در حالت لایو ویو با نگه داشتن دکمه تور سنجی فوکوس می کند. ( * )
Printable View
درود
دوستان چطور MLU رو در این دوربین فعال( turn on ) کنم...............؟
ممنونم دوست من....
آره اتفاقا دفترچه انگلیسیشو تازه شروع کردم به خوندم.
به هر حال باز از راهنماییتون سپاسگذارم
سلام،
یک سوال؟ من وقتی این گزینه رو (MLU) روشن میکنم حتما باید دوبار دگمه شاتر رو شلیک کنم یعنی دفعه اول آینه رو جمع میکنه و دفعه دوم عکس میگیره که این مسئله باعث لرزیدن دوربین میش! آیا من دارم جایی اشتباه میکنم یا اصلن این مدلیه؟
با تشکر
سلام به همه دوستان ، اگر من سی دی هایم را گم کرده باشم باید چه کار کنم تا فریم وایر دوربینم رو اپدیت کنم؟کسی لینک از سی دی 450 دی داره؟ تو سایت کنون گشتم ولی پیدا نکردم...
دوستان و استاد بزرگوار ، اگر بخواهم با 450 دی پانورما بیندازم شما پشنهاد می کنید چطوری تنظیمش کنم که وایت بالانس حفظ بشه! اعوجاج کم بشه... اصلا آیا 450 دی وضعیت عکاسی پانوراما رو داره؟.سپاس...
با سلام
تراز سفیدی رو میتونید از روی حالت اتومات بردارید و بستگی به نور محیطی که میخواین عکاسی کنید وایت بالانس مناسب رو اختیار کنین (اگه دوربینتون XXD یا XD بود میتونستین با تنظیم کلوین تراز سفیدی رو تنظیم کنید)
در مورد سواله بعدیتونم هم تا اونجایی که میدونم اعوجاج در عکس هستش و سواله آخرتونم چون با 450D کار نکردم نمیتونم کمکتون کنم
موفق باشید.....
نیاز مبرمی به حالت پاناروما در دوربین نمیباشد. تنظیمات دوربین را در وضعیت manual قرار دهید. اصولا هر اندازه لنز وایدتر باشد اعوجاج بیشتر است.
سلام دوستان
میخواستم بدونم چه طور میشه عمل هک رو روی 450D انجام داد که ایزو 3200 یا حتی 6400 رو در این دوربین داشته باشیم؟
تو سایت های خارجی خیلی دنبالش گشتم ولی راستشو بخواید چیزی دستگیرم نشد.
و یه سوال اینکه از همه مهمتر اصلا انجام دادن این کار به سنسور و دوربین آسیبی میرسونه یا خیر ؟
ممنون از همگی
سلام
دوستان کسی فایل آموزشی یا PDF در مورد تنظیمات دوربین 450D داره ؟
البته فارسی باشه خیلی بهتره !
یه کتاب راهنما نورنگار داده ولی تعریفی نداره و شنیدم خوب ترجمه نشده
یه سوال : آخرین آپدیت دوربین ( Firmware ) چه ورژنی هست و از کجا می تونم دانلود کنم ؟
ممنون
با سلام
در مورد سوالات بالا که جوابی نگرفتم ولی آخرین ورژن Firmware در سایت کنون 1.1.0 هست و اما یه سوال دیگه :
در حالت نمایش Live view فوکوس اتوماتیک انجام نمی شه آیا این برای تمام دوربین ها اینجوریه یا 450d و یا مال من اینجوریه ؟
حداکثر ایزو دوربین 1600 هست ؟
چرا در سایت ها نوشته " ایزو اتوماتیک (1600-100) و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 و قابلیت افزایش ایزو تا 6400 و 12800 " ؟
و چجوری می شه این ایزو رو افزایش داد ؟
ممنون
سلام
من تو عکاسی یه آماتور هستم واسه همین مزاحم شما دوستان شدم
یه دوربین کانن ۴۵۰د لنز کیت ۱۸ - ۵۵ با یه لنز ۸۰ - ۲۰۰ چن میعرضه اینو یه بنده خدایی میخواد بفروش منم به عکاسی علاقه دارم اگه بشه میخوام خودم ازش بخرم
فقط اگه امکانش هست زود جواب بهم بدین
با تشکر
ببخشید این پستو اینجا گذشتم نمیدونستم باید کجا بذارم
خب من بعد از مدتها غيبت به اين فروم برگشتم
چندوقتيه اين دوربين رو دارم ولي كيفيت عكسهاش چنگي به دل نميزنه. من پاناسونيك FZ8 هم دارم كه در مقايسه با اين كيفيت عكسها خيلي بهتره
بگذريم
20 صفحه آخر اين تاپيك رو خوندم در مورد HDRصحبتي نشده بود. آيا اين دوربين قابليت عكاسي HDRداره يا نه؟
-----
البته انگار اين تاپيك رو از زير خروارها خاك بيرون كشيدم !!:think:;
دوست عزیز 450d هم قابلیت ثبت hdr دارد
باید به منو بروید روی کلمه aeb بروید میتونید استاپ رو تنظیم کنید
درود بر اساتید عزیز، دوربین من هم به مشکل پیکسل قرمز یا مرده بر خرده، با هزار مشکل این دوربین رو خریداری کردم حالا هم از شانس من این مشکل پیش امده. کمی در این مورد سرچ کردم ، راه Sensor Clean خود دستگاه رو پیشنهاد داده بودند ، تست کردم ، هنوز این 3 4 پیکسل شـــوم روی LCD دیده میشن مخصوصا زمانی که روی Live View - AF کنم کاملا دیده مشن اما تو عکس تقریبا 60 70 درصد بهتر شدن ، لا اقل دیگه قرمز رنگ نیستند! و به زحمت میشه پیداشون کرد. این مشکل از کجاست؟ و برای حل کاملش چه کاری باید کرد؟ اگر نیاز باشه بره گارانتی چه مدت دستگاه باید بخوابه اونجا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
بدرود.
فکرکنم برای بیشتری از این سوالاتتون، تاپیک پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین جای مناسبتری باشه. البته باید یک مقدار صبر داشته باشین این روزا گویا جناب قاسمی حسابی سرشون شلوغه
درود دوستان
450D من با لنز 24 - 70 تامرون هست که لرزش گیر نداره. برای عکاسی در شب و کلا نور کم خیلی به مشکل میخورم حتما باید رو سه پایه باشه وگرنه عکس تار و کشیده میشه، سوالم از اساتید این هست که ایم مشکل به دلیل باز بودن دیاف در نور کم هست یا به دلیل نداشتن لرزش گیر در لنز؟ اگر 18-55 IS بگیرم بازهم این مشکل هست؟ یا کمتر میشه؟ من یادمه حتی با دوربین سری G خیلی بهتر در شب و نور کم عکس می گرفتم ، الان با این لنز فکر می کنم از سرعت 1/8 کوچکتریم لرزشی رو تو عکس ثبت میکنه و می دونید چـــــــــقدر اعصاب خرد کن هست این موضوع.
دوست عزیز جهت تار نشدن عکس در عکاسی روی دست بهتر است سرعت بالاتر از 1/160 انجام گردد بدیهی است در تنظیم این سرعت در شب نیازمند بالابردن ایزو حتی با آپرچر باز خواهید بود حتی با گرانترین لنزها هم بدون اضافه کردن ایزو مشکل رفع نخواهد شد(در نور کم) بنابراین یا از فلاش استفاده کنید-یا ایزو بالاتر باشد که بالارفتن ایزو منجر به ایجاد نویز خواهد شد
سری G شما هم احتماا خودکار ایزو را بالاتر انتخاب میکرده است