اگر در DP جستجو کنید بیشتر از 20 تاپیک با موضوع مشابه پیدا خواهید کرد
مشکل فوکوس در Canon 450D
من از مدتها قبل به خرید این دوربین فکر میکردم مشخصات خوب این دوربین در کنار وزن اندک و قرار گرفتن برخی ویژگیهای کلیدی مانند:
- نورسنجی نقطه ای
-سیستم فوکوس خوب (صفحه فکوس مشابه 30ِD که در کنار پردازنده سریعتر DigicIII حداقل در تئوری نوید سرعت فوکوس سریعتر و دقیقتر نسبت به دوربین خوب 30ِD را میداد)
-سیستم لایو ویو بهتر از 40D
- عملکرد عالی در ISO های بالا
-کیفیت تصویر عالی و رزولوشن بالا
حداقل برای من ایده ال محسوب میشد اما همانطور که شما هم اشاره فرمودید زمزمه های زیادی از اینجا و آنجای نت مبنی بر مشکلات سیستم فوکوس این دوربین شنیده میشود. مشکلاتی نظیر فوکوس نادقیق - BACK FOCUS - FRONT FOCUS ...
من تقریبا تمام این تاپیک ها را با دقت خوانده ام و اگر بخواهم نتیجه گیری کوتاهی در این باره خدمت دوستان فروم عرض کنم باید به موارد زیر اشاره کنم
-خیلی از این تاپیک ها ناشی از عدم شناخت ابزار از سوی کاربرانی است که به تازگی از دنیای SLR LIKE و p&s مهاجرت کرده اند (مثلا استفاده از زمان نور دهی طولانی و لرزش -1/10S)
- مشکل در بدنه که باستفاده از گارانتی و تعوض آن با بدنه جدید مشکل حل شده (پس مشکلات واضح در سیستم AF این دوربین عمومیت ندارد)
- ایراد در لنز کیت که در این موارد پس از جایگزینی لنز مشکل حل شده است
- مقایسه تصاویر حاصل از AF معمولی این دوربین با عکسهای که در حالت contrast-detect auto-focus ثبت میشود(که اصولا به دلیل ماهیت فوکوس نوع دوم معمولا بهترین و دقیقترین فوکوس نتیجه میشود هرچند فرایند فوکوس در این حالت بسیار طولانی تر است)
-و بلاخره اینکه متاسفانه سیستم فوکوس این دوربین سرعت , دقت و اطمینان برادر بزرگتر خود (40D ) را ندارد( سیستم AF در 40D واقعا بی نظیر است -سری باین لینک بزنید و مقایسه AF آنرا با غولی همانند EOS-1D Mark II ببینید
www.wlcastleman.com-همین مسئله سطح توقعات را از دوربین 450D بیجهت بالا برده است)
خوب تا این لحظه کنن هیچ اظهار نظر رسمی در این باره نداشته و البته در همه سایتهای معتبری که به نقد این دوربین پرداخته اند از سیستم فوکوس آن تعریف شده سایتهایی نظیر POP PHOTO- THE DIGITAL PICTURE و ... از این بین تنها دو سایت به مشکلاتی در این خصوص اشاره کرده اند که مهمترین آنها DP معروف است که به نظر من درست ترین نقد هم در باره AF در 450D این نقد میباشد -که بطور خلاصه اینچنین است خطاهایی هر چند خیلی اندک وجود دارد و بهتر است برای فوکوس دقیق از نقطه مرکزی استفاده شود.
البته خیلی ها اعتقاد دارند بانتشار FIRMWARE جدید خیلی از این نقائص بر طرف میشود ولی نکته ای که خریدار احتمالی این دوربین را همچنان در انتظار و بلاتکلیف نگه میدارد عدم اظهار نظر از سوی CANON در خصوص این مشکل است
از زمان تصمیم من برای خرید 450D و اعلام مشکلات کاربران دوربین با سیستم فکوس آن نزدیک به دو ماه میگذرد در طول این مدت قیمت 40D به شدت افت کرده ولی قیمت 450D همچنان ثابت مانده است بنابراین خریدن 40D با قیمتهای فعلی برای من بهترین انتخاب است ظاهرا بهتر است بنحوی با وزن بیشتر و ابعاد بزرگتر آن کنار بیایم.