من اشتباهی داغون و خوندم داغ شده باید ببخشید
و شما بعنوان یه استاد پیشنهاد میکنید من از کجا شروع کنم و در مورد کیفی که خریدم میخواستم نظرتون و بدونم
Printable View
من اشتباهی داغون و خوندم داغ شده باید ببخشید
و شما بعنوان یه استاد پیشنهاد میکنید من از کجا شروع کنم و در مورد کیفی که خریدم میخواستم نظرتون و بدونم
گفتگوی من و شما داره شبیه چت میشه
برای شروع قسمت مقالات سایت از هر مرجعی برای شما لازم تر است.
کیفی هم که خریدید کیف خوبیه.
بعدها با افزایش تجهیزاتتون باید با آینده نگری بیشتری انتخاب هاتون رو انجام بدید.
ضمنا" بنده شاگرد هم نیستم .چه برسه استاد.
موفق باشد.
پایان.
ممنون از جواب و هم منظور از پایان و فهمیدم اینکه در ایند با اینده نگری تچهیزات مورد نظر خودمو بخرم ( اینطروی اسطنباط کردم که دوربین خوبی نخریدم که خوب توی این ضمینه خیلی ناوارد هستم ) و بازم از جواب ممنون و ایندفعه دگمه تشکر و پیدا کردم و فشار داردم
در مورد فیلم برداری با دوربین های SLR یه سوالی به دهنم رسید که توی هیچ تاپیکی پیداش نکردم
هر ثانیه فیلم از 30 تا عکس تشکیل شده و هر ثانیه 30 تا شات میگیره و این یعنی توی یه دقیقه 1800 تا شات میندازه و توی ده دقیقه 18000 تا شات.
این با توجه به اینکه بعد از حدود 50000 تا عکس یا باید CMOS دستگاه و عوض کنیم مقورن به صرفه هست و اصولا فیملبرداری با دوربین درسته
البته این ارقام از نظر تئوری درسته و از نظر عملی هم درسته یا نه
اگه کسی این مطلب و کامل باز کنه ممنون میشم
اگه نگاهی به پست شماره 627 بندازید شاید سوال من کمی واضحتر بشه
به نقل از یکی از همکارن (در این صورت من حداقل3 ساعت فیلمبرداری با دوربین قبلیم انجام دادم حدود 12000 عکس انداختم و تازه بعدش هم فروختم به یکی از دوستانم اون هم حدود یک سال داره استفاده میکنه ولی مشکلی سنسور نداره با این شرایط که گفتید این دوربین با فیلمبرداری تا زمان فروش من 120.000 عکس انداخته بوده )
بنا براین نه دوست عزیز فکر نمیکنم اینطور باشه که بر اساس گفته بزرگان تا به حال صدبار باید این سنسور خراب میشد که نشده
سلام
دوستان اطلاعاتی کوتاه در مورد گریپ باطری و مزایا و معایبش رو می خواستم
ممنون میشم از راهنمایی اساتید محترم
سلام علی جان توی امضات که اثری از SLR ندیدم
اما گریپ برای 500D
1- به علت باطری اضافی تعداد عکسهای گرفته تا تخلیه کامل باطری رو حدودا دوبرابر میکنه
2- بهتر توی دست میشینه ( بخصوص برای افرادی که دست بزرگی دارن ) و فکر کنم برای دوربینهای این سری خیلی مهم باشه این گزینه
3- قابلیت روتیت داره که در حالت عمودی کلیدهای تنظیم سرعت شاتر نقطه فوکوس و کلید شاتر میاد جلوی انگشت اشاره
4- از یکی از دوستان شنیدم خودم امتحان نکردم میگن سرعت عکسبرداری رو در حالت عکاسی پیاپی افزایش میده
اگر هر جایی رو اشتباه کردم دوستان اصلاح کنن
ممنون/
سلام؛
در مورد مزايا كه مشخص است:
-امكان استفاده از دو باتري همزمان و در نتيجه افزايش تعداد شات در هر مرتبه شارژ
-امكان استفاده از باتري قلمي در مواقع اضطراري
-خوش دست تر شدن بدنه (سليقه اي) مخصوصا در هنگام عكاسي با كادر Portrait و همچنين امكان اعمال بعضي تنظيمات از روي گريپ
-افزايش سرعت عكاسي پياپي در بعضي بدنه ها (D300 نيكون)
عيب هم براي بعضي ها مي تواند سنگين تر شدن و حجيم تر شدن بدنه باشد كه براي خيلي ها حسن است.
------------------
ببخشيد اين هم از معايب فروم گردي در محل كار است. تا آمدم يك پست بزنم يكي از دوستان پاسخ داده بود.
سلام
من دیروز برای دوربینم باطری گریپ خریدم .
دوربین قبلیم 350 بود که روی اون هم از باطری گریپ هنل استفاده می کردم و من به شخصه راحت ترم که دوربین بدنه کوچیک داشته باشم و مشکل کوچک بودنش رو با گریپ درست کنم تا اینکه دوربین بدنه بزرگ داشته باشم .
کلا برای این سطح دوربین گریپ واجب است .
http://tehranpic.net/images/mt23cj60...clpl_thumb.jpg
http://tehranpic.net/images/gnhnxo5f...al0a_thumb.jpg
برای 500دی گریپ هنل تو ایران و امارات پیدا نکردم ( گریپ هنل تو مول الامارات 150 درهم یا 45 هزار تومنه )البته خیلی از گریپ های هنل دکمه شاتر رو نداره و یه باطری اضافی و ریموت کنترل روی خودش هست که توی ایران باطری و ریموت رو بر میدارن و جدا میفروشن .
و رفتم برای خرید گریپ خود کانن . توی یه فروشگاهی توی یه جایی از جمهوری ( اگه خواستید پ خ ) یه گریپ بی نام و نشون پیدا کردم که از نظر قیافه با کانن اصل هیچ فرقی نداشت و فروشنده گفت همین ها رو یه نوشته کانن روش میزنن و به اسم اصل می فروشن . خریدم به قیمت 110 هزار تومن . اصل کانن رو از 145 تا 175 تومن می فروختن که 145 تومنی فرقی با این که من 110 خریدم نداشت . ضمن اینکه اینی که من گرفتم یه ریموت روی خودش داره که سنسور دریافت اون روی خود گریپ هست . مزیتش اینه که لازم نیست تنظیمات دوربین رو روی ریموت بزارید و اون 2 ثانیه رو صبر کنید . در هر شرایطی فقط کافیه دوربین روشن باشه و ریموت رو فشار بدین . تمامی دکمه ها رو مشابه گریپ اصلی داره و تمام دیروز رو که من باهاش کار کردم خوب بود .
مبارک باشه ولی به نظرت یک کم بیشتر میدادی ولی اصل میخریدی بهتر نبود به هر حال گریپ هم به تعدادی اتصالات برقی دوربین وصل میشن که خیلی مهمه و جنس بدنه گریپ که خیلی مهمه بخصوص وقتی زیاد توی دست نگاه داشته میشه ، فروشنده ها میگن ولی گریپ اصل هم کارتن کنون و هم دفترچه و جنس و .... کنونی داره .
به هر حال به انتخابتون احترام میزارم/
کاملا حق با شماست . کار عاقلانه تر خرید جنس اصلی هست .
ولی نکته ای که باعث شد من ارزونتر رو بخرم تفاوت گریپ های بازار اینجا و امارات بود . گریپ هایی که توی بازار دوبی بود بافت چرمی مانند بدنه اونها دقیقا با بافت بدنه دوربین یه شکل و یه فرم بود و اون چرخ تنظیمات روی گریپ به نرمی چرخ روی خود دوربین بود که اونجا به خاطر گرونی لوازم 500 در خرید نکردم ( اشتباه کردم چون اونجا جنس درست به آدم میفروشن ) ولی تمام گریپ های اینجا بافت چرمی روشون با دوربین متفاوت بود و از اون بدتر اینکه هر کدومشون با اونیکی فرق داشت توی 8 یا 9 تا گریپی که من دیدم و چرخ های همشون سفت بود در حالیکه گریپی که توی شرف دی جی دوبی دیدم ، چرخهاش نرم بود . فکر کنم این چرخ معیار خوبی برای اصل بودن گریپ باشه . ( گفتم حالا که تقلبی می خوارم بزار کمتر هزینه کنم )
یعنی فکر می کنم توی جمهوری تقریبا هیچ کس جنس اصل نمی فروشه . در کنار این حرفها اون ریموت روی گریپ که مستقل از خود دوربین کار میکنه برای من امکان جالبی بود که بهش نیاز داشتم . با این ریموت دوربین رو میزارین روی عکاسی پیاپی و انگار که دستتون روی شاتر هست با ریموت اینفرارد عکاسی می کنید .
جهت اطلاع 500 دی با لنز کیت توی امارات : 3399 درهم یا 1/050/000 تومان و باطری گریپ 450 و 500 دی : 699 درهم یا 216 هزار تومان
سلام دوستان
من میخوام 500d بخرم ولی یکی از دوستام که 450d داره میگه لنز دوربین های کانون tamron است که اصلا شارپ نیست و تصویر ای که میندازه فلو داره اونم مجبور شه بود لنزش را بفروشه
و یک لنز کانون بخره
میخوام ببینم 500 d هم لنز اش tamron آست یا نه و اینکه لنز 15-85 وقتی میخری روشه یا لنز دیگری باهاشه
قیمت الان چنده تقریبا
تو فروشگاههای کشورهای دیگه دیدم لنز سیگما یا تامرون رو با دوربین کنون میفروشن ولی خودشون این کارو میکنن و کارتن دوربین جدا از کارتن لنز هست . طوریکه خیلی وقتها تو یه پاکت میدن یا با یک روبان به همدیگه میبندن
دوربین را نو خریده بود و آک ولی لنزی که روش بود tamron بود
که مجبور شده بود یک لنز کانون مجددا براش بخره
حالا سوال من اینه که این کار را فروشنده ها میکنن؟
الان کسانی که 500d خریدن لنزشون چیه؟
همانطور که دوستان گفتند لنز کیت این دوربین 18-55 است. به هر حال لنز دیگری هم که باشد (فرضاً 18-200) Canon است نه مارک دیگر. به قول جناب فتحی مگر به خواست مشتری
لنز دیگری جایگزین شود.
دربارۀ سؤال اولتون
فروشندهها به جز یک درصدشان برای گردش چرخ اقتصاد مملکت همه کاری میکنند! هفت دانگ حواس جمع باید بود موقع خرید.
آن یک درصد هم از آشنایان هستند و رندوم شما را غافلگیر میکنند.
اتفاقا همین دوربین آنالوگ EOS300 دارمو از مونیخ خریدم(فروشگاه WWW.SATURN.DE) . اونموقع میخواستم EOS500 که ارزونتر بود ولی با لنز سیگما 28-80 بخرم ولی به پیشنهاد فروشنده اینی که لنز کیت کنون 28-90 تو کارتنش داشت گرفتم . اون یکی یه بادی بود و یه لنز سیگما که کارتوناشون جدا بود ولی فروشگاه بصورت پک کرده بود (فقط با یه روبان) و میفروخت.اون موقع من بدون لوازم 800 مارک خریدم .اونیکی قیمتش 500 مارک بود.(اون موقع هر مارک تقریبا 0.6 یورو بود )
میتونید روی جعبه دوربین در هنگام خرید نگاه کنید
چونکه لنزی که همراه دوربین است را روی کارتون دوربین چاپ شده است
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از ماه ها پیگیری و تحقیق مستمر و ... بگذریم تصمیم گرفتم این دوربین رو بخرم
البته میخواستم با هزینه کمتر دست تو بردارم که خوب مخم رو زدن گفتن صفر بگیر و فعلا یه کم کم دارم ولی ایشالا به زودی میگیرم
اول بگم که کاربر حرفه ایه سری لایک کنن هستم و میخوام پا به دنیای اس ال آر ها بزارم
فقط دو تا سوال اساسی دارم که تو هیج جا خیلی دقیق بررسی نشده بود و میتونه تو انتخابم تاثیر بزاره فقط دوستان اگه کامل و مبسوط شرح بدهند بسیار سپاسگزار میشم
سوال اول : لنز کیت 18-55 آیا مود ماکرو گرافی داره یا نه؟(به همان بزرگنامایی 1:1 ؟؟؟)و اگه داره حداقل فاصله فوکوس چه قدره؟
سوال دوم و حیاتی تر : در مورد سیستم لایو ویو . آیا این مود مانند همان دوربین های اس ال آر لایک کار میکند؟از نظر کیفیت و نمایش اطلاعات عکس در ال سی دی و ... آیا محدودیت خاصی برای استفاده از این فیچر وجود دارد؟آیا در تمام مودهای دستی و اتوماتیک و دیفالت میشه ازش استفاده کرد؟چون شنیدم تو مودهای از پیش تعریف شده ی خودش بالا نمیاد.صحت داره؟و همچنین شنیدم فوکوس و وایت بالانس و عکاسی پیاپی و این چیزا در این حال محدوده
شنیدم اول باید تنظیم کنی شرایط عکس برداری رو و بعد تصویر رو در لایو ویو ببینی یا نه از اول میشه آورد رو ال سی دی و بعد تنظیم کرد در حال کار؟
و در کل چه تفاوتی با سیستم لایک ها دارن؟(چون با لایک ها زیاد کار کردم اگه مقایسه بشه بهتر درک میکنم)
لطفا با رسم شکل توضیح دهید (0.25)
ممنون
عجب تاپیک پر رونقی به به
کف پام خاک مرده داره؟هرجا میریم سکوت میشه ...
عجب ...
سلام آقا مهدی
البته شاید با یه کم تحقیق بیشتر و مطالعه توی تاپیک ها ( و حتی همین تاپیک ) زودتر هم به نتیجه میرسیدید . شاید هم میتونستید با دانلود منوال آن ( 6 مگ ) قبل از خرید از تمام فیچر های آن مطلع شوید و خوب شاید هم وقتش رو نداشتید .با تمام این حرفها یوزر منوالش رو دانلود کردم و سوالاتون رو از روی اون و تجربیات ناقصم جواب میدم ( ممکنه بدنه ی خودم فرق داشته باشه )
جواب اول : مود ماکرو گرافی نداره .حداکثر بزرگنماییش در فاصله تقریبی 25 سانتی از سنسور ( که حد اقل فوکوسش هم هست ) 0.34 هست . شما برای ماکرو گرافی ( اونطوریکه در لایک هست ) باید یک لنز با مشخصه انحصاری و پسوند MACRO تهیه کنید .
جواب دوم : بله بمانند لایک کارکرده و در LCD حالت تنظیمی شما و آنچه تقریبا قرار است ثبت شود را شبیه سازی میکند . اطلاعات عکس هم توسط دکمه Disp حالت مختلفی دارد از اطلاعات کامل گرفته تا تصویر خالی .
متاسفانه لایو ویو فقط در مود های M و P و Tvو Av و A-dep فعال میگردد و در مود های اتومات و از پیش تعریف شده ( سن ها ) به آن دسترسی نخواهید داشت .
فوکوس در لایو ویو ( که بر خلاف حالت ویزور توسط دکمه * هست ) در سریع ترین حالتش هم بپای فوکوس ویزور نمیرسه ( حالت Quick ) چون آینه باید سر جاش برگرده و سیستم از طریق مدار فوکوسی که فکرکنم روی فوکوسینگ اسکرین هست فوکوس کنه و بعد از تایید فوکوس دوباره آینه بره بالا که تازه در همین مدت هم لایو تون قطع میشه ! توی حالت نرمال ( Live ) هم که از طریق " کنتراست دتکشن " عمل میکنه بقدری کند هست که به همین دلایل از خیر عکاسی پیاپی باید گذشت با این تفاصیل مد عکاسی پیوسته در لایو کار میکنه . در ضمن شما لایک رو گذاشتین کنار که دیگه از این به بعد برای حداکثر کارایی DSLR تون از ویزور استفاده کنید مگر در موارد خاص . وایت بالانس رو میتونید همونطوریکه بدون لایو کارمیکنید تنظیم کنید و محدودیت خاصی نداره .
در مورد تنظیمات هم متونید قبل از لایو تنظیم کنید و هم بعد از ورود به حالت لایو فرقی نمیکنه .در حالت لایو برای تنضیمات وایت بالانس و نوع عکاسی ( تک یا پیوسته ) و رزولوشن عکس و استایل عکاسی با فشردن دکمه SET و دکمه های جهت بالاو پایین روی هرکدوم از گزینه ها در تصویر رفته و تغییرشون بدین .( شاید توضیحش یه کم سخت باشه ولی یک بار که دوربین رو دستتون بگیرید و خودتون عملا تنظیم کنید دیگه براتون راحت تر میشه )
یه سوال هم کردین که " در کل چه تفاوتی با لایک ها دارن ؟ " که برای این مورد میشه کتاب هم نوشت ! چون این سوالتون بقدری کلی هست که شاید از اون برداشت بشه شما تحقیقات اولیه علمی رو هنوز انجام ندادین و فعلا چشم بسته بخاطر تعاریف و توصیف ها و شنیده هاتون قصد خرید DSLR دارین .یکبار از یکی از دوستان فروم که مثل شما لایک کار میکردند و برای اولین تجربشون دوربینی مثل 500D خریده بودند در اوایل استفاده شون جملاتی در حد پشیمانی در خرید شنیدم . خوب تا بیایید و از دنیای لایک ( با کلی امکانات در یک کامپکت ) قدم به دنیای DSLR بگذارید و بخود بفبولانید که برای هر امکان خاصی بخاطر کیفیت خاص آن در این مقوله مجبور به پرداخت هزینه ای جدا هستید , زمان خواهد برد و ممکن است اوایل کمی سر خورده نیز بشوید .
توصیه میکنم مقالات سایت و همچنین تاپیک ها ی مرتبط با علایقتون رو با دقت مطالعه کنید و با اطلاعات کامل و چشمانی باز نسبت به انتخاب هاتون تصمیم بگیرید .
موفق باشید
آقا فرهاد عزيزنقل قول:
یکبار از یکی از دوستان فروم که مثل شما لایک کار میکردند و برای اولین تجربشون دوربینی مثل 500D خریده بودند در اوایل استفاده شون جملاتی در حد پشیمانی در خرید شنیدم
با سلام
من جزو اين دسته ام. يه لايك فوجي اس 7000 داشتم و الآن 500 دي دارم. اصلا هم پشيمان نيستم! اصلــــــــــــــــــــا!
درسته كه يه لايك امكانات زيادي رو در يك قيمت پايين ارائه مي ده، اما واقعا جاي پيشرفت رو از عكاس مي گيره! حداقل براي من كه اينطور بود!
شايد اين مسئله به دوربين من هم بستگي داشت، نمي دانم...
اما چيزي كه مي دانم اين است كه وقتي 500 دي را خريدم، با صداي شنيدن اولين شاترش كلي ذوق كردم! به نظر من همون صداي شاتر اس ال آر دليل خوبي است براي...
ابتدا از دوستان بخاطر آف تاپیک بودن مطلبم پوزش میخوام
سلام عرفان جان
قصد من اطلاع رسانی بود و هیچ منظور دیگه ای نداشتم ,خودم هم از آنالوگ به لایک و بعد به DSLR سویچ کردم و همونطوریکه عرض کردم فقط " در اوایل استفاده " ممکنه این اتفاق برای بعضی ها که یک دفعه از لایک به DSLR سویچ کردن بیفته ( شنیده ها حاکی از آن است و به کل نمیشه تسری اش داد ) و صد البته اگر این اتفاق با مطلالعات قبلی بوده باشه و یا بعد از مدت کوتاهی که کاربر به اصل قضیه استفاده و تفاوتها بین اونها برسه دیگه استفاده از DSLR براشون اصل میشه و اون حالت اولیه فراموش میشه و لایک مگر در موارد خاص خود مورد استفاده قرار میگیره .
تقریبا داشتن یک لایک کامپکت هم در کنار SLR میتونه کارآمدی عکاس رو بیشتر بکنه ( که داره استاندارد میشه ) بنابراین کل قضیه روبه سمت دوری از لایک هم پیش نمیره و داشتن هرکدوم ( و یا هردو با هم ) میتونه کاربردهای خاص خودش رو داشته باشه . حتی با تاکید میگم که عکسهایی از دوستانی که با لایک گرفته شده دیدم که جدا جای قدر دانی داره و این نشون میده که خود عکاس هم از اهمیت بسیار بالایی توی پروسه ثبت یک عکس دخالت داره .
در کل این موارد هم در فروم صحبتهای زیادی شده و دیگه اینجا حوصله و محل تفسیرش نیست .
موفق باشید
سلام به همه دوستان
من هر چی کتابچه رو زیر و رو کردم و تو اینترنت گشتم نتونستم مشکلم رو حل کنم
مشکل اینجاست که در مود فیلم برداری بیشتر از چند ثانیه فیلم برداری نمیکنه حتی وقتی که چند گیگ خالی دارم.ضمنا مدت فیلم برداری رو هم روی آخرین مقدار تنظیم کردم.مشکل همه ی این سری هاست یا من دارم اشتباه میکنم؟
مموريتون رو فرمت كنيد (low level) . دوباره امتحان كنيد . ضرر نداره كه با يك مموري ديگه هم يك تستي بزنيد .
البته من از مموری های Micro SD استفاده میکنم چون زیاد دارم از این مموری ها و با یک خشاب تبدیل استفاده میکنم بعید نیست به قول شما از مموری باشه باید چک کنم
در هر صورت ممنون
با سلام خدمت دوستان
با کلی مشقت ، کامپیوتر قدیمی خود را به یک سیستم 4 هسته ایی جدید ارتقا دادم و دیشب برای اولین بار با شوق و ذوق رفتم سراغ ادیت فیلم هایی که با 500D گرفته بودم
با کمال تعجب نرم افزار Corel video studio pro x3 فرمت این فایل ها را قبول نکرد
رفتم سراغ Primayer cs4 که اونم همین طور بود
سوالم اینه که چرا این نرم افزار های به روز فرمت ویدئو 500D را قبول نمیکنند؟
و برای ادیت فیلم هام غیر از نرم افزار خود دوربین باید چیکار کنم؟
سلام
معمولاً اینجور نرم افزار ها نیاز به نصب کدک دارن و همیشه کامل نیستند.
اگر نرم افزار apple quicktime player رو هم نصب کنید ضرر نکرده اید.
با سلام
میتونین با نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate 6(برنامه فوق العاده ای برای تبدیل چه برای فایل های صوتی چه برای فایل های تصویری) بهر فرمتی و با هر کیفیتی که دوست دارین فالتونو کانورت کنین و بعد ببینید ادیت میشه یانه؟
امیدورام مشکلتون حل شه
موفق باشید.....
چرا صورت مساله رو میخواین پاک کنین.
کانورت مثل این میمونه که فایل raw عکس رو به jpeg تبدیل کنی بعد روش ویرایش رو انجام بدی. درسته که mov مثل فایل خام نیست ولی هرگونه تبدیل و کانورت باعث کاهش کیفیت صدا و تصویر میشه
این چیزایی که گفتم (کدک و کوئیک تایم) رو نصب کردید؟ جواب نداد؟
در مورد کدک که من لینکاشو داده بودم. تو همین پستم نقل و قول کردم
من هم کاملا با شما هم عقیده هستم
اگر قرار به تغییر فرمت باشه که دیگه چه اصراری است با فرمت HD فیلمبرداری کنیم؟
این فایل را دارم دانلود میکنم
اما هنوز برام جای سواله که نرم افزار قدرتمندی مثل Primayer CS4 چرا نباید این فرمت را بصورت پیش فرض ساپورت کرده باشه؟؟!!!
در صورتی که کلی تنظیمات برای فایل هایی از قبیل Full HD با 50/60 frame/s داره!!!!
اینم لینک کوئیک تایم
معذرت بابت آف تاپیک
نرم افزار های حرفه ای تدوین معمولا codec ندارن و اصل بر اینه که فایل های کمپرس نشده و حتی خام رو به عنوان ورودی بگیرن...
فرمت تصویری AVCHD تحت لیسانس شرکت apple است و قابل باز گشایی با کدک quicktim
این شرکت فرمتهای تصویری بسیاری را تحت لیسانس خو دارد مثل:
3gpp
mpeg4
AV
AVI
وقتي دوربينم و خريدم و عكس هاي با فرمت Raw رو خواستم اديت كنم، ديدم كه فتوشاپم ارور داد! دوباره تست كردم! بازم ارور داد! كامپيوتر و ريست كردم، بازم ارور داد... بعدا فهميدم كه نسخه ي دوربين من بعد از CS4 ارائه شده و واسه همين مجبور شدم CS5 رو نصب كنم و اين طوري بود كه مشكل منم حل شد!
من در اين زمينه سر رشته اي ندارم، اما اين احتمال و ميدم كه نسخه هاي جديد تر اين نرم افزار ها، فيلم ها رو ساپورت كنند
دوست عزیز من هم مشکل شما رو داشتم.ولی با نصب کردن نرم افزار quick time player بر روی سیستم مشکلم حل شد.الان هم در نرم افزار after effect و premire فایلهای mov بدون هیچ مشکلی اجرا میشن.
با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیزم
با راهنمایی های دوستان مشکلم حل شد و تونستم فایل هامو ادیت کنم
حالا سوالم اینکه که برای خروجی گرفتن از Corel video studio باید از چه فرمتی استفاده کتم که دقیقا کیفیتش با فایل اصلی گرفته شده با دوربین یکی باشه
فرمت های خروجی Corel video studio عبارتند از :
Video: AVI, MPEG-2, AVCHD, MPEG-4, H.264, BDMV, HDV, QuickTime, RealVideo, Windows Media Format, 3GPP, 3GPP2, FLV
خود canon فرمت ویدئویش را Quicktime MOV using H.264 codec, PCM codec for audio گفته
فرمت Quicktime با H.264 یکی است یا متفاوت است ؟ چون در Corel بین این دو تفاوت قایل شده
حالا من باید با چه فرمتی خروجی بگیرم که کیفیت اصلی حفظ شود و فایل نهایی هم حجیم تر از فایل اصلی نشود؟
دوستان سلام
من ميخوام زمان فيلمبرداري رو روي 500 دي خودم افزايش بدم آيا امكاني خاصي يا تنظيماتي خاصي داره يعني بتونم تا حداكثر ظرفيت كارت بدون اينكه قطع بشه فيلمبرداري كنم
سلام
به این تاپیک سر بزنید. پست 639 به بعد.
امیدوارم به جوابتون برسید.
با تشکر
سلام به همه دوستان
من یک KISSX3 دارم مدتی است کیفیت لازم را به من نمیدهد نه ضربه خورده نه مشکل خاصی
وقتی با عکسهای هم شرایط روزهای اول مقایسه میکنم کمی در فوکوس مشکل دارد
وقتی رو حالت اتومات میزازم این مسئله پیش میاد و سوال دیگر هم وفتی دوربین را روی عکاسی بدون فلاش میزارم
حدود ساعت غروب که کلوین پایین است شاتر زیاد باز میمونه و عکسم تار میشه البته بدون سه پایه آنقدر دیگه نفسموحبس میکنم که کبود میشم
مرسی اگه راهنمایی کنید
تمام اينهايي كه فرموديد ايراد به حساب نمياد . در ساعات غروب نور كم است و لذا در حالت اوتو سرعت شاتر كاهش پيدا ميكنه . ميتونيد بسته به شرايط با تنظيم دستي دياف و ايزو و همچنين گاهي تغيير در نورسنجي و يا استفاده از لنزهاي سريعتر به سرعتهاي بالاتر دست يافت.
ممنون دوست عزیز
ولی بازم یک کوچیک فوکوسش مشکل داره تو نور روز هم تست کردم انتظاری که از 15 مگاپیکسل میره نیست
دوستان من روی کنون KISSX3 یک لنز 70_300 بستم استابلیزر نداره ولی فوکوس اتومات داره ولی حس میکنم خوب با هم کار نمیکنه مشکل چیست
البته مگاپیکسل و فوکوس دو موضوع جدا از هم هستننقل قول:
ولی بازم یک کوچیک فوکوسش مشکل داره تو نور روز هم تست کردم انتظاری که از 15 مگاپیکسل میره نیست
بهتره نمونه عکس بزارید
http://*******.com/r/300fkoy/7
http://*******.com/r/70g9iw/7
عکس عروسک جدیده
عکس مواد غذایی قدیمیه
http://*******.com/r/33z4b5h/7
اینم شرایط برابر عکاسی برای هر دو
کاش جای بهتری آپلود میکردید
با این دیاف و سرعت شاتر! و عدم استفاده از فلاش
به نظر طبیعی میرسه همچین عکسی.
در ضمن لنزی که بستید 70-300 نیست
با توجه به لنزهای شما باید از سه پایه استفاده کنید
فراموش نکنید که هنگام استفاده از 3 پایه Is رو خاموش کنید
و یا میتونید لنزهای سریعتر تهیه کنید ...
http://www.akkasee.com/forum/showthr...=11064&page=32
در این تاپیک خواسته + بودجه خودتون رو مطرح کنید
//
هرچند پیشنهاد میکنم یکم بیشتر مطالعه کنید در سایت .
بنده مشکل خاصی در عکسها که مربوط به دوربین باشد نمیبینم .البته استفاده از ایزو بالا موجب افزایش نویز و همچنین سرعت کم موجب کاهش شارپنس شده است.که با استفاده از لنز سریع و یا سه پایه میتوان بر آن فائق آمد همچنین با تمرین و استفاده مکرر از دوربین به تمام جوانب آن مسلط خواهید شد .