سلام
من هم این رو تایید می کنم. نمی دونم چرا اما من توی دو تا کامپیوتر با نرو ،مدیا پلیر و کوئیک تایم امتحان کردم . یه جا صدا داشت تصویر نداشت یه بار هم تصویر پخش می شد اما صدا نداشت اما با VLC (VideoLAN) 0.8.6a کامل پخش میشه.براي اجراي فيلم ها vlc بهترين گزينه است ...
به نظر من شک به دلت راه نده مطمئن باش از خرید sx10 ناراضی نخواهی شد. به پست های گذشته ی این تاپیک هم زیاد فکر نکن فقط چند نفر ناراضی بودن که اکثرا آماتور بودند و در نهایت هم به خیلی از اشتباهاتشون پی بردند. من هم مثل شما آماتورم اما خیلی عکس با این دوربین گرفتم واقعا عالیه. اوایل شاید یکم گیج بشی اما کم کم دستت میاد که چطوری عکس بگیری.با سلام به همه دوستان
من تازه می خوام شروع کنم و کلا چندان با عکاسی حرفه ای آشنا نیستم و کم کم دارم مطالعه می کنم. برای شروع و بعد از کمی جستجو با توجه به بودجه ای که دارم (حدود 450 هزار) تصمیم به خرید این دوربین گرفتم. و در کل بعد از خوندن تمام پست های این تاپیک یکم دودل شدم. چون بعضی دوستان نسبت به کیفیت عکس خروجی انتقاد هایی وارد کردن. به نظر شما این دوربین برای من گزینه ی خوبی هست؟ اگه نقاط ضعف و قوت این دوربین و یه مقایسه بین این دوربین و دوربین های هم قیمت مثل H50 و ... هم بکنین دیگه عالیه.
هدف من از عکاسی هم در وهله اول عکاسی خانوادگی و بعد از اون شروع عکاسی آماتور - نیمه حرفه ای یا حرفه ای هستش (البته با گذشت زمان)
ممنون می شم اگه کمک کنین.
صحبت در مورد باطری و شارژر ربطی به این تاپیک نداره اما با عرض معذرت از مدیران:
در مورد باطری و شارژر به نظر من شارژر SONY BCG-34HRMF رو بگیر که چهار عدد باطری 2700mAh هم همراش هست کلا به قیمت حدود 40 تومان و به گزینه های متنوعی که مطمئنا جایی که ازش دوربین می خری بهت پیشنهاد میده و هزار جور تعریف تمجید هم ازشون میکنه اطمینان نکن.
اما توجه کنید که این نوع باطری های Ni-MH حتی اگر کامل هم شارژ باشند بعد از حدودا یک ماه که استفاده نشوند مقدار زیادی از انرژی خود را از دست می دهند بنابراین اگر باطری یدکی نیاز داشتین حتما از باطری های Ni-MH از نوع Always Ready بگیرید که با ظرفیت های 2000 میلی آمپری سونی و 2100 میلی آمپری کاملیون در بازار موجود هست.
یا علی