اینجا نمیشه لینک گذاشت!
میشه تبلیغ اون شرکت و پست ریمو میشه!:::big grin2:::
براتون لینکش رو به صورت خصوصی فرستادم
Printable View
اینجا نمیشه لینک گذاشت!
میشه تبلیغ اون شرکت و پست ریمو میشه!:::big grin2:::
براتون لینکش رو به صورت خصوصی فرستادم
سلام
مسعود جان بابت ارسال لینک خرید ممنون .
تنها جان بابت راهنمایی مفیدت سپاس .
بچه ها من در شب در ایزوی بالا که عکس میگیرم لکه های درشت سفید در عکس مشاهده میشه این عادیست؟
و اینکه پرتره که در تاریکی میخوام عکس بگیرم از یک فاصله برفرض از 30 سانتی از سوژه عکس میگیره با همون تنظیمات از 1 متری از همون سوژه عکس نمیگیره و لنز به صورت مداوم حرکت میکند همانند زمانی که میخواهد فوکاس کند, اما از 1 مترو 20 سانتی عکس میگیره . دلیل چیست؟
سلام
در این دوربین میشود عکسهای Full HD گرفت؟
من هم 450 گرفتم
فردا به دستم میرسه.از دوبی برام گرفتن نمیدونم اشتباه کردم که از دوبی گرفتم یا نه ولی شد دیگه....
اصل و بدل هم داره و چطور میشه فهمید؟
ممنون از دوست عزیز امیر و البته کوروش , نشان دادن عدد 2 در حالت burst مربوط به چهارمین گزینه در custom function است :
High iso speed niose reduction
این گزینه اگر خاموش شود تعداد burst همان 9 تا میشود و همین عدد را هم نشان خواهد داد .
البته این نباید با گزینه سوم که long exposure noise reduction است اشتباه شود که فعال یا غیر فعال بودن این گزینه سوم در این مورد تاثیری ندارد .
با سلام
دوستانم در این دوربین میشود در عکس سیاه و سفید یک رنگ دیگر را نیز فعال کرد , مثلا در یک عکس سیاه و سفید اجسامی که به رنگ سبز هستند به همین رنگ دیده شوند ؟
نه!نمیشه!
اون قابلیت کالر اکانت رو dslr های کنون ندارن!
با سلام
مدتی پیش یه فلاش 430 کانون را روی دوربین بستم
ttl دوربین فعال بود و مشخصات دیاف و... را به فلاش ارسال می کرد ولی در منو دوربین برای تنظیمات فلاش پیغام
This Menu cannot be displayed . Incompatible flash or flash's power is turned off
مشکل از کجاست ؟
با سلام
ااول از جامعه بزرگ نیکون پوزش می تلبم بخاطر سرقت دوربینم من مدتی به این ور میدون اومدم
من دوربین رو با یک فلاش 430 گرفتم حالا می خوام بدونم
کنون هم مثل نیکون امکان این رو داره که فلاش 3 تایی یا چند تایی بزنه
یا چشم قرزم یا کند یا تند بزنه من که از منوش چیزی سر در نیاوردم
من هم بالاخره SLR دار شدم! اونم 450D ! هفته پیش
دوربین خیلی خوبیه! ولی از وایت بالانس خودکار چیزی گیرم نمیاد جز عکس های نارنجی!
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده بعد از جستجو در فرومهای سایت عکاسی که واقعا بسیار مطلب مفید و با ارزشی داره
تقریبا سه روزه که دوربین 450d رو خریدم
از هر لحاظ دوربین خوبیه
اما مشکلی برام پیش اومده
عکسهای که دو روز اول گرفتم خیلی خوب و بدون نقص بودن
دیروز وقتی عکسها رو خواستم به لپتاپم انقال بدم (یعنی مموریشو درقسمت رم ریدر لپتاپم گذاشتم)
عکسها با ایراد نشون میدادن
در حالی که تو دوربین بدون ایراد بودن
دوباره عکسها رو به مموری انتقال دادم و وقتی تو دوربین دیدم اونجا هم همون ایرادهارو نشون میدادن در حالی که قبلا اینجوری نبودن
دوباره عکس گرفتم و از طریق مموری انتقال دادم اما اینبار عکسها هیچ ایرادی نداشتن
امیدوارم ایراد از دوربین نباشه
نمیدونم ایراد از کجاست چون قبلا اصلا به این شکل ایراد نمیداد
منتظر راهنماییتون هستم
این هم نمونه ای از عکس
http://imagefruity.com/images/d6oy0jidh1fjphms52bp.jpg
سلام
از چه مموري اي استفاده مي كنيد (چه برندي) ؟
pmy با گارانتی مادام العمر(4gb)!!
ضمنا دوربین من canon kissx2 هست چه فرقی با 450d دارن؟؟
مانند این کار برای من در دوربین دیجیتال قبلیم پیش اومده بود و مجبور شدم مموری رو عوض کنم
در مورد نام دوربین این دوبین هیچ فرقی با 450D یا rebel XSI ندارد و نام های تجاری این دوربین در مناطق مختلف پخش در جهان می باشد
سلام
مثل اينكه شما علاقه ي زيادي به خريد هاي عجيب داريد :::blushing:::
دوست عزيز اگر عكسهايي كه مي گيريد براتون اهميت دارند از يك مموري استاندارد (برند معتبر) مثل سن ديسك-لكسار-ترنسند-توشيبا- پاناسونيك و .... استفاده كنيد. اشكال ديده شده 98 درصد مربوط به مشكل مموري است.البته اگر منظورتون PNY بوده باشد اگر اصل باشد فقط مدل OPTIMA ي آن مموري خوبي است.
ضمنا دوربين شما همون 450D است كه مخصوص بازار داخلي ژاپن توليد شده است. گارانتي هم دارد ؟
PS: جناب مرادي چند ثانيه زودتر Send كردند !
خیلی ممنون از بابت راهنماییتون
سلام
من تمام اين مطالب رو خوندم
دست همه شما درد نكنه خيلي مطالب آموزنده اي بود
منم روز پنج شنبه كادوي تولد يه دونه 450D بهم رسيد
بنده خدا خانمم با يه مموري 16 خريده 700 بدون گارانتي ( البته اين ته دنيا گارنتي مارانتي تعطيله )
من تا حالا با دوربينهاي زير عكاسي كردم
1- ZENIT ET
2- ZENIT 122
3- SAMSUNG A60
4- SONY DSC-P200
توي تمام اين دوربينها از زنيت 122 از همه راضيتر بودم
450D رو هم از روزي كه شايعه اون رو توي DP نوشته بود دنبال كردم تا الان كه صاحبش شدم
من قبلا با دوربين سامسونگ كه كار مي كردم تقريبا هميشه از مود منوال استفاده مي كردم ولي ظاهرا اين دوربين يه مقدار زيادي متفاوته
از دوستان خواهش مي كنم منو تنها نذارن و راهنمائي كنند
پي نوشت : من خيلي زياد سوال ميكنم فقط اميدوارم بتونيد منو تحمل كنيد
سلام دوست عزیز
ورودتان را به فرو م تبریک می گوییبم
در مورد سوالاتتان اگر در مورد تکنیک ها و مطالبی پیرامون عکاسی دیجیتال هست
به مقالات سایت حتما سر بزنید که مطالب بسیار جامعی دارد
سلام
من تازه شروع كردم به خوندن دفترچه اين دوربين
دوتا نكته برام جالبه
1- نداشتن درپوش روي محل اتصال فلاش خارجي
2- چرب شدن LCD و احتمال لك افتادن روي سطح لنز
در مورد اولي اينجا كه ته دنياست نتونستم چيزي پيدا كنم ولي در مورد دومي يه محافظ LCD پيدا كردم منتها يه مقدار موقع استفاده ازLive wiew مشكل ايجاد ميكنه و وقتي ميخوام عكس بگيرم تو فوكوس دقيق دچار مشكل ميشم ( آخه چشمام هم آستيگماته ) در مورد سوم هم يادمه قبلا يه سري درپوش لنز شيشه اي بود كه روي لنز ميذاشتن و بدون تغيير در نور ورودي به لنز باعث ميشد كه اگر قراره لكه اي هم بيافته روي اون بيافته و خيلي راحت و بي دردسر پاك ميشد ولي ديروز بهم گفتن يه همچين چيزي نيست مگه ميشه ؟:::confused2:::
درباره مورد اول من که تا الان ندیدم برای محل اتصال فلاش خارجی درپوشی وجود داشته باشه و کسی استفاده کرده باشه!
اگر هم از اسکرین پروتکتور استفاده کنید فکر نمیکنم روی تصویر lcd دوربین اثری داشته باشه ولی به هر حال باز هم اون قسمت به خاطر تماس باصورت چرب خواهد شد!
در مورد قسمت دوم نکته دومتون فکر میکنم منظورتون فیلتر uv هستش!
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:.../uv-filter.jpg
البته سر استفاده کردن و یا نکردن این فیلتر و کیفیتش تو فروم زیاد بحث شده!
در مورد فوکوس live view خودش به صورت اتوماتیک فوکوس می کنه.
راجه به اون درپوش هم میتونید از فیلتر UV استفاده کنید و موجود هم هست!
در مورد محافظ صفحه LCD خود فروشندش بهم گفت اگه لازم بود کارخونه حتما می ذاشت ... می گفت روشن بودن LCD موجب گرم شدنش میشه و اون لایه تبادل گرما رو کند می کنه و ممکنه آسیب برسه.
پ.ن: با عرض پوزش از mobinn عزیز ... تقریبا با هم داشتیم جواب میدادیم ... متن شما رو ندیدم.
درپوش فلاش خارجی زیاد مهم نیست .. مشکلی به وجود نمیاد
محافظ های LCD هم به وفور یافت میشن و برای جلو گیری از لک شدگی و خط و خش مناسب هستند
این LCD ها آنقدر گرما ندارند که نیاز به خنگ شدن داشته باشن!!!اما هیچ وقت در نور خورشید استفاده نکنید.. و از تابش مستقیم نور خورشید به LCD جلو گیری کنید ..چون به مرور زمان باعث از بین رفتن کیفیت LCD ..مات شدگی
از دست دادن سفیدی و .... می شود
دز ضمن این محافط ها UV را منعکس میکنند و از LCD در برابر نور خورشید مجافظت میکنند ...
پایه .. کاور سیلیکنی... و خیلی چییز های دیگر که برای این دوربین ها هست .. میتونه لازم بشه!! "کارخونه لازم میدید خودش این ها رو روی دوربین میگذاشت"!! صحبت های فروشندگان بسیار جالب است!! در نوع خود بی نظیر!!!
برای محافظت از لنز هم بهترین گزینه استفاده از UV های مرغوب هست که هم به کیفیت عکس کمک میکنه و هم از عدسی لنز محافظت
سلام دوستان،
من مدتیه که می خوام یه DSLR بگیرم، اول میخواستم EOS 1000D بگیرم که بعد از مدتی با توجه به افت قیمت 450D و قابلیتهای بیشترش مخصوصا خروجیه 14bit تصمیم گرفتم که 450D بگیرم.
توی این سایت و خیلی از سایتهای خارجی به مشکل فوکوس 450D اشاره شده بود که منو به شک انداخت و باعث شد وقت زیادی رو پای اینترنت صرف کنم تا بفهمم که مشکل حقیقیه یا نه، چون خیلیا هم گفته بودن که هیچ مشکلی باهاش ندارن.
بالاخره تو یه سایت مطلبی پیدا کردم که مشکل رو حل کرد و نشون داد که این بیشتر یه خطای انسانیه.
توی این مطلب به 7 مورد اشاره شده که یکیش به نظرم بیشتر اتفاق میفته:
در این دوربین 9 نقطه فوکوس وجود داره که یا شما نقطه فوکوس رو انتخاب میکنید یا دوربین که اگه دوربین این کارو بکنه نقطه ای رو انتخاب میکنه که به دوربین نزدیکتره. همین باعث میشه که اولا فوکوس کند انجام بشه و دوما بر اثر تکان دست یا شی مورد فوکوس یا هر عامل دیگه فوکوس دچار خطا بشه.
حالا چون در 90% موارد نقطه مورد نظر عکاس نقطه وسط تصویر هست پس بهتره که auto focus point selection رو خاموش کنید و روی center point بزارید یا نقطه دلخواه رو خودتون انتخاب کنید.
برای بقیه موارد لینک زیر رو ببینید:
امیدوارم به دردتون بخوره ;)کد:http://www.learnslr.com/slr-beginner-guide/16-xsi-auto-focus-issue
سلام
دوستان من از اين دكمه پيش نمايش عمق ميدان سر در نميارم لطفا راهنمائي بفرمائيد
در ضمن توي حالت هاي پرتره و اتوماتيك و ... اگه بخوام دكمه فلاش رو بزنم كه فعال بشه عمل نميكنه ولي اگه روي مدهاي creative فلاش رو فعال كنم و بعد روي حالت هائي كه در بالا گفتم برم فلاش عمل ميكنه اين مشكل دوربينه يا مشكل از منه ؟
سلام
وقتی شما F (دیافراگم) را مثلاً روی 16 تنظیم کنید، فشردن پیشنمایش عمق میدان باعث میشود که F تا آن مقدار بسته شود و شما عملاً در ویزور ببینید که چه مقدار از مسافت مورد نظر وضوح کافی را دارد.
خیر مشکل از دوربین نیست؛ فقط در یکی مدهای Creative شما قادر به کنترل فلاش هستید، در مدهای تماماً اتوماتیک، پرتره و... کلاً شما کنترلی بر این که فلاش زده شود یا نه، ندارید (به استثنای مدی که مربوط به فلاش خاموش است).
اگر تمایلی به استفاده از مد M ـ AV یا TV ندارید، ترجیحاً به جای استفاده حالتهای تماماً اتوماتیک از حالت P استفاده کنید.
پیروز باشید.
ممنون
من وقتي دكمه پيش نمايش رو نگه ميدارم فقط تصويري كه توي ويزور مي بينم تاريك ميشه و قسمتهاي خارج از فوكوس رو تفكيك نمي بينم
ديشب من داشتم از يه مهموني عكس مي گرفتم ولي توي حالت پرتره فلاش نمي زد ولي وقتي فلاش رو توي يه حالت ديگه باز كردم فلاش مي زد البته وقتي فلاش نمي زد سه پايه لازم بود و وقتي فلاش مي زد در مجموع عكس خوبي ارائه ميداد
من يه دوربين سامسونگ A60 دارم كه حالت Manual هم داره به همين خاطر يه كم علاقه به كار كردن با غير اتوماتيك در من زياده ولي وقتي همه عجله دارن كه زودتر عكس بگيرن يه مقدار كندي خودم باعث ميشه كه يه سري از عكس ها رو توي حالت اتوماتيك بگيرم
سلام خدمت دوستان گرام ...
در خصوص shutter sync. second curtain کسی اطلاعت کامل داره؟
می خواستم تو شب با نوردهی طولانی و این قابلیت از یه شخص تو یه شات در دو پوزیشن عکس بگیرم. فکر می کردم با دو بار فلاشینگ دو بار چهره رو میندازه ... ولی متوجه شدم که فقط پوزیشن دوم رو خوب میندازه. دلیلش چیه؟ راهی وجود داره که بشه عکسی که من می خوام گرفته بشه؟
در ضمن متوجه شدم که فلاش دوم از فلاش اول پر نور تر هم هست.
از کمکتون ممنون ...
امیر خان در مورد سوال شما چند روش به ذهن میرسه
1. انداختن دو شات از فرد مورد نظر در 2 حالت مختلف و جای مختلف در یک کادر و ترکیب نرم افزاری دو عکس
2.استفاده از فلاش اکسترنال و شلیک فلاش بصورت دستی در دو موقعیت سوژه
سلام
با این دوربین جدید کار می کنم و توی مد عکسبرداری پیاپی به نظرم 3.5 فرم بر ثانیه نیست. چطور متوجه سرعت عکسبرداری پیاپی بشم. و اینکه چه چیزهایی روی سرعت عکسبردای پیاپی تاثیر داره
سلام
من هم نتونستم سرعت 3.5 فريم بر ثانيه رو بگيرم حتي كيفيت تصوير رو هم كه پائين آوردم بازم زمان گرفتن عكسها بيشتر بود
سلام
هم Noise reduction و هم Auto lightning و هم image stabilizer رو غير فعال كردم در حالت اسپرت هم امتحان كردم ( البته در حالت اسپرت فلاش خود به خود خاموشه ) بازم صداي شاتر و تعداد عكسهاي گرفته شده از 3.5 فريم بر ثانيه كمتر بود
البته من اينجوري حساب كردم كه در 5 ثانيه بايد 16 تا عكس مستداخت ولي كلا 6 تا انداخت
سلام
ممنون
اين 52 تا عكس با همون سرعت 3.5 فريم بر ثانيه گرفته ميشه ؟
دوست عزیز
یک مسئله بسیار مهم در سرعت پیاپی عکاسی نوع کارت حافظه بکار رفته در دوربین هست.
این کارت باید بتونه اون سرعت رو ساپورت کنه.
1-حجم فایل RAW+JPEG حدود 15 مگ
2-حجم فایل RAW حدود 12 مگ
3- حجم فایل JPEG FINE حدود 3.5 مگ
4- حجم فایل JPEG معمولی حدود 1.5 مگ
خوب حالا اگه شما یه کارت حافظه با سرعت یالا داشته باشی مثلا 40 مگا بایت در ثانیه داشته باشی اونوقت میتونی RAW رو باسرعت حدود 3.5 عکس در ثانیه بگیری. ولی خودت رو بکشی نمیتونی RAW + JPEG با سرعت 2.5 فریم در ثانیه هم بگیری.
حالا برو کارت حافظه خودت رو نگاه کن ببین کجایی.
سلام
ممنون
دقيقا فكر كنم ايراد از كارت باشه چون از اين كارت هاي متفرقه است
ولي فكر كنم كه توي بررسي هاي سايتهاي ديگه كه ميخوندم صحبت از بافر بالاي دوربين و ذخيره حجم بالائي از عكس توي اون قبل از اتنقال به كارت حافظه بوده پس بافر اين دوربين چقدره ؟
سلام دوستان عزیز.
سوالی داشتم اینکه:
آیا این دوربین هم مثل 1000D در حالت لایو وییو فوکوس اتوماتیک نداره؟ یعنی هیچی؟! فقط فوکوس دستی؟
سلام!!
1000d رو نمي دونم ولي 450d اتوفوكوس داره...فقط بايد به تو قسمت كاستوم فانكشنش اتوفوكوس رو حالت ك.يكمود قرار بدي(البته يه مود ديگه هم داره كه اسمش يادم نيست!!!) بعد تو قسمت لايو ويو دكمه ستاره رو فشار بدي.... من بعيد مي دونم 1000d اين حالت رو نداشته باشه!!!
1000 دی هم در مد لایو ویو اتوفکوس دارد
سلام
دوستان من هر كاري ميكنم نمي تونم توي نور لامپ كم مصرف رنگ واقعي رو به دست بيارم
البته WB رو روي تنظيم دستي گذاشتم و از يه صفحه سفيد عكس گرفتم و تنظيم كردم ولي بازم توي نور فلاش رنگها با رنگ طبيعي تفاوت داره
يه راهنمائي بفرمائيد لطفا
با سلام بر دوستان و اساتید سایت عکاسی.
من مدتی بود که دنبال یک دوربین SLR بودم که نظرم روی نیکون D5000 بود و جالبه که به یک علت خیلی متفرقه! (یعنی ارگونومی - چون گریپش اصلا تو دستم جا نمیشد) اومدم و کنونی شدم.
حالاهم که دارم مینویسم چند روزیه که یک 450D گرفتم (فقط برند ژاپنی هستش یا همون Kiss X2 ، که اولش نگران کیفیتش بودم که توضیحات توی این فروم روشنم کرد و خوشبختانه مشکل راهنمای ژاپنیش هم حل شد) قیمت خرید رو هم تو تاپیک قیمت همون روز نوشتم (یعنی 660 + 20 حافظه 8Gb)
یک کتاب بسیار جالب برای دارندگان این دوربین پیدا کردم بنام Canon EOS Digital Rebel XSi/450D (Focal Digital Camera Guides) یا راهنمای عملی عکاسی که کاملا اکثر مباحث عکاسی رو عملا با این دوربین آموزش داده با نمونه های رنگی و اختلافشون تو اپشنهای مختلف.
مشکل فقط حجم 16Mb اونه که از اینجا یا اینجا میتونید بردارید.
چند تا سوال داشتم که امیدوارم خارج نزنم (بقول اهالی سایت آف تاپیک! نباشه) :
1- فیلتر UV 58mm مناسب (قیمت x کیفیت!) چی و از کجا بخرم؟
2- محافظ لنز چی و چند هستش ( چون فروشده با قیمت 15 میخواست بهم بده که بنظرم خیلی زیاد اومد نخریدم)؟
3- سه پایه مناسب چه برندی بهتره (از قبل از این پایه مینیاتوریهای چند سانتی که توی کیف دوربین جا میشه دارم که اتفاقا خیلی هم بدرد بخوره ولی بحر حال یکی مناسب و محکمش رو لازم دارم)؟
البته هنوز در مورد لنز مکمل هم مشکل دارم که ترجیح میدم مدتی با همین لنز سر کنم تا دوربین دستم بیاد و توی تاپیک مربوطه از نظر دوستان تلمذ کنم.
قبلا از راهنماییهاتون متشکرم
سه پایه و هد های ان
در مورد محافظ لنز همان فیلتر uv هست
فیلتر با چه مارکی ؟
فکر کنم این دو تاپیک در رسیدن به پاسختان کمکتان کنه
موفق باشید
با سلام !
ببینید دوست عزیز
جناب k_zangeneh
اول بفرمایید شما وقتی عکس میگیرید میخواهید چه نسبت از نور محیط و چه نسبت از نور فلاش را داشته باشید.
نور ثبت شده در عکاسی با فلاش یعنی = نور محیط + نور فلاش !
حال اگر نور محیط کم باشد شما با استفاده از سرعت بالای شاتر می توانید اثر نور میحطی را کم بکنید (Killing Ambient Light) بعضی وقتها امکان این کار به واسطه نور زیاد محیط و محدودیت سرعت سینک شاتر دوربین مقدور نیست !
1- اگر نور محیط کم است میتوانید با سرعت 200یا 250 شاتر اثر آن را از بین ببرید پس باید تنظیمات وایت بالانس را روی نور فلاش بگذارید و عکس خود را بگیرید.
2- ولی اگر نور فلاش به عنوان نور Fill است !!!! مشکلی که شما گفتید وجود خواهد داشت !
و این جواب " شما وقتی میخواید با نور فلاش عکاسی کنید دیگه نمیخواد وایت بالانس تنظیم کنید. اگر هم تنظیم میکنید بایستی برای نور فلاش تنظیم کنید نه لامپ" درست نخواهد بود.
چرا؟؟
چون Color Temperature مربوط به نور لامپ کم مصرف و Color Temperature مربوط به نور فلاش یکسان نیست !!! حتی اگر RAW عکس بگیرید امکان بر طرف کردن Cast های بوجود آمده حتی در پردازش عکس در فتوشاپ خیلی وجود نخواهد داشت !
راه حل آن یکی کردن Color Temperature منابع نوری مختلف موجود در صحنه عکاسی است.
اگر فرض کنیم لامپ کم مصرف شما نوری مانند لامپ های مهتابی سفید تولید میکند.
شما باید نور فلاش خود را با استفاده از فیلترهای اصلاح رنگ به نور لامپ مهتابی نزدیک کنید.
در مثال اخیر شما از فیلتر Window Green بر روی فلاش خود استفاده کرده و تنظیم تراز سفیدی را روی نور مهتابی قرار میدهید.
توجه:
1.نور لامپ مهتابی سفید خالص نیست ته مایه ای سبز دارد
2.انواع لامپهای مهتابی و لامپهای کم مصرف دمای رنگی متفاوتی دارند
فقط ذکر یک نکته دیگر هم بد نیست: در این موارد که چند منبع نوری با دمای رنگ متفاوت وجود دارد، همیشه نیز الزامی به یکسان کردن همه وجود ندارد. باید دید که اولویت عکس در چیست. گاهی فقط کافیست رنگ نور سوژه، مثلا صورت شخص را طبیعی کنیم که خود میتواند باعث ایجاد رنگهای جذاب و با کنتراست بالا در محیط شود:
http://nmroshan2.googlepages.com/090...oshan-6455.jpg
http://nmroshan2.googlepages.com/090...oshan-3892.jpg
سلام
من اول بايد برسم اين كتابي كه دوستمون معرفي كردن رو بخونم بعد اگه سوالي پيش اومد مزاحم ميشم
آقا دستت درد نكنه عجب چيزيه
ولي يه نكته مهم : من وقتي فلاش رو توي مودهاي Creative فعال ميكنم سرعت شاتر بالاتر از 1/200 نميره چرا ؟ حتي اگه فلاش فعال نباشه و سرعت رو ببرم روي هر سرعت بالاتر از 1/200 بازم وقتي فلاش رو فعال ميكنم سرعت شاتر مياد روي 1/200 چرا ؟
سوال بعدي :
در تمامي متون مرتبط با عكاسي چه ديجيتال و چه غير ديجيتال دو زمان از روز به عنوان زمان طلائي عكاسي عنوان ميشه و تمام عكاسها براي اون لحظه هميشه دست به دامن خدا ميشن
1- لحظاتي پيش از طلوع آفتاب
2- لحظاتي پس از غروب آفتاب
و فكر كنم دليلش عدم وجود سايه به دليل عدم وجود نور مستقيمه حالا سوال اينه كه در اين زمانها تنظيم تراز سفيدي رو بايد روي چه گزينه اي قرار بديم ؟
سلام
من اون كتاب رو از لينك اولي دانلود كردم مشكلي نداشت
سلام
این کتاب رو من از هر دو لینک (هم از خونه هم از اداره) دانلود کردم و هیچ مشکلی نداشت، فکر کنم مشکل ناقص دانلود شدن فایله، یک بار دیگه سعی کنید.
در ضمن اگر صبر عیوب، اتصال پرسرعت یا نامحدود (:::blushing:::)و علاقه دارید اینجا هم میتونید یک CD آموزشی این دوربین رو با حجم حدود 800Mb دانلود کنید (هرکی تونست برای من هم کپی کنه دعاش میکنم)
دوستان سلام
من این دو فیلم را دارم که فیلمهای خوبی هستند اما توقع نداشته باشید که چیز زیادی به شما یاد بدهند ولی برای شروع بد نیست. با PM خبر دهید تا برایتان رایت کنم کسانی که در تهران هستند با یک قرار حضوری در یک روز ودوستان شهرستانی هم برایشان پست میکنم. لطفا صحبت از هزینه هم نکنید که این فقط برای کمک به دوستان است . موفق باشید
http://img17.imagehosting.gr/out.php/i991009_1.jpg
http://img17.imagehosting.gr/out.php/i991010_2.jpg
با سلام بر دوستان
یک کتاب جالب دیگه هم پیدا کردم نوشته مایکل گرادیاس
Michael Gradias: Canon EOS 450D - Die DigitalPHOTO-Empfehlung 1/2009
با جزئیات نسبتا کاملی این دوربین رو توضیح داده، فقط دوتا مشکل داره اولا آلمانیه:confused: دوما حجمش حدود 108Mb:(
اگر براتون قابل استفاده بود اینجا یا اینجا میتونید برش دارید.
سلام
آقا دستت درد نكنه
يكي از روشهاي دست به سر كردن كسي كه اومده اطلاعات كاري رو از شما بگيره اينه كه كل كار رو يك جا در مدت زمان كوتاهي بهش منتقل كنيد چنان قاطي ميكنه كه حتي اگر يه دوره هم براي آموزش در مدت زمان مناسب ببينه بازم نميتونه درست كارش رو انجام بده
عزيز جان من هنوز توي 20 صفحه اول اون كتاب اولي گير كردم فكر كنم ميخواي يه كاري بكني كه دوربين رو بذارم كنار برم سر وقت آكواريوم و خدوم رو با اون مشغول كنم
ممنون از كمكهاي شما
جناب زنگنه عزیز
متاسفم که مشکلی که خودم دارم به شما هم سرایت کرده:confused:، چون مدتی طولانی بود داشتم دنبال دوربین میگشتم و اطلاعات نسبتا خوبی هم گیر آورده بودم، نیتم این بود که با دوستان سایت عکاسی به اشتراک بذارم.
بهر حال توصیه میکنم که این اطلاعات رو یک بار بصورت بسیار سریع (در حد ورق زدن) مشاهده کنید و هرکدوم مناسب تر بود با برنامه مرطب مطالعه کنید.
من خودم تعدادی از صفحاتی که برام مهم بود رو انتخاب کردم و چاپشون کردم (البته با لحاظ کردم مسائل زیست محیطی!:cool: چون کاملا فشرده و چند صفحه در یک برگ و دو رو گرفتم) و همراهمه و هر جا مناسب بود (مثل مطب دکتر یا..;) )مطالعه میکنم.
موفق باشید
سلام مجدد
دوستان عزيز من هم دارم اين كتابها رو ميخونم ولي وقت به اندازه كافي براي عكس گرفتن و افزايش اطلاعات ندارم و دارم لنگ لنگان اين مسير رو طي ميكنم
در حال حاضر يك سوال كنكوري دارم اگه لطف كنيد جواب بدبد ممنون ميشم
براي عكس گرفتن از آكواريوم چه بايد كرد ؟
عكسهائي كه ميگيرم دلچسب نيست
هنوزم مشكل رنگ رو دارم مخصوصا رنگ ماهي ها رو
و يك سوال ديگه : كسي قاب ضد آب عكس برداري زير آب براي اين دوربين جائي ديده ؟
ممنون
سلام
راستش من هیچوقت به این نوع کتابها اعتقادی نداشتم و ندارم و وقتی هم برای مطالعه آنها نمی گذارم.
این را بعد از دانلود کتاب مشابهی برای S3 IS و همچنین کتاب راهنمایی که کن راکول برای D40/40x نوشته ؛ و گذرا آنها را مرور کرده بودم میگویم.
معمولا ً این کتابها با هدف جذب مشتریان این دوربینها تهیه میشود و در واقع همان دفترچه راهنمای دوربین + تعدادی عکس و دیاگرام و توضیح واضحات است.
به نظر من, وقتی را که میخواهید صرف خواندن این کتابها بکنید, صرف چند بار خواندن دفترچه راهنما, عکس دیدن و عکس گرفتن و استفاده از نکاتی که در بعضی تاپیک ها هست؛ بکنید.
:::happy:::
سلام
دوستان من ديروز و پريروز داشتم از دوتا مهموني عكس مي گرفتم اوايل عكس گرفتن هيچ مشكلي نداشتم تا اين كه بعد از حدود 50 تا عكس ديدم زمان شارژ فلاش خيلي بالا رفته و دارم از مهموني عقب ميمونم فكر كردم شايد مربوط به باتريه كه نصف شده بود به همين خاطر ادامه دادم ولي ديشب با باتري فول و بدون استفاده از همون اول زمان شارژ فلاش بالا رفت و همه شروع به غر زدن كردند
مشكل چيه ؟
در ضمن حتي توي مد منوال هم سرعت شاتر در زمانيكه فلاش بازه از 1/200 بيشتر نميشه آيا اين هم مشكل منه يا ايراد از دوربين ؟
ممنون