صفحه 13 از 27 نخستنخست ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 121 تا 130 , از مجموع 265
Like Tree272تشکر

موضوع: Canon PowerShot SX1 IS

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

پیش فرض پاسخ: CANON SX1 IS

نقل قول نوشته اصلی توسط ali-h نمایش پست ها
    سلام و درود خدمت دوستان هنرمندم

من جديدا اين دوربين رو خريدم

و حالا هم چند سوال و مشكل باش داشتم كه ممنون مي شم پاسخ دهيد.

مي خواستم بدونم چه باطري شارژي خوبه كه براش بخرم.

وقتي از نمايندگيش پرسيدم گفت كه cfl بخر .گفتم تو كاتالگش نوشته كه با باطري غير از باطري هاي كانن

فقط مي شه 100 تا عكس گرفت گفت كه همشل اكي و با همه ي باطري مي شه حدودا 160 تا عكس گرفت در

صورتي كه توي كاتالگ خودش نوشته با باطري كانن مي شه 420 تا عكس گرفت .فعلا هم از بلطري هاي معمولي duracell استفاده مي كنم

حالا موندم چيكار كنم؟؟

يكي ديگه ام اينكه من با اين دوربين از هر 10 عكسي كه مي گيرم 5 تا شون تار مي شم نمي دونم مشكل از دست منه يا چيز ديگه

ممنون مي شم كمكم كنيد
    درود
    دوست عزيز با اغلب باطري هاي شارژي 2500 به بالا مي توني حدود 400 تا عكس بگيري . البته بد نيست براي انتخاب باطري و شارژر يه سري به تاپيك مربوطه بزني.
    ali-h تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط ar313 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    از قرار معلوم مشکل بر روی نویز این دستگاه هستش عارضم خدمت شما بله نویز روی این دستگاه وجود داره البته در مُد Auto (در شب و زیر نور زرد) چنین وضعیتی مشهوده ولی اگر دوستان از مدهای مختلف این دستگاه استفاده کنن نویزی رو نمی بینن و در عکس هم وجود نداره خصوصاً در مد P یا مد M که می شه قستمهای مختلف دستگاه از جمله سرعت دیافراگرم و سرعت شاتر و غیره رو تنظیم کرد قابلیتهای این دوربین بقدری زیاده که به راحتی نمیشه بهش ایراد گرفت و تنها مورد ایراد این دوربین وزن اونه که واقعاً به یه پایه دوربین نیازه قابله ذکره حتی با یک بار شارژ باطریها واقعاً میشه بالای 400تا عکس باهاش گرفت و این مطلب تو کاتالوگش هم قید شده راستی اگه کسی راهنمای فارسی اون رو خواست یک پیام بده تا براش ایمیل کنم
    با سلام منم SX1گرفتم بد نيست ولي منو فارسي نداره اگه امكان داره دفترچه فارسي رات برام بفرست با تشكر ميرزايي

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

با سلام خدمت دوستان
    از قرار معلوم مشکل بر روی نویز این دستگاه هستش عارضم خدمت شما بله نویز روی این دستگاه وجود داره البته در مُد Auto (در شب و زیر نور زرد) چنین وضعیتی مشهوده ولی اگر دوستان از مدهای مختلف این دستگاه استفاده کنن نویزی رو نمی بینن و در عکس هم وجود نداره خصوصاً در مد P یا مد M که می شه قستمهای مختلف دستگاه از جمله سرعت دیافراگرم و سرعت شاتر و غیره رو تنظیم کرد قابلیتهای این دوربین بقدری زیاده که به راحتی نمیشه بهش ایراد گرفت و تنها مورد ایراد این دوربین وزن اونه که واقعاً به یه پایه دوربین نیازه قابله ذکره حتی با یک بار شارژ باطریها واقعاً میشه بالای 400تا عکس باهاش گرفت و این مطلب تو کاتالوگش هم قید شده راستی اگه کسی راهنمای فارسی اون رو خواست یک پیام بده تا براش ایمیل کنم
    باسلام لطفا دفترچه فارسي sx1 را بفرست اينم ايميلم mashuof@yahoo.com يا peugman5927@yahoo.com با تشكر از شما

كاربر جديد ali-h آواتار ها
    تشکر کرده
    74

سلام
    اصلاً یکی از بزرگترین محاسنش همینه که باطری قلمی رو ساپورت می کنه با باطری 2700 میلی امپر ساعت حدود 450 تا عکس می گیره
    در ضمن دو تا راه داری یا اینکه دو سری باطری شارژی بگیری ( دو سری چهار تایی) تا هر سری که تو شارژ هستن سری دیگه رو استفاده کنی یا اینکه هر وقت دیدی شارژ باطری تموم شد و نیاز به عکسبرداری یا فیلم برداری داری یه سری باطری آلکالاین بگیری ، تو مسافرت هم که بالاخره برق می تونی پیدا کنی اگه هم باز خیلی خیلی مهم بود شارژری بگیر که فندکی ماشین رو هم ساپورت می کنه تا با باطری ماشین هم بتونی شارژش بکنی

اصلاً این موارد برا این دوربین مشکل نیست چون با طراحی اینکه power این دستگاه از باطری قلمی تامین بشه این دوربین رو یه سر و گردن بالاتر از سایر دوربیهایی که باطری لیتیومی دارند قرار داده و یکی از دلیلهایی که من این دوربین رو بر سایر دوربینها مثل Sony h50 یا Canon Sx200 ترجیح دادم همین بود

موفق باشی
    وقتي كه من از نمايندگي پرسيدم گفت كه با هر باطري بيشتر از 160 تا عكس نميشه با اين دوربين گرفت.

شما چه باطري و چه برندي رو پيشنهاد مي كنيد؟؟

تشکر کرده
    74

من وقتي باطري قلمي آلكالين دوراسل رو مي زارم داخل دوربين بيشتر از 20 عكس مي گيرم باطري خالي مي كنه . از اين 20 تا هم فقط 4 5 تا شون رو با فلش مي گيرم.

آيا طبيعي كه اينجوري بشه؟ يعني اينقدر باطري شارژي با قلمي متفاوت؟؟؟؟

تشکر کرده
    74

سلامي دوباره بر دوستان.

من چندي پيش 4 تا باطري 2700 ميلي آمپر ساعت سوني تهيه كردم كه وقتي آن ها رو شارژ كامل كردم تونستم باشون 135 تا عكس كه 30 تاي آن ها با فلاش گرفته شده بود رو بگيرم. (با دوربين sx1 is)

ممنون مي شم دوستاني كه اين دوربين رو دارن نظرشون رو راجع به اين باطري بگن

يا اگر باطري هاي بهتري مي شناسن به من معرفي كنن. چون كه من در حرفه ي عكاسي بسيار مبتدي هستم.

تشکر کرده
    74

پیش فرض نويز عجيب در عكس هاي كاملا سياه sx1 is

سلام دوستان

از اينكه براي سوالم يك تاپيك جدا زدم و در داخل همون تاپيك مربوطه سوال نكردم معذزت مي خوام.

آخه اون تاپيك ظاهرا ديگه قصد فعاليت نداره. سه تا سوال آخر اون تاپيك مال من بوده و هيچ كس هنوز جوابي نداده.(شايد به دليل تنفر دوستان از sx1 is باشه:biggrin:

مشكل دوربين من از اين قراره كه وقتي دستم رو جلوي لنز دوربين مي گيرم و يا وقتي از آسمان شب يا بالكل از سياهي و تاريكي عكس مي گيرم و بعد با خود دوربين زوم كامل روي آن مي كنم روي عكس پر از نقطه هاي سفيد مي شه (مثل آسمون پر از ستاره!!!! يه بارم كه از آسمون عكس گرفته بودم فكر كردم كه اينا ستاره ان:)

اگه تونستم عكسم يه جا آپلود مي كنم تا دوستان ببينن.

حالا به نظر دوستان براي اين دوربين اين مشكل طبيعيه ؟؟؟؟
    ویرایش توسط ali-h : Monday 31 August 2009 در ساعت 15:15

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

دوست عزيز اينكه كسي به سوالات شما در تاپيكي جواب نمي ده دليل نمي شه كه تاپيك جدا بزنيد.

در مورد باتري به تاپيك باتري و شارژر مراجعه كنيد. بله تفاوت باتري هاي شارژبل خوب با باتري هاي آلكالاين خيلي زياده.

در مورد سوالتون هم بهتره عكس رو ريسايز كنيد و از طريق "مديريت پيوستها" به پستتون Attach كنيد تا دوستان بررسي كنند و جوابتون رو بدند.
    ali-h و milad_j تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر جديد
    تشکر کرده
    4

Lightbulb متحرک

سلام

می خواستم بدونم که به چه صورت از یک موجود متحرک مثل حیوانات خانگی که دایما در حال جنب و جوش هستن می توان با این دوربین عکس خوبی گرفت ؟

یعنی در چه حالتی و با چه شرایطی باید دوربین را قرارداد و آیا نور کم یا زیاد در این موضوع تاثیر دارد یا نه؟

درضمن در موقع فیلمبرداری در محل های کم نور مثل داخل ساختمان با نور معمولی کیفیت خوبی از فیلم در نمی یاد ! چه باید کرد آیا باید پرژکتور بخرم یا تنظیمات خاصی وجود دارد که من نمی دانم....:confused:

ممنون...
    ali-h تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Hamid Moradi آواتار ها
    تشکر کرده
    3025

منظور عکس فریز هست
    اگه چنین منظوری دارید دوست عزیز از سرعت شاتر های بالا استفاده کنید تا از حیوانات در حال جست و خیز بتوانید عکس فریز شده بگیرید - زیاد هم سرعت شاتر هم بالا نره که عکس اندر اکسپوز شه
    ww6zz تشکر می‌کند.

صفحه 13 از 27 نخستنخست ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... آخرینآخرین