با سلام
من هم دقیقا توی همچین وضعیتی گیر کردم...ولی به نظر من ارزش صبر کردم برای 5d markiii رو داره که ببینیم می شه خریدش یا نه :::happy:::
Printable View
به نظر من ارزشش رو نداره . دارین ریسک میکنین با این وضعی که دلار و ارز داره شاید تازمانی که دوربین جدید معرفی بشه ... و تازه بعد از چند ماه وارد ایران بشه ، همین 5D Mark II رو هم نتونین بخرین . جنسهای موجود در بازار هر هفته قیمتشون داره بالا میره حالا چه برسه به یه دوربینی که قراره نوبر بازار بشه .نقل قول:
حدسم این بود که اگه در ایام ژانویه دوربین جدیدی از طرف کانن معرفی بشه و تاثیری در قیمت مدلهای قبلی بذاره، ارزش داره این 2 ماه رو صبر کنم. ولی اگه قرار باشه یه سال طول بکشه تا در ایران مثلا 200-300 افت کنه طبیعتا معطلش نخواهم کرد...
بعنوان مثال من قصد خرید لنز سیگما 150ماکرو رو داشتم روز شنبه قیمت سیگل 950تومان بود اما دیروز _یعنی دوشنبه _ که خواستم بخرم و دوباره زنگ زدم قیمت رو یک میلیون یکصد تومان اعلام کرد _ در مدت 2 روز 150هزار تومان افزایش _ وقتی علت رو پرسیدم مسئول فروشش گفت که نرخ دلار بالا رفته .
کراپ دار و فول فریم هر کدام جایگاه خودشان را دارند و چنین نیست که با خرید فول فریم دیگر احتیاجی به کراپ دار نباشد یعنی این به جای آن باشد!
از طرفی برنامه ریزی و سرمایه گذاری بر اساس حدس و گمان چندان منطقی نیست اشتباهی که بنده آنرا تجربه کرده ام.
5d markiii بدنه بسیار با ارزشی است یکی از بهترین و کارآمدترین سنسورهای فول فربم موجود بر روی آن نصب شده است حتی در صورت معرفی بدنه جدیدتری از طرف کانن از قابلیتهای آن کم نخواهد شد
کسی که امروز این بدنه برای او کافی است به احتمال زیاد پس از معرفی بدنه جدید نیز برایش کافی خواهد بود
از طرفی
داشتن یک 5d markiii با توجه به قیمت بسیار معقول آن همراه با یک بدنه جدیدتر و حرفه ای تر چندان دور از ذهن نیست
حداقل برای کسانی که به نوعی از عکاسی کسب درآمد میکنند یک انتخاب برتر می باشد.
بنده شخصا ترجیح میدهم با دو بدنه برم عکاسی و معمولا همین کار را میکنم به جای تعویض های مدام لنز و دردسرهای آن.
هیچ زمانی نبوده که دوربین جدید معرفی بشه و کسی دوست داشته باشه مدل قبلی را بخره. در مورد 3 Mark بعد از ۳ سال انقدر تفاوف است که هر کسی هم که عاشق Mark 2 است دوست داره Mark 3 را داشته باشه. (این ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی اگر من باشم الان حدود ۲-۳ هزار دلار میخرم کنار میگذارم، که نگران بالا رفتن ارز و طبعا قیمتها در چند ماه آینده نباشم.)
شاید برخی دوستان حرف من رو قبول نکنند ولی باز هم قبلا نوشتم اگر اهل عکاسی واقعی هستید منتظر چی هستید؟
مگه قراره ما هزار سال عمر کنیم؟ رو اما و اگر و شاید ... میخواهید خودتونو یک سال و نیم از عکاسی محروم کنید که چی بشه؟
کی گفته تا این مدت ممکنه دوباره برید همون جاهایی که تو این مدت رفتید؟
این صحبتها چیه؟
صبر کنیم صبر برای چی؟ شما برید همون مارک 2 رو بخرید هر موقع مارک 3 اومد و افت مناسبش رو کرد تعویض کنید.
چطور یه دوربین که اولش میاد خدایی میکنه ولی بلافاصله از چشم میفته؟
باور کنید من به اینم مسئله اعتقاد دارم که لحظه های عمر بسیار بسیار بیشتر از این تفاوت قیمت ها ارزش دارند که دوباره رو اما و اگر مدتهای مدید بنشینیم تا یه دوربینی بیاد و ما مثلا چی ازش میخایم؟
والله به خدا همین مارک یکش هم دست کسی باشه شاهکاره.
تو را به خدا به دل نگیرید ولی حس میکنم به روز بودن تو ما مردم از همه جای دنیا بیشتره نه فقط تو تجهیزات عکاسی.
بحث نداشتن هم نیست چون همه دوستان آنچنان با قاطعیت صحبت از صبر میکنند که انگار هر قیمتی اعلام بشه بلافاصله اقدام میکنند.
فرض میکنیم ششماه دیگه معرفی بشه. ده ماه هم طول بکشه بیاد تو ایران.دلار هم ثابت بمونه!!!!!!!!!!!!!! قیمتش اصلا فرض بگیریم همون قیمت مارک دو باشه.
باز هم تعلل جایزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الله و اعلم.
بخدا قدر هر نفسی رو که میکشید بدونید که این لحظه ها دیگه برنمیگرده که بخواهید بدون هیچ مشکلی همین دوربین ها رو دست بگیرید.
با فرمایشات شما موافقم. اما فرض من برای خودم بود که یک 30D دارم که هنوز هم جوابگوی نیاز من است و صبر کردن تا Feb 2012 که معمولا محصولی جدید از Canon معرفی میشود.
آرش جان درسته. منظور من هم دقیقا همین بود. یعنی الان فرض رو بگیرید شما یه بادی و لنزهای مربوطه 5دی رو بگیرید. لنزها که قطعا افت ندارند و یه بادی 2900 بشه چقدر تا شما دلت برای 1.5 سال عکاسی نسوزه؟
باور کن من عکسهایی از جاهایی از دنیا دارم که هزار بار حسرت میخورم که کاش یه دوربین بهتر داشتم و یا یه لنز بهتر.
زمان که به عقب برنمیگرده. منظور من اینه که لحظات عمرت رو به صرف این تفاوتها دور نریز و سعی کن بهترینها رو در همون لحظه داشته باشی.
بزار یه مثال بزنم. یه بار با یکی از دوستانم تو مادرید تا جلو میدان گاوبازیشون رفتیم و وقتی با قیمت بلیطش مواجه شدیم دو دل شدیم بریم تو یا نه؟
دوستم بمن حرف خوبی زد.گفت نادر چقدر امکان داره باز ما با هم شرایطی پیش بیاد تا بیایم اینجا.تو این حال و هوا و بریم گاو بازی اینا رو ببینیم. دیدم راست میگه.
باز مثال دیگه: الان اگه به یه جوان 20 ساله یه ماشین کورسی آخرین مدل بهش بدن بیشتر بهش میچسبه یا یه پیرمرد 60 ساله؟
باور کنید میدونم زیاد آف تاپیک نوشتم ولی اینو از من داشته باشید هیچوقت آدم تو لحظات گذشته خودش نمیتونه قرار بگیره.
لپ کلام: برو بادیتو عوض کن. شما مصرف کننده هستید نه تاجر که غصه 200 تومن بالا پایینشو بخوری. نه با این اختلاف چیزی به شما اضافه میشه و نه کم.
باز هم معذرت از روده درازی....
عملاً وقتی با دوستان صاحب نظر درباره این موضوع صحبت کردم، غالباً موافق بودند که رسیدن بادی جدید و نتیجتاً افت قیمت آنقدر کم است که ارزش صبر کردن ندارد!!!
یعنی قیمت 5D II آن موقع یک دفعه نمیشود 2 تومان...! در نظر بگیرید که 5D III در ایران بعید نیست تا حدود 4 میلیون هم قیمت بخورد!
پس غیر از مسائلی که آقای مسلمی گفتند، از لحاظ اقتصادی هم اتفاق خاصی نمیافتد؛ نگران نباشید.
درست میفرمایید، همانطور که 5D مارک 1 هم بعد از آمدن مارک 2 افت شدیدی نداشت و هنوز بعد چندین سال از توقف تولید این دوربین و با توجه به شاهکار بودن مارک 2 ، دست دوم مارک 1 با چندین سال عمر ، با قیمت کمی معامله نمیشه.
اگر درست خاطرم باشه در زمان عرضه مارک 2 ، دست دوم مارک 1 حدود 1600 بود و مارک 2 با حدود قیمت 1 تومان بالاتر از دست دوم مارک 1 عرضه شد.
سلام
من یسری سوال درمورد این دوبین داشتم،الان دو ماهه که خریدمش ولی سر بعضی چیزا واقعا دارم گیج میزنم،نمیدونم اینجا باید بپرسم یا فروم دیگه ای سراغ دارین که سوالمو مطرح کنم،سوالام درمود ستینگ دوربینه،ممنون میشم کمکم کنین،مرسی
سلام
من این دوربین رو دیروز از ناصر خسرو گرفتم و وقتی تو خونه بازش کردم متوجه شدم باطری و شاژر چینیه . من قبلا به kiss x4 داشتم که باطریش ژاپنی بود. به فروشنده هم گفتم ( مغازه پروفشنال) گفت همشون چینیه. به نورنگار زنگ زدم گفت فکر کنم باید ژاپنی باشه ولی اگه چینی بود تعجب نکن. می خواستم بدونم ماله بقیه بچه ها چینیه یا ژاپنی. من آخر تعجب بکنم یا نه ؟ غیر از این هم کاری از دستم بر نمی آد. دوربین هم گارانتی ایده آله
با سلام
مبارک باشه
باطری اصلی
سلول باطری ساخت ژاپن و باطری مونتاژ شده چین هستش یعنی مینویسه:
Cell Made In Japan
Pack Assembled In China
باطری یدک
اما اگه بیرون باطری رو بگیرید (منظورمو اینه بخواید باطری اضافه بخرید) و بقول معروف اصل باشه دیگه روش فقط مینویسه:
Made In China
شاد باشید......
باطری فابریک برای من made in Japan هست اما باطری یدکی که خریدم
Cell Made In Japan
Pack Assembled In China
نوشته شده. من پارسال از نورنگار خریدم و تمام دفترچه هاش به زبان ژاپنی بود.
Magic Lantern برای 5DII
امکانات بسیار جالب و گستره مشابه نسخه 600D
مزیت بزرگشم اینه که نیازی نیست فاتحه ی نرم افزار دوربین رو بخونید، میتونید یه کارت حافظه ی Bootable باهاش بسازین و ازش استفاده کنین، هروقتم از دوربین جداش کنید و حافظه ی معمولی بذارین دوربین با نرم افزار خودش میاد بالا.
و
با سلام دوستان گرامی من یه کانن 7D با لنز 18-135 دارم یکی از دوستام پیشنهادی داده که وسوسه انگیز بود گفتم مشورت کنم
ایشون پیشنهاد دادن بادی 5D Mark II رو بگیرم و لنز و بادی خودم رو بجاش بدم نظر شما چیه ؟
پیشاپیش تشکر میکنم
ای بابا اینجا هم !!!!!
این جایی هست که شما دنبالش میگردید
http://forum.akkasee.com/f54/t11455.html
این تاپیک:
تاپیک 7D:
نقل قول:
با سلام دوستان گرامی من یه کانن 7D با لنز 18-135 دارم (با اینکه راضی هستم) یکی از دوستام پیشنهادی داده که وسوسه انگیز بود گفتم مشورت کنم
ایشون پیشنهاد دادن بادی 5D Mark II رو بگیرم و لنز و بادی خودم رو بجاش بدم نظر شما چیه ؟
پیشاپیش تشکر میکنم
:?:::whistling:::
دوستانی که این قضیه ی انعکاس نور نقطه فکوس بالایی رو داشتن کسی تونسته بفهمه اشکال از کجاست یا موفق به برطرف کردنش شده باشه؟
سلام.نقل قول:
Magic Lantern برای 5DII
ممکنه لینک دانلودش رو هم بگذارید !
من خیلی دوست داشتم در آپدیت آخر این موارد اضافه میشد:
#افزایش دامنه ایزو در ایزوی اتوماتیک
#اتو ایزو در مد M (نه اینکه روی 400 ثابت بماند!آیا تنظیماتی دارد؟)
تا اینکه پست آقای آقاجانی در مورد custom firmware را دیدم و برام جالب بود که بتوان امکانات زیادی را به صورت نرم افزاری روی دوربین پیاده کرد.از دوستان آیا این فرمورها را امتحان کرده اند و تغییرات چه بوده؟
با تشکر
بنده این مسئله رو در تمامی بادیهای 5DII دیگر بجز مال خودم هم دیدم ... ظاهراً همه جائیه این مسئله ... همینکه در عکس تاثیری نمیذاره، حساسیتم رو از بین برده ... مثل لنت ترمز ماشینهای فرانسویه که سوت میکشن، ولی در ترمز کردنشون هیچ تاثیری نداره ... ما که کنار اومدیم باهاش :-) ... ولی با اون دکمه ی روشن و خاموشش هنوز نه :think:;
اين مسئله در دوربينهاي 600D هم وجود داره البته در 3 نقطه پاييني و ربطي به فوكوس اسكرين هم نداره (يعني حتي با تعويض صفحه فوكوس برطرف نميشه) و به نظر مياد مشكل طراحي باشه ! براي چك كردن كافيه تمام نقاط فوكوس رو روشن كتيد و در حالي كه درپوش لنز روي لنز هست داخل ويزور نگاه كنيد چون در حالت عادي ديده نميشن...
مشکلی در خروجی و یا فوکوس نخواهد داشت.
دو فرضیه هست.
یک عده اعتقاد دارند که مشکل از جنس فوکوس اسکرین برخی مدل ها است.
و یک عده هم اعتقاد دارند که قدری جابجایی در میروباکس و جای قرار گیری فوکوس اسکرین باعث این مشکل است.
که هر کدام باشد مشکلی در خروجی ندارد.
دوربین بنده این مشکل را ندارد.
پ.ن:
امشب فيلمبردار سريال تاثريا رو آورده بود تلويزيون و پشت صحنه رو نشون داد. گفت با يه دوربين 5D mark II فيلمبرداري سريال رو انجام داده.و اكثر صحنه ها رو با نور كم و F هاي كوچك 1.4 و... گرفته.
گفتم خواستيد كيفيتش رو ببينيد شبكه اول سريال تا ثريا رو ببينيدlol
حال ادم و بهم می زند !
چند وقت پیش ها قبل از اینکه این سریال پخش شود بنده در جایی از این کار اسم بردم همان زمان هم عرض کردم که دوستان به شدت روش بدی را انتخاب کرده اند به قول آن بنده خدا ! ( دوستان می دانند کی ) دوربین روی دست مبتذل !
این کار دیگر شورش در آمده بود آنقدر تکان های بی خود و فلو فوکوس های غیر فنی داشت که کلافه کننده بود.بارها دوستان هم به این شیوه در اجرا نقد کردند که اقایان اصلا قبول نکردند.شاید برای خیلی ها تازگی داشته باشد اما برای کسی که دو پلان با دوربین 35 کار کرده است شبیه فحش است !
گفتند دیجیتال
گفتند دوربین روی دست کانسپت
گفتند موشن
گفتند تحرک
گفتند ایده و خلاقیت اما وقتی از حد بگذرد تبدیل می شود به فاجعه!
اون بنده خدا که به دوربین رو دست محمود کلاری تو جدایی نادر از سیمین میگه مبتذل، دیگه خدا رحم کنه کسی نظرش رو نسبت به دوربین بازی اینها نپرسه.
واقعاً غیر قابل درکه کارهایی که میکنن. انگار که دوربین رو داده دادن دست یک آدم نا بلد و طرف هم با ذوق و شوق دوربین رو این طرف و آن طرف میکنه و با رینگ فوکوس بازی میکنه.
سلام
نکته ی جالبش اینجاس این فیلمبردار (تصویربردار) در کل میخواسته شبیه تصویربرداره اصلیه آقای مقدم کار کنه که متاسفانه نتونسته، قسمت اول سریال اصلا قابل مقایسه با بقیه قسمت ها نیست... اینجاس که میگن تکیه بر جای بزرگان نتوان زد.
تیتراژ که به وسیله جناب ساسان توکلی کار شده بسیار خوب است ( اتفاقا از لنز تیلت شیفت یک بنده خدایی ! ( آرش عاشوری نیا ) استفاده شده است )صرفا یک ایده داشتند و آن هم استفاده از لنز های تیلت شیفت بوده و به نظرم بد در نیامده و باید به ساسان تبریک گفت اما باقی کار بیشتر یک آش است که نه ترش است نه شیرین نه شور نه تلخ نه بی مزه هیچی نیست
توی فیلمبرداری یه سریال که سوژه هاش هم متحرک هستند هم غالبا بیشتر از یک سوژه وجود داره چطور میشه با دوربین روی دست کار کرد ؟ حالا اف پایین بماند .
سلام دوستان
اخیرا یکی از همکاران یک دوربین 5D II به همراه لنزهای 120-24 و 200-70 را خریداری کردند البته دست دوم ولی در حد نو. دیروز ایشون با من تماس گرفت و میگفت که عکسهایی که گرفته نت نیست و از کسبه محترم که سوال کرده بهش گفتن که 5D همینه و هر کس خریده این مشکل فلو بودن تصویر را داشته. البته من خودم دوربین را دیدم و واقعا تمیز بود و به نظر نمیومد که مشکلی داشته باشه. در ضمن این دوست بنده قبلا نیکون داشته و به فوت و فن عکاسی آشناست. من خودم آشنایی با سیستم کنون ندارم که ایشون را راهنمایی کنم ولی حدس میزنم لنز ایشون (120-24) مشکل back یا front focus داشته باشه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تا بتونم به ایشون انتقال بدم.
عجب !!!نقل قول:
سلام
کلا 5d یه ته فولویی داره، مثل نیکون شارپ نیست مگر در استودیو و زیر نور فلاش، اگر مشکل بک فوکوس داره که باید بره پیش استاد قاسمی، به دوستتون بگید یواش یواش عادت میکنه به این فولویی.
فایل پیوست 21138
تستی که در آتلیه انجام شده
سمت راست نیکون D300 و چپ کنون 5D II
شاید مشکل از بندس
جسارتاً ...
Back Focus و یا Front Focus بودن بخاطر عاملی بجز لنز ؟
و رفع مشکل Back/Front Focus با عکسبرداری تحت نور فلاش در استودیو ؟
جسارتاً تا جائی که من میدونم Canon لنزی تحت عنوان 120-24 نداشته، ولی نیکون داشته. و همیشه 120-24 نیکون را با 105-24 کنن مقایسه میکردند.
دوست عزیز بدون نمونه عکس نمیشه کامل نظر داد امکان داره نورمحیطی که شما دراون عکاسی میکنید زیاد مناسب نباشه ، نورمحیط تاثیر زیادی دروضوح و فوکوس عکستون داره .نقل قول:
سلام دوستان
اخیرا یکی از همکاران یک دوربین 5D II به همراه لنزهای 120-24 و 200-70 را خریداری کردند البته دست دوم ولی در حد نو. دیروز ایشون با من تماس گرفت و میگفت که عکسهایی که گرفته نت نیست و از کسبه محترم که سوال کرده بهش گفتن که 5D همینه و هر کس خریده این مشکل فلو بودن تصویر را داشته. البته من خودم دوربین را دیدم و واقعا تمیز بود و به نظر نمیومد که مشکلی داشته باشه. در ضمن این دوست بنده قبلا نیکون داشته و به فوت و فن عکاسی آشناست. من خودم آشنایی با سیستم کنون ندارم که ایشون را راهنمایی کنم ولی حدس میزنم لنز ایشون (120-24) مشکل back یا front focus داشته باشه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تا بتونم به ایشون انتقال بدم.
خود لنز هم عامل دیگه ای هست که مشخصا درفوکوس و شارپنس عکس تاثیر زیادی داره .
امکان داره به علت سرعت شاتر پایین و تکون خوردن دوربین هم عکستون از وضوح کامل برخودار نشه .
تنبلی فوکوس هم میتونه از دوربین باشه و هم از لنز .
اینکه دقیقا شما نمیتونید نقطه ای که میخواهید فوکوس کنید امکان داره به علت قرار دادن نقطه فوکوستون درحالت خودکار باشه .
حالت فوکوس رو فوکوس نقطه ای (همان نقاط فوکوس قرمز رنگ درون ویزور دوربین ) دکمه + را روی دوربین فشاردهید (پشت دوربین بالا سمت راست ) و با چرخوندن کلید چرخان درپشت دوربین محلی رو که میخواهید فوکوس کنید را انتخاب کنید و نوع فوکوس رو از حالت فوکوس تعقیبی خارج و به حالت فوکوس ثابت تغییر بدید .
باشد که شاید مشکلتون تا حدودی برطرف بشه .
ولی بازهم بدون نمونه عکس نمیشود کاملا درمورد این موضوع نظر داد .
نزنید این حرفها رانقل قول:
کلا 5d یه ته فولویی داره، مثل نیکون شارپ نیست مگر در استودیو و زیر نور فلاش..
اول اینکه شارپ بودن یا فلو بودن بیشتر به لنز مربوط میشه تا بدنه(حسگر)
حسگر به کار رفته در 5dm2 یکی از بهترین حسگرهایی است که تا به حال ساخته شده چه از طرف کانن و یا سونی میزان ثبت جزییات توسط این حسگر در یک کلمه بی نظیره...
جسارتاً من با Canon EF70-200 f/2.8L IS II USM بیش از 3000 شات پرتره گرفتم و شارپنس خروجی این لنز بر روی 5DII فرسنگها با نمونه ی تستی که شما پیوست کردید، فاصله دارد. حتی شارپنس عکسهائی که من با Canon EF50mm f/1.4 دارم، از شارپنس عکسی که شما از پرتره ی با 200-70 کنن گذاشتید، چندین مرتبه بیشتر است !!!
کاملا با جناب سعادت و آقای بیاتی موافقم دی 300 هیچ وقت
نمی تونه عکسی با کیفیت 5دی بگیره البته گرفتن عکس شارپ با 5دی
سخت تر از یک دوربین کراپدار مثل دی 300 است دلیل هم عمق میدان بسیار کم
این دوربین و ترکیب لنز 70-200 است
متاسفانه D300 الان موجود نیست و مجبورم با دوربین خودم این کارو انجام بدم، یه پیشنهاد دیگم از طرف من:
انشاالا قسمت بشه یک سفر اطراف تهران هم سفر باشیم تا درست و حسابی من با این دوربین کنار بیام.
در کل یه تار موی D3s رو به 5D II نمیدم :-)
این دوربین ترجیحا فقط برای ساخت فیلم کوتاه تهیه شده
از روی موهای سوژه در تصویر سمت چپ بنظر میرسه مشکل فکوس ندارد اما شیر نویز ریداکشن تا ته باز شده.
بنظر من این سطح دیتیل و شارپنس تصویر اصلا قابل قبول نیست حتی برای یک کامپکت.
با دوربين SLR-Like هم در استوديو ميتوان عكسهاي سوپرشارپ گرفت. هردوي اين دوربينها در استوديو عالي هستند.
احتمالاً مشكلي در كار وحيد عزيز وجود دارد.
دوست عزيز احتياج به تست من و شما و ايشان نداره ، چيزي كه عيان هست چه حاجت به بيان است ، يه زحمتي بكش تو سايت معتبر dpreview خروجي دوربين خودتو با 5D مقايسه كن !!! متاسفانه ! بايد به عرضتون برسونم كه خروجي d3s يك وجب !! از 5D عقب تره، ..... من فكر ميكنم نه تنها لنزتون ايراد داشته بلكه خود دوربينتون هم مشكل داشته
سفر اطراف تهران پیشنهاد خوبیه :-)
پس تا D300 دوباره در دسترس بشه صبر میکنیم.
این هم لینک کراپ 100% از 5DII و 200-70 ورژن II کنن (بدون ویرایش)
بنده هم همین حدس را میزنم ... یکی از عکسهائی که با Sony F828 گرفته بودم را الان نگاه میکردم ... شارپنس آن SLR-Like مرحوم هم، از عکسی که آقای شاهوند گذاشتند، بطور محسوسی بیشتر است :think:;
یاد ضرب المثلی که اینجا مصداق داره افتادم: "به خاطر یک بی نماز، درب مسجد را نمیبندند"
حق با شماست, اشتباه تایپی بود:::blushing:::. نمونه عکسی که من دیدم روی فوکال 24 گرفته شده بود. فوکوس در بینهایت, f10 و روی سه پایه. در کراپ 100% عکس کمی فلو بود.نقل قول:
جسارتاً تا جائی که من میدونم Canon لنزی تحت عنوان 120-24 نداشته، ولی نیکون داشته. و همیشه 120-24 نیکون را با 105-24 کنن مقایسه میکردند.
استاد اومدی توتاپیک کنون از نیکون تعریف میکنید مثل این میمونه که بری تو باشگاه استقلال از پرسپولیس تعریف کنی:::confused2:::
معذرت بابت آف تاپیک...
ولی قیاس درستی نیست.
من با 5D عکسهای در آتلیه وخارج آتلیه گرفتم که از اون عکسی که شما گذاشتید خیلی شارپ تره پس اشکال از دوربین نیست. شاید از منه؟
آف تاپیکا عرض کنم:
معمولا دوستان نیکونی زیاد حساسیت بخرج میدهند:::happy:::. ایشون آدرس هم دادند و گفتند که در dpreview مقایسه کردهاند. اتفاقا این بحث در تاپیک D4 هم ادامه دارد و آنجا هم نظر بهمین منوال است چند پست اخیر را مطالعه بفرمایید. http://forum.akkasee.com/f49/t16596.html
امان از این کلکلهای برندی :-D.
برادرا و خواهرا
توجه داشته باشن اینجا تاپیک 5D mkii هست از
لحاظ کیفیت خروجی بر طبق نظر سایت معظم dpreview
خروجی 5D mkii از D3X هم بیشتر است نه یه وجب ولی خوب
یکم بیشتره حالا اگه مشکلی هست اونو با dpreview حل کنید
http://www.dpreview.com/reviews/cano...kii/page40.asp
ضمن عرض ادب
اتفاقا من از كساني هستم كه 7-8 ماهه تغيير برند دادم و به هيچ عنوان رو برندي تعصب ندارم (يا حتي حساسيت) و از غذا 5d II يكي از مدلهاي مورد علاقه منه و تو مدتي كه تجربه استفاده از اين دوربين خوش ساخت رو داشتم مورد بدي ازش نديدم و به شخصه خيلي به دلم نشست ولي بيان اين صحبتها از قبيل وجب و سر و گردن دور از بحثهاي علمي اه!
فقط به صرف اينكه اين سايت يه مرجع خوب براي تمام علاقه مندان به عكاسيه و صحبت دوستان اكثرا مورد استناد آماتورهايي نظير بنده قرار ميگيره بهتره حساسيت بيشتري در بيان حساساتمون داشته باشيم.
به هر حال من هم معذرت ميخوام براي آف تاپيك
پ ن: ممنون بابت قرار دادن لينك، بهتره صحبت رو به درازا نبريم شما درست ميفرماييد بايد مشكل رو با dpreview حل كرد! ولي من اعقاد دارم اونها هم عاري از اشتباه نيستند.
ارادتمند
سلام
با توجه به بحثهای اخیر ظاهرا این بحث عدم شارپنس در این دوربین حداقل در ذهن برخی بصورت شایعه مطرحه, گرچه واقعیت داشتن اون تقریبا محاله. من یقین دارم با تنظیمات درست , این دوربین خروجی بسیار شارپی خواهد داشت. ضمن تشکر از آقای بیاتی از دوستان دیگه خواهش می کنم اگه چیزی به نظرشون میرسه برای رفع این مشکل بیان کنند. باور کنید تا کنون دو بار این دوست محترم از من خواسته که دفترچه دوربین را ازش بگیرم و مطالعه کنم ولی واقعا حسش نیست. ممنون میشم اگه کمک کنید.