در مورد اول دوست عزیز اینقدر به فلاش فشار وارد نکنید - در ضمن فلاش های سر خود با فلاش های اکسترنال لز لحاظ زمان شارژ مجدد اختلاف زیادی دارند و و شات های پیاپی موجب از بین رفتن فلاش میشود
حداکثر سرعت سینک در این دوربین همان 1/200 است
Printable View
در مورد اول دوست عزیز اینقدر به فلاش فشار وارد نکنید - در ضمن فلاش های سر خود با فلاش های اکسترنال لز لحاظ زمان شارژ مجدد اختلاف زیادی دارند و و شات های پیاپی موجب از بین رفتن فلاش میشود
حداکثر سرعت سینک در این دوربین همان 1/200 است
با سلام خدمت دوستان گرامي
سوالي داشتم در مورد عمر شاتر 450 دي ، پنجاه هزار يا صد هزار ؟:confused:
هر دو روايت رو شنيدم اما... :redface:
اگر زحمتي نيست مرجع هم معرفي نماييد
خود سایت کنون عمر دقیق شاتر را اعلام نکرده
http://h.imagehost.org/0221/untitle2d.jpgنقل قول:
Canon is not disclosing the rated shutter life for the Canon EOS Rebel XSi / 450D. I'll let you make your own guess.
کد PHP:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EOS-Rebel-XSi-450D-Digital-SLR-Camera-Review.aspx
عمر شاتر 1000D و 450D هر دوتاشون 100 هزار تا شات هستش
اون آماره ناقصیم که شما دادیه ماله قبلاً هستش که هنوز رو عمر شاتر این دو دوربین تست های لازمو انجام ندادن
آخه مگه میشه شرکت سازنده یه محصول عمر مفید قطعه هاشو ندونه ؟ اونم کانن ؟؟؟؟؟ lollollol
این جریان عمر شاتر چیه که اینقدر واسه بعضی ها مهمه؟ اونم 450دی که از نظر فراوانی مثل پیکانه و قطعات یدکیش رو سوپر سر کوچه هم داره. عمر شاتری که کاخونه میگه رو نمی دونم تو چه شرایطی و با چه سرعتی تست میکنن و اعلام میکنن اما اینو میدونم که ممکنه برای دوربین من و شما صدق نکنه دوربین من ممکنه با 30 هزار تا و مال شما با 200 هزار تا از کار بیفته یا هر دو درست رو 100 از کار بیفته و همدیگرو تو تعمیرگاه موقع تعوض شاتر ببینیم
اما نکته اینجاست که شاتر ممکنه اصلا از کار نیفته ولی از کالیبرگی درمیاد مثلا 1/1000 رو 1/750 یا 1/560 یا یه چیز دیگه میزنه اینه که عمر مفید میگن.
حالا عمر شاتر باشه 50هزار تا .شما مطمئنید 50هزارتا میگیرید؟
دوربین شاتر عوض شده مثل بسکتبالیستی میمونه که یک حلقه رو شکسته و آورده پایین . بعد از اسمش میگن مثلا JIM I یا JIM II.
سلام
آقا جدي 450 مثل پيكان ميمونه ؟ يعني همه قطعاتش پيدا ميشه ؟ مگه كسي تا حالا تونسته خرابش كنه ؟
در ضمن توي اين يك ماه گذشته تا حالا من حدود 5000 عكس باهاش گرفتم اينجوري اگه بخواد عمرش 50000 شات باشه كه به سال نميرسه و بايد ببريمش تعميرگاه موتور پياده كنه
آقا رضا در جواب صحبت های شما باید عرض کنم که :
اولاً کسی که تازه 450دی گرفته یا نهایتاً 1ساله داره استفاده میکنه معمولاً فعلاً باهاش مشکلی نداره ( البته به جزء موارد خاص ) و این ایرادا ممکنه تا چند ساله دیگه هم اتفاق نیفته یا اصلاً هیچ موقع دوربینشون خراب نشه ولی اگه یه موقع بهد ها خراب شد ممکنه تا اون موقه قطعات به فراوانی الان نباشه
در مورد بحث دومتون منم موافقم و خوب یه چیزه طبیعیه که ممکنه یه دوربین زودتر از 100 هزارتا شات ( منظور عمر مفید شاتر دوربینه 1000دی و 450دی هست ) یا بیشتر از اون خراب بشه یا اصلاً خراب نشه!!!! در این که شکی نیست
اما مگه هدف ما از جمع شدن تو این فروم ها بالا بردنه سطح آگاهی و شناخت هر چه بیشتر دوربینهایی که داریم باهاشون کار میکنیم نیست ؟؟؟؟؟؟؟
شما میگید اصلاً موضوع مهمی نیست !!!؟؟؟؟ چه اشکالی داره که یه نفر اطلاعات کافی از دوربینش داشته باشه ؟؟؟ و دوربینو عمر مفیده برخی قطعات کلیدیشو بدونه ؟
شما اینو عیب میدونید ؟؟؟؟ :think:;
سلام
واقعا حدود 5000 عكس گرفتم
من اين دوربينو 22 مرداد كادو گرفتم ( ضمن تشكر از همسر گرامي ) هر چند كه يك ساله دارم مطالب مربوط به اونو ميخونم
ولي از اون موقع تا الان سه تا تولد و يه عروسي رو باهاش برگزار كردم در ضمن همسايه ما يه بچه يك ساله داره كه در حدود 600 تا عكس از اون دارم و مهمتر از همه اينها يه آكواريوم دارم كه بابت يه عكس ناقابل مناسب بايد حداقل 10 تا عكس ازش بگيرم و توي ماه گذشته دو بار تغيير ماهي دادم
در ضمن از حدود 15 روز پيش اينجا پر از پرنده هاي مهاجر شده و منم ديگه يكسره لب دريا دارم عكس ميگيرم تا بتونم ياد بگيرم چجوري بهترين تنظيمات رو داشته باشم
منم ببخشيد آف زدم
سلام بر دوستان 450دی عزیز
مدتیست که دارم روی تکنیک عکاسی کارمیکنم و کمتر روی سخت افزار کار کردم ، چند تا کتاب و فیلم مربوط به خود دوربین 450دی معرفی کرده بودم که بعد از مطالعه:think:; ، بهر حال به گفته بزرگان قوم زیاد هم مفید نبود و کمک خاصی نکرد ( در حد "بهتر از هیچی":confused:)
توی یو تیوب (البته اگر بتونید ببینید:() یک سری فیلم آموزشی پیدا کردم که خیلی سریع کار با پارامتراهی سخت افزار رو میشه یاد گرفت و برای بعضی حالتها (مثل محیط بیرون یا توی موزه یا پرتره و ...) یکسری توصیه میکنه که دیدنشون همچنان خالی از لطف نیست.:cool:
سری فیلمهای آموزشی برای کنون 450دی البته سایت اصلی این ویدیو ها اینه:
www.LBGuides.com
امید وارم مفید باشه
برادران آیا پیشنهاد می کنند اگر در دوربین نیازی به آپگرید firmware نبود آن را آپدیت کنیم؟
البته پر واضح است که حتما اشکالاتی بوده که ورژن جدید آن آماده شده اما میخواهم بدانم ریسکی در این مورد وجود دارد که خدای ناکرده با وجود انجام تمامی نکات ایمنی دوربین از کار بیفتد؟
با تشکر
سلام
با Update كردن چه امكاناتي اضافه مي شود ؟
سلام بر دوستان
فریمویر دستگاه من از همون روز اول روایت 1.1.0 بود که توی سایت کنون هنوز آخرین هستش. مال شما که میخواهید بروز بشید نمیدونم ولی آدرس فروم فریمویر کنون 450دی اینجاست واگه ترجمش براتون راحتره ممکنه اینجا بتونید سریعتر بنتیجه برسید.
اینجا هم میتونید فایلشو دانلود کنید.
پاینده و پیروز باشید
سلام . می خواستم بدونم آخرین قیمت 450دی چنده ؟ البته همراه با لنز اش . و البته بیمه ی ایده آل
به تاپیک زیر مراجعه کنید
اخرین قیمت دوربین های کنون
کیت 450 دی با گارانتی + بیمه در حدود 670
سلام
یک مشکل برای دوربین من پیش اومده لطفا اساتید راهنمایی کنند.
دیروز من یک جای خیلی سرد مشغول عکاسی بودم. بعد بلافاصله وارد یک جای گرم با رطوبت بالا شدم.
طبیعی بود که اول روی لنز بخار نشست. بعد از مدتی صبر کردن و هم دما شدن و تمیز کردن لنز تونستم عکاسی کنم ولی از آن به بعد وقتی از ویزور نگاه می کنم تصویر تار است و اصلا فوکوس نیست ولی وقتی در این حالت عکس می گیرم عکسم هیچ مشکلی ندارد. ویزور را هم تمیز کردم ولی نتیجه نداد. :::angry:::
اشکال از کجاست؟:think:;
ممکنه آینه رطوبت گرفته باشد؟
چون عکسها هیچ مشکلی نداند... :confused:
در ضمن ایران نیستم و نمی تونم دوربین را به تعمیرگاه بیاورم. آیا خودم می تونم مشکل را حل کنم؟
مشکلی برای دوربین من پیش امده میخواستم بدونم از معایب ذاتی 450 دی هست یا خیر
لامپ کمکی فوکوس فلاش های اکسترنال دوربین در مد های M , Av , Tv , P فعال نیست ولی در مد های دیگر دوربین فعال است . این مورد را هم با فلاش 430 و هم با فاش 580 تست کردم و هردو نتیجه ای یکسان داشتند .
دوستان دیگر همچین مشکلی را دارند یا خیر ؟
آقاي مرادي تو منوي 450 دي هم هست الان پيداش كردم
http://a.imagehost.org/0383/Untitled-1_3.jpg
گزینه مورد نظر فعال هست و در مد های اتوماتیک فعال هست
کار کردن با دی 450 واسه من که تازه میخوام بخرمش سخته؟نیاز به کلاس رفتن داره؟
اگر اصلا با هيچ دوربين با قابليت تنظيمات دستي كار نكرديد، بهتر است از SLR Like (مثلا SX20IS) شروع كنيد.
ولي اگراصرار داريد يك DSLR (مثل 450D) بخريد، به نظرمن مي توانيد با صبر و حوصله زياد ، كار با اين دوربين را شروع كنيد. البته براي كار كردن با اين دوربين ، نياز به فراگيري مفاهيم و الفباي عكاسي داريد. كلاس هاي آموزش عكاسي، خيلي هم خوب است و شخصا توصيه مي كنم. ولي اگر واقعا پشتكار و صبر داريد، لزومي به كلاس رفتن هم نيست و با مطالعه مقالات فراوان همين سايت و پي گيري مباحث فروم هم مي توانيد مفاهيم را بياموزيد و در دوربينتان به كار بگيريد.
به عنوان یک تجربه شخصی ...
من هم قبل از این که این دوربین رو بخرم, با دوربین های کامپکت عکاسی می کردم. و اوایلش برام خیلی سخت بود و همه چیز جای سوال ...
اما واقعا این سایت اونقدر مطالب ارزشمند و اساتید دلسوز داره که خیلی سریع تونستم تا حدی که گلیم خودم رو از آب بکشم , چیزهای زیادی راجع به دوربین و عکس و عکاسی یاد بگیرم. اما اینم بگم که واقعا وقت میذاشتم. روزی 3 4 یا 5 ساعت تایپیک ها و مقالات رو شخم می زدم. خیلیاشون رو از اول خوندم. دفترچه دوربین و چند تا کتاب, فیلم آموزشی 450 دی و ...
به نظر من اگر تصمیمتون برای عکاسی جدی هستش, SLR بخرید. با یه مقدار همت می تونید از پسش بر بیاید.
من هم با نظر دوستان موافقم و اینو هم اضافه کنم که به نظر من انتخاب slr گزینه بسیار خوبیست حتی اگه کسی تازه بخواد عکاسی رو شروع کنه و بسیار به عکاسی علاقمند باشه و هیچ شناختی هم از دوربین نداشته باشه باز هم من بهش slr رو پیشنهاد میکنم. آخه واسه اونی که دوست داره یاد بگیره هیچ ناممکنی وجود نداره و خوب کم کم تمام قابلیتپ های دوربینشو فرا میگیره حالا چه دوربین حرفه ای باشه و چه نیمه حرفه ای.
به نظر من دوربین های کامپکت (شامل نیمه حرفه ای ها) فقط برای افرادی خوب هستن که فقط می خوان لحظات زندگیشونو ثبت کنن و به عکاسی به دید یه علاقه نگاه نمیکنن.
اینو هم بگم که خود من هم عکاسی رو با دوربین حرفه ای (تازه از نوع نگاتیوی) آموختم. نمیگم که ساده است نه بلکه بسیار دشوار است ولی شیرین.
یه تجربه: موقع سویچ به دیجیتال با چند کامپکت شروع کردم و حدود یک ماه قبل هم نیمه حرفه ای خریدم (چون فکر میکردم نیازهامو جبران مینه و خب بهتره قبل از slr دیجیتال اینو داشته باشم) و حالا پشیمونم چونکیفیت عکسها و تنظیمات نسبتا پیچیده و صد البته محدودش منو راضی نکرده است.
ببخشید که خیلی طولانی شد..
سلام
من بعد از كلي كلنجار رفتن با اين دوربين هنوز نتونستم يه عكس شفاف بگيرم هم با مد فوكوس اتوماتيك و هم با مد فوكوس دستي
آخرش هم انداختم گردن عيوب انكساري چشمهاي خودم
دوستان يه هم فكري با من داشته باشيد :
1- من براي عكاسي از آكواريومم مشكل دارم يعني نميتونم شفافيت دلخواه رو بگيرم نميدونم چرا ولي هر چي ترفند زدم جواب نداد
به نظر خودم زوم بالا بعلاوه ضخامت شيشه يا پلكسي گلاس به همراه جنس آب در اين موضوع دخيل هستند
عكسها به شفافيت دلخواه نميرسن
البته من با G7 و قاب زير آب عكاسي كردم خيلي بهتر شده بود ولي اينجا جواب نميده مقايسه هم كه ممكن نيست چون نور عمق 6 متري دريا با نور آكواريوم متفاوته و من فلاش روي G7 نداشتم
يه راهنمائي براي عكاسي از آكواريوم بهم بديد به انضمام اين كه اگه فكر ميكنيد مشكل دارم يادم بديد و اگر هم فكر ميكنيد دوربين مشكل داره باز هم راهنمائي كنيد
2- يه لنز مناسب بهم معرفي كنيد كه به جاي لنز فابريكش ببندم فقط دلم ميخواد يه لنزي باشه كه تقريبا جوابگوي همه نيازها باشه و لازم به تعويض مداوم نباشه مثلا من يه جا 300-17 ديدم يا البته از نوعي كه به درد ما فقرا نميخوره ( 500-5 به قيمت بالاي 15000 دلار ) حالا يه پيشنهاد لطف كنيد
3- من هر كاري ميكنم سرعت شاتر در دوربين زماني كه فلاش فعال ميشه از 1/200 بالاتر نميره و اين براي زماني كه دارم تو محيط بيرون عكس ميگيرم خيلي دردسره اينم طبيعيه يا مشكل داره ؟
ممنون ببخشيد زياد شد
با سلام عکاسی از اکواریم با توجه به انعکاس نور از روی شیشه اکواریوم مشکلات خاص خودش را دارد و راههای مخصوص به این نوع عکاسی
لنز 17-300 و 5-500 را کجا دیدید ؟!! فکر کنم ابعاد این لنز ها اندازه خونه ما باشه
فلاش سر خود دوربین حداکثر تا 1/200 می تواند سینک کند
برای استفاده از سرعت های بالا نیاز به فاش های اکسترنال می باشد
يه جا توي يه كاتالوگ ديدم اين لنزها رو نوشته بود
عكاسي از آكواريوم بيشتر از مشكل اعكاس مشكل اعوجاج تصوير داره مخصوصا توي آكواريومهاي پلكسي گلاس
اين آكواريوم ها به خاطر ضخامت بالا نميذارن فوكوس دقيقي داشته باشم مخصوصا وقتي كه زوم ميكنم
البته به نظر من اين لنز روي 450 هم چيز زياد جالبي نيست
دوستان سلام. بالاخره حقیر هم با کلی کش و قوس و دنبال کردن مطالب فرومها و سایتها و ... به خیل مشتاقان 450dپیوستم. سه روز پیش با گارانتی 15 ماهه و بیمه و ... دراومد 650
خلاصه ما رو تنها نذارید که بدجوری آماتوریم:::love2:::
سلام
بسلامتی پست اولم اینجا هست
دوست جانها اول یه توضیح راجع به اینکه چرا میخوام Canon EOS 450D رو بخرم میدم بعد شما منو راهنمایی کنید .
گرافیست هستم و توی زمینه ارتباط تصویری ( تصویر سازی دو بعدی ) فعالیت دارم.
عکاسی جزو لاینفک حرفه ی من هستش .
چون تصویر سازی فقط شامل طراحی و ایده پردازی با دست نمیشه و بدون عکاسی همیشه یه پای ماجرا میلنگه.
الان با توجه به نیاز گذشته ام Canon Power shot G9 دارم و تا حدودی کارم رو راه میندازه .
اما هرچی میگذره بیشتر به عکاسی حرفه ای علاقه مند تر میشم .
من کلاً میخوام نزدیک 700 یا 750 هزینه کنم .
گشتم و بهترین موردی که خودم پیدا کردم 450 دی بود ، البته 1000 هم کیس مناسبی بود و من فقط چند تا تفاوت با 450 توش پیدا کردم.
یکی نوع چینش نقاط کانونی و تعداد اونا بود
یکی مقدار مگا پیکسلشون بود ( 12 و 10 - که این زیاد مهم نیست )
و اندازه صفحه نمایش دوربین
میخوام منو راهنمایی کنید که با این مقدار هزینه کردن کیس مناسب تری هم هست که بتونم بگیرم ؟ و در مورد اینکه لنز کیت رو نیاز هست عوض کنم یا نه ؟
توضیح اینکه من پرتره و indoor بیشتر عکاسی میکنم. ( عکاسی از اشیاء ) و عکاسی outdoor هم انجام میدم.
مرسی که کمکم میکنید
شاد زی
سلام
راجع به گزينه هاي ديگه
1- نيكون d5000
2- سوني a200 با دو تا لنز كيتش
البته اگه كنوني باشيد كه به نظر مياد همينطور باشه 500d رو از ياد نبريد مخصوصا كه انتظار ميره قيمتش پايين تر هم بياد.
راجع به لنز هم خوب براي پرتره خوب كه لنز خوب مثلا 85f1.8 نياز خواهيد داشت و براي عكاسي از اشيا هم يه ماكرو خوب كه البته لنز كيت دوربين تا حدي جواب ميده اما اگه يه چيز بهتر بخواهيد پيشنهاد من 17-70 سيگما است. حدود 250 گير مياد
موفق باشيد
آره من طرفدار canon هستم ،
D500 دوربین خوبیه اما وقتی مشخصه هاش رو مخصوصاً نمونه های ایزوشو با 450 توی سایت DP مقایسه کردم دیدم 450 بهتر عمل میکنه.
شاید قیمت بالای D500 بخاطر Full HD فیلم گرفتنش باشه. ( که من نیازی به این آیتمش ندارم.
راجع به لنز ها هم ممنون
سلام
بازم منم
همتون ميدونيد كه من يه نمه عكاسي ميكنم براي دل خودم
يه دوربين 450D هم دارم كه ازش راضيم و كار منو راه ميندازه
اما :
با توجه به عكسهائي كه ميگيرم لنز كيت جواب نميده و نياز به walkaround خوب دارم كه از ماكرو تا تله رو خوب جواب بده
نيازها :
ماكرو :
عكاسي از آكواريوم ( ديگر دلمشغولي من )
عكاسي از آبزيان دريائي ساحلي در ابعاد ريز
تله :
عكاسي از جانوران و عمدتا پرندگان مهاجر
و يه نكته ديگه :
با توجه به عدم پيدا شدن كيت غواصي براي اين دوربين راهي براي بردن اون زير آب وجود داره ؟
پي نوشت : اونقدر هم پولدار نيستم كه يه لنز كنون بخرم
با سلام خدمت دوستان
عليرغم اينكه 450D و 40D در دو كلاس مختلف هستند،مي خواستم بدونم در كل آيا 450 غير از دو مگاپيكسل بيشتر مزيت ديگري هم نسبت به 40 داره يا نه؟
با تشكر
ببخشید یه سوال داشتم.
در حالت Live View موقع فوکوس میشه روی سوژه برای فوکوس بیشتر و دقیق تر، زوم کرد تا فوکوس دستی بهتری انجام بشه.(صفحه 98 دفترچه راهنما)
آیا این حالت موقعی که از View Finder استفاده میشه هم قابل فعال شدن هست ؟:::happy:::
با سلام و تبریک سال نو.
در مورد خرید 450 کارکرده سوال داشتم.
آیا خرید SLR کارکرده کار درستی هستش؟ :confused:
با تشکر و آرزوی سالی خوب برای همه دوستان گرامی
موفق باشی:::blushing:::
دمتون همیشه گرم
با سلام
چند پست اخیر این تاپیک فکر نکنم زیاد مربوط به تاپیک باشند
به این تاپیک مراجعه کنید :
به چه نكاتي هنگام خريد توجه كنيم ؟
دوست عزیز دلیل این تصاویر را هم نمی فهمم این عزیزان نام دارند
سلام
من دیروز دوربین Canon EOS 450D رو خریدم.
یه مشکل باهاش دارم.
وقتی میخوام عکس بگیرم هر کاری می کنم LCD تصویر رو نمایش نمیده و به جای تصویری که میخوام ازش عکس بگیرم چیزی مشابه تصویر زیر در LCD دوربین نمایش داده میشه.
برای اینکه چیزی که میخوام ازش عکس بگیرم در صفحه LCD نمایش داده بشه باید چیکار کنم؟
باید در قسمت تنظیمات Custom Function>AF Viewing Live View Shooting رفته و گزینه 1 یا 2 رو فعال کنید. سپس با زدن دکمه SET لایو ویو فعال خواهد شد, با نگه داشتن دکمه زوم بک ( قفل نورسنجی ) عمل فوکوس انجام می شود و بعد شاتر رو فشار دهید.
پ.ن: تا من بخوام تایپ کنم آقای مبین و رفوگران جواب دادند!!! ;)
البته امیر خان کاملتر جواب دادن!بهتر هست پست ایشان بماند و باقی پستها پاک شود.
آف تاپیک
با تمام قوا در صحن فروم حضور داریم حتی اگر قرار باشه 3 ساعت دیگر پاشیم بریم عکاسی!:cool:
خب این منو رو پیدا کردم و همه حالت هاش رو هم امتحان کردم، ولی فقط وقتی که اون دکمه گرد بالای دوربین رو در حالت P میگذارم و بعد دکمه SET رو می زنم صفحه نمایش تصویر رو نشون میده و مثلا در حالتی که اون دکمه گرد بالای دوربین روی مربع سبز ( حالت اتوماتیک ) هست دیگه صفحه نمایش کار نمیکنه و فقط تصویری رو نمایش میده که در چند پست قبل تر گذاشتم.
گزینه های اون منو ها هم فقط حالت مربع وسط تصویر رو عوض می کنه و کار خاص دیگه ای ( در ظاهر ) ازش ندیدم، و منوهایی هم که گفتید فقط در حالتی میاد که دکمه گرد بالای دوربین در حالت P باشه.
می خواستم بدونم با این دوربین حداکثر چقدر میشه نوردهی کرد ( برای عکاسی در شب ) که به سنسور آسیبی نرسه؟
( شنیدم سنسورها در نوردهی های بلند مدت داغ می شوند.)
سلام به دوستان عزیزم
سوالی که دارم کاملا بسته به تجارب شما در محیطهای مختلف داره و ممنون میشم دوستان کمک کنن.
این دوربین تا چه ایزویی خروجی قابل قبول داره و نیازی به ادیت نیست؟
نویز در خروجی یک دوربین سوای چیزی که در ریوی ها نوشته می شود, به طور مستقیم به عمر سنسور و شات هایی که زده هم بستگی دارد ...
نویز ریداکشن این دوربین در دو حالت Long Expose و High ISO Noise Reduction عملکرد مفیدی برای کاهش نویز دارند, من به شخصه تا ایزوی 400 و به ندرت 800 استفاده می کنم ... البته به جنس عکاسی بستگی دارد, هنوز عده ای نویز و گرین رو برای بعضی عکس ها می پسندند.
نرم افزار خود دوربین هم نویز ریداکشن مفیدی دارد ...
سلام
يك سوالي مدتهاست ذهن من رو به خودش مشغول كرده كه هر چي تو دفترچه اين دوربين گشتم به جواب نرسيدم.
سرعت عكاسي پياپي اين دوربين 3.5 فريم بر ثانيه اعلام شده اما من هر چي امتحان كردم به اين عدد نميرسم. كلا دو عكس پياپي و عكس سوم با مكث و عكسهاي بعدي هم همينطور ثبت ميشن. نويز ريداكشن رو غير فعال كردم و روي دو مموري با كلاسهاي 4 و 10 هم امتحان كردم اما باز نتيجه اي حاصل نشد. آيا تنظيم خاصي براي رسيدن به اين سرعت عكاسي پياپي وجود داره يا نه. ممنون ميشم دوستاني كه تجربه دارند راهنمايي كنن.
سلام
long exposure noise reduction رو هم اگر روشنه خاموش کنید.
اين كار رو هم كردم قبلا ولي تاثير نداشته. اصلا نميدونم اينكه ميگن 3.5 فريم آيا كسي امتحان كرده ببينه تو شرايط عادي به اين مقدار يا بايد شرايط خاصي باشه مثلا كيفيت بياد روي 6 مگاپيكسل و از اين حرفا؟
دوستان سلام
این دوربین فلاش رو تا 1/200 سینک میکنه حالا مسئله ای که وجود داره اینه که من با یک لنز 300-70 وقتی با 1/200 با فلاش عکاسی میکنم نتیجه تقریبا عالیه اما وقتی 1/200 بدون فلاش عکاسی میکنم تصویر به شارپی با فلاش نمیرسه حتی در نور خوب با بالاتر از این سرعت هم به خوبی با فلاش نمیشه به نظر شما آیا سرعت سینک واقعی با این 1/200 متفاوت میتونه باشه؟؟؟
باسلام
مجید جان
زمانیکه شما با فلاش عکاسی میکنید در صورتیکه نور محیط اندک باشد سرعت شاتر دیگر تاثیری ندارد و عکس شما در زمان بسیار کوتاهی که همان زمان عملکرد شاتر است ثبت میشود این زمان چیزی در حدود 10000/1 ثانیه است و به همین دلیل هیچگونه لرزشی در تصویر شما وجود ندارد یعنی اگر نور محیط اندک باشد حتی اگر از سرعت 5 ثانیه هم استفاده کنید تصویر بخوبی فریز شده و دارای شارپنس مناسبی خواهد بود .
موفق باشید
ممنون محسن عزیز
من منظورم در نور خوب بود
در واقع عکسهایی که با فلاش در نور اتاق ثبت میشن خیلی بهتر از 1/200 در بیرون میشن و این باعث تعجب میشه مثلا ساعت 4 بعدازظهر من با این لنز با این سرعت از یک ملخ ثابت عکس گرفتم فلو شد اما در اتاق امروز ظهر با این سرعت از یک شی عکس گرفتم و خیلی شارپ بود البته در اولی دستم نلرزیده!!
در صورتیکه 1/200 برای جلوگیری از فلو شده لازم باشه باید در هر دوحالت شارپ باشند
باسلام
مجید جان همانطور که خدمتتان عرض کردم اگر چربش نور محیط بیشتر باشد آنگاه سرعت شاتر موثر خواهد بود و زمان نوردهی همان زمان بازبودن شاتر است اما زمانیکه نور محیط در صد کمی از نور عکس شما را داشته باشد و بیشتر نور عکستان با فلاش تامین شود انگاه با اینکه شاتر با مدت زمان بیشتری باز است ولی عملا نوردهی در زمان 10000/1 ثانیه که فلاش نوردهی میکند انجام میشود حالا هر چقدر سهم نور محیط بیشتر شود تاثیر سرعت شاتر در نور دهی سنسور بیشتر میشود .
برای امتحان این مسئله شما اگر در جایی که نور زیاد است با فلاش عکاسی کنید ممکن است در صورت لرزش دست عکستان فلو شود چون نور محیط باعث فلو شدگی تصویر میشود در هر صورت اگر در محیط تاریک این عمل را انجام دهید حتی میتوانید با سرعت 10 ثانیه بالهای یک مگس در حال پرواز را هم فریز کنید .
موفق باشید
جناب شناسي. اينطور كه بنده متوجه شدم، يعني زمان نوردهي يه فلاش هميشه 1/10000 ثانيه است.(؟) حالا با توجه به سرعت شاتر انتخابي، شما نور محيطي رو هم دخيل خواهيد كرد تو تصوير ثبت شده.
باسلام
دوست خوبم فلاش در زمانی نزدیک به 10000/1 نوردهی میکند ولی این نوردهی در بازه کوچکی از زمان چند بار انجام شده و سنسور توسط نور جاروب میشود .
حال اگر از سرعت شاترهای خیلی زیاد مثل 8000/1 یا 4000/1 استفاده کنیم تعداد نوردهی کمتر خواهد بود مثلا در 8000/1 تنها یکبار نوردهی فلاش به سنسور میرسد و بایستی ایزو را افزایش داده تا کمبود نوردهی جبران گردد .
امیدوارم منظورم را درست بیان کرده باشم البته بنده هم مطالب گفته شده را از تاپیک زیر را مطالعه کردم .
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2269
دوستان
در حالت لایو ویو من اتوفوکوس ندارم با اینکه در منو گزینه رو فعال کردم
آیا تنظیمات دیگری نیازداره؟