندارم. اتفاقا یه eos3000 دارم که عکسهای خیلی خیلی خوبی باهاش گرفتم و اصلا خیال فروشش رو ندارم و یادگاری نگهش داشتم. بعدش هم FZ50 که از برند پاناسونیک هست. حالا هم مهر D60 به دلم افتاده :::big grin:::
یعنی 3 دوربین با 3 برند مختلف!!!! :::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
سلام دوستان
چیز دیگه ای که بنظرم اومد ، lcd دوربین بود. بنظر من محل قرارگیرش افتضاح هست. خیلی خیلی پایین قرار داره و بزرگیش خیلی تو ذوق میزد.
آیا این پایین بودنش باعث صدمه نمیشه؟؟؟؟؟ (محلش رو با فلش آبی تو عکس مشخص کردم)
امیر جان اگر نندازیش زمین باعث صدمه نمیشه:::big grin:::
ولی از من گفتن حالا کاری ندارم این بودن LCD جاش کجا خوبه کجا بده. بزرگ باشه خوبه یا بده دوربین هایی که در حال حاضر وجود داره همشون با یکم اینور اونور LCD اونها در وضعیت تقریبا مثل هم قرار داره. بنظرم اونقدری که جای دکمه های اساسی واسه سرعت عمل مهمه این محل LCD با 1 سانت اینور اونور مهم نیست.....
در ضمن هر کاری کنید چرب میشه ((من چون تجربه جایی دیگه رو داشتم)) از همون لحظه ای که خریدم با یک محافظ LCD قضیه رو ختمه به خیر کردم:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
قیمت 400d با گارانتی آفومار با لنز کیت 18-55 معمولی 655 هزار تومان.
قیمت 400d با گارانتی آفومار با لنز کیت 18-55 IS بقیمت 690 هزار تومان.
من هم فكر ميكنم اختلاف قيمت لنز ISدار با بدون IS چيزي نزديك به 100هزار تومان باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
با سلام؛
نورنگار بدنه رو زده 900هزار تومان. يعني با يك 18-55 Is كه 150هزار تومانه در مياد 1050000 كه خيلي زياده.
من كه تماس گرفتم گفتند با لنز 55-18 is ميشه 900 تومن.
بنظرم براي شروع اين قيمت عاليه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
من هم فكر ميكنم اختلاف قيمت لنز ISدار با بدون IS چيزي نزديك به 100هزار تومان باشد.
سلام
هرچند اينجا تاپيك قيمت نيست ولي بي ربط هم نيست :
55-18 ----------- چهل هزار تومان
55-18 IS --------- يكصد هزار تومان
250-55 IS --------- دويست و هشتاد هزار تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
هرچند اينجا تاپيك قيمت نيست ولي بي ربط هم نيست :
55-18 ----------- چهل هزار تومان
55-18 IS --------- يكصد هزار تومان
250-55 IS --------- دويست و هشتاد هزار تومان
سلام؛
ببخشيد سوال ميكنم.
قيمت 18-55 IS توي سايت آمازون 176 دلاره-عجيب نيست كه مثلا نورنگار ميده 120هزار تومان؟
-
سلام
نه اصلا عجيب نيست.
ما ياد گرفته ايم كه ديگر از هيچ چيز در ايران تعجب نكنيم !
قاچاق .... Gray Market .... و .... با عث اين چيزاست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
من كه تماس گرفتم گفتند با لنز 55-18 is ميشه 900 تومن.
بنظرم براي شروع اين قيمت عاليه .
البته براي فروش ندارند و طبق گفته خودشان فعلا يكي براي تست آورده اند.
ديروز توي جمهوري با كيت 1020 بود.
آفومار و آهونگار هم نداشتند.
-
با سلام،
ریویویی دیگر:
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EOS-Rebel-XSi-450D-Digital-SLR-Camera-Review.aspx
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaminShamsi
با سلام،
ریویویی دیگر:
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EOS-Rebel-XSi-450D-Digital-SLR-Camera-Review.aspx
یک نکته جالب در این review قسمتی است که به مقایسه AF در 450ِD,400D,40D میپردازد.
AF در 450دی تا %30 سریعتر نسبت به 400D مشابه تفاوت سرعت focus در 30ِD, 40D .
متاسفانه سرعت AF در 450D نسبت به 30ِD مقایسه نشده ! مدتهاست که دنبال چنین مقایسه ای بین 30D,450D بودم که یافت نشد. آیا از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی دارد ؟
-
ظاهراً 400D سیستم اتوفوکوس خود را از 30D به ارث برده بوده است.
مرجع:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos400d/page3.asp
شاید این، یکی از دلایلی باشد که عدم ارائه مقایسه اتوفوکوس بین 450D و 30D را توجیه کند.
بنابراین یوسف جان، می توان نتیجه گرفت که عملکرد اتوفوکوس 450D تا %30 بهتر از 30D هم باشد.اینطور نیست؟
آگر اشتباه میکنم، اساتید اصلاح کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaminShamsi
ظاهراً 400D سیستم اتوفوکوس خود را از 30D به ارث برده بوده است.
.
.
شاید این، یکی از دلایلی باشد که عدم ارائه مقایسه اتوفوکوس بین 450D و 30D را توجیه کند.
بنابراین یوسف جان، می توان نتیجه گرفت که عملکرد اتوفوکوس 450D تا %30 بهتر از 30D هم باشد.اینطور نیست؟
آگر اشتباه میکنم، اساتید اصلاح کنند.
دوست عزیز پنهان نمی کنم که بسیار دوست می داشتم اینچنین باشد. اما به این راحتی هم نمی توان چنین نتیجه ای گرفت برای مثال با توجه به استدلال شما باید بتوان نتیجه گرفت که سرعت AF در 450D, 40D برابر است(زیرا هر دو از 30D سی درصد سریعترند) که البته میدانیم چنین نیست .
-
ریویوی دوربین Canon EOS 450D/Digital Rebel XSi:
-
سلام دوستان
در فروم دپریوو فعلا بحث فوکوس 450D خیلی داغه.
تاپیکهایی هم بنام های: 450D Focus Problems و New Camera Choice and 450D Focus Problems و ...... باز کردن.
در تاپیک دیگه ای هم عکسهای 450d و نیکون D300 رو باهم مقایسه کرده بودن. خداوکیلی نویز ریداکشن d300 خیلی خوب کار میکنه ها :biggrin:
[IMG]http://i29.*******.com/x52mc2.jpg[/IMG]
-
سلام: یک موردی که بنظر من خیلی مهمه و در این دوربین با بقیه همرده های خودش متفاوت است Pixel Size این دوربینه که کوچکترین رو در دوربین های Slr این برند داراست. این موردی است که از دیده من باید یک جهش برای کانن تصور بشه در برداشتن گامهای بلند به سمت پیکسل سایزهای کوچکتر جهت رسیدن به مگاپیکسل بالا!
نمیدونم چقدر تونسته بر مشکلات پیکسل سایزهای کوچک غلبه کند. ولی هر آنچه باشد. این دوربین یک یووزر تستی خواهد بود برای دوربین های رده بالای این برند. در ارتقا مگاپیکسل. البته تا این دوربین یک دوربین فراگیر نشود چند ماهی دیگر نگذرد دقیقا نمیشود قابلیت این دوربین(مخصوصا سنسور(داینامیک رنج تنل رنج و رفتار نویز)) آنرا ارزیابی کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام: یک موردی که بنظر من خیلی مهمه و در این دوربین با بقیه همرده های خودش متفاوت است Pixel Size این دوربینه که کوچکترین رو در دوربین های Slr این برند داراست. این موردی است که از دیده من باید یک جهش برای کانن تصور بشه در برداشتن گامهای بلند به سمت پیکسل سایزهای کوچکتر جهت رسیدن به مگاپیکسل بالا!
نمیدونم چقدر تونسته بر مشکلات پیکسل سایزهای کوچک غلبه کند. ولی هر آنچه باشد. این دوربین یک یووزر تستی خواهد بود برای دوربین های رده بالای این برند. در ارتقا مگاپیکسل. البته تا این دوربین یک دوربین فراگیر نشود چند ماهی دیگر نگذرد دقیقا نمیشود قابلیت این دوربین(مخصوصا سنسور(داینامیک رنج تنل رنج و رفتار نویز)) آنرا ارزیابی کرد.
افشین جان...
همین موضوع بنده را کمی نگران کرده است و منتظر حضورش در بازار داخل ( به طور کامل ) هستم تا دوستی و یا از عزیزان نزدیک تهیه کنند و یک تستی بگیرم.
این عامل ( کوچک شدن سایز پیکسل ها گاهی بسیار دردسر ساز خواهد بود و رفتار نویزی یک دوربین را بشدت عوض خواهد کرد.
کانن در گذشته تجربه ای اینچنین در سری 1 خود داشت.اما در آنها پیکسل سایر تغییری نکرد بلکه سایز سلول کوچکتر شد و نتیجه هم بسیار عالی بود.
-
1 فایل پیوست
Popular Photography XSI review
review جدید Canon 450D از POPPHOTO منتشر شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
افشین جان...
همین موضوع بنده را کمی نگران کرده است و منتظر حضورش در بازار داخل ( به طور کامل ) هستم تا دوستی و یا از عزیزان نزدیک تهیه کنند و یک تستی بگیرم.
این عامل ( کوچک شدن سایز پیکسل ها گاهی بسیار دردسر ساز خواهد بود و رفتار نویزی یک دوربین را بشدت عوض خواهد کرد.
کانن در گذشته تجربه ای اینچنین در سری 1 خود داشت.اما در آنها پیکسل سایر تغییری نکرد بلکه سایز سلول کوچکتر شد و نتیجه هم بسیار عالی بود.
درسته کاوه جان:
پیشنهاد میدم. بررسی را که میخواهید انجام دهید. حتما با یک لنز کیفیت بالا انجام دهید..... مانند سایت دیجیتال پیکچر با یک لنز اگر مقدور بود فیکس 200 اف 2.8 یا 135 اف2 در مقایسه با 40D و 5D .....تا در غایت کیفیت لنزها توان دوربینها در مقام مقایسه با بررسی بافت فایل خام و ........ دیده شود.
ارادتمند
-
نقل قول:
حتما با یک لنز کیفیت بالا انجام دهید..... اگر مقدور بود فیکس 200 اف 2.8
البته بنظرم 200 فیکس 2.8 نسبت به قیمتش اصلا کیفیت خوبی نداره و قابل مقایسه بامشابه های سفید آن مثل 1.8 و 2 نخواهد بود. حتی در بعضی از تستها در 200mm کیفیت پایینتر از 300-70 دیده بودم. اگر خواستید شاید بتونم چند تا تست و نمونه عکس براتون پیدا کنم.
-
ریویوی کامل سایت Dpreview در مورد این دوربین:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS450D/
-
نکات مثبتی که در ریووی فیل بود:
- نویز کم ، داینامیک رنج بالا ، ویوفایندر بزرگتر و روشن تر ، رزولوشن بالا
در کنار نکات خیلی خیلی خوب و مثبتی که این دوربین داره ، 4 تا نکته منفی در ریووی جناب فیل خیلی به چشمم اومد.
- Average automatic white balance performance, still very poor under incandescent light
- Occasional total focus failures - in our case only 5 or 6 shots in almost 2000
- Contrast detect AF so slow it's useless for most types of photography
- Metering has tendency to overexpose in very bright, contrasty conditions
اولی با RAW حل میشه. ولی خوب بالاخره ضعف بحساب میاد و همیشه امکان RAW گرفتن و ویرایش نیست. مخصوصا زمانی که تعداد عکسها زیاد باشه مثل عکسهای خانوادگی.
دومی هم احتمالا با فریمور جدیدی از سوی کانن حل خواهد شد.
سومی هم که قبلا در camera lab هم بهش اشاره شده بود و گفته بود که سونی A350 بهتره.
چهارمی هم باید قلقش دستتون بیاد :biggrin:
راستی فیل از نشون دادن ایزو در ویوفایندر خیلی خوشحال شده و کمی هم رقص برره ای انجام داده!!! :biggrin:
آف تاپیک: چرا بچه سایمون جانسون بزرگ نمیشه؟؟؟؟ 100 ساله که داره ازش عکس میگیره و میزاره تو دپریوو!!!!
-
سلام
نقل قول:
Occasional total focus failures - in our case only 5 or 6 shots in almost 2000
امیر جان،این مورد دوم که نکته مثبتش هست،5-6 مورد فوکاس اشتباه در 2000 شات!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AminZarif
سلام
امیر جان،این مورد دوم که نکته مثبتش هست،5-6 مورد فوکاس اشتباه در 2000 شات!
سلام
شاید انگلیسی من ضعیف باشه و من درست ترجمه نکرده باشم!
ولی چیزی که من از اون جمله درک کردم ، "ناتوانی گاه و بیگاه در فوکوس" هست و بهمین خاطر در قسمت Conclusion - Cons اونو گذاشته.
که بعدا برای راحت کردن خیال بینندگان در پرانتر نوشته که البته این مشکل فقط 5-6 بار در 2000 شات اتفاق افتاده!!!!
اگه من اشتباه ترجمه کردم لطفا اساتید راهنمایی کنن.
در مورد اون 5-6 بار هم شک دارم :::big grin:::
یعنی جناب فیل حقه باز 2000 شات با 450d زده؟؟؟ و فقط 5-6 بار خطا کرده!!!
راستی اون 4 مورد قبلی ، شد 5 مورد!!!!
فیل در ریوو نوشته: Automatic AF point selection unpredictable
و در ادامه نوشته که : use center AF, it's safer
پس 9 نقطه فوکوس یعنی کشک؟؟؟ و بهتره از همون نقطه مرکزی استفاده بشه؟؟؟
-
با سلام به همه دوستان و شرمنده به خاطر اظهار فضلم....
راستش نوشته های بسیار ارزشمند دو دوست عزیز (آقای قبادی و یوسف عزیز) و در این تاپیک دیدم که راستش دلم نیومد فقط بخونم و چیزی ننویسم!
این این نوع بگو مگوهای علمی واقعا ارزشمنده و ای کاش همه دوستان آماتور از جمله من ، این مقایسه موشکافانه این دو دوست رو در مورد 450D و 30D رو کاملا بخونن و کلی مطلب با ارزش یاد بگیرن.
راستش جدا از این مسائل من تعاریف خوبی از این 450D شنیدم که یکیش و رییس قسمت امور کاربران کانن در اروپا گفته رو از سایت DPREVIEW براتون میذارم :
“The EOS 450D bears the fruits of more than 20 years of ongoing investment into EOS,” said Mogens Jensen, Head of Canon Consumer Imaging, Europe.
"رییس قسمت امور کاربران کانن در اروپا: دوربین کانن مدل EOS 450D در واقع نتیجه بیست سال تجربه و دانش اندوزی شرکت کانن است."
که به نظر من تائید میکنه که این دوربین واقعا خوبه که البته فکر میکنم اکثر دوستان این مطلب و قبول داشته باشن.
و در آخر از اساتید هم یک سوال داشتم که البته نمی دونم جاش اینجاست یا نه.(پیشاپیش عذر خواهی منو بپذیرین)
چند تا از عکاسان آتلیه ادعا می کردن که تونالیته و رنگ پوست سوژه در 400D به مراتب بهتر از 5D هستش!
آیا این مطلب میتونه درست باشه؟ (منظورم بدون پراسس بی دردسر)
چون من در حال حاضر در آتلیه از 5D استفاده میکنم و شدیدا راغب شدم که عکسای 400D یا 450D رو در مقایسه با دوربین خودم ببینم.
خوشحال میشم اگه دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارن ، اونو به اشتراک بذارن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Proshot
راستش جدا از این مسائل من تعاریف خوبی از این 450D شنیدم که یکیش و رییس قسمت امور کاربران کانن در اروپا گفته رو از سایت DPREVIEW براتون میذارم :
“The EOS 450D bears the fruits of more than 20 years of ongoing investment into EOS,” said Mogens Jensen, Head of Canon Consumer Imaging, Europe.
"رییس قسمت امور کاربران کانن در اروپا: دوربین کانن مدل EOS 450D در واقع نتیجه بیست سال تجربه و دانش اندوزی شرکت کانن است."
.
والا مقامات کنون انگار قراره اين تعريفو از اين به بعد براي همه محصولاتشون بگن مثلا موقع معرفي 1d mARKIII هم همينو گفتن من که آخرش نفهميدم کدوم درسته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Proshot
...............
که به نظر من تائید میکنه که این دوربین واقعا خوبه که البته فکر میکنم اکثر دوستان این مطلب و قبول داشته باشن.
و در آخر از اساتید هم یک سوال داشتم که البته نمی دونم جاش اینجاست یا نه.(پیشاپیش عذر خواهی منو بپذیرین)
چند تا از عکاسان آتلیه ادعا می کردن که تونالیته و رنگ پوست سوژه در 400D به مراتب بهتر از 5D هستش!
چون من در حال حاضر در آتلیه از 5D استفاده میکنم و شدیدا راغب شدم که عکسای 400D یا 450D رو در مقایسه با دوربین خودم ببینم.
سلام: یک موردی در باره شرکت ها عارضم آنست که معمولا بابت هر وسیله ای اینگونه موارد را اشاره میکنند که لزوما غلط نیست. خوب این درست است که نتیجه بیست سال تجربه باشد. قطعا دوربین بعدی که سال بعد بیاید( با تکنولوژی های همسان یا در یک راستا....) نتیجه 21 سال تجربه خواهد بود. اینکه فرض کنیم در 20 سال پیش کانن برای دقیقا همچین دوربینی(450D) فارق از 400 دی 350 و غیره برنامه ریزی داشته نادرست مینماید
در مورد صحبت های مربوط به عکسهای آتلیه نظر خاصی ندارم(دوستان دیگر با توجه به تجارب ارزشمندشان ارجح ترهستند) اما پیشنهاد میدهم کارهای ادریس را در تاپیک پرتره ببینید. دوربین ایشان هم 5D بود
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Proshot
.
.
.
سلام
این مطلب رو منم شنیدم.
اگه اشتباه نکنم یکبار هم آقای امیر سوکی که خودشون 5D دارن به این مطلب (تفاوت رنگها بین 400d و 5D) اشاره کردن.
تنها نتیجه ای که من میتونم بگیرم اینه که این موضوع عمدی هست.
یعنی اینکه رنگهای 5D ، خام و واقعی هستن و کاربران این دوربین فول فریم را افراد حرفه ای تر تشکیل میدن.
پس در نتیجه ویرایش کردن هم بلد هستن و رنگها و خروجی را طبق خواسته خودشون تنظیم میکنن.
ولی در میان کاربران دوربینهایی مثل 400d ، افرادی که ویرایش کردن بلد نیستن فراوون هست. پس شرکت سازنده کمی غلظت رنگها رو بیشتر میکنه یا..... که کاربران آماتور هم از عکسهاشون راضی باشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Proshot
با سلام به همه دوستان و شرمنده به خاطر اظهار فضلم....
راستش نوشته های بسیار ارزشمند دو دوست عزیز (آقای قبادی و یوسف عزیز) و در این تاپیک دیدم که راستش دلم نیومد فقط بخونم و چیزی ننویسم!
این این نوع بگو مگوهای علمی واقعا ارزشمنده و ای کاش همه دوستان آماتور از جمله من ، این مقایسه موشکافانه این دو دوست رو در مورد 450D و 30D رو کاملا بخونن و کلی مطلب با ارزش یاد بگیرن.
من در مورد رنگ های خروجی کانن 5دی و سایر دوربین ها این نظر را ندارم.
اشکال کانن 5دی یکی در مونیتور آن است که شدیدا رو به زردی می زند و از نظر زرلوشن و ابعاد هم مناسب یک دوربین با آن کیفیت و رزلوشن تصویر نیست.
یقینا دوستانی که تصاویر 5دی را در مونیتور دوربین می بینند بسیار به آن اشکال وارد خواهند کرد.
در مورد بعدی کالیبره کردن خروجی ها است که بسیاری از دوستان رعایت نمی کنند ( در صورتی که دکتر روشن عزیز بارها آن را تذکر داده اند )
و بعد اینکه برای یک آتلیه حرفه ای و خوب به نظرم با این دوربین بسیار موفق تر از کانن سری XXXD خواهید بود.
و یک مورد دیگر اینکه متاسفانه کانن5دی در تنظیم وایت بالانس بسیار خنگ عمل می کند و بنده هیچ گاه نمی بینم که وایت بالانس این دوربین به خوبی تنظیم شده باشد.اگر از فرمت RAW استفاده می کنید بهترین کار اعمال تنظیمات دلخواه خودتان بر خروجی است.
دوربین های جدید بخصوص کانن450 دی در تنظیم وایت بالانس عملکرد بسیار بسیار بهتری نسبت به نسل های قبل دارند.
-
جناب فیل کلی تعریف از این دوربین کرده که فکر میکنم شایسته اون هست. با در نظر گرفتن قیمت و مشخصات موجود جالبی است. قیمت ایران نمیدونم چقدر پایین اومده اما اگر قیمت کیت ان به 700 برسد خیلی مناسب است.
فکر کنم داشتن live view این دوربین را یک انتخاب خوب برای عکاسی نجومی میکند.
-
اولا بسیار ممنون بابت توضیحات خوب دوستان مخصوصا جناب قبادی عزیز که واقعا کامل و جامع و با حوصله جواب میدن.
دوما در تائید صحبتهای کاوه خان باید بگم که من قبلا D200 داشتم و واقعا وایت بالانس دقیق و محشری بهم میداد تا اینکه شیطان از راه رسید و در گوش ما زمزمه Detail بیشتر و انداخت.که خوب خدائیش از نظر Detail از D200 خیلی بالاتره(که فکر میکنم امریست واضح و آشکار)
ولی وایت بالانس و نیاز به کار بیشتر برای رسیدن به رنگهای پوست زیباتر (در پرتره) مارو مایوس کرده.
و واقعا از نظر LCD هم در حد ضعیفی است.
به هر حال چندی است که به فکر افتادم در کنار دوربینم 400D یا همین 450D رو امتحان کنم.
بازم ممنون و خوشحال میشم اگه دوستان بتونن بیشتر در انتخابم کمکم کنند.
-
يعني شما D200 رو فروختيد و 400D خريديد براي رسيدن به ديتيل خيلي بالاتر؟
RAW عکاسي ميکنيد يا Jpeg ؟؟؟
آيا از تاثير لنز روي شارپنس آگاهيد؟
لنزهاتون تو هر برند چي بودن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Proshot
اولا بسیار ممنون بابت توضیحات خوب دوستان مخصوصا جناب قبادی عزیز که واقعا کامل و جامع و با حوصله جواب میدن.
دوما در تائید صحبتهای کاوه خان باید بگم که من قبلا D200 داشتم و واقعا وایت بالانس دقیق و محشری بهم میداد تا اینکه شیطان از راه رسید و در گوش ما زمزمه Detail بیشتر و انداخت.که خوب خدائیش از نظر Detail از D200 خیلی بالاتره(که فکر میکنم امریست واضح و آشکار)
ولی وایت بالانس و نیاز به کار بیشتر برای رسیدن به رنگهای پوست زیباتر (در پرتره) مارو مایوس کرده.
و واقعا از نظر LCD هم در حد ضعیفی است.
به هر حال چندی است که به فکر افتادم در کنار دوربینم 400D یا همین 450D رو امتحان کنم.
بازم ممنون و خوشحال میشم اگه دوستان بتونن بیشتر در انتخابم کمکم کنند.
خواهش می کنم.
در کل بنده عقیده دارم کسی که یک دوربین فول فریم دارد اگر امکاناتش محیا است باید یک دوربین ترجیحا کراپ دار برا بک آپ داشته باشد.
و باز هم نظرم بر این است که یک عکاس حرفه ای ( اینجا یعنی کسی که از عکاسی امرار معاش می کند ) باید در کنار دوربین اصلی اش یک دوربین دیگر ( حالا چه کراپ دار و چه فول فریم ) داشته باشد.بر فرض دوربین شما در باغ از دستتان می افتد درون آب! بعد چون دوربین دیگری ندارید خاطره عروسی یک زوج جوان را از بین خواهید برد و نمی توایند آن را ثبت کنید ( کاری که برای آن به شما پول پرداخت شده است و وظیفه عکاس است )
خوب یقینا دشاتن بک آپ برای عکاس یک امر ضروری است.
حالا چه خوب که این بک آپ یک دوربین کراپ دار باشد.
مثلا شما لنز واید تان را ( مثلا 24-70 و یا 24-105 ) را به دوربین فول فریم می بیندید و لنز تله را ( مثلا 70-200 ) را به دوربین کراپ دار.هم تله بهتری خواهید داشت هم واید بهتر.
خلاصه داشتن دوربین فول فریم یک حسن است و داشتن یک بک آپ کراپ دار هم یک حسن دیگر.
در مورد خرید دوربین به نظرم خرید کانن450 دی با این امکانات و کیفیت و خروجی بسیار گزینه خوبی است.( البته بنده نظرم بر روی 800 تا 900 تومان است و نه بیشتر ) چرا که اگر قرار باشد 950 هزار تومان بابت این دوربین بدهید بهتر کانن40 دی را انتخاب کنید.
اگر این دوربین قیمیت حدود 800 تا 850 داشته باشد برای شما و بقیه عزیزان به عنوان یک انتخاب عالی خواهد بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
بابک جان ایشان دی 200 را فروختند و 5دی خریدند برای دیتل بیشتر!
در حال حاضر بدنبال یک بک آپ هستند برای 5دی...
احیانا 5دی که دیتیل بیشتری دارد ؟اینطور نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
بابک عزیز ظاهرا حرفم و درست بیان نکردم منو ببخشین.
من همانطور که کاوه عزیز گفت نیکون رو فروختم و 5D گرفتم و حالا قصد دارم یه بک آپ واسه کارای بیرون آتلیه بگیرم که گه گاه هم بتونم در آتلیه ازش استفاده کنم.
بازم ممنون از همتون.
-
بررسي کامل دوربين 450D از سايت Dcresource
بررسي کامل دوربين 450D از سايت Dcresource.
http://www.dcresource.com/images/dcr...al/logo_lg.gif
کد:
http://www.dcresource.com/reviews/canon/eos_rebel_xsi-review/index.shtml
-
سلام
فوكوس دستی در حالت منظره یاب و فوكوس اتوماتیك در حالت لایو ویو در این دوربین چطور میاد؟
با تشكر:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad b
سلام
فوكوس دستی در حالت منظره یاب و فوكوس اتوماتیك در حالت لایو ویو در این دوربین چطور میاد؟
با تشكر:::happy:::
User manual ،User manual ،User manual !!! رو مطالعه كنيد.
-
بعد از ريليز اين دوربين تو خيلي از فورمها در خصوص مشکل فوکوس اين دوربين مطالبي نوشته شد دوستان موقع خريد بررسي بکنن
کد:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1031&message=28447831
-
مشکل فوکوس در Canon 450D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
بعد از ريليز اين دوربين تو خيلي از فورمها در خصوص مشکل فوکوس اين دوربين مطالبي نوشته شد دوستان موقع خريد بررسي بکنن
کد:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1031&message=28447831
اگر در DP جستجو کنید بیشتر از 20 تاپیک با موضوع مشابه پیدا خواهید کرد مشکل فوکوس در Canon 450D
من از مدتها قبل به خرید این دوربین فکر میکردم مشخصات خوب این دوربین در کنار وزن اندک و قرار گرفتن برخی ویژگیهای کلیدی مانند:
- نورسنجی نقطه ای
-سیستم فوکوس خوب (صفحه فکوس مشابه 30ِD که در کنار پردازنده سریعتر DigicIII حداقل در تئوری نوید سرعت فوکوس سریعتر و دقیقتر نسبت به دوربین خوب 30ِD را میداد)
-سیستم لایو ویو بهتر از 40D
- عملکرد عالی در ISO های بالا
-کیفیت تصویر عالی و رزولوشن بالا
حداقل برای من ایده ال محسوب میشد اما همانطور که شما هم اشاره فرمودید زمزمه های زیادی از اینجا و آنجای نت مبنی بر مشکلات سیستم فوکوس این دوربین شنیده میشود. مشکلاتی نظیر فوکوس نادقیق - BACK FOCUS - FRONT FOCUS ...
من تقریبا تمام این تاپیک ها را با دقت خوانده ام و اگر بخواهم نتیجه گیری کوتاهی در این باره خدمت دوستان فروم عرض کنم باید به موارد زیر اشاره کنم
-خیلی از این تاپیک ها ناشی از عدم شناخت ابزار از سوی کاربرانی است که به تازگی از دنیای SLR LIKE و p&s مهاجرت کرده اند (مثلا استفاده از زمان نور دهی طولانی و لرزش -1/10S)
- مشکل در بدنه که باستفاده از گارانتی و تعوض آن با بدنه جدید مشکل حل شده (پس مشکلات واضح در سیستم AF این دوربین عمومیت ندارد)
- ایراد در لنز کیت که در این موارد پس از جایگزینی لنز مشکل حل شده است
- مقایسه تصاویر حاصل از AF معمولی این دوربین با عکسهای که در حالت contrast-detect auto-focus ثبت میشود(که اصولا به دلیل ماهیت فوکوس نوع دوم معمولا بهترین و دقیقترین فوکوس نتیجه میشود هرچند فرایند فوکوس در این حالت بسیار طولانی تر است)
-و بلاخره اینکه متاسفانه سیستم فوکوس این دوربین سرعت , دقت و اطمینان برادر بزرگتر خود (40D ) را ندارد( سیستم AF در 40D واقعا بی نظیر است -سری باین لینک بزنید و مقایسه AF آنرا با غولی همانند EOS-1D Mark II ببینیدwww.wlcastleman.com-همین مسئله سطح توقعات را از دوربین 450D بیجهت بالا برده است)
خوب تا این لحظه کنن هیچ اظهار نظر رسمی در این باره نداشته و البته در همه سایتهای معتبری که به نقد این دوربین پرداخته اند از سیستم فوکوس آن تعریف شده سایتهایی نظیر POP PHOTO- THE DIGITAL PICTURE و ... از این بین تنها دو سایت به مشکلاتی در این خصوص اشاره کرده اند که مهمترین آنها DP معروف است که به نظر من درست ترین نقد هم در باره AF در 450D این نقد میباشد -که بطور خلاصه اینچنین است خطاهایی هر چند خیلی اندک وجود دارد و بهتر است برای فوکوس دقیق از نقطه مرکزی استفاده شود.
البته خیلی ها اعتقاد دارند بانتشار FIRMWARE جدید خیلی از این نقائص بر طرف میشود ولی نکته ای که خریدار احتمالی این دوربین را همچنان در انتظار و بلاتکلیف نگه میدارد عدم اظهار نظر از سوی CANON در خصوص این مشکل است
از زمان تصمیم من برای خرید 450D و اعلام مشکلات کاربران دوربین با سیستم فکوس آن نزدیک به دو ماه میگذرد در طول این مدت قیمت 40D به شدت افت کرده ولی قیمت 450D همچنان ثابت مانده است بنابراین خریدن 40D با قیمتهای فعلی برای من بهترین انتخاب است ظاهرا بهتر است بنحوی با وزن بیشتر و ابعاد بزرگتر آن کنار بیایم.
-
دوربین من روی دیوار صاف کاملا سفید که میندازم فوکوس نمی کنه اما اگر کوچکترین نقطه ای روی دیوار باشد به راحتی فوکوس می کنه. آیا اینهم مشکل فوکوس این دوربینه؟:(:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad b
دوربین من روی دیوار صاف کاملا سفید که میندازم فوکوس نمی کنه اما اگر کوچکترین نقطه ای روی دیوار باشد به راحتی فوکوس می کنه. آیا اینهم مشکل فوکوس این دوربینه؟:(:confused:
با سلامإ
این بدیهیه
چون اتوفكوس دوربین براساس اختلاف كنتراست نقطه فكوس نسبت به نقاط اطراف عمل می كنه كه درنتیجه روی یك دیوار سفید اتوفكوس معنی ندارد.
-
پاسخ: مشکل فوکوس در Canon 450D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usef
اگر در DP جستجو کنید بیشتر از 20 تاپیک با موضوع مشابه پیدا خواهید کرد
مشکل فوکوس در Canon 450D
من از مدتها قبل به خرید این دوربین فکر میکردم مشخصات خوب این دوربین در کنار وزن اندک و قرار گرفتن برخی ویژگیهای کلیدی مانند:
- نورسنجی نقطه ای
-سیستم فوکوس خوب (صفحه فکوس مشابه 30ِD که در کنار پردازنده سریعتر DigicIII حداقل در تئوری نوید سرعت فوکوس سریعتر و دقیقتر نسبت به دوربین خوب 30ِD را میداد)
-سیستم لایو ویو بهتر از 40D
- عملکرد عالی در ISO های بالا
-کیفیت تصویر عالی و رزولوشن بالا
حداقل برای من ایده ال محسوب میشد اما همانطور که شما هم اشاره فرمودید زمزمه های زیادی از اینجا و آنجای نت مبنی بر مشکلات سیستم فوکوس این دوربین شنیده میشود. مشکلاتی نظیر فوکوس نادقیق - BACK FOCUS - FRONT FOCUS ...
من تقریبا تمام این تاپیک ها را با دقت خوانده ام و اگر بخواهم نتیجه گیری کوتاهی در این باره خدمت دوستان فروم عرض کنم باید به موارد زیر اشاره کنم
-خیلی از این تاپیک ها ناشی از عدم شناخت ابزار از سوی کاربرانی است که به تازگی از دنیای SLR LIKE و p&s مهاجرت کرده اند (مثلا استفاده از زمان نور دهی طولانی و لرزش -1/10S)
- مشکل در بدنه که باستفاده از گارانتی و تعوض آن با بدنه جدید مشکل حل شده (پس مشکلات واضح در سیستم AF این دوربین عمومیت ندارد)
- ایراد در لنز کیت که در این موارد پس از جایگزینی لنز مشکل حل شده است
- مقایسه تصاویر حاصل از AF معمولی این دوربین با عکسهای که در حالت contrast-detect auto-focus ثبت میشود(که اصولا به دلیل ماهیت فوکوس نوع دوم معمولا بهترین و دقیقترین فوکوس نتیجه میشود هرچند فرایند فوکوس در این حالت بسیار طولانی تر است)
-و بلاخره اینکه متاسفانه سیستم فوکوس این دوربین سرعت , دقت و اطمینان برادر بزرگتر خود (40D ) را ندارد( سیستم AF در 40D واقعا بی نظیر است -سری باین لینک بزنید و مقایسه AF آنرا با غولی همانند EOS-1D Mark II ببینید
www.wlcastleman.com-همین مسئله سطح توقعات را از دوربین 450D بیجهت بالا برده است)
خوب تا این لحظه کنن هیچ اظهار نظر رسمی در این باره نداشته و البته در همه سایتهای معتبری که به نقد این دوربین پرداخته اند از سیستم فوکوس آن تعریف شده سایتهایی نظیر POP PHOTO- THE DIGITAL PICTURE و ... از این بین تنها دو سایت به مشکلاتی در این خصوص اشاره کرده اند که مهمترین آنها DP معروف است که به نظر من درست ترین نقد هم در باره AF در 450D این نقد میباشد -که بطور خلاصه اینچنین است خطاهایی هر چند خیلی اندک وجود دارد و بهتر است برای فوکوس دقیق از نقطه مرکزی استفاده شود.
البته خیلی ها اعتقاد دارند بانتشار FIRMWARE جدید خیلی از این نقائص بر طرف میشود ولی نکته ای که خریدار احتمالی این دوربین را همچنان در انتظار و بلاتکلیف نگه میدارد عدم اظهار نظر از سوی CANON در خصوص این مشکل است
از زمان تصمیم من برای خرید 450D و اعلام مشکلات کاربران دوربین با سیستم فکوس آن نزدیک به دو ماه میگذرد در طول این مدت قیمت 40D به شدت افت کرده ولی قیمت 450D همچنان ثابت مانده است بنابراین خریدن 40D با قیمتهای فعلی برای من بهترین انتخاب است ظاهرا بهتر است بنحوی با وزن بیشتر و ابعاد بزرگتر آن کنار بیایم.
بنده هم تقريبا" تصميم به خريد اين دوربين داشتم . اما به چند دليل شايد تجديد نظر كنم :
1- اصلي ترين دليل قيمت بسيار نامعقول اين دوربين و افت نكردن اوون پس از مدتهاست . (البته در مقايسه با دوربينهايي نظير 40d يا 30d نه برندهاي ديگر)
2- مشكلاتي كه درخصوص فوكوس عنوان فرموديد و بلاتكليفي اوونا از سمت كانن معظم
3- در نمايشگاه دوربين امسال براي اولين بار 40d رو در كنار 450d همزمان مقايسه كردم (البته بيشتر از نظر ارگونومي ) و .... ديدم تفاوت بدنه و قابليت قرارگيري در دست اي دو دوربين از زمين تا آسمان است .(كاش 40d كمي سبك تر بود )
بنظرم بزرگترين اشتباه كانن اين بود كه با قراردادن بعضي امكانات40d در اين دوربين باعث شد كه همه اين دوتا رو با هم مقايسه كنن و همچنين سطح توقعات از اين دوربين بالابره .
شايد سكوت كانن و ارائه مدلي مانند 1000d نشان از قبول مشكلات و غيرقابل رفع بودن آنها توسط كانن باشد . درست مثل اتفاقي كه روي g7 وg9 افتاد
-
با عذر خواهی از دوستان
من از عکاسی هیچ سر در نمی یارم فقط یکسالی با سونی اچ 5 كار كردم الآن هم یك 450 دی گرفتم و و به نظر خودم هیچ گونه مشكلی اتو فوكوسش ندارد و در سرعت فوكوس هم فوق العاده كار میكند. اما با این صحبت ها كه می شود انگار با یك پتك تو سرم كوبیده می شود:confused: دوستان لطفا راهنمایی بفر مایید اگه این دوربین خطای فوكوس دارد چطوری می تونم به آن پی ببرم؟
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad b
با عذر خواهی از دوستان
من از عکاسی هیچ سر در نمی یارم فقط یکسالی با سونی اچ 5 كار كردم الآن هم یك 450 دی گرفتم و و به نظر خودم هیچ گونه مشكلی اتو فوكوسش ندارد و در سرعت فوكوس هم فوق العاده كار میكند. اما با این صحبت ها كه می شود انگار با یك پتك تو سرم كوبیده می شود:confused: دوستان لطفا راهنمایی بفر مایید اگه این دوربین خطای فوكوس دارد چطوری می تونم به آن پی ببرم؟
با تشكر
دوست عزیز اگر واقعا در این حد باشید كه میفرمایید پس اصلا نگران نباشید چون اگر هم دوربین شما دارای خطای فوكوس باشد شما متوجه نخواهید شد!
این مورد كه به عنوان مشكل مطرح میشود مطمئنا یك خطای جزیی است(اگر باشد) و اینطور نیست كه مثلا یك تصویر مات یا غیر شارپ به شما تحویل دهد
پس آسوده باشید:cool:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad b
با عذر خواهی از دوستان
با تشكر
اين مشکل که براي تمام دوربينها نيست پس نگران نياشيد اما اگر تو مشاهده عکسها تو کراپ 100درصد احساس کرديد که عکسها بلر هستن و سرعت عکاسيتون هم مناسب بوده در ايزو 100 بد نيست تست فرانت و بک فوکوس رو انجام بديد
روش تست رو بچه ها تو سايت نوشتن اگر مشکل وجود داشت بازهم ممکنه که مشکل از لنز بوده باشه نه از دوربين براي مشخص شدن موضوع بايد لنز رو با يه دوربين ديگه تست کنيد بعد نتيجه گيري کنيد
من اينو نوشتم که فقط به بچه ها اطلاع رساني کرده باشم نه اينکه تذکر بدم همه دوربينهاي اين مدل اينجورين و همونطور که دوستمون نوشتن دلايل زيادي ميتونيم براش متصور بشيم
پس فعلا با دوربين حالتون رو بکنيد
-
با تشكر فراوان از دوستان
اگر ممكن است لینك تست كردن را قرار بدهید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad b
با تشكر فراوان از دوستان
اگر ممكن است لینك تست كردن را قرار بدهید.
دوست عزیز این لینک را ملاحظه بفرمایید البته موضوع بحث Canon 30D است اما به موضوع مورد نظر شما مربوط است
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3959
-
دستت در نکنه يوسف جان هر چي گشتم پيدا نکردم
اون روز خيلي از بچه ها ويرشون گرفت تست کردن و همه هم گفتن مشکل فوکوس داريم :eek: و دوربينهاشونو دست کاري کردن بعد هم اکثرا برگردوندن سر جاش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
دستت در نکنه يوسف جان هر چي گشتم پيدا نکردم
اون روز خيلي از بچه ها ويرشون گرفت تست کردن و همه هم گفتن مشکل فوکوس داريم :eek: و دوربينهاشونو دست کاري کردن بعد هم اکثرا برگردوندن سر جاش
جناب دیناروند عزیز بنده هم لینک این تاپیک را در یکی از پستهای اخیر جناب محبی دیدم برای من خیلی جالب بود که مشابه مشکلات کاربران 450d را قبلا کاربران 30d هم به نوعی تجربه کردند و از طرفی سیستم فوکوس این دو دوربین بسیار با یکدیگر شباهت دارند. احتمالا مشکل 450d در فکوس خیلی به حساسیت آن روز دوستان نسبت به سیستم فوکوس دوربینشان (30d) شبیه است.
فکر میکنم جا دارد کاربران 30ِD در فروم در این باره کمی بیشتر صحبت کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usef
جناب دیناروند عزیز بنده هم این تاپیک را در یکی از پستهای اخیر جناب محبی دیدم برای من خیلی جالب بود که مشابه مشکلات کاربران 450d را قبلا کاربران 30d هم به نوعی تجربه کردند و از طرفی سیستم فوکوس این دو دوربین بسیار با یکدیگر شباهت دارند. احتمالا مشکل 450d در فکوس خیلی به حساسیت آن روز دوستان نسبت به سیستم فوکوس دوربینشان (30d) شبیه است.
فکر میکنم جا دارد کاربران 30ِd در فروم در این باره کمی بیشتر صحبت کنند.
باور کنيد فوکوس هيچ يک از دوربينهاي دوستان اون زمان مشکل نداشت اگر هم مشکلي بود يا از لنزها بوده يا از تست يکي از ان دوستان تمام تنظيمات رو برگردوند سر جاش چون وقتي با اون پيچها بازي ميکنيد جاي ديگر رو از تنظيم خارج ميکنيد مثلا ممکنه تو تله مشکل حل بشه اما تو وايد فوکوس دچار مشکل بشه يکي ديگر از دوستان هم دوربين رو فروخت و يکي ديگه خريد
-
Review جدید از مایکل ریچمن
REVIEW جدید برای 450D از مایکل ریچمن
کد:
http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/xsi-field.shtml