سلام
من هم گاهی با 5D II کار میکنم همین مساله رو داره. فکر نمیکنم مشکل باشه. قبلا هم توی فروم بعضی دوستان دیگه به ایم موضوع اشاره کرده بودن.
Printable View
سلام به دوستان
می دونم که شاید بی ربط باشه
می خواستم ببینم کسی از دوستان در مشهد دوربین 5d mk2 را دارد ؟ قصد انجام تست عملی فیلمبرداری با این دوربین رو داشتم در کنار دوربین خودم XH A1 که دوربین فیلمبرداری حرفه ای کانن هست . این مقایسه بسیار کمک می کنه که قابلیت های فیلمبرداری 5d محاسن و معایب اون مشخص بشه . نتیجه رو هم میشه در روم منتقل کرد . متشکرم
montazer.mimanam@gmail.com
دوستان آیا راهی هست که از سرعت سینک بیشتر از 200 که دیفالت دوربین است استفاده نمود . آیا رادیو فلاشی هست که سرعت 200 یا بالاتر را برای این دوربین ساپورت کند؟ من رادیو فلاش yongnuo 602 دارم که تا 160 تونستم سینک کنم .
سلام
دوست عزیز من اطلاعی از مشخصات دوربین شما ندارم ولی مقاله زیر شاید براتون مفید باشه:
http://strobist.blogspot.com/2007/05...peed-pt-1.html
و قسمت دوم:
http://strobist.blogspot.com/2007/06...peed-pt-2.html
سلام
كليه مطالب اين تاپيك را خواندم . باتوجه به اشكالاتي كه در دوربين 5d مارك 2 ديده شده آيا ميتوان اين مشكلات را برطرف كرد و براي خريد آن جاي نگراني نيست؟
نه نیست!
موقع خرید تست کنید.
دوستان عزيز و وحيد جان
سوال اينه كه آيا همه آن اشكالاتي كه دوستان در پستهاي خود از اين دوربين اشاره كردن توسط نرم افزارهاي جديد مرتفع شده يا نه!؟آخه اگه خدا بخواد قراره بخرم و براي هميشه بعد از 12 سال سكونت در جزيره قشم و كار در منطقه آزاد قشم برگردم شهر عزيز خودم فومن (نزديك ماسوله) كه الهي قربونش بشم و واسه دل خودم از طبيعت زيباي آن مناطق عكاسي كنم. البته با راهنماييهاي شما. دوستان باور كنيد كه 12 ساله برف نديدم و فصلهارو ديگه حس نكردم و در طي اين 12سال فقط زماني كه هوا خوب بوده يعني تابستونا سالي يك بار مرخصي ميگيرم و ميرم ولايت. اينه كه به شدت قدر ولايتم رو دونستم و از زيباييهاش ميخوام عكاسي كنم.
ضمنا اينجا يه دوستي ميتونه با 80 تا 100 هزار تومان قيمت كمتر نسبت به نورنگار بدنه خالي اين دوربين رو البته بدون گارانتي برام بياره ! لطفا در اين خصوص هم نظر بدين لطفا.
تا بزرگ تر ها مجربها جواب شما رو بدن یک نکته که به ذهن من میرسه رو بگم...
اصلا بدون گارانتی خرید هیچ کالایی اونهم با این قیمت کار درستی نیست.شما که هزینه میکنید،اون 100 تومن هم روش! خیلی تفاوت نداره.
اتفاقا لنزهای واید بسیار خوبی در کنن برای کراپ دارها موجوده.چی بهتر از 22-10 ؟ یا حتی لنزهای فیکس یا لنز محبوب35-16 ... به نظر من اونقدرها به فول فریم نیاز مند نیستید.با توجه به اینکه برای طبیعت و کلا فضای بیرونی قصد خرید دوربین دارید به نظر من 7دی گزینه بهتری هست با توجه به سیلینگ بهتر و سریعتر بودنش.با صرفه جویی هم که میشه میتونید لنزهای بهتری رو تهیه کنید و رنجتون رو در همین ابتدا تکمیل کنید.مگر اینکه اصرار به فول فریم داشته باشید که اون بحثش جداست(گرچه به نظر من خیلی ضرورت نداره)
راستش نمي خوام تو سري هاي s كار كنم آخه احساس ميكنم كانن هنوز اين سري ها رو از نظر خروجي با كيفيت نمي سازه؟ اگه اشباه مي كنم راهنمايي كنيد.
از اونجايي كه به نوعي با 350d و بعدها با 1d اداره كار كردم دقيقا تفاوتشون مثل راندن حتي تويوتا كمري ومرسدس بنز e200 قديمي بود كه تجربه راندن هر دوي اينها رو هم دارم كه بنز و 1d كاملا تحت اختيار و فرمان شما ميباشند و حين استفاده از آنها همچون نوكر تمام گوشي است كه به آدم مي گويد كاملاً در اختيارتان مي باشم و هر چه بگوييد فراهم مي كنم .
در رابطه با 35-16 فكر نمي كنيد در دوربين كراپ دار از محدوده وايد خارج شود .
ضمناً سرعت برايم خيلي مهم نيست ،مگر سيلينگش كه مي پرسم آيا خيلي تفاوتي در آنها است ؟
فکر میکنم منظورتونef_s باشه...نه اینطور نیست.لنز خوب وبسیار با کیفیتی توی همین رده از لنزها داریم.22-10 ،55-17 ،85-15 و... لنز های باکیفیت و با ارزشی هستند که کاملا جوابگوی نیازهای عکاسان هستن(از هر جهت).
درباره 35-16 هم نه اینطور نیست با احتساب کراپ میشه56-25.6 که واید بسیار خوبی هست با کیفیت بالا خصوصا اینکه این لنز روی کراپدار عملکرد بهتری هم خواهد داشت.
درباره سیلینگ هم بله ،تفاوت قابل توجه هست.
سلام
جناب عقیلی درست میفرمایند. به نظر بنده هم 7D برای مقصود شما چیزی کم ندارد، همینطور لنزهای EF و Canon EF-S.
به هر حال اگر قصد خرید 5D II را دارید 100 تومان ارزش حذف گارانتی و بیمه را ندارد. البته با بیمه کمی گرانتر میشود؛ به میزان 2.5 درصد ارزش دوربین.
دربارۀ مقایسۀ این دو نیز تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید و بحث را در همانجا ادامه بدهید.
?5DMKII or 7D
پیروز باشید
تفاوت این 2 دوربین زمانی محسوس و مشخص میشود که هدف شما از عکاسی چیست
به طور مثال برای عکاسی حیات وحش شما به دوربینی با نقاط فوکوس بیشتر و همینطور عکاسی پیا پی سریعتر احتیاج دارین که این انتخاب شما را به سمت 7d جذب میکند
من خودم 5دی مارک 2 دارم و این دوربین را به خاطر فول فریم بودنش که مهمترین حسنش است و همینطور هدفم که عکاسی مدلینگ و پرتره و چاپ عکس در ابعاد بزرگ است انتخاب کردم
سلام !
58 صفحه در مورد این دوربین مطلب نوشته شده ! ( البته خیلی جاهاش کل کل نویز دوربین ها و .... ) اما فقط یکبار آقای عاشوری نیا در صفحه 2 اشاره کرده اند که به یکی از محدودیت ها (یااشکالات) این دوربین
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ca...finderview.jpg
این سئوالی هست که از من شده و من هم چون تجربه کار با این دوربین رو ندارم خلاصه اش رو ایجا قرار میدهم.
" فشردگی نقاط فکوس 5D MarkII بسیار زیاد است و تمام نقاط در مرکز تصویر قرار دارد. عمق میدان در FF هم بسیار کم است . جزئیات در 5D Mark II به نحو عجیبی ثبت میشود، پس باید دقت لازم در فوکوس و عمق میدان و ... داشت.
اما اکثر سوژه هایی که من عکاسی میکنم در 90% موارد درست در مرکز نیستند ! همچنین اکثرا از دیاف های باز استفاده میکنم 1.4-2.8. عملا از Focus and Recompose در چنین شرایطی نمی توان استفاده کرد ! نقاط بیرونی هم ( با توجه به تجربه های قبلی ام ) به دقت نقطه مرکزی نیست و حتی آنها هم پوشش کاملی یا مناسبی ندارند.
در چنین شرایطی چگونه با این دوربین فوکوس میکنید ؟ "
در فلیکر و وب سایت های دیگر هم چنین بحث هایی وجود دارد.
بعضی های استفاده از نقطه مرکزی در همه حالات را پیشنهاد داده اند.
برخی از فوکوس با نقاط بیرونی راضی بودند و برخی خیر
خیلی ها هم تعویض Focus Screen و استفاده از Manual Focus را پیشنهاد کرده اند.
دوستانی که از این دوربین استقاده کرده اند ( مخصوصا با لنزهایی با دیافراگم بسیار باز) شما در این حالات چگونه فوکوس میکنید؟
ممنون
سلام
نویدجان
اگر نور عادی در دسترس باشد استفاده از نقاط جانبی مشکلی به وجود نمیاره اما به هر حال احتمال خطارفتنش بیشتر از نقطه وسط است.
در کل اگر زمان داشته باشم و البته سهپایه خوب سراغ LV میرم؛
اگر امکان استفاده از سه پایه و LV نباشد، نقطه وسط را انتخاب میکنم و اگر منطقه مورد نظرم خیلی به اطراف کادر چسبیده باشد با استفاده از کناریترین نقاط و چند شات، بالاخره به مراد دل میرسم. نا گفته نماند در این شرایط فکوس را ابتدا روی فاصله بسیار دورتر انجام میدم بعد جایی که مد نظرمه فکوس میکنم.
۵d II قفل فکوس هم نداره؟ اگه داشته باشه که دست کم برای سوژههای ثابت مشخصه؛ فوکوس میکنید و بعد قفل میکنید و بعدشم ریکامپوز.
قفل فوکوس که دارد ! مشکل سوژه ثابت یا غیر ثابت نیست.
مثلا در 85 یا 135 میلیمتر با دیاف 2.0 عمق میدان خیلی کم است و Focus and Recompose دقیق نخواهد بود. ( با اینکه سوژه ثابت است ولی دوربین را باید برای ترکیب بندی مناسب حرکت دهیم ، که همین حرکت ممکن است فاصله فوکوس را برهم زند)
مساله همین است. در مورد لنزهای سریع ۱.۴ فوکوس روی سوژه های کنار کادر، کار سختی است. علاوه بر مساله ای که نوید عزیز گفت، مشخصات طبیعی لنزها مانند Field Curvature لنز نیز مزید بر مشکلات خواهد بود که فوکوس با نقطه فوکوس مرکزی و تغییر کادر را در بسیاری از موارد بی فایده خواهد کرد.
در مورد دیاف ۱.۴، خیلی تجربه ای با Lv ندارم اما فوکوس با نقاط کناری نتایج خیلی بهتری نسبت به نقطه مرکزی برایم داشتند. یعنی حتی اگر بخواهیم Focus and Recompose کنیم، این کار را با نزدیکترین نقطه فوکوس انجام دهیم و نه با نقطه مرکزی. فوکوس دستی برایم در مرحله آخر کاربرد دارد. بخصوص در عکاسی روی دست و فوکوس در کناره های کادر در اف ۱.۴، فوکوس دستی کار آسانی نیست.
سلام
من توی استودیو در 95% موارد از MF این دوربین به همراه سه پایه استفاده می کنم. اما برای دقیق تر بودن فوکوس. در زمان فوکوس کردن دوربین رو در حالت Live View قرار میدم. با جوی استیک روی محدوده فوکوس میرم و بعد یک مرحله بزرگ نمایی میکنم. فوکوس دستی انجام میدم و بعد از Live View خارج میشم و عکسو میگیرم. این حالت برای سوژه های ثابت نیازی به حرکت دوربین نداره.
سلام
من در اینگونه موارد از LV استفاده میکردم. اگرچه به قول فرمایش جناب روشن بتوان از نقاط کناری فکوس هم استفاده کرد ولی تجربه من روی لنز 1.2 کانن این بود که در MFD یا نزدیک به آن به دلیل عمق میدان پایین اگر فکوس درست هم انجام میشد حرکت انگشت پس از فشار دادن دکمه شاتر باز هم احتمال جابجایی نقطه فکوس بود یا به بیانی دیگر اگر فکوس نقاط کناری نزدیک به وضوح درست، بود با آن فشار دکمه احتمال جابجایی بیشتر منطقه وضوح بود و نهایتا احتمال از دست دادن وضوح درست، بیشتر میشد. من با دوربین5DII روی نقاط کناری فکوس در این حالت خیلی حساب باز نمیکردم در این حالت LV تا 10 ایکس زوم برای من اطمینان بیشتری از منطقه وضوح به همراه داشت. ماجرا فکوس دستی لنز با صدای بیپ بیپ دوربین جهت فکوس درست هم جای خود که من فکر میکنم میباید عملکرد درست و استفاده بهینه از آنرا به تجربه عکاس در این خصوص ارجاع داد
بطور کل دوربین های موجود از تجمع نقاط فکوس در مرکز برخوردارند دوربین D300 نیکون یکی از بهتری پراکندی نقاط فکوس در قیاس با دیگر دوربین های امروزی داشت ( نه ایده آل ) در اصل این تجمع نقاط یا پراکندگی نامناسب نقاط فکوس به دلیل محدودیت هایی .... پاشنه آشیل دوربین های امروزی است. که 5DII هم از این داستان مستثنا نیست. یکی از این دلایل ( من جایی این موضوع رو ندیدم این برداشت من با دقت به توانایی ابزار است ) میتواند افت کیفیت ناشی از خواص اپتیکی لنزها از مرکز به سمت بیرون باشد. حتما میدانیم که لنزها از ابتدایی ترین دیافراگم اقدام به فکوس میکنند روند افت کیفیت (روزولوشن و کنتراست ) از مرکز به سمت بیرون روی غالب لنزها وجود خواهد داشت.
شاید در صورت توانایی شرکت ها برای بدست آوردن پراکندی مناسب نقاط فکوس روی دوربین( به لحاظ طراحی دوربین و صفحه فکوس و ... ) باز هم با مشکلاتی دیگر به لحاظ خواص اپتیکی لنزها مربوط باشد! منظور آنست به فرض هم بتوان به این پراکندی رسید، رسیدن به وضوح درست ( با اتوفکوس ) با دقت به آن افت کیفیت، باز هم چالش دیگری روبروی طرحان خواهد بود ( با دقت به طراحی سیستم فکوس دوربین ها و عملکرد آن) و شاید باید به الگوریتم مناسبی برای رسیدن به وضوح منطقی در خارج از مرکز دست پیدا کنند شاید یکی از دلایلی که کارخانه ها نقطه فکوس در مرکز دوربین هایشان از اطمینان بیشتری (جهت یک فکوس دقیق و بی خطا) برخوردار هست همین مورد باشد؟! این صحبتی است که من بیشتر از آن نمیدانم و میباید نظر متخصصین در این خصوص رو جویا شد
نوید جان قبلا در این مورد در همین تاپیک صحبت شد ولی خاطرم هست بحث به سمتی کشیده شد که نهایتا تصمیم گرفته شد پست ها در تاپیک مجزایی به این نام "انتخاب ابزار مناسب برای عکاسی حیات وحش " منتقل شوند. ابتدا آن بحث من عکسی از تجمع نقاط فکوس این دوربین گذاشتم که آن عکس احتمالا دیده نمیشود. الان با PC دیگری در ماموریت کاری هستم در فرصت مقتضی عکس مورد نظر رو به یکی از دوست خوبمان در مدیریت فروم میدم تا در پست ابتدایی آن تاپیک قرار دهند.
موفق باشید
سلام،، یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده نمیدون اینجا جاش مطرح کنم یا نه؟؟
فکر کنم کانن هر سه سال نسخه قبلی رو رفرش میکنه،، 5dmII در سال 2008 تولید شده،، پس باید تو 2011 منتظر 5dmIII باشیم درسته؟؟
حالا با توجه به امکانات جدید dslr کانن مثلا، سرعت تصویربرداری،بدنه نسبتا بهتر،فوکوس و مترینگ جدیدتر در 7دی، یا ال سی دی با کیفیت بالاتر در 550دی و امکاناتیی که دوستان و اساتید خیلی بهتر از من می دونن،، به نظر شما 5DMIII معرفی میشه؟؟ و اگه میشه با چا امکاناتی ارائه میشه؟؟:think:;
به یک نکته دیگه،، با توجه به تکنولوژی سنسورهای کراپ جدید کنن (7دی) در مهار نویز ایا باز شاهد dslr با مگا پیکسل بالاتر از 21 هستیم ؟؟
با تشکر
شاد باشید،،:::happy:::
سلام
فکر کنم در تاپیک شايعات يا واقعيات زودتر به جواب برسید .
البته مطالبی هم در این مورد آنجا نقل شده است.
شاد باشید.
سلام
می خواستم بدونم 5D markII کارتهای CF با ظرفیت بالا رو ساپورت میکنه؟ بهتره بپرسم بالاترین ظرفیت کارتی که ساپورت میکنه چیه؟
دوستان سلام
بالاخره با توجه به افزایش روز به روز قیمت 5DII ما دلو به دریا زدیمو این هیولایه قدرتمندو گرفتیم به شرح ذیل
کیت با 24/105 4/000/000 تومان
بیمه 120/000 تومان
580ex2 که واقعاً شاهکاره 540/000 تومان
حافظه 16 گیگ 600x با قیمت 348/000 تومان (که خیلی مارو آتیش زد)
گریپ اوریجینال 370/000 تومان
با اینکه تو این دو روزه این بادی حسابی مارو مشغول کرده و از همه لحاظ کاملاً عالیه ولی شدیداً احساس میکنم تو تله رنج کم دارم و به یه 70/200 احتیاجه ، امان ازین قیمتهایه بالا !!!!
از راهنمایی هایه همه اساتید اینجا بسیار سپاسگذارم و امیدوارم در کنارتون بیشتر درس بگیریم
ممنون بزرگوار
100/400 رو قیمت دارید ؟
با سلام
با توجه به اینکه این تاپیک به قیمت های لنز مربوط نمیشه بنده جواب سوالتونو در این تاپیک دادم(پست 1359)
آخرین قیمت لنزهای تله-واید-نرمال...
موفق باشید.....
سلام
من یه پست دادم اینجا فکر کنم پاک شده. نمی دونم پاک بشه پیغامی میاد یا نه. دوباره میگم.
من میخوام یه 7d بگیرم. بچه هایی که 7d دارن میگین فیلمبرداریش همتراز با 5d است. منم برام فیلمبرداریش مهمه. میخواستم ببینم نظر شما چیه؟
ممنون
دوست عزيز اگر پستي پاك شده به علت عدم رعايت قوانين حاكم بر فروم بوده.
بنده كه جواب شما رو در لنز هاي مناسب براي دوربين هاي كانن دادم فكر مي كردم براي عكاسي مي خواهيد. به نظرم مي آد شناخت كافي از بحث هاي كلي لنز ها و دوربين ها نداشته باشيد بايد چند نكته رو ياداور بشم، كيفيت 5DMII و 7D رو نميشه به شيوه مقايسه بازاري كيفيت دو مارك جاروبرقي مقايسه كرد. كلا داستان ها متفاوت است. براي فيلم برداري در حد عالي با دوربين SLR نياز به تجربه زياد و تجهيزات خاص و احتمالا گران قيمت داريد. براي فيلم برداري سفر شمال با بروبچ هم به هيج وجه مناسب نيست،به علت قيمت ، حجم و وزن زياد و نداشتن اتوفوكوس حين فيلمبرداري و ...... .
اگر مي خواهيد يك خريد منطقي انجام دهيد بايد بيشتر تحقيق كنيد.
لنز نورمال برای 5d m II هم وجود داره مثل 55-18 / Canon EF-s 18-55mm مدل EF هم باشه ؟؟؟؟؟
دورد سلام
تحقیق از عمل که بهتر نیست. من با 5d کار سنگینی کردم خیلی خوب شده. ( فیلمبرداری ) . حالا اگه 7d همون خروجی فیلمبرداری رو بهم بده اوکی هست.مثلا با همان نورپردازی که داشتیم و حرفه ای بود، 7d همون فیلم رو بگیره تکمیله. اینقدر مشخصه های این دو دوربین رو با هم سنجیدم که شب خواب دوربین می بینم. الان که انتخابم 7d است و فقط رو کیفیت فیلمبرداریش موندم پاسخ می خوام
ممنون و بدرود
چون برای فیلمبردای میخوام ، فقط این قسمت رو مقایسه کنید.
خیالتون راحت باشه کیفیت عالی است. بخرید
تفاوتشان فقط در این است :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...l=1#post205722
و اینکه 7d کمی زودتر داغ میکند.(در فیلمبرداری های پیوسته و طولانی)
من امروز، کل پست های این فروم رو که از سال 2008 نوشته شده بودند رو تا به امروز خوندم. نتیجه اینکه در خرید این بادی، بسیار دو دل تر و مردد تر شدم : از بابت تمامی مشکلات فنی که دوستان باهاش برخورده اند و نیز عدم شفافیت گارانتی ها در موارد مراجعه به آنها در قبال مشکلات مشتریان این دوربین. از دوستانی که این دوربین رو دارن، میخام بپرسم اگر 5DII رو نخریده بودند، الان چه گزینه بهتری رو (با همون بودجه یا کمی بالاتر) برای خودشون مد نظر داشتن؟ لطفاً به بنده هم پیشنهاد بدهند. :think:;
دوست گرامی،
مشکلات فنی ای که شما در پست های قدیمی خوانده اید، اکنون همگی حل شده اند (توسط میان-افزار های جدید Canon) و از بابت خرید دوبین جای نگرانی وجود ندارد.
در مورد گارانتی هم باید عرض کنم که وضعیت برای همه دوربین ها یکسان است. در هنگام خرید دوربین را کاملا تست کنید و اگر در آن لجظه مشکلی نداشت، احتمال بروز مشکلات بعدی خیلی خیلی کم خواهد بود.
با سلام
ببینید دوست عزیز بارها و بارها دوستان اشاره کرده اند که با توجه به کاربردتون میتونید به دوربین مورده نظرتون برسید
مثلا اگر نویز کم براتون مهمه، یا عمق میدان کم ، واید بهتر خوب انتخابتون مسلما به سمت فول فریم کشیده میشه مثل
ذوربینهایی چون 5DII, 1DS III,D3X,D700
اما اگر برفرض مثال میخواهید عکاسی حیات وحش کنید دوربین های کراپداری چون 7D,D300 فاصله کانونی بیشتری را نسبت به فول فریم در اختیارتان میگذارند
و بازهم مطلبی رو که بارها و بارها دوستان گفتن و من تکرار میکنم، بیشتر فکرتونو روی لنز متمرکز کنید چونکه بر روی خروجی نهایی تاثیر بیشتری دارد، و این لنز است که میماند
موفق باشید.......
پ.ن: حالا بقوله شما بنده اگه میخواستم روزی دوربینی غیر از 5DII بخرم با توجه به ژانرهایی که عکاسی خواهم کرد قطعا 1D IV یا دوربین محبوبی چون 7D رو می خرم
با سلام به همه دوستان عزیز
اولا که نمی دونم اینجا جای خوبی برای طرح این سوال هست یا نه.
من می خواستم یه 5d با لنز کیت 24 105برای یکی از دوستان بگیرم ولی با نورنگار و آفومار که تماس گرفتم گفتند نداریم.
اولا می خواستم ببینم از کجا باید بخرم؟
دوما قیمتش حدودا چقدره؟
ممنون
کانن 5D فعلا توی بازار زیاد موجود نیست قیمت بادی هم باید حدود 2,900,000 یا تو همین مایه ها باشه..البته با توجه به نوسان شدید بازار به خاطر حوادث ژاپن روزانه قیمت ها عوض می شه...قیمت لنز 24-105 هم تو مایه های 1,100,000
یکی از اقوام سفارش خریدش را به من ارجاع داد، با کسب اطلاعی که از بازار بدستم رسید اکثر فروشندگان موجودی دوربین دارند،چه کامپکت حرفه ای مثل سری G یا S و چه SLR اما بنا به دلایلی تمایل به فروش ندارند!
فایل خام 5D MK II حجمش حدودا چند مگ هستش ؟؟؟؟؟
از پایتخت 29 اردیبهشت 90 قیمت 5DII رو با گارانتی ایده آل 3.3 میلیون تومان گرفتم. لنز 35-16 به قیمت 2.15 میلیون تومان - لنز 70-24 به قیمت 2.05 میلیون و 200-70 f/2.8 معادل 2.2 میلیون تومان و مدل IS II USM رو 2.85 میلیون تومان اعلام کردند. هفته پیش دلار حواله کردم 1180 تومان، فرداش شد 1120 تومان. فکر نکنم وقتی قضیه ژاپن رو به راه بشه و قیمت بین المللی محصولات کانن تعدیل بشه، اینجا دلار زیر 1200 تومن مونده باشه. کاش پارسال خریدم رو انجام داده بودم.:think:; ضمنا بادی 7D هم شده 2 میلیون تومان.
معادل حدودی Canon 5DII در نیکن کدام دوربین است ؟ ( معادل بودن از لحاظ فنی و کیفیت، و نه قیمت )
جانشین احتمالی D700
آیا 5DII گزینه AutoBracketing دارد ؟
سلامنقل قول:
آیا 5DII گزینه AutoBracketing دارد ؟
بله
و محدوده آن از 2+ تا 2- می باشد.
موفق باشید.....
از دوستان، کسی Remote Control برای 5D2 دارند؟ و اگر بله، آیا از عملکرد آن راضی هستند ؟ تشکر پیشاپیش بابت نظرات.
چندین نوع ریموت میتوانید استفاده کنید.
رایجترین آن ریموت با برندهای متفرقه مانند Hennel و Hama است.
یا از ریموتهای مادون قرمز خود Canon
یا از ریموتهای حرفهای تر که تایمینگ و... دارد.
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...e_Control.html
http://www.adorama.com/CZDR5DR.html
http://www.google.com/products/catal...ed=0CD8Q8wIwBQ
خودم RC6 را دارم ریموت بسیار سادهای است. بدی این سری ریموتها این است که حتماً باید از مقابل دوریبن فرمان داده شود.
موفق یاشید
بدنه + لنز کیت + 580EXII را مسافر از اون ور آب، بهم رسوند. دیشب کلی در بحر حیرت فرو ماندم اندر قیاس این محصول با F828 خدابیامرز. دوستانی که 5D2+EF24-105 رو بصورت کیت خریدند، آیا موارد زیر داخل بسته بندی شما هم وجود داشت ؟ یا منتی است ( بخوانید تحفه! ) از طرف فروشگاهی که ازش خریداری شده.
- CF 2GB / Read/Write: 7Mbps/6Mbps
- یه کیف مارک کنن (چینی) بصورت Shrink شده با جعبه، که عمقش برای EF24-105 mounted on 5D2 مناسب نیست، ضمن اینکه داخلش هم نوشته برای 1000D/500D/550D
در راستای خرجهای جانبی که باید انجام بدم، آیا خرید محافظ LCD چیزی ضروریست ؟ و اگر هست، چه مارکی، چه نوعی و از کجا خریداری بشه، بهتره. از لوازم جانبی ضروری دیگری که احتمالن باید برای دوربین تهیه کنم ( بجز Filter/Tripod/Carrying Case ) پیشنهاد دوستان مزید امتنان خواهد بود.
سوال بعدیم راجع به Rechargable AA Size Battery + Battery Charger جنس خوب و اصلی برای 580EXII است: مارک، فروشگاه یا نمایندگی معتبر، معیار تشخیص جنس اصل و فرع. این 580EXII واقعاً شاهکاره ! ( اینو با همه بی تجربه بودنم گفتم، باور کنید :::happy::: ) از آفومار پریروز قیمت گرفتم، گفت 770 هزار تومن!! که در نهایت از بلاد اجنبی به 2000 درهم، معادل 634 هزار تومان تهیه شد، حدود 17% کمتر.
و در نهایت اینکه، کدام بیمه برای بدنه+لنز پیشنهاد میشه ؟ کارآفرین ؟ یا شرکتی دیگر ؟ کدام موارد ( غیر از سرقت، شکستگی و ... ) در بیمه لحاظ شوند ؟
با سلام
والا ماله بنده داخلش مموری 2 گیگ نبود، ولی کیف لنز بود
ضمن اینکه محتویات روی Box دوربین برروی بیرون آن نوشته شده، که میتوانید به آن هم رجوع کنید
محافظ LCD معمولا جنسشون مثله همه، هرکدومو با هرمارکی بخرین خوبه
متاسفانه بعلت رعایت قوانین فروم نمیشه به صراحت در مورد بیمه یا گارانتیه خاصی پیشنهاد داد، ولی بیمه ها هم مفاد قرار دادش یکسانه!! البته بازم شک دارم که بشه بیمش کرد، بازم سوالتونو در تاپیک " پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین" مطرح کنید، ولی تا جایی یادم میاد یکی از مدیران(جناب حسینی عزیز) در یکی از تاپیک ها گفت چنین چیزی نمیشه، چون کارشناس مختص این کار رو ندارند
موفق باشید.........
در پی تستهای دو روزه 5dmII نتایج قابل ملاحظه ای حاصل شد که برایم بسیار جالب بود حیفم آمد دوستان را نیز در جریان...
یکی از قابلیتهای بالای فایلهای خام این بدنه امکان ریکاوری کردن مناطق تاریک در حد بسیار بالا با کمترین افت کیفیت و ایجاد نویز
http://up.iranblog.com/images/qlpswygwj0ch5cgcj0k.jpg
عکس(فوق) سمت چپ فایل اصلی بدون هیپ گونه دستکاری و عکس سمت راست پس از ریکاوری را نشان میدهد
http://up.iranblog.com/images/p30uz5862se47rsluzvp.jpg
کراپ 100% از منطقه تاریک ریکاوری شده(فوکس در بی نهایت تنظیم شده بود)
------------------
http://up.iranblog.com/images/688gnslhv141x97shuug.jpg
فایل خام بدون تغییر (لطفا به مقادیر شاخصها در قسمت تنظیمات نور و کنتراست و همچنین هیستوگرام توجه کنید)
http://up.iranblog.com/images/5yjr74idkfebb0a1q4qo.jpg
عکس فوق پس از اعمال تنظیمات نور و ریکاوری
با وجودی که لغزنده Exposure را تا به آخر یعنی 4+ کشیدم ولی آثاری از روند تخریب و ایجاد اشکال در عکس مشاهده نشد به جز اندکی نویز که با اعمال یک نویز ریداکشن معمولی برطرف شد
فعلا نتیجه گیری بماند برای اتمام تستها
تنظیمات HDRi به صورت اتوماتیک در 5DmII
از منوی دوربین قسمت دوم از سمت راست
گزینه Expo.comp./AEB را انتخاب و با غربیلک بالا میزان اخلاف نوری شاتها را معین کنید از نیم استاپ تا دو استاپ قابل تنظیم است
سپس با استفاده از دگمه AF-DRIVE حالت عکاسی با تاخیر را انتخاب کنید
بدین ترتیب با فشار دادن دگمه شاتر 3 عکس بانور دهی های متفاوت به صورت پیاپی و بدون وقفه و کاملا اتوماتیک ثبت خواهد شد.
بردیا جان با تبریک و تشکر بابت مطلب بسیار خوبت
ممکن هست نوعی مقایسه بین دو بادی موجودت بنویسی؟
مطمئنم میتونی عملا خروجی این دو را با هم مقایسه کنی. درسته تست لابراتواری انجام نمیشه ولی خودش نوعی برداشته
واقعا مصرف D3s و 5dII یکی نیست که کسی بخواد مقایسشون کنه. اونهم مقایسه خاص مثل خروجی.
قطار و هواپیما هردو برای جابجایی استفاده میشن. هردو بار و مسافر هم میبرند ولی ابزار جداگانهای هستند. مقایسه هم میشه کرد اینها رو باهم. میشه این:
خیلی فرق دارند!
در روزگاری که G12 رو با 5d M II مقایسه میکنند ( اون هم یک سایت پرمدعا ) مقایسه این دو اونقدر ها هم تعجب آور نیست
اصولا در دنیای دیجیتال نشد نداریم .
اما سوال من از آقای سعادت اینه که :
اگه همین الان و با تمام تجاربی که بدست آوردید , بخواید از ابتدا برای خرید دوربین به منظور عکاسی از طبیعت اقدام کنید
باز هم دو دوربین از دو برند مختلف میخرید یا یکی از برندها رو انتخاب میکنید؟
آیا هنوز هم اعتقاد به دوربین کنون و لنز نیکون و استفاده از کانورتر دارید؟
کدوم برند؟
چرا؟
هنوز فکر میکنید که مثلا یک برند در مقابل برند دیگه دچار ضعفه ؟
یا اینکه این ضعف , در تفکر کاربر و نوع نگاه و به کار گیری تجهیزاتشه؟
برای عکاسی از طبیعت و منظره داشتن یک بدنه کافی است ,از هر برندی که میخواد باشه
البته این زمانی صادق است که هر دو برند شرایط کاملا یکسانی داشته باشند
این در حقیقت اصل مطلب است متاسفانه هرگز به آن توجه نمیشه
بدنه ای که به درد این شاخه از عکاسی بخوره یا حتی کار آتلیه و پرتره ,در برند نیکون d3x و در برند کانن 5DmII (و یا حتی 1Ds Mark III )
قیمت d3x چیزی در حدود 4 برابر قیمت 5dm2 در بازار امروز است.
حال انتخاب با شما!
نیکون لنزهای بسیار با کبفیتی دارد و به همان مقیاس تنوع کمتر
لنزهای نیکون گران قیمت-تر هستند و حتی کمیاب
کیفیت لنزهای کانن در کل به پای لنزهای نیکون نمیرسد(این بدان مفهوم نیست که کانن لنزهای با کیفیتی ندارد) ولی تنوع زیادی دارند , قیمت های نسبتا مناسب تری دارند و برخلاف لنزهای نیکون به راحتی در بازار یافت میشود.
به عنوان مثال
لنزهای تیلت شیفت از هر دو برند
ما ایرانیها(خودم ,لطفا به کسی برنخوره) دوست داریم همه چی را یا سیاه یا سفید ببینیم. در فرهنگ ما جایی برای خاکستری 18% وجود ندارد
در چندین نوبت در تاپیکهای مختلف خواستم توضیح بدم
برای شخص من تعصب برندی هیچ مفهو می نداره ,فقط میخوام واقعیتها را آن چنان که هستند ببینم نه آنطور که القاء میشوند و یا دوست دارم ببینم!
در برند نیکون جای بدنه ای مانند 5dm2 کاملا خالی است ,همچنان که در برند کانن جای لنزی مانند 24-14
حال چه اشکالی دارد که بخواهیم این دو را با هم تلفیق کنیم؟
همین 5d از نظر Image Quality و خروجی raw از d3x برتر است با قیمتی بسیار معقول ,چرا من نوعی نتوانم از این خوان گسترده کانن (5dm2) استفاده بکنم؟
به تصور من اینکه خودمان را اسیر و گروگان یک برند خاص بکنیم ,این جای کار اشکال دار است
مانند آنچه که تا قبل از این حدود یک سال منتظر معرفی بدنه ای جدید و مناسب از طرف نیکون بودم(هر چند که معلوم نبود به چه قیمنی و کی معرفی خواهد شد) که البته معرفی نشد.
شاید در مورادی این گونه باشد و در مواردی بر عکس گفته شما!نقل قول:
کیفیت لنزهای کانن در کل به پای لنزهای نیکون نمیرسد
جمله ای که شما گفتید به این معنی است که تمام لنزهای نیکون در تمام رده ها از لنزهای مشابه کنونی خود کیفیت بهتری دارند!
گمان نمیکنم بطور کلی لنزهای نیکون بهتر از کانن باشد.(دورهي کوتاهی نیکون همهی لنزهاش رو آپدیت کرد! ولی کانن هم داره این کار رو انجام میده و هماکنون خیلی از لنزهاش آپدیت شده)
این تازه شدن لنزها باعث گرانتر شدن لنزهای نیکون شد.(با تازه شدن لنزهای کانن این اتفاق برای برند کانن هم افتاده)
نیکون ۵دی مارک ۲ ندارد.
اوکی!
کانن هم دی ۷۰۰ ندارد.
احتمالا برای بسیاری(مخصوصا در صنف عکاسی آتلیه و یا صنعتی و عکاسی طبیعت) ۵دی مارک دو بسیار دوربین ارزشمندتری است. اما برای برخی دیگر دی ۷۰۰ دوربین ارزشمندتری است.
کانن هنوز یه فول فریم سریع حرفهای مانند دی۳اس ندارد.
دی۳۰۰ اس کهنهتر از ۷ دی کانن است.(هرچند دوربین ارزشمندیست)
از این دست اختلافات وجود دارد.
بطور کلی اگر کسی امروز بخواهد دوربینی برای آتلیه و یا عکاسی طبیعت و یا صنعتی بخرد(و لنز و فلاشی نداشته باشد) یقینا بهترین انتخابش 5dII خواهد بود.
بطور کلی اگر کسی امروز بخواهد دوربینی برای عکاسی خبری، عکاسی مستند اجتماعی، عکاسی ورزشی و ... بخرید(لنز و فلاشی نداشته باشد) یقینا بهترین انتخابش دی۳ اس خواهد بود.
حالا اگر کسی این وسط همپوشانی خاصی بین عکاسیهای مختلف دارد باید با دقت روی نکات مثبت و منفی برندها انتخاب کند.
هست؟ یا منظور D3S بوده؟نقل قول:
5d از نظر Image Quality و خروجی raw از d3x برتر است....
خدا را شکر که در بخش دوم جمله توضیح داده بودم ,شما چرا تحرف میکنی مسعود :::happy:::نقل قول:
کیفیت لنزهای کانن در کل به پای لنزهای نیکون نمیرسد(این بدان مفهوم نیست که کانن لنزهای با کیفیتی ندارد)
به عنوان مثال لنز Canon EF 70-200mm f/2.8 USM L IS II که خودم هم گرفتم ,یکی از شاهکارهای کانن هست از هر جهت که نگاه کنی بهتر از همتای نیکونی خودش هست
و یا لنز 135F2 کانن و یا بسیاری از لنزهای تله..
ولی در اینجا صحبت من کلی بود لنزهای نیکون یه کوچولو از لنزهای کانن بهتر هستند ,هر چه باشد نیکون یکی از بزرگترین اپتیک سازهای دنیاست( از تجهیزات پزشکی مانند میکروسکوپ گرفته تا دوربینهای بسیار پیشرفته نقشه برداری..) ,حتی بدنه های نیکون کیفیت و امکانات بسیار بالایی دارند(جدای از بحث قیمت)
در عوض کانن یکی از بزرگترین سنسور سازهای دنیاست ,شخصا عملکرد سنسورهای کانن را بهتر از سنسورهای سونی و یا حتی نیکون میدانم خصوصا پس از مشاهده خروجی 5dm2
اینکه کنن یا نیکون تفاوتی با هم ندارند این اصلا صحیح نیست ,حتما تفاوتهایی وجود دارد و واین تفاوتها توهم هم نیستند!
تا همین چند ماه قبل که هنوز به طور جدی درگیر مسایل خرید و مقایسه ,بازار..از هر دو برند بود نشده بودم تصور میکردم هیچ تفاوتی میان این دو برند وجود ندارد و مطمعنم که بیشتر دوستان تازه کار مانند خودم چنین برداشتی دارند ,که البته درست نیست
این نوع نگرش غلط میتواند موجب اشتباه در انتخاب شود
به عنوان مثال
در شرایط حال و حاظر کسی که بخواهد عکاسی حیات وحش انجام دهد ,منطقی نیست نیکونی شود. بنا بر دلایل کاملا روشن
و بسیار مثالهای دیگر
نه منظور همان d3x بودنقل قول:
هست؟ یا منظور D3S بوده؟
با توجه به نتایج تستهای dpreview خروجی raw فایو دی اندکی بهتر از d3x است.
بردیا عزیز، فکر میکنم در این مورد این دوربین را با خودش مقایسه کرده باشی! تنها دلیلی که باعث شد با وجود سادهتر بودن (ارزان بودن لنزها) خرید 5DII کماکان روی خرید D700 اصرار کنم همین مسئله ریکاوری کردن جرئیات سایه بود که آن موقع فایلهای زیادی را از هردو دوربین تست کردم. هردو دوربین در این زمینه عالی بودند اما D700 به طرز عجیبی در ریکاوری مناطق سایه موفقتر بود. شاید برای بعضی این قضیه مهم نباشد اما وظیفه خودم دانستم که این مسئله را یادآوری کنم.
البته این باعث نمیشود که برای عکاسی طبیعت 5DII را دوربین بهتری ندانم.
خب من به جواب سوال خودم نرسیدم.مساله اینه که الان شما به اندازه همون D3X هزینه کردیدبهتر نبود از همون اول این دوربین رو تهیه میکردید؟ تا از لنز های به قول خودتون یه کوچولو با کیفیت تر نیکون روی همون بدنه نیکون استفاده کنید؟در همون تاپیک کوچ به فول فریم کسانی بودند که دوربین کنون 5D M II رو به شما پیشنهاد کرده بودندخب چرا از همون اول به این سمت کوچ نکردید؟در مورد بهتر بودن سنسور های کنونی کنون زیاد موافق نیستم . امیدوارم Patent های منتشر شده از سوی کنون مبنی بر سنسورهای سه لایه این شرکت حقیقت داشته باشه و به زودی شاهد استفاده از این سنسور ها روی بدنه های بعدی کنون باشیم. کنون در مقابل رقیبی جدی به نام سونی باید دقیق تر عمل کنه