سلام
نوشته اصلی توسط
Kavian
-===========================================-
دوست من سلام
اینگونه نفرمائید که دلخور می شوم!! بنده به شدت به این مباحث علاقه دارم و تک تک نامه های دوستان را به دقت مطالعه می کنم و موارد مهم را یادداشت برداری می کنم .. اگر می بینید زیاد سوال می کنم همین شدت علاقه ام به عکاسی را نشان می دهد و بالاخره روزی فرا می رسد که من جواب بسیاری از دوستان تازه وارد و آماتور را خواهم داد اما نه با قیافه گرفتن و ادعا و پرفسور نشان دادن خودم! البته جسارت نشود منظورم ابدا شما نبودید ... این اواخر ریپلای بسیاری از دوستان به پرسش های آماتور بنده از سر نگاه عاقل اندر سفیه می باشد که بسیار جای تاسف دارد ...
در هر صورت از پاسخ شما متشکرم و باید به عرض برسانم من کل این تاپیک و بسیاری دیگر را مطالعه کرده ام و چنین مواردی را ندیده ام که پرسش می کنم! شما بفرمائید قبلا کجا بحث شده من بروم و کامل مطالعه کنم!!
با تشکر مجدد
کاویان
اول اینکه ببخشید اگه من بد گفتم (البته واقعا منظور بدی نداشتم شاید شما بد برداشت کردین )
دوم اینکه نگاه عاقل اندر سفیه به هیچ وجه وجود ندارد بلکه مساله اینه که اعضای فروم هرچی میگن مقالات فروم رو مطالعه کنید و سوالات ابتدایی نپرسید ، شما باز ادامه میدید
سوم هم اینکه هیچ کسی ادای پروفسور ها رو در نیاورده و قیافه نگرفته فقط مساله همون مساله ی مورد دومه که گفتم
با سلام خدمت دوستان خصوصا آقا وحید
اتفاقا قصد داشتم این مورد فوکوس مرکزی و یک نقطه ای را بپرسم که این ریپلای را دیدم و البته خوشحال شدم ..
وحید جان ممکنه کمی راجع به فوکوس برایمان توضیح بدهید ... مرکزی بدین معنی است که فوکوس بدون توجه به چیزی فقط به سوژه وسط کادر توجه دارد و روی آن فوکوس می کند با هر مقدار فاصله ای که داشته باشد که اطراف آن را نادیده می گیرد؟؟؟ و فوکوس نقطه ای هم به معنی فوکوس روی یک نقطه خاص از سوژه ای در کادر؟؟ این موارد یعنی نقطه ای و مرکزی در حالت AF هستند دیگر درست است؟؟ یعنی با MF این امکانات را نداریم؟
متشکر می شوم پاسخ دهید
سوال دیگر اینکه گزینه های continues , continues AF , continues LV به چه معنی هستند و چه کاربردی دارند؟؟
با تشکر مجدد
خواستم توضیح بدم ، که ...
گفتم بهتره اینجا رو ببینید
کد:
http://www.akkasee.com/articles/007336
برای دسترسی به مقالات دیگر میتونید از پایین مقاله روی قبلی و بعدی کلیک کنید و مقالات دیگر رو بخونید
فکر کنم بهتر باشه مقالات رو بخونید (همه ی مقالات )
این هم فهرست تمام مقالات سایت عکاسی :
کد:
http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php
(اگر این صفحه درست نشون داده نشد ، باید Encoding رو روی UTF8 قرار بدین که در IE در منوی راست کلیک قرار داره )
و یک خواهش : لطفا به جای اینکه چند پست بزنید ، از نقل قول ترکیبی استفاده کنید
موفق باشید