مانند این کار برای من در دوربین دیجیتال قبلیم پیش اومده بود و مجبور شدم مموری رو عوض کنم
در مورد نام دوربین این دوبین هیچ فرقی با 450D یا rebel XSI ندارد و نام های تجاری این دوربین در مناطق مختلف پخش در جهان می باشد
مانند این کار برای من در دوربین دیجیتال قبلیم پیش اومده بود و مجبور شدم مموری رو عوض کنم
در مورد نام دوربین این دوبین هیچ فرقی با 450D یا rebel XSI ندارد و نام های تجاری این دوربین در مناطق مختلف پخش در جهان می باشد
حمید رضا مرادی
G12
سلام
مثل اينكه شما علاقه ي زيادي به خريد هاي عجيب داريد
دوست عزيز اگر عكسهايي كه مي گيريد براتون اهميت دارند از يك مموري استاندارد (برند معتبر) مثل سن ديسك-لكسار-ترنسند-توشيبا- پاناسونيك و .... استفاده كنيد. اشكال ديده شده 98 درصد مربوط به مشكل مموري است.البته اگر منظورتون PNY بوده باشد اگر اصل باشد فقط مدل OPTIMA ي آن مموري خوبي است.
ضمنا دوربين شما همون 450D است كه مخصوص بازار داخلي ژاپن توليد شده است. گارانتي هم دارد ؟
PS: جناب مرادي چند ثانيه زودتر Send كردند !
ویرایش توسط farhad44 : Saturday 15 August 2009 در ساعت 13:31
فرهاد حسيني
خیلی ممنون از بابت راهنماییتون
سلام
من تمام اين مطالب رو خوندم
دست همه شما درد نكنه خيلي مطالب آموزنده اي بود
منم روز پنج شنبه كادوي تولد يه دونه 450D بهم رسيد
بنده خدا خانمم با يه مموري 16 خريده 700 بدون گارانتي ( البته اين ته دنيا گارنتي مارانتي تعطيله )
من تا حالا با دوربينهاي زير عكاسي كردم
1- ZENIT ET
2- ZENIT 122
3- SAMSUNG A60
4- SONY DSC-P200
توي تمام اين دوربينها از زنيت 122 از همه راضيتر بودم
450D رو هم از روزي كه شايعه اون رو توي DP نوشته بود دنبال كردم تا الان كه صاحبش شدم
من قبلا با دوربين سامسونگ كه كار مي كردم تقريبا هميشه از مود منوال استفاده مي كردم ولي ظاهرا اين دوربين يه مقدار زيادي متفاوته
از دوستان خواهش مي كنم منو تنها نذارن و راهنمائي كنند
پي نوشت : من خيلي زياد سوال ميكنم فقط اميدوارم بتونيد منو تحمل كنيد
سلام دوست عزیز
ورودتان را به فرو م تبریک می گوییبم
در مورد سوالاتتان اگر در مورد تکنیک ها و مطالبی پیرامون عکاسی دیجیتال هست
به مقالات سایت حتما سر بزنید که مطالب بسیار جامعی دارد
حمید رضا مرادی
G12
سلام
من تازه شروع كردم به خوندن دفترچه اين دوربين
دوتا نكته برام جالبه
1- نداشتن درپوش روي محل اتصال فلاش خارجي
2- چرب شدن LCD و احتمال لك افتادن روي سطح لنز
در مورد اولي اينجا كه ته دنياست نتونستم چيزي پيدا كنم ولي در مورد دومي يه محافظ LCD پيدا كردم منتها يه مقدار موقع استفاده ازLive wiew مشكل ايجاد ميكنه و وقتي ميخوام عكس بگيرم تو فوكوس دقيق دچار مشكل ميشم ( آخه چشمام هم آستيگماته ) در مورد سوم هم يادمه قبلا يه سري درپوش لنز شيشه اي بود كه روي لنز ميذاشتن و بدون تغيير در نور ورودي به لنز باعث ميشد كه اگر قراره لكه اي هم بيافته روي اون بيافته و خيلي راحت و بي دردسر پاك ميشد ولي ديروز بهم گفتن يه همچين چيزي نيست مگه ميشه ؟
درباره مورد اول من که تا الان ندیدم برای محل اتصال فلاش خارجی درپوشی وجود داشته باشه و کسی استفاده کرده باشه!
اگر هم از اسکرین پروتکتور استفاده کنید فکر نمیکنم روی تصویر lcd دوربین اثری داشته باشه ولی به هر حال باز هم اون قسمت به خاطر تماس باصورت چرب خواهد شد!
در مورد قسمت دوم نکته دومتون فکر میکنم منظورتون فیلتر uv هستش!
البته سر استفاده کردن و یا نکردن این فیلتر و کیفیتش تو فروم زیاد بحث شده!
در مورد فوکوس live view خودش به صورت اتوماتیک فوکوس می کنه.
راجه به اون درپوش هم میتونید از فیلتر UV استفاده کنید و موجود هم هست!
در مورد محافظ صفحه LCD خود فروشندش بهم گفت اگه لازم بود کارخونه حتما می ذاشت ... می گفت روشن بودن LCD موجب گرم شدنش میشه و اون لایه تبادل گرما رو کند می کنه و ممکنه آسیب برسه.
پ.ن: با عرض پوزش از mobinn عزیز ... تقریبا با هم داشتیم جواب میدادیم ... متن شما رو ندیدم.
درپوش فلاش خارجی زیاد مهم نیست .. مشکلی به وجود نمیاد
محافظ های LCD هم به وفور یافت میشن و برای جلو گیری از لک شدگی و خط و خش مناسب هستند
این LCD ها آنقدر گرما ندارند که نیاز به خنگ شدن داشته باشن!!!اما هیچ وقت در نور خورشید استفاده نکنید.. و از تابش مستقیم نور خورشید به LCD جلو گیری کنید ..چون به مرور زمان باعث از بین رفتن کیفیت LCD ..مات شدگی
از دست دادن سفیدی و .... می شود
دز ضمن این محافط ها UV را منعکس میکنند و از LCD در برابر نور خورشید مجافظت میکنند ...
پایه .. کاور سیلیکنی... و خیلی چییز های دیگر که برای این دوربین ها هست .. میتونه لازم بشه!! "کارخونه لازم میدید خودش این ها رو روی دوربین میگذاشت"!! صحبت های فروشندگان بسیار جالب است!! در نوع خود بی نظیر!!!
برای محافظت از لنز هم بهترین گزینه استفاده از UV های مرغوب هست که هم به کیفیت عکس کمک میکنه و هم از عدسی لنز محافظت