شما اگر در جمهوری از فروشگاههای فروش دوربین سوال بپرسید بر اساس اندازه LCD محافظ دارند قیمت محافظ چیزی در حدود 3 الی 6 هزار تومان می باشد تا انجا که من اطلاع دارم
حمید رضا مرادی
G12
سلام
فرمت ذخیره سازی فیلم در sx10 اینگونه که دوستان می گویند MOV است شما از نرافزار QuickTime برای این منظور استفاده کنید. گزینه دیگر استفاده از کدهایی است که سیستم عامل را قادر به پخش انواع فرمت ها می کند.ولی به احتمال زیاد در CD همراه دوربین چنین نرافزاری جهت پخش این فرمت وجود دارد.
حمید رضا مهجوری
Lumix DMC-FZ28 + EOS 50D + EFS 10-18 STM +EF100mm macro 2.8
براي اجراي فيلم ها vlc بهترين گزينه است كه مي توانيد آنرا از سايت www.videolan.org بصورت رايگان دانلود كنيد
يا حق
سلام عصر همگي بخير
در مورد باطري sx10 سوال داشتم اگه باطري nimh از نوع انرژايزر رو بندازيم بازم به اندازه nimh nb4-300 كاركرد داره يا فرق مي كنه ؟ راستي باطري هاي قابل شارژ cfl 3000 mah هم هست از اينها هم ميشه استفاده كرد؟ اونوقت با يه بار شارژ باطري nimh چقدر ميشه فيلم برداري كرد و عكس انداخت ؟ آداپتور رو از كجا ميشه تهيه كرد ؟
ممنون
از باطري هاي CFL 3000 mah هم ميشه استفاده كرد ؟
تو لينك زير ليست باطري هاي CFL اومده . http://iranbattery.ir/fa/index.php?o...&id=4&Itemid=7
با سلام به همه دوستان
من تازه می خوام شروع کنم و کلا چندان با عکاسی حرفه ای آشنا نیستم و کم کم دارم مطالعه می کنم. برای شروع و بعد از کمی جستجو با توجه به بودجه ای که دارم (حدود 450 هزار) تصمیم به خرید این دوربین گرفتم. و در کل بعد از خوندن تمام پست های این تاپیک یکم دودل شدم. چون بعضی دوستان نسبت به کیفیت عکس خروجی انتقاد هایی وارد کردن. به نظر شما این دوربین برای من گزینه ی خوبی هست؟ اگه نقاط ضعف و قوت این دوربین و یه مقایسه بین این دوربین و دوربین های هم قیمت مثل H50 و ... هم بکنین دیگه عالیه.
هدف من از عکاسی هم در وهله اول عکاسی خانوادگی و بعد از اون شروع عکاسی آماتور - نیمه حرفه ای یا حرفه ای هستش (البته با گذشت زمان)
ممنون می شم اگه کمک کنین.