صفحه 4 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 41
Like Tree113تشکر

موضوع: Canon PowerShot G10

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

پیش فرض پاسخ: Canon PowerShot G10

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_gheydy نمایش پست ها
    آقای قبادی من خیلی از مقالات را خوندم.تا 4 ساعت دیگه دارم میرم کیش آیا ممکنه فعلآ جواب این سوال من رو که در مقالات هنوز پیدا نکردم سریعآ بدهید تا توی کیش موقع عکس گرفتن لنگ نمونم.
    والله این ها به نوع دوربین بستگی دارد.

اما احتمالا یکی مربوط به فلاش است که وقتی میزند قبل از فلاش اصلی یک فلاش خفیف خواهد زد تا مردمک چشم سوژه بسته شود و بعد فلاش اصلی را می زند.

دیگری هم احتمالا برای رفع این قرمزی چشم به صورت نرم افزاری است.

متاسفانه دوربین در دسترس نیست و یا یوزر مانوآل اش را ندیده ام که بتوانم دقیق تر راهنمایی کنم.

اما اگر اصولا از مناظر عکاسی می کنید و زیاد پرتره نمی گیرید فعلا آن دو گزینه را در حالت خاموش بگذارد تا احیانا مشکلی پیش نیاید.

این موضوع فقط هنگامی که فلاش میزنید و یک نفر در کادر شما است ( پرتره ) اتفاق می افتد و اغلب در شب.
    mehdi_gheydy تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

سلام
    دوستان من یه مدته(یه هفتس!)یه g10 گرفتم اما یکی از بزرگترین مشکلات من عکاسی از سوژه متحرکه که میخوام واضح بیفته که نمیشه
    تو دفترچهش گفته از iso بالا ستفاده کنیم و درis mode رو تو حالت countinouse قرار بدیم اما باز هم همین مشکل هست(البته اگه فلاش بزنه درست میشه که من نمیخوام فلاش بزنه(فلاش سایه نیم سایه عکسو خراب میکنه ))
    اساتید اگه لطف کنید به این تازه کار یه کمکی بکنید ممنون میشم

كاربر همراه K_NMT آواتار ها
    تشکر کرده
    4984

نقل قول نوشته اصلی توسط s_mr66 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من یه مدته(یه هفتس!)یه g10 گرفتم اما یکی از بزرگترین مشکلات من عکاسی از سوژه متحرکه که میخوام واضح بیفته که نمیشه
    تو دفترچهش گفته از iso بالا ستفاده کنیم و درis mode رو تو حالت countinouse قرار بدیم اما باز هم همین مشکل هست(البته اگه فلاش بزنه درست میشه که من نمیخوام فلاش بزنه(فلاش سایه نیم سایه عکسو خراب میکنه ))
    دوست من
    اگر منظورتون عكاسي از سوژه متحرك در محيطهاي داخلي (مثل منزل زير نور لامپ) باشه، بايد بگم هيچ راهي، نه تنها با اين دوربين، بلكه با دوربينهاي رده بالاتر هم نيست...تنها راه بالا بردن ايزو و استفاده از ديافراگمهاي باز لنز هست كه در رده كامپكتها، نتيجه مورد نظر رو نخواهد داشت.
    اگر هم سوژه مورد نظر شما، يك بچه شيطون باشه، بهتره سايه و نيم سايه رو فراموش كنيد و از همان فلاش استفاده كنيد.
    فعلا...
    s_mr66 تشکر می‌کند.
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

كاربر همراه usef آواتار ها
    تشکر کرده
    4817

Canon G10 Full Review

کد:
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/G10/G10A.HTM

كاربر جديد
    تشکر کرده
    17

نقل قول نوشته اصلی توسط s_mr66 نمایش پست ها
    سلام
    کد:
    http://www.akkasee.com/articles/8296/
    s_mr66 تشکر می‌کند.

كاربر آشنا maziaran آواتار ها
    تشکر کرده
    88

Smile پاسخ: Canon PowerShot G10

سلام ،‌ يک هفته است دوربين G10 خريدم موقعي که دست ميگيرم در قسمت گريپ دوربين ( سمتي که داخل ان باطري قرار دارد ) يک صداي تق کوچکي شنيده مي شود مثل اينکه لق مي زند نمي دانم اشکال است يا موردي ندارد گارانتي دوربين از نورنگار است بروم براي تعويض يا تعمير ان ، لطفا راهنمايي کنيد
    ویرایش توسط maziaran : Saturday 11 April 2009 در ساعت 15:53 دلیل: اشکال نوشتاري

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: Canon PowerShot G10

سلام

شرکت کنن برای بعضی از سری های G10 فراخوان داده است.

ظاهرا" تعدادی از دوربینهایی که رقم چهارم و پنجم شماره سریال آنها اعداد 50,51,52,53,80,81,82,83 باشد، ممکن است دچار مشکل زیر باشند:

خطهای افقی در تصویر که طول آنها بستگی به طول سوژه دارد و در همه عکسها نیز ظاهر نمیشوند!

بعد از چک کردن شماره سریال، باید قسمت داخلی در باتری را نیز بررسی کرد، اگر در سمت لنز دوربین علامتگذاری شده باشد، معنی آن اینست که دوربین مذکور ایرادش در کارخانه رفع شده و مشکلی وجود ندارد!

کد:
    http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=PgComSmModDisplayAct&fcategoryid=222&modelid=17624&keycode=2112&id=57370
    infinity، shabab، Amir Tavakoli و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

پیش فرض راهنمایی برای تعمیر دوربین G10

سلام بر دوستان...
    دوربین عکاسی من گارانتی آفوماره...الان هم به مقدار زیادی شن رفته توش گیر کرده....
    کسی میدونه برای شنگیری دوربین یه جای مطمئین کجاست؟
    چون من از یکی 2 نفر پرسیدم گفتن بی خیال تعمیرگار خود آفومار بشم چون اصلا کاری نمیکنه...تعمیرگاه مرکزی هم خیلی گرون میگیره.....نظر اونا تعمیرگاه نورنگار بود....نظر اساتید چیه؟
    یه سوال دیگه میدونید حدود قیمت برای شنگیری همچین دوربینی چنده؟...چون همون دوستم میگفت برای شنگیری لنز دوربین Dslrاش حدود 2 سال پیش 30تومن گرفتن.....
    --------------------------------------------------------------------------------------
    من هرچی گشتم جایی معینی برای ارسال پست در مورد تعمیرات ندیدم اگه جای اشتباهی فرستادم شرمنده درستش کنید......

كاربر همراه mdei آواتار ها
    تشکر کرده
    165

پیش فرض پاسخ : Canon PowerShot G10

سلام به همه دوستان
    میخواستم بدونم روی این دوربین میشه لنز اضافه یا جایگزین نصب کرد؟ چه لنزی؟ با مبدل یا بدون اون؟ اگه لطف کنید و جواب کاملی مرقوم بفرمایید ممنون میشم
    ویرایش توسط mdei : Saturday 25 September 2010 در ساعت 02:59 دلیل: تصحیح عبارت
    می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...

كاربر بسیار فعال Walkman آواتار ها
    تشکر کرده
    6463

پیش فرض پاسخ : Canon PowerShot G10

نقل قول نوشته اصلی توسط mdei نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    میخواستم بدونم روی این دوربین میشه لنز اضافه یا جایگزین نصب کرد؟ چه لنزی؟ با مبدل یا بدون اون؟ اگه لطف کنید و جواب کاملی مرقوم بفرمایید ممنون میشم
    دوست عزیز این دوربین مثل دوربین های دیگر سری G کانن قابلیت تعویض لنز را دارانیست

اما مبدل میشه دونوع مبدل داره واید 0.75x و تله 2.0x هستش (فاصله کانونی در اینا ضرب میشه و واید یا تله لنزتون بیشتر میشه)

قیمت هر مبدل فکر میکنم چیزی در حدود 150 هزارتومان باشد
    رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali

صفحه 4 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین