باسلام لطفا دفترچه فارسي sx1 را بفرست اينم ايميلم mashuof@yahoo.com يا peugman5927@yahoo.com با تشكر از شما
من وقتي باطري قلمي آلكالين دوراسل رو مي زارم داخل دوربين بيشتر از 20 عكس مي گيرم باطري خالي مي كنه . از اين 20 تا هم فقط 4 5 تا شون رو با فلش مي گيرم.
آيا طبيعي كه اينجوري بشه؟ يعني اينقدر باطري شارژي با قلمي متفاوت؟؟؟؟
سلامي دوباره بر دوستان.
من چندي پيش 4 تا باطري 2700 ميلي آمپر ساعت سوني تهيه كردم كه وقتي آن ها رو شارژ كامل كردم تونستم باشون 135 تا عكس كه 30 تاي آن ها با فلاش گرفته شده بود رو بگيرم. (با دوربين sx1 is)
ممنون مي شم دوستاني كه اين دوربين رو دارن نظرشون رو راجع به اين باطري بگن
يا اگر باطري هاي بهتري مي شناسن به من معرفي كنن. چون كه من در حرفه ي عكاسي بسيار مبتدي هستم.
سلام دوستان
از اينكه براي سوالم يك تاپيك جدا زدم و در داخل همون تاپيك مربوطه سوال نكردم معذزت مي خوام.
آخه اون تاپيك ظاهرا ديگه قصد فعاليت نداره. سه تا سوال آخر اون تاپيك مال من بوده و هيچ كس هنوز جوابي نداده.(شايد به دليل تنفر دوستان از sx1 is باشه:biggrin:
مشكل دوربين من از اين قراره كه وقتي دستم رو جلوي لنز دوربين مي گيرم و يا وقتي از آسمان شب يا بالكل از سياهي و تاريكي عكس مي گيرم و بعد با خود دوربين زوم كامل روي آن مي كنم روي عكس پر از نقطه هاي سفيد مي شه (مثل آسمون پر از ستاره!!!! يه بارم كه از آسمون عكس گرفته بودم فكر كردم كه اينا ستاره ان:)
اگه تونستم عكسم يه جا آپلود مي كنم تا دوستان ببينن.
حالا به نظر دوستان براي اين دوربين اين مشكل طبيعيه ؟؟؟؟
ویرایش توسط ali-h : Monday 31 August 2009 در ساعت 15:15
سلام
دوست عزيز اينكه كسي به سوالات شما در تاپيكي جواب نمي ده دليل نمي شه كه تاپيك جدا بزنيد.
در مورد باتري به تاپيك باتري و شارژر مراجعه كنيد. بله تفاوت باتري هاي شارژبل خوب با باتري هاي آلكالاين خيلي زياده.
در مورد سوالتون هم بهتره عكس رو ريسايز كنيد و از طريق "مديريت پيوستها" به پستتون Attach كنيد تا دوستان بررسي كنند و جوابتون رو بدند.
فرهاد حسيني
سلام
می خواستم بدونم که به چه صورت از یک موجود متحرک مثل حیوانات خانگی که دایما در حال جنب و جوش هستن می توان با این دوربین عکس خوبی گرفت ؟
یعنی در چه حالتی و با چه شرایطی باید دوربین را قرارداد و آیا نور کم یا زیاد در این موضوع تاثیر دارد یا نه؟
درضمن در موقع فیلمبرداری در محل های کم نور مثل داخل ساختمان با نور معمولی کیفیت خوبی از فیلم در نمی یاد ! چه باید کرد آیا باید پرژکتور بخرم یا تنظیمات خاصی وجود دارد که من نمی دانم....:confused:
ممنون...
منظور عکس فریز هست
اگه چنین منظوری دارید دوست عزیز از سرعت شاتر های بالا استفاده کنید تا از حیوانات در حال جست و خیز بتوانید عکس فریز شده بگیرید - زیاد هم سرعت شاتر هم بالا نره که عکس اندر اکسپوز شه
حمید رضا مرادی
G12