نفرمایید تو را به خدا...
کی گفته خروجی این دوربین بدتر از دوربین دیگری است؟
اتفاقا خروجی اش بخصوص برای کار شما عالی و منحصر به فرد است.
به نظرم اگر مشکلی مالی و افت قیمت و اینها برایتان مهم نیست همین امروز بخرید.اگر هم می توانید چند وقتی صبر کنید تا قیمت ها افت بیشتری کند.
در مورد مشکل احتمال اینکه با یک فریم ور برطرف شود بسیار بسیار زیاد است.
اگر دوربین را با گارانتی و بیمه بخرید اگر مشکل سخت افزاری بود با گارانتی و بیمه احتمالا قابل حل است و دوربین تعویض می شود.اما بعید است این همه دوربین را بخواهند عوض کنند ( منظور کانن )
در کار شما هم احتمالا اصلا دیده نمی شوند.پس مشکلی نیست با خیال راحت خرید کنید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
یک مقایسه جالب توجه بین Canon 5D MkII و Sony DSLR-A900 توسط یک سایت معتبر...
نتایج هم جالب است....
کد:http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/a900-5dmkii.shtml
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
خبر تکراری است.
امیدوارم لینکاش تکراری نباشد (جستجو کردم چیزی ندیدم):
وقتی خود کمپانی (در سایتاش) رسما اعلام میکند که با Firmware جدید حل میشود، احساس بهتری دارم!کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=PgComSmModDisplayAct&fcategoryid=139&modelid=17662&keycode=2112&id=55060
هادی هژیرآذر
آقای هژیرآذر سلام:
کانن رسما مشکل را تایید کرد اما هنوز بطور رسمی ( اینکه قادر به اینکار باشند یا نباشند ) رفع آنرا در Firmware جدید اعلام نکرد.
ظاهرا پس از تایید این ایراد تلاششان اینست که بتوانند این اثرات را در Firmware جدید کم یا حذف کنند که البته هنوز خبری از موفقیت آنها در این زمینه اعلام نشده است.
فکر میکنم کمی دو پهلوست ولی اینکه مسئله را پذیرفته اند و در ضمن میگویند که در تلاشند ان را با فرم ور حل کنند قدمی به جلوست. که ایا میشود یا نمیشود یا چقدر میشود باید دید.
We are currently investigating and analyzing the causes, and examining measures to reduce or eliminate these phenomena by providing correction firmware. An announcement will be made on the Canon Web site when such measures have been determined.
فکر کنم از آنجاییکه نقاط سیاه همیشه (؟) (هر نمونهای که دیدم اینطور بوده است) در سمت راست مجموعه پیکسلهای OverExpose ایجاد میشوند، در مرحلهی انتقال دیتا (ولتاژ) به Bus این اتفاق میافتد.
یک دیاگرامی داشتم که نحوهی انتقال دیتا در Cmos را شرح میداد. (مفقود است!) اگر بصورت پیکسل-شیفتینگ باشد، بنا به علتی نامعلوم خطای Overflow ایجاد شده است.
امیدوارم مشکل را زیربنایی حل کنند. نه به روش ماستمالیزاسیون.
هادی هژیرآذر
ممنون از راهنمایی که میشه .
شارپنس هم تو کارهای تبلیغاتی تا حدودی مهمه .اما مثل اینکه ( البته استغفرالله ! ) خروجی Canon 5D شارپ تر Mark II است!
البته با همین توضیحات کوتاه من تصمیم گرفتم این دوربین رو بخرم .اتفاقا خروجی اش بخصوص برای کار شما عالی و منحصر به فرد است.
به نظرم اگر مشکلی مالی و افت قیمت و اینها برایتان مهم نیست همین امروز بخرید.اگر هم می توانید چند وقتی صبر کنید تا قیمت ها افت بیشتری کند.
در مورد مشکل احتمال اینکه با یک فریم ور برطرف شود بسیار بسیار زیاد است.
اگر دوربین را با گارانتی و بیمه بخرید اگر مشکل سخت افزاری بود با گارانتی و بیمه احتمالا قابل حل است و دوربین تعویض می شود.اما بعید است این همه دوربین را بخواهند عوض کنند ( منظور کانن )
در کار شما هم احتمالا اصلا دیده نمی شوند.پس مشکلی نیست با خیال راحت خرید کنید.
اما یه سوال دیگه برام ایجاد شده که آیا این لکه های سیاه تو کارهای لارج فرمت (چاپ) ممکنه خودشونو نشون بدن؟ ;The phenomenon may become visible if the images are enlarged to 100% or above on a monitor or, if large prints of the images are made.
به نظرم در شرایط و نور کنترل شده شما به هیچ وجه این لکه ها را نخواهید دید.مگر اینکه ایزو را بالا ببرید و یا اینکه نور بسیار ضعیف باشد.
اما شرایط استودیویی به هیچ وجه دیده نمی شود.
در مورد شارپنس شاید به 5دی قدری تفاوت داشته باشد اما یکی از بهترین و شارپ ترین ها است ( البته به همراه لنز های عالی )
سعی کنید لنز های خوبی داشته باشید.
در خرید این دوربین شک نکنید.بنده احساس می کنم که مشکل به وسیله اصلاحات نرم افزاری برطرف بشه...
کاوه قبادیExposure.ir
من دوربین قبلیمو همراه لنزاش فروختم . این دوربین رو با لنز 24-105 USM IS L می خواستم بخرم (همون کیت که ارائه میشه ) . به نظر شما خوبه ؟ (احتمالا یکم طول بکشه که لنز دیگه ای اضافه کنم)سعی کنید لنز های خوبی داشته باشید.