سلام به همه
Canon PowerShot G10 هم معرفی شد با یک سنسور 14.7 مگا پیکسلی و 5X زوم ، DIGIC 4 ,......
کد:http://www.dpreview.com/news/0809/08091702canon_g10.asp
سلام به همه
Canon PowerShot G10 هم معرفی شد با یک سنسور 14.7 مگا پیکسلی و 5X زوم ، DIGIC 4 ,......
کد:http://www.dpreview.com/news/0809/08091702canon_g10.asp
قيمت چنداست؟
نظر ریچمن در مورد این دوربین خواندنی است :
با G10 و مدیوم فرمت از یک صحنه عکس گرفته است و در سایز حدود 30 در 45 سانتی متر! از هر دو پرینت گرفته و از چند عکاس حرفه ای خواسته است که بدون اطلاع از نوع دوربین ها، عکسها را ببینند و جدا کنند.کد:http://www.luminous-landscape.com/reviews/kidding.shtml
نکات جالب زیادی در این نوشته وجود دارد.اینکه دوربینهای کامپکت چقدر پیشرفت کرده اند، اینکه نگاه کردن به عکسها در اندازه 100% در مانیتور چه جایگاهی دارد و چرا نباید معیار انتخاب دوربین باشد ( چیزی که در صحبتهای دوستان این فروم زیاد میشنویم) ، اینکه الان تقریبا همه دوربینهای یک رده، از لحاظ کیفیت تصویر آنقدر خوب هستند که از بسیاری از عکاسان جلو زده اند ( دقیقا گفته است که اکثر دوربینها از اکثر عکاسان بهترند، و اینهمه سختگیری در مورد انتخاب دوربین، بیهوده است).
چند روز پیش این دوربین را در نمایندگی کانون در ورودی "پایتخت" دیدم که 650 هزار تومان قیمت زده بود. آیا این دوربین به این قیمت میارزد؟ ضمن اینکه من مدل "جی 5" این دوربین را دارم که دو فرق عمده با مدلهای بعدی دارد: 1. دارای ال سی دی چرخان است که کاربری زیادی دارد 2. راحت در دست میشود گرفت. متاسفانه این مدل آخر نیز نه ال سی دی چرخان دارد و هم اینکه بدنه آن آب رفته و خوب در دست نمیشه گرفت.
مطمئنا این قیمت کاذب است. با توجه به قیمت کلی دوربینها در حال حاضر، برای این سری دوربینها هزینه حدود 400 منطقی است.
بله متاسفانه LCD چرخان که یکی از مزایای سری اولیه این دوربینها بود، حذف شده اند. از لحاظ هندلینگ اما با توجه به شکل ظاهری، احتمالا G10 وضعیت بهتری نسبت به G9 خواهد داشت.
در ضمن شما که G5 را دارید، چرا مجددا به فکر خرید این سری دوربینها هستید؟ یک دوربین در این رده برای هر نفر کافیست!
---------------
بعد از پست قبلیام در این تاپیک، دوست عزیزی پیغام زیر را برایم فرستاد. من از ایشان اجازه گرفتم که هم پیغام و هم پاسخ را در فروم قرار دهم:
خدمت این دوست عزیز عرض میکنم که بله، همین طور است! اگر واقعا شما عکس میگیرید که در وبسایت یا فتوبلاگ یا بگذارید، نه به دوربین 12 مگاپیکسلی با نویز کم نیاز دارید و نه به لنز 1.7 میلیونی با اف 2.8 ! با یک استثناء؛ آن هم این که بسیاری از دوربینها و لنزهای گرانتر بدنه محکمتری نیز دارند که نیاز شرایط خاص است. و مساله محدودیت نور که کاربرد لنزهای سریع را الزامی میکند. اما اگر چنین شرایطی ندارید، و می خواهید عکسها در مانیتور ببینید و یا حتی تا سایز 20در30 سانتیمتر چاپ کنید، یک دوربین نویزی 6 مگاپیکسلی و یک لنز ارزان کاملا جوابگو خواهد بود. به عبارت دیگر عیبهای کیفی تصویر در این دوربین + لنز، در نمایش مانیتوری و چاپ تا سایز 20×30 سانتیمتر، اصلا مشاهده نخواهد شد. حتی باید بگویم که اگر پروسس خوبی بلد باشید، حد سایز چاپ نیز بالاتر میرود. مثلا چاپ در سایز 30×40 .اگر این طور باشد که شما میفرمایید، پس اصلا کل فلسفه پیشرفت در دوربینها زیر سوال میرود! یعنی می شود با همان دوربینهای قدیمی 6 مگاپیکسلی همه کار کرد. چون دیدن عکس در سایز 100٪ است که تفاوتها را نشان میدهد و گرنه در حالت معمول که اصلا تفاوتی بین دی70 و دی300 وجود ندارد. یا حداقل خیلی ناچیز است. یا مساله لنزها هم زیر سوال میرود. ملت میروند کلی هزینه میکنند برای لنزهای گران. که اگر نخواهیم بدقت انها را در سایز کامل ببینیم، تفاوت چندانی ندارند.
لنزهای گران برای کسی که به مشخصات خاص آنها نیازی ندارد، نه تنها مزیت نیست که مشکلزا هم هست. سنگین بودن آنها و گاه محدود بودن محدوده فاصله کانونی، باعث خواهد شد که عملا تعداد عکسها خوب افراد کاهش مییابد.
ضمن عرض سلام خدمت استاد عزیز جناب آقای دکتر روشن، باید عرض کنم که ویژگیهای "جی 10" با "جی 5" کلی فرق دارد، اگر چه کاستیهایی نیز دارد. همچنین این دوربین را میخواهم برای یکی از اقوام بخرم که بین این مدل و LX3 پاناسونیک شک کردهام. در هر حال مرهون راهنماییهای جنابعالی و سایر دوستان هستم. خودم نیز میخواهم نیکوم "دی 90" بگیرم ولی بعضا فکر میکنم من نه عکاس حرفهای هستم و نه امکان حمل تجهیزات آن را در مسافرتها دارم. اگر جنابعالی پیشنهادی برای ارتقاء "جی 5"دارید بفرمائید تا همان را بررسی کنم. سپاسگزارم
آف تاپیک: از استاد عزیز کاوه خان علیالظاهر خبری نیست!
ًReview سایت Cnet
The good: Functional and fun shooting design; great enthusiast-oriented feature set; very nice photo quality
The bad: Should be a little faster shot to shot
Canon PowerShot G6
اگر قصد خرید یکی از دو دوربین Canon G10 و Nikon P6000 را دارید، حتما مقایسه این دو را که توسط ریچمن انجام شده است، مطالعه بفرمایید:
مقایسه منصفانهای است. به نظر من کمبود بافر RAW برای نیکون که باعث کندشدن پروسه عکاسی RAW با این دوربین میشود، از اساس با فلسفه وجودی این کلاس از دوربینها کمی تا قسمتی مشکل دارد. ضعف دیگر نیکون نسبت به G10 نیز کمبود کنترلهای دستی آن است: مثلا ISO و Exposure Comp که در G10 به راحتی و بدون استفاده از منو، قابل انجام است.کد:http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/pocket-battleships.shtml
در کل، هر چند تقاوت قابل ملاحظهای از لحاظ نویز ندارند، اما موارد فوق و موارد ریز دیگری که در مقاله آمده است، Canon G10 را دوربین خواستنیتر معرفی خواهد کرد.
و البته Panasonic LX3 را نباید فراموش کرد: هنوز بعلت واید بهتر و لنز سریعتر وسوسهبرانگیز است.
سلام
قیمت g10 الان با s100fs تقریبا یکیه . به نظرتون این منطقیه ؟ . همینجوریش قیمت g9 گرون بود . مگه چقدر فرق بین g9 و g10 هست . با تشکر