کارتتون هم باید Bootable کنیدها
اینو انجام دادید یا نه
اون لینک مربوط به S5 رو که گذاشتم اول بخونید
خیلی فکر نمیکنم کار سختی باشه
اونطوری که بنده در سایت دیدم نوشته شده بود تا 4 گیگا بایت قابلیت فرمت در قالب FAT16 رو داره امابرای کارتهای 8 گیگابایتی چنانچه اونها رو با FAT16 فرمت کنیم، باید از خیر 4 گیگابایتش بگذریم. ولی فرمت کردنش شدنیه. اگر در ویندوز نتونستید فرمتش کنید. می تونید در داس این کار رو انجام بدهید.
البته نکات دیگری نیز در چرخ زدن در فروم سایت مورد نظر دستگیرم شد. یکی این بود که دو نفر از آزمایش کنندگان این هک گزارش داده بودند که دوربینشان فقط در مد Display روشن می شود. البته نمی خواهم توی دل شما رو خالی کنم. بنده خودم حتی در صورت بروز چنین مشکلی حاضرم تا آنرا تست کنم. فکر می کنم که ارزشش رو داره. البته دلباز جان گفته که میشود دوربین را به حالت اولیه بازگرداند. به هر حال منکه سخت مشغولم...
ویرایش توسط M.vatandoost : Sunday 20 April 2008 در ساعت 12:44
سلام
مراحل کار خیلی ساده هستش فایل هارو داون کنید اینی که پیوست شده مال 720 هست ولی فایل به اسم bootable.exe واسه همه یکی هست . رم رو فرمت فرموده و در فایل bootable رو توش بریزین بعد در CMD برید روی درایو رم و دستور bootable.exe yourdrive رو "البته آخرش یه : " بعد فایل disk boot مربوط به دوربین خودتون رو توش بریزین و رم رو قفل کنین و دوربین رو یه بار در حالت پخش روشن کنین . از این به بعد همیشه واسه هک دوربین باید رم روی قفل باشه فرمت هم با fat16 من کردم . اما دوربین بد جور داغ میکنه ها حواستون باشه . در مورد دوربین های digic 3 fi به جز فایل disk boot دیگه چیز دیگه ای لازم نیست بعد بوت ایبل کردن توش بریزین . البته معلوم نیست واسه همه digic 3 ها این هک آماده باشه مال من که تاریخ انتشارش مال 1 هفته پیش هست . اگه سعی کنین میتونین ساده هستش .
دل جرات S3 داران مثل اینکه بیشتر بود!
همان روز اول همگی تست کردند و نتیجه در 100% موارد مثبت بود.
منتظریم تا دوستان S5 هم این ریسک شیرین را انجام دهند!
یقینا نتیجه هر چه باشد خوشایند است حتی اگر مجبور به فلش کردن دوربین باشند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آره والا
من تا حالا جای شما بودم شیشصد بار دل و جیگر این هک رو درآورده بودم
ما منتظریم ها
یه نمونه از فایل Raw اش بذارین . حجم عکس های Raw اش چند مگا بایته؟
بابا اینقدر نترسین . حالا من گفتم مسئولیتش با خودتون ولی باور کنید اتفاقی برای دوربین عزیزتون نمی افته
اصلا این هک فقط روی کارت اجرا میشه . کارت حافظه رو که دربیارید دوربین به حالت اولش برمیگرده
به همون صفحه مربوط به S5 برید . طریق Bootable کردن رو هم به دو روش برای ویندوز شرح داده
یه دقیقه بیشتر طول نمیکشه . من نمیدونم چرا اینقدر دست دست میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
آقایان ، خانومها
Ladies & Gentelman
خوب توجه کنید . من همین الان شروع کردم.
اگر تا نیم ساعت تحمل کنید بلافاصله تمامی اطلاعات و حتی یک نمونه عکس را برایتان خواهم گذاشت.
فقط اگر مشکلی برای دوربین پیش نیاید.
پس منتر باشید راس ساعت 12:15 دقیقه نتیجه را به شما می گویم.
....
دوستان نتیجه خاصی نگرفتم
تمامی مراحل رو دنبال کردم. وقتی دوربین رو در مد Display روشن می کنم پیغام یک پیغام می آید که البته چون خیلی سریع محو می شود نتوانستم بخوانم
موضوع بعدی اینکه : نمایشگر باطری و میزان حافظه باقیمانده نمایش داده می شود اما هیچ منویی به دوربین اضافه نشده است.
اگر کسی از دوستان تجربه ای داره راهنمایی بفرمایید. منتظرم.