اينجا چقدر ساكته.
اين دوربين تو Gitex هست؟
آخه الان Daddy و Mommy دوبي تشريف دارن و من سفارش دادم SX10 رو بگيرن.
تو چند تا Forum خارجي ديدم بعضيا خريده بودن.
اينجا چقدر ساكته.
اين دوربين تو Gitex هست؟
آخه الان Daddy و Mommy دوبي تشريف دارن و من سفارش دادم SX10 رو بگيرن.
تو چند تا Forum خارجي ديدم بعضيا خريده بودن.
عليرضا تارا
سلام
با این همه امکانات و قیمت بالا چطور فرمت raw تو این دوربین نگذاشتند . سنسورش هم نسبتا کوچیکه ! اگه 1:2.33 باشه. آیا واقعا با قیمت 800 900 تومان میخواد بیاد؟
این دوربین الان جایی میشه پیداش کرد؟
اضافه شدن فرمت RAW وعرضه این دوربین در آمریکا.
کد:http://www.dpreview.com/news/0902/09021807canonsx1isfirmwareupdate.asp
قیمت این دوربین هم در آمریکا اعلام شد:
$599.99 در April 2009
کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=144&modelid=18301
من این دوربین رو قیمت کردم یکی گفت 610 و افومار 717 دوستان ایا با این قیمت مناسبه به نظرتون چقدر گرونه من اینو نخرم پس چی بخرم اخه؟
ظاهرا SX1 هم تو زرد از آب در امد.USER COMMENT
I bought two week ago the nex SX1 IS.
Great features and zoom !
But an amazing high noise at ISO 200 and higher.
I can't live with that, since it is really visible in all pictures i was taking.
My previous camera was the S3 IS, and i was much more satisfied than the SX1.
Has someone the same experience ??
I decided to bring it backto the shop where ibought it and look for someting else.
KR
ولی فیلمیرداریش رو دانلود کردم فوق العاده بود کیفیتش.
نسبت به دوربينهاي همرده اين دوربين با سنسور سي ماس نبايد نويز بالايي داشته باشد . (اونم در مقايسه با s3 )
به اين user comment ها زياد توجه نكنيد.
مدتي صبر كنيد تا ريويوي اين دوربين توسط سايتهايي مثل dp منتشر شود . بعد ميشه نظر قطعي داد .
سلام دوستان نازنینم من اخرش تصمیم گرفتم انشاالله کنون sx1 بگیرم و سوالی که از شما داشتم من میخوام خرید اینترنتی از سایت camshop بکنم این سایت معتبره یا نه و در صورت خرید چه چیز هایی از دوربین رو چک کنم و در کل به چی نگاه کنم اخه اینا تا یک ماه تعویض دارن و نمی خوام دوربین ایراد دار خدا نکرده به هم قالب کنن ویه سوال دیگه من چه چیز هایی به جز کیف نیاز دارم واسش و چه مموری ای بخرم با چه حجمی و چه باتری ای؟