فکر می کردم فقط یه سری قطعات مکانیکیه و بنابراین نباید قیمت بالایی داشته باشه ولی قیمتش بیش از اون چیزی بود که فکر می کردم، حدود 1500 دلاره.(نمونه اول)
Printable View
فکر می کردم فقط یه سری قطعات مکانیکیه و بنابراین نباید قیمت بالایی داشته باشه ولی قیمتش بیش از اون چیزی بود که فکر می کردم، حدود 1500 دلاره.(نمونه اول)
سلام،
تا آنجا که بنده اطلاع دارم، خیر اینطور نیست، فوکوس یا از طریق Whip است (که با نصب یک چرخدنده دور رینگ فوکوس لنز و نصب یک گیرهروی ریلِ لنز میشود سیم Whip را بهآن متصل کرد و Follow Focus داشت) یا از طریق کنترل دستی رینگ فوکوس که در حین فیلمبرداری به علت اینکه باعث حرکت دوربین میشود تقریباً عملی نیست. کنترلرهای الکتریکی برای Whip موجود است که البته من ندیدهام روی سیستمهای ارزان قیمت نصب کنند، اما برای مثال بسیاری از Rigهای Arri بهصورت پیشفرض با Whip الکتریکی میآیند.
خیر، استیدیکم برند شرکت تیفن است و بهطور خاص به یک محصول خاص و بهطور عام هم به مجموعهی مانت استابلایزر دوربین گفته میشود. در هیچ کدام از آن تصاویر سیستم استابلایزر (چه استیدی کم چه برندهای دیگر) وجود ندارد. بهطور کل برای فیلمبرداری توسط DSLR تجهیزات جانبی مختلفی لازم است:
۱- سیتسم Follow Focus که همان تشکیلات Whip است ومیتواند شامل یک Crank هم باشد که روی سهپایه نصب میشود و بعد از طریق چرخاندن دستهی Crank میتوان فوکوس متناوب و ممتد داشت (و یا کنترل الکتریکی)
۲- سیستم پشتیبان دوربین و لنز که همان ریلهای پایین هستند، برای نصب سیستم کنترل فوکوس و احتمالاً هود
۳- هود، که در سیستمهای فیلمبرداری ۳۵ میلیمتری بهتر است با هود عادی لنز عکاسی متفاوت باشد (و البته بعدتر لازم است در اینباره با جزییات صحبت کنیم) در ضمن میشود روی هود یک صفحهی تنظیم فریم (مَت باکس) هم نصبکرد.
بهغیر از موارد بالا که الزامی هستند، استفاده از ابزارآلات زیر هم تقریباً اجتنابناپذیر است:
۴- ویزور، که میتواند مثل یک لوپ یا چشمی عادی باشد که روی LCD نصب میشود (همان چیزی که در عکسها هست) ولی بهاین صورت خیلی کاربردی نیست (بهخاطر اینکه در بسیاری از موارد و زوایا نمیشود درون یک لوپ نگاه کرد و درضمن دیدن رنگها در LCD هیچ کاربردی ندارد و در عوض حواس فیلمبردار را از توجه به کنتراست منحرف میکند) یا یک مانیتور اکسترنال که البته لازم است که حتماً مد ۱:۱ داشته باشد تا بشود قسمتهایی از تصویر را بهصورت ۱:۱ (با همان مقدار پیکسلی که ذخیرهمیشود) دید و البته سیستم مانت و برقرسانی به LCD. یک راهحل دیگر استفاده از یک ویزور CRT سیاه و سفید استاندارد است که برای ساخت فیلم حرفهای تنها راه فوکوس دقیق و صحیح است.
۵- بسته به نیاز ساپورت شانه یا همان چیزی که در تصاویر هست برای ثابت نگهداشتن دوربین روی شانه و یا یک سیستم استابلایزر اگر قرار است دوربین روی شانه نباشد.
۶- سیستم ثبت صدا، حتی اگر نخواهید صدا را مجزا از آنچه دوربین ذخیره میکند (که در اکثر موارد غیر قابل استفاده است) ثبت کنید، بازهم برای نرمال کردن ورودی میکروفونها و داشتن یک صدای آمبیانس یکنواخت -یا ثبت یک آمبیانس جداگانه که بعد در پستپروسس بشود روی فیلم گذاشت- و البته اتصال میکروفنهای حرفهای، لازم است که یک رکوردر خارجی به دوربین متصل کنید.
مجموعهی اینها میشود Rig فیلمبرداری ۳۵ میلیمتری دیجیتال شما.
خیر. منظور شما از دوربین فیلمبرداری پیشرفته چیست؟ تمام سیستمهای Full Frame دنیا، درنهایت همچین شکل و شمایلی دارند، چه دوربینهای «فیلم» برداری ۳۵ میلیمتری چه دوربینهای دیجیتال ۳۵ میلیمتری و حتی دوربینهایی که سنسور کوچکتردارند با نصب لنز ۳۵ میلیمتری و استفاده از ماجولهایی مثل CINE DOF Converter همین شکل میشوند. خیر، دوربین 5D Mark II یا دیگر دوربینهای فول فریم جایگزینی برای سیستمهای مشابه Hnadycam و فیلمبرداری Casual نیستند و البته خروجی متفاوتی هم دارند.
شاد باشید؛
ببخشید من اطلاعاتم کمه.
اگر ممکنه خودتان معرفی کنید ممنون میشم. :::happy:::
با این حال ، یعنی واقعا 5D MK II ، نسبت به این دوربین امکانات و خروجی بهتری رو در اختیار قرار میده؟
http://www.usa.canon.com/app/images/...HA1S/D131b.jpg
ضمن اینکه قیمت دوربین فوق الذکر با توجه به لنز سری L و رنج عالی (20X) ، حدود 3100$ است.
اما با استفاده از این تشکیلات 5D MK II ، با یک لنز مثلا 105-24 (رنج بسیار محدودتر) ، چیزی بیش از 5000$ هزینه خواهد شد.
سلام
خوب با توجه به SLR بودن 5D MKII و 35MM فول فریم بودن آن و امکان استفاده از انواع لنز حرفه ای بله 5D بهتر خواهد بود
همچنین این دوربین CCD بسیار کوچکتری نسبت به 5D و حتی 7D دارد بنابراین عمق میدان بسیار کمتری هم دارا میباشد
فقط به علت ساخته شدن مخصوص تصویربرداری امکان استفاده آسان برای زوم و وضوح وجود دارد و همین یک امتیاز محسوب خواهد شد
البته قیمت این دوربین در حدود 4.5 میلیون در ایران است و در اروپا حدود 4000 دلار
سلام
علي جان سطح سنسور 5D كه 36در 24 ميليمتره دقيقا 50 برابر سطح سنسور اين دوربينه ( كه 4.8 در 3.6 ميليمتره).
در مورد تفاوت فيلمبرداري كمكوردر ها و دوربين هاي DSLR خيلي بحث شده و تفاوت هايي كه DSLR ها رو متمايز مي كنه شمرده شده. البته اين به معني برتري كامل DSLR ها نسبت به كمكوردر ها نيست و هنوز در بسياري موارد از جمله Ease of use و امكانات خاص فيلمبرداري و ... كمكوردر ها جلوتر هستند. فكر كنم اگر به پست هاي اوليه ي اين تاپيك مراجعه كنيد و نوشته هاي دكتر روشن عزيز رو بخونيد روشنگر باشه.
قضیه ساده است: با دوربینهای DSLR و بدون تجهیزات کمکی و بدون تجربه فیلمبرداری اصلا نمیتوان فیلم به درد بخور گرفت چه برسد به فیلم حرفه ای.
مدتی پیش چندروزی فیلمبردازی با DSLR را آزمودم. در عمل فوکوس مطمئن، فوکوس دستی بود. فوکوس دستی هم خودش البته عالمی دارد. یعنی بدون ساپورت مطمئن و بدون اینکه صحنه را دقیقا در LCD ببینید، این پروسه در عمل منجر به نتایج غیرقابل قبول میشود. مگر این که دوربین ثابت و سوژه هم ثابت باشد!
من فکر میکنم به غیر از تجربه فیلمبرداری، حداقل تجهیزات لازم برای تولید فیلمهای قابل قبول با این دوربینها 1- ساپورت ویدیویی 2- ویزور اضافی است. در موارد جدی و حرفه ای، مواردی که کاوه عزیز در فوق بیان کردند، الزامی خواهد بود.
سلام:
شاید بهتر باشد با این دوربین سعی در فیلمبرداری از این مجالس نداشت ( به دلیل محدودیت های خاص خود ) یا هر کسی قادر به این کار نباشد
ولی دیدن یک کلیپ از این دست مراسم خالی از لطف نیست. ابزار استفاده شده دوربین لنز و 3 پایه و ... بطور کل در این کلیپ از ابزار های خیلی خاص و عجیب ( یا مخصوص فیلمبرداری های حرفه ای ) استفاده نشده.
ویدیوی جدید سایت Canon USA که کاربرد توام عکاسی و فیلمبرداری 5D MKII را در عکاسی عروسی نشان می دهد
حدودا 70 مگ
اما نتیجه کار بسیار جالب و در خور توجه است ...
موفق باشید
سلام. چندسوال دیگه برایم پیش آمده.
در Features دوربین Canon XH A1S نوشته است که سه تا سنسور "1/3 دارد. می خواهم بپرسم اولاً آیا این یک سوم اینج بیانگر مساحت سنسور (بر حسب اینچ مربع) است؟
ثانیاً منظور از وجود سه سنسور (اصطلاحاً 3CCD ) این است که هر کدام یک سوم از تصویر را دریافت می کنند ؟
در صورت مثبت بودن پاسخ سوال اول و دوم ، می توان گفت که مساحت کل سنسور این دوربین یک اینچ مربع است؟
پ.ن. ببخشید که زیاد به 5D II مربوط نیست ولی چون بحث مقایسه است، شاید خیلی هم نامربوط نباشه.
ولي هر يك از تجهيزات به كار رفته ( دوربين و انواع لنزهاي گران قيمت و حتا سه پايه ها و هدها) خود به تنهايي مي تواند آرزوي هر عكاسي باشد و مجموعه ي آنها يك ليست آرزوهاي گران قيمت و دست نيافتني است.
راستي در بعضي نماهاي اوليه سه پايه مانفرتو و هد هاي ويمبرلي استفاده شده :
ولي در صحنه هاي بعدي و براي لنزهاي سنگين از سه پايه ها و هدهاي قوي تر (فكر مي كنم Gitzo بود) استفاده شده بود.کد:http://www.tripodhead.com/index.cfm
خیر، هرکدام یک رنگ را دریافت میکنند، بهجای استفاده از فیلتر Bayer روی سنسور، در ورودی یک منشور (که البته فرم اپتیکی پیچیدهای دارد و بسیار هم دقیق کالیبره میشود) وجود دارد که نور ورودی را به سهشعاع مختلف (بهطور معمول قرمز و سبز و آبی) تقسیم میکند و سه سنسور جداگانه اطلاعات هر یک از این شعاعها را ثبت میکنند و در نهایت خروجی این سه سنسور ترکیب میشود.
شاد باشید.
مقایسه 5D II و D3s در نور کم
کد:http://vimeo.com/8148225
نقل قول:
Did another somewhat boring test comparing the mk2 to the 3s. After I shot the canon, I moved one candle so the lighting changed but for the most part its close. At least you can get a good idea of the noise pattern. Focus is all over the place and I couldn't be consistent between takes but the out of focus stuff could be useful.
converted all footage to proRes HQ. Slowed the mk2 down to 24fps in aftereffects so it plays back in slow motion a bit. Set manual white balance to 3800 k on both cameras.
sry test is so long should have shorten it..
http://www.canonrumors.com/wp-conten...uscmsNdQZW.jpg
تصویر منتشر شده فرمور جدید این دوربین
عجیب اینجاست که نسخه کنونی 1.1.0 می باشد :think:;
شاید از این دستکاری های چینی ها باشه ( منبع یک فروم چینی هست )
http://www.dchome.net/attachments/da...lhnZ9t8nR9.jpg
کد:http://www.dchome.net/viewthread.php?tid=796058&extra=page%3D1
این دوربین نویز هم داره با توجه به اینکه تو رده فول فریم هست ؟
سلام دوستان
من با یه مشکل مواجه شدم و امیدوارم دوستان بتوانند راهنمائی کنند .
مدت 1 ماه هست که یک دوربین 5D MK II به همراه لنز 24-105 خریداری کردم .
هنگام عکاسی و استفاده از رنج 24 لنز( واید ترین حالت ) بالای عکس و سمت چپ مقداری تیرگی بوجود میاد .
اول فکر کردم شاید به خاطر نصب فیلتر UV این مشکل بوجود آمده ولی اگر این چنین بود باید در چهار گوشه عکس چنین تیرگی ای بوجود میومد نه فقط در یک قسمت .
به نمایندگی هم مراجعه کردم گفتند که این مورد در اکثر 5D MK II که از لنز 24-105 استفاده میکنند مشاهده شده و طبیعیه و گفتند تلاش کنم از ماکزیمم واید استفاده نکنم :::confused2:::
که البته این نمیتونه منطقی باشه .
به نظرتون دلیل وجود این تیرگی چیست ؟
و آیا ایراد از دوربین هست یا لنز ؟
این هم یک نمونه از عکسهای گرفته شده :
http://inlinethumb40.webshots.com/10...600x600Q85.jpg
البته عرض کنم که گاها مقدار این تیرگی کم یا زیاد میشه و همیشه به صورت سیاهی نیست و در خیلی موارد بصورت تراکم رنگ همون منطقه دیده میشه .
خیلی سخن گهر باری بوده انصافا .نقل قول:
به نمایندگی هم مراجعه کردم گفتند که این مورد در اکثر 5D MK II که از لنز 24-105 استفاده میکنند مشاهده شده و طبیعیه و گفتند تلاش کنم از ماکزیمم واید استفاده نکنم
با لنزهای دیگه هم امتحان کردید؟ یا خیر
با سلام
مشكل شما به نظر بنده پديده ويگنت مي باشد كه معمولا روي فول فريمها بيشتر نمود مي كند و از خصوصيات لنزها هست وكلا مشكل خاصي كه مربوط به عملكرد خود بدنه باشد نيست
درود
به نظر بنده دوربین یا لنزتون مشکل داره (دقیقا نمی دونم کدومش) و دوربین و لنز کیتی که شما خریدید گارانتی داره و هزینه کمی را هم برای خرید آنها متحمل نشدید بنابراین به محل گارانتی مراجعه بفرمایید و اینبار سختگیر باشید تا بتونید یک جواب درست حسابی بگیرید یا اینکه دوربین یا لنز رو براتون تعویض کنند
سلام:
خاطرم هست آن اوایلی که 5DII به بازار آمده بود بعضی ها این گزارش را داده بودند. الان نمیدانم کدام لینک بود ولی به هر شکل این موردی که شما اشاره فرمودید در مورد مقدار تیرگی ( قسمت بولد شده ) بیشتر به دیافراگم بستگی خواهد داشت.
بقولی کلا ( با داینامیک رنج دوربین های امروزی ) وین یت تا حدود منفی 1 استپ نسبت به نورسنجی صحنه ثبت نباید دردسر ساز باشد با دقت ....
منتهی چیزی که شما در تصویر گذاشته اید وین یت نیست یا اگر هست انگار لنز شما نسبت به مرکز سنسور Offset دارد که در در این مورد نظر خاصی ندارم ولی هر چه هست نه منطقی است و نه طبیعی.
بدون فیلتر هم امتحان کرده اید؟
با سلام ممکنه این تیرگی مربوط به هود لنز باشه ؟شاید هود لنزو درست نبستی
سلام دوستان و ممنونم از توجهتون
دیشب فرم ور دوربين را به ورژن 1.2.4 ارتقا دادم ولی خوب مشکل حل نشد .
امروز دوباره رفتم شرکت آفومار . این دفعه یک آقای جوانی بود که منطقی تر از نفر قبل بود .
مشکلم را عنوان کردم و گفت به این مشکل میگند وین یت و بهش گفتم وین یت در چهار طرف تیرگی بوجود میاره نه فقط یک طرف .
سپس نمونه عکسهای گرفته شده را ارایه کردم .
دوربین را گرفت و شروع کرد به بررسی و رفت بیرون ساختمان و چند تا عکس گرفت و رفت لابراتوارشان و بعد از 20 دقیقه اومد و گفت مشکل وین یت نیست و ایراد از لنزه و بنده خدا بابت اشتباه در تشخیص هم عذر خواهی کرد .
گفت احتمالا با تعوض قسمت مشکی دهنه اتصال لنز مشکل حل میشه و با توجه به اینکه گفتم دوربین را برای جمعه لازم دارم در همون لحظه دوربین را برد قسمت تعمیر و اقدام به تعویض قطعه در همون لحظه کردند و بعد مدتی دوباره اومد و گفت مشکل با تعویض اون قطعه هم حل نشد و گفت باید دوربین و لنز پیششون بمونه تا دقیقتر بررسی کنند .
از اونجا که من برای جمعه دوربین را لازم داشتم قرار شد تو هفته دیگه دوربین را تحویلشون بدم تا ظرف 7 - 10 روز مشکلش را حل کنند .
حالا یا با تعمیر یا در نهایت با تعویض
باز هم از توجه دوستان ممنونم و نتیجه را منعکس میکنم.
یک هک خوب برای افزایش قابلیت های فراوان این دوربین.
البته پیش نیازهایی دارد....!
http://www.photoshopcafe.com/tutoria...rn/ml_menu.jpgکد:http://www.photoshopcafe.com/tutorials/magicLantern/magic_lantern.htm
سلام دوستان عزيز
من هم قصد خريد اين دوربين رو دارم... الان قيمت شركتي ان 2.850 هست ولي تو بازار 2.400 هم پيدا ميشه...
از طرفي امكان خريد از امريكا رو هم دارم ... به نظرتون كدوم كار منطقي تر هست ؟
سلام دوستان
متاسفانه دوربین 5d markII من از روی سه پایه افتاد (ارتفاع ۱/۵ متری روی سرامیک) به ظاهر نه برای لنز و نه برای body هیچ مشکلی ایجاد نشده ، به نظر شما با توجه به body قوی mark II ممکنه در آینده مشکلی برای BODY ایجاد بشه؟(فکر می کنید ردش کنم بره یا نگهش دارم)
ممنون
با سلام
راستش تشخيص اينكه مخصوصا لنز شما صدمه ديده يا نه به اين راحتي نيست...به نظر من احتمال صدمه ديدن بدنه كمتر هست...ولي بدنه هم سيستم آينه ظريفي داره.
به هر حال...اگر هم قصد رد كردن مجموعه رو داشته باشين، با اين پستي كه زدين، ديگه اينجا نمي تونين!lol
با عرض تسليت
فعلا...
برای چی نتونن من خودم همین الان نقدا ۸۰۰ تومن بدنشونو میخرم! lol
دوست عزیز حالا از شوخی که بگذریم. بهترین کار از نظر من اینه که لنز و دوربین رو به تعمیرگاه مرکزی ببرید و بدین به صورت کامل تمام بخش هاش رو براتون چک کنند. در صورتی که مشکلی نداشت فکر نکنم دلیلی داشته باشه که بفروشیدشون. اگر فوکوس لنز کمی مشکل پیدا کرده باشه و سیستم فوکوسش سالم باشه یعنی مثلا کمی بک فوکوس پیدا کرده باشه ، هم در تعمیرگاه قابل تنظیمه و هم اینکه خودتون روی دوربین میتونید تنظیمش کنید.
فکر میکنم اگه دوربین و لنز رو با بیمه خریده باشید هنوز باید در مدت زمان بیمه باشه و اگر دوربین یا لنز صدمه ای دیده باشه باید به صورت رایگان تعمیر و یا تعویض بشه.
امیدوارم مشکل جدی براتون پیش نیومده باشه.
:::happy:::
سلام دوستان
در ادامه داستان ایراد لنز دوربینم هفته پیش دوربین و لنز را تحویل نمایندگی دادم .
قرار بر این شد که دوشنبه ( دیروز ) برم و تحویل بگیرم .
وقتی مراجعه کردم گفتند دارند رو لنز کار میکنند و هنوز آماده نشده .
من هم شروع کردم به اعتراض کردن که نیاز به دوربین دارم و بعد از کلی جر و بحث گفتند تنها کاری که میتونند بکنند اینه که یه لنز جایگزین به من بدهند تا کارم راه بیوفته و یه مقدار دیگه رو لنز کار کنند .
البته لنز جایگزین تفاوتش با لنزم همانند تفاوت پیکان با بنز سی کلاس 2008 بود ( لنز جایگزین تامرون 28-300 :::confused2::: )
جالب اینکه بهشون گفتم اگر تو این یک هفته آینده که محل دارید لنز را درست کنید لنز درست نشد چه باید کرد گفتند در این حالت باید از شرکت کانن تعیین تکلیف کنیم و احتمال داره مجبور بشیم بفرستیم آلمان .
من هم گفتم هیچی دیگه 1.200 پول لنز دادم که تو نمایندگی بچرخه و ..... و گفتم اجازه این کار را نمیدهم .
دست آخر گفتم اگر قرار باشه این اتفاق بیوفته لنزم را نحویل میگیرم و میکوبم درب و داغونش میکنم و از شرایط بیمه استفاده میکنم .
پرداخت 120 هزار تومان بابت فرنشیز بیمه منطقی تر از یکی دو ماه بدون لنز بودن و تازه بعدش هم یه لنز تعمیری را تحویل گرفتنه .
ظاهرا داستان ادامه داره .....
سلام
من همین یک ماه پیش از بیمه استفاده کردم و لنزم رو تعویض کردم. گارانتی نورنگار و بیمه سامان.
حدود یک سال و نیم پیش که دوربین و لنز ماکروم رو خریده بودم روی برگه بیمه هیچ چیز ننوشته بودن و فقط موقع خرید گفتند که فرانشیز ۱۰ درصد است.
ولی این لنز ۵۰ میلیمتر رو که حدود سه چهار ماه پیش خریده بودم و زمین خورد و تعویضش کردم . بر روی برگ بیمه اش نوشته:
فرانشیز هر دستگاه تعمیری در طی ماه اول به میزان ۱۰ درصد ارزش دستگاه بوده و در طی ماههای بعدی به ازاء هر ماه ۱/۵ درصد بابت هزینه استهلاک به فرانشیز اولیه افزوده میشود. فرانشیز دستگاه سرقتی در طی ماه اول به میزان ۲۰درصد ارزش دستگاه بوده و در طی ماههای بعدی به ازاء هر ماه ۳ درصد به فرانشیز اولیه افزوده میشود.
برای تعویض لنزم هم نورنگار دقیقا از همین فرمول استفاده کرد.
یک نکته جالب این بود که قبل از تعویض لنز با خود بیمه سامان تماس گرفتم و در مورد نحوه محاسبه فرانشیز سئوال کردم و گفتم که روی برگ بیمه اینطوری نوشته. اون بنده خدایی که تلفن رو پاسخ میداد شاکی شده بود که شما اینها رو از کجا میدونین. گفتم روی برگ بیمه نوشته. گفت کی نوشته. نباید این ها رو به مشتری بگن و روی برگ بیمه بنویسن! :think:; یک جورایی انگار که هر وقت که بخوان میتونن این مقدار رو بدون اطلاع مشتری تغییر بدن و از این حرفا :cool: خلاصه که یک جورایی مشکوکه قضیه این میزان فرانشیز! برای ما که مشکلی پیش نیومد و راحت لنز رو عوض کردیم. امیدوارم دوستان دیگه هم بتونن از بیمه تجهیزاتشون به راحتی استفاده کنن.
:::happy:::
يعني اگه ده ماه بعد از خريد لنزتو دزد برد ... بعد از اينكه هزار و يكي شاهد و غيره آوردي و گزارش پليس و استشهاد محلي و غيره و ذالك 50 درصد قيمت لنز يا دوربين را بهت ميدهند( اگر هزينه ديگري مثل استهلاك كم نكنند ...!)
واقعا انصاف شون رو شكر !!
حالا خوبه تو بيمه نامه شما اينو نوشته ..
نو بيمه نامه ايده آل من كه خبري از اين چيز ها نيست.
سلام:
بی ارتباط با موضوع این تاپیک نیست ( خواندن نظرات دیگران )
Does anyone else miss a pop up flash on the 5Dmk2
نقل قول:
Bob Atkins
A popup flash with wireless control of speedlites (like the 7D has) would be very useful on a 5D MkII.
Though I don't use popup flash a lot with my 40D, I do use it at times and it would be handy to have on my 5D too. An external speedlite is better of course, but it's no good if you forget to bring it along. That never happens with the built in flash!
کد:http://photo.net/canon-eos-digital-camera-forum/00Vbwn
بنا بر اخبار سایت شایعات کنون
فرمور جدید این دوربین در کمتر از یک ماه دیگر بروز می شود ( 17 مارچ )
کد:http://www.canonrumors.com/2010/02/5d-mark-ii-firmware-release/
ظاهرا زود تر از موعد بروز شدهنقل قول:
بنا بر اخبار سایت شایعات کنون
فرمور جدید این دوربین در کمتر از یک ماه دیگر بروز می شود ( 17 مارچ )
Canon announces firmware update for EOS 5D Mark II
---------------------------------------------
در تاپیک آخرين Firmware زودتر اعلام شده، در صورت صلاحدید این پست حذف شود
آخرين Firmware دوربین های ديجيتال
سلام به همه.
اول از همه اینکه اگه اینجا جای مناسبی برای این سوال نیست بزارید به پای تازه وارد بودن من در این سایت.
من بعد از سالها عکاسی نگاتیو٬ هجرت بزرگ کردم به دنیای دیجیتال و کنون 5d مارک ۲. حالا یه سوالی راجع به دوربینم برام پیش اومده که امیدوارم شما کمک کنید. شرح ماجرا:
من آدم بسیار وسواسی هستم. کاملاً وسواسی. چند هفته بعد از اینکه دوربینم رو خریدم مطلع شدم که یک فروشنده (که نمیدونم کیه) به یکی از دوستای من یه لنز ۱۸ - ۲۰۰ کنون ضربه خورده رو به عنوان لنز نو فروخته. از طرف دیگه موقعی که داشتم بند دوربینم رو می بستم برای اطمینان از محکم بودنش٬ بند رو از دو طرف با انرژی زیاد کشیدم که به علت انرژی بکار رفته زیاد٬ یه صدای تِق٬ مثل صدای جا افتادن یه خار از دوربینم در اومد. حالا این دومطلب یعنی صدای تق و لنز معیوب انداخته شده به دوستم رو کنار وسواس من بزارید. نتیجه اش این میشه که الان این احساس رو دارم که دوربینم کیفیت و شارپی مورد انتظار از یه فول فریم رو نداره. در حال حاظر هر عکسی که میگیرم این احساس رو دارم که که یا اون تق کذایی یه کاری دست دوربینم داده یا اینکه فروشنده یه دوربین نافرم به من داده. به هر حال ممکنه از نظر شما یه همچین تصوراتی کاملاً بیمارگونه باشه ولی به هر حال در مورد من صادقه.
خواستم از شما بپرسم آیا راهی برای آزمایش صحت دوربین و تایید کیفیت عکس هست یا نه. یا مثلاً عکسی رو شرایط خاص بگیرم و اینجا آپلود کنم تا شما که پیشکسوت هستید ببینید و نظر بدید.
پیشاپیش سپاس.
پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
به این تاپیک مراجعه کنید
این موضوع بنظرم با دقت به مطلب مورد اشاره شما شاید براحتی امکان پذیر نباشد، ترجیحا عکس در فرمت خام آنهم به شرط و شروطی...
بنظرم بهتر است ارزیابی این موضوع توسط یک فرد آگاه ( یا لینک مورد اشاره دوستان یا بردن دوربین به تعمیرگاه مجاز ) حضوری بررسی شود. هر چند بعید میدانم این مورد
تاثیر روی خروجی یک دوربین داشته باشد. منتها برای اطمینان و صرفا بخاطر وسواس دوستمان این مورد حضوری بررسی شود بهتر است.نقل قول:
از طرف دیگه موقعی که داشتم بند دوربینم رو می بستم برای اطمینان از محکم بودنش٬ بند رو از دو طرف با انرژی زیاد کشیدم که به علت انرژی بکار رفته زیاد٬ یه صدای تِق٬ مثل صدای جا افتادن یه خار از دوربینم در اومد.
سلام به همه دوستان و تشکر از بابت پاسخهاتون. من مشکلم رو در تاپیکی که معرفی شد٬ نوشتم اما همونطور که انتظار داشتم گفتند که باید دوربین رو به صورت فیزیکی معاینه کنند. مسئله اینه که من برای چندماهی ایران نیستم و امکان ارسال دوربین به ایران رو فعلاً ندارم. فکر کنم راهی که دارم قرار دادن فایل raw عکسه. اگر عکس لازمه که شرایط خاصی داشته باشه بفرمایید…زمان/مکان/آیزو/دیاف/whatever…
فیلمبرداری با دوربین های عکاسی خیلی مشکل -فوکوس سوژه متحرک-و نیاز به تجهیزات جانبی داره که پیشتر هم دوستان ذکر کرده اند و این جا(+) پشت صحنه یک کار رو میشه دید.اما کسانی با همه این مشکلات تجربه هایی کرده اند.
این دوجا در همین باب است:
کد HTML:http://www.5dfilmmaking.com/
کد HTML:http://www.cinema5d.com/news/
firmware جديد
Firmware Version 2.0.3 incorporates five enhancements to the movie function and a fix to the manual sensor cleaning function of the EOS 5D Mark II camera.
Adds or changes the following movie frame rates.
NTSC:
1920×1080 : 30 fps (changed – actual 29.97 fps)
1920×1080 : 24 fps (added – actual 23.976 fps)
640×480 : 30 fps (changed – actual 29.97 fps)
PAL:
1920×1080 : 25 fps (added – actual 25.0 fps)
1920×1080 : 24 fps (added – actual 23.976 fps)
640×480 : 25 fps (added – actual 25.0 fps)
Other Functions
Adds a function for manually adjusting the sound recording level (64 levels).
Adds a histogram display (brightness or RGB) for shooting movies in manual exposure.
Adds shutter-priority AE mode (Tv) and aperture-priority AE (Av) mode to the exposure modes for shooting movies.
Changes the audio sampling frequency from 44.1 KHz to 48 KHz.
Fixes a phenomenon where communication between the camera and the attached lens is sometimes interrupted after manual sensor cleaning. (This phenomenon only affects units with Firmware Version 1.2.4.)
http://web.canon.jp/imaging/eosd/fir.../firmware.html
در حالت فیلمبرداری چطوری منو رو تنظیم کنم که ایزو از حالت اتوماتیک خارج بشه.
چون با تغییر روشنایی محیط , ایزو هم بالا و پایین میشه.:think:;:think:;
ارادتمندم
ISO settings:
http://www.usa.canon.com/dlc/control...articleID=2951
البته فكر كنم در ورژن آخر بشه اين كارو كرد
ISOs can be manually changed during live video recording, but again, it’s not recommended because of the audible noise that may be picked-up by the in-camera mic as the Main Dial is turned (again, using an optional external microphone will solve that problem).
باسلام جهت ارتقائ به firmware جدید نیاز به firmware 1.2.4 می باشد که ظاهرا یافت نمی شود.بزرگواران در این زمینه بنده را یاری نمایند .version فعلی دوربین من 1.1.0 می باشد که قابل ارتقا نیست.متشکرم
در دوربین من این کار انجام نمی شود ضمن آنکه در صفحه اصلی دانلود firmware جدید هم توضیح داده است که Firmware Version 2.0.3 is for cameras with firmware up to version 1.2.4. If the camera's firmware is already version 2.0.3, it is not necessary to update the firmware.از شما متشکرم
سلام:
این موردی که شما نقل قول فرمودید یعنی میشود...
احتمال میدهم یکجای کار ایراد داشته باشد.
این چند مورد را بررسی کنید.
اول آنکه فایل دانلود شده خود قادر به آپدیت نیست. حتما آن فایل را روی کامپیوتر Extract کنید. فایل بدست آمده آن فایل مورد نظر خواهد بود.
دوم آنکه باطری پر باشد.
سوم مموری را با دوربین فرمت کنید . و فایلی که ( قبلا توضیح داده شد ) را در Root directory بریزید. اگر در ساب دایرکتوری بریزید دوربین فایل را پیدا نخواهد کرد.
امید است بتوانید دوربین را آپدیت کنید.
نگارنده تعهدی هر چند اخلاقی در این زمینه متقبل نخواهد شد.
اما این روشی است که میباید انجام دهید
اگر این روش ( توضیح داده شده را ) را انجام میدهید و آپدیت نمیشود میباید بدنبال دلیل دیگری بگردید
موفق باشید
سلام
ایراد مشاهده شده در firmware جدید :
منبع:نقل قول:
Recently we have discovered a malfunction that occurs with Firmware Version 2.0.3, in which the manual recording levels for C1/C2/C3 are changed and the camera becomes unable to record audio if the power is turned off (or if Auto power off takes effect) after registering "Sound Recording: Manual" in the camera user settings.
We apologize very sincerely for the inconvenience, but we are going to stop making this firmware available for download. For customers who have already updated to the new firmware, when using the camera with the mode dial set to C1/C2/C3, please either set the sound recording settings to Auto.
We are currently preparing firmware that will correct this malfunction. As soon as those preparations have been completed, we will let you know on this Web site. In the meantime, we apologize for the inconvenience this represents, but please wait until the fixed firmware is ready.
موفق باشیدکد:http://web.canon.jp/imaging/eosd/firm-e/eos5dmk2/firmware.html
سلام
از دوستانی که در تهران هستند و این دوربین و لنز 105-24 را دارند درخواستی دارم . حقیقتش اینه که من این دوربین دارم ولی از کیفیت عکسها به خصوصی landscape اصلا رضایت ندارم. نمونه عکس را برای یکی از عزیزان همین فروم فرستادم مشکل سافت بودن عکسهایم را تایید کردند و ایشان فرمودند که از یک سوژه با هر 2 تا دوربین عکس بگیر تا معلوم بشه ایراد از دوربین منه یا لنز یا اینکه 5D II همینه که هست.... حقیقتش اینکه من بیشتر به خاطر تعریفی که از خروجی این دوربین شده بود به سمت این بادی رو آوردم.در آخر اگه دیدم مشکل از دوربین هست که برم سراغ گارانتی.تمام عکسها را حالت استاندارد picture style با شارپنس 3 میگیرم. متاسفانه عکس ها کمی سافت هستند . با بقیه لنز ها هم این مسئله هست.
ممنون میشم که دوستانی که این دوربین را دارند وقتی را برای تست کردن این دوربین در اختیار بنده قرار دهند.
(از مدیران هم عذرخواهی میکنم چون نمیخواستم تاپیک اضافی باز کنم و گفتم بهترین جا برای مطرح کردن درخواستم همین مبحث است).:::blushing:::
متشکرم.
البته یک راه هم آپلود چند کراپ 100% از عکس ها در فروم است تا حداقل 100 نفری که این دوربین و مجموعه را دارند بتوانند بهتر راهنمایی کنند.
شما یک عکس با این مشخصات بگیرید.
دیافراگم بین 4 تا 8
ایزو بین 100 تا 400
سرعت شاتر بین 1/250 تا 1/1000
با IS روشن و خاموش
در فواصل کانونی 24 و 70 و 105 میلیمتر
از یک سوژه بی جان و غیر متحرک و با نور کاملا کافی و فوکوس کامل بر روی یک المان خاص
بعد از مرکز تصویر و کناره ها و المان مشخص که فوموس کرده اید یک کراپ 100% در فروم ارسال کنید.
تنظیمات دوربین را هم در حالت استاندارد و از کانورتور فتوشاپ در حالت دیفالت استفاده کنید.
سلام:نقل قول:
سلام
از دوستانی که در تهران هستند و این دوربین و لنز 105-24 را دارند درخواستی دارم . حقیقتش اینه که من این دوربین دارم ولی از کیفیت عکسها به خصوصی landscape اصلا رضایت ندارم. نمونه عکس را برای یکی از عزیزان همین فروم فرستادم مشکل سافت بودن عکسهایم را تایید کردند و ایشان فرمودند که از یک سوژه با هر 2 تا دوربین عکس بگیر تا معلوم بشه ایراد از دوربین منه یا لنز یا اینکه 5D II همینه که هست.... حقیقتش اینکه من بیشتر به خاطر تعریفی که از خروجی این دوربین شده بود به سمت این بادی رو آوردم.در آخر اگه دیدم مشکل از دوربین هست که برم سراغ گارانتی.تمام عکسها را حالت استاندارد picture style با شارپنس 3 میگیرم. متاسفانه عکس ها کمی سافت هستند . با بقیه لنز ها هم این مسئله هست.
ممنون میشم که دوستانی که این دوربین را دارند وقتی را برای تست کردن این دوربین در اختیار بنده قرار دهند.
(از مدیران هم عذرخواهی میکنم چون نمیخواستم تاپیک اضافی باز کنم و گفتم بهترین جا برای مطرح کردن درخواستم همین مبحث است).
متشکرم.
من خیلی اطمینان ندارم این موضوع درست باشد. یعنی به بیانی دیگر پارامترهای دیگری این میان بی شک دخیل خواهد بود.
فرضا این ارزیابی روی چاپ بوده است یا مانیتور؟ اطمینان از فکوس بوده است یا فکوس دستی بوده؟ اگر لنزی مشکل بک یا فران فکوس داشته باشد با 5DII تا حدودی قابل تصحیح خواهد بود و مواردی از این دست .
منتها صحبت کلی پیرامون این موضوع در فروم ها بوده که لنز کیت دوربین 5DII جدای از مشکلی خاص ( وین یت ) در گوشه های تصویر افت کیفیت ( تا حدودی محسوس ) دارد نسبت به لنز 70-24 و ..
بنظرم میباید حتما اطمینان داشته باشید. که تمامی این نکات رعایت میشود.
فرضا یکی از عوامل تاثیر گذار در وضوح یک عکس لرزش دست است، طبق یک حساب سرانگشتی یک بخش بر فوکال لنت محدوده شاتر مورد نیاز جهت یک عکس بدون تاثیر لرزش خواهد بود. منتها شاید این احتمال باشد با دوربین هایی به مگاپیکسل بالا که متعاقبا بزرگنمایی بالاتری در اختیار خواهند گذاشت تاثیر لرزش روی عکس محسوس تر باشد. یا حتی زاویه دید روی مانیتور اگر که خود مانیتور را بعنوان یک پارامتر تقریبی در کیفیت لحاظ کنید. (فرض میکنیم عکسهایتان را چاپ میکنید. و بطور تجربی میدانید تصویر روی مانیتور ممکن است حاصل آن چه چیزی روی چاپ باشد... و مواردی از این دست)
میتوان این انتظار را داشت که تصویر با 10 مگاپیکسل روی مانیتور با 21 مگاپیکسل روی همان مانیتور و همان زاویه دید تصویر از یک جنس نباشد. چون یکی از عوامل تاثیر گذار در وضوح یک تصویر فاصله دید خواهد بود.
مالتی فکوس استفاده شده یا از تک نقطه فکوس در مرکز؟
خلاصه کلام آنکه قصد رد نظر دوستان نیست صرفا اشاره به پارامترهای تاثیر گذار دیگریست که ممکن است رد پای آنها یا دیده نشده یا بیش از آنچه که نیاز باشد به آنها اهمیت داده شده است.
-------------
علاوه بر مواردی که کاوه عزیز اشاره کرد. اگر میخواهید ابتدا به ساکن از این مجموعه اطمینان داشته باشید فکوس دستی در 10 ایکس زوم گوشه های تصویر را در وضوح بیاورید ( یا هر جایی از سنسور که میخواهید مد نظرتان باشد برای ارزیابی رفتار لنز و دوربین و ... ) و روی 3 پایه در حالت لایو ویو مد 1 با تایمر ثبت را انجام بدید (ترجیحا فایل خام)
یک روش دیگر استفاده از کامپیوتر در انجام ثبت با بزرگنمایی بیشتر و دقت عمل بیشتر ...
با روش هایی از این دست حداقل خطای انسانی ممکن است در حداقل های خود باشد.
اگر بازهم نتیجه مشابه بود میباید دنبال جواب های دیگری باشید.
موفق باشید
http://www.petapixel.com/2010/04/09/...on-5d-mark-ii/نقل قول:
House Season Finale Filmed Entirely with Canon 5D Mark II
در رابطه با ضبط کامل یک قسمت از یک سریال با
24-70mm and 70-200mm l
و 5DII
در همون آدرس:
ظاهرا يك قسمت نيست بلكه يك فصل (season ) كامل از سريال پر طرفدار ( 82 ميليون نفر بيننده در دنيا ! ) به نام House هست كه در 66 كشور از سال 2008 داره پخش ميشه و اين سيزن آخرشو با mark II فيلمبرداري كردن.
نكاتي كه كارگردان اشاره كرده:
- برتري اين دوربين در دستيابي به عمق ميدان بسيار كم نسبت به دوربينهاي فيلمبرداري معمول
- استفاده راحتتر markII در مكانهاي تنگ نسبت به دوربينهاي معمول چون گفته كه اكثرا روي دست يا سه پايه كوچك گرفته شده!
- از لنزهاي پرايم كنون نيز استفاده كرده.
- از مموري كارت هاي 18 گيگي استفاده كرده.
- تنها مشكلي كه عنوان كرده فوكوس سخت با اين لنزها بوده و ابراز اميدواري كرده كه لنزهاي cine-style داره ساخته ميشه كه اين مشكلو نخواهند داشت.....
جالبه كه dpreview هم به اين نكته اشاره كرده
ترجمه ماشيني
کانن 5d mark II تبدیل شده است اولین ویدئویی که قادر به فیلم DSLR کل قسمت از سری primetime ایالات متحده است. ، Greg Yaitanesمدیر شبکه رسانهای فاکس سريال درام پزشکی' خانه '،' استفاده از دوربین ، انتخاب از لنزهای نخست کانن ، 24 - 70mm و 70 - 200mm لنز به ساقه آخر فصل. صحبت از طریق توییتر ، او گفت که این برای رسیدن به عمق میدان و نگاه ثروتمندتر. وی همچنین گفت که او احساس می کند آن را در آینده.
کد HTML:http://www.dpreview.com/news/1004/10041302canon5dIhouse.asp
سلام
من دوربینمو یک سالی میشه خریدم ولی فقط یه بار اون اوایل آپدیت کردم اگه حالا آخرین ورژن Firmware رو نصب کنم دیگه نیازی به باقی Firmware را نیست؟