پاسخ:فيلمبرداري با Canon EOS 500D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anatema
با سلام خدمت دوستان
من چند روزی اس که یک 500D خریدم
کاملا ازش راضی هستم
اما مشکل بزرگی که دارم اینه که فیلم های گرفته شده توسط دوربین با پسوند MOV است و من هیچ نرم افزاری برای باز کردن آن پیدا نمیکنم خیلی از کدیک ها را امتحان کردم اما در بعضی تصویر میاد اما بصورت حرکت اهسته
حتی با خود نرم افزار همراه دوربین ZoomBrowser EX که میخواستم فیلم هامو ادیت کنم هم همین مشکل حرکت آهسته هست و وقتی که Export هم به avi میکنم همین طوره
از دوستان کمک میخوام که یک نرم افزار برای پخش این فرمت و همچنین ادیت فیلم های گرفته شده توسط این دوربین معرفی کنن
برام عجیب که چرا خود کانن هم یک پلیر خوب روی نرم افزار هاش ندارد یا من پیدا نکردم؟
با سلام
دوست عزيز همانطور كه جناب حسيني فرمودند، بهترين نرم افزار براي پخش فايل هاي mov برروي كامپيوتر همان Quicktime است ولي اگر سيستم شما از لحاظ كارت گرافيك ضعيف باشد و قابليت پخش HD نداشته باشد يا رم كامپيوتر پائين باشد فيلم ها را يكنواخت پخش نمي كند و پرش خواهد داشت.
براي راحتي بيشتر ميتوانيد به كمك يك Video Converter فايلهايتان را به فرمت سبكتري مثلا MP4 تبديل كنيد.البته اگر فيلمها را به DVD تبديل كنيد به راحتي توسط DVD پليرها نمايش داده ميشود. اصولا پخش فيلم برروي كامپيوتر به رواني پخش فيلم از طريق DVD پلير نيست چون در دستگاههاي پخش DVD فيلترهاي ديجيتال و بافرهايي وجوددارد كه تصوير متحرك يكنواخت وبدون پرشي را نشان ميدهند و كيفيت تصويررا هم تاحدودي بهبود مي دهند. مثلا در تصوير يك فيلم HD 720 برروي مانيتور كامپيوتر شما اغلب پيكسل هايي را مشاهده ميكنيد. بخصوص در نواحي كاملا سياه يا سفيد پيكسل ها ديده ميشوند.ولي DVD پلير با فيلترهاي ديجيتالي كه دارد تصويري روان (Smooth) ارائه ميدهد.من هميشه فيلم هايم را با يك كانورتر به فرمت DVD تبديل ميكنم و از كيفيت نهايي هم راضي هستم.
به هر حال اين يك پيشنهاداست.به امتحانش مي ارزد.
موفق باشيد
پاسخ: فيلمبرداري با Canon EOS 500D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
translator
با سلام
دوست عزيز همانطور كه جناب حسيني فرمودند، بهترين نرم افزار براي پخش فايل هاي mov برروي كامپيوتر همان Quicktime است ولي اگر سيستم شما از لحاظ كارت گرافيك ضعيف باشد و قابليت پخش HD نداشته باشد يا رم كامپيوتر پائين باشد فيلم ها را يكنواخت پخش نمي كند و پرش خواهد داشت.
براي راحتي بيشتر ميتوانيد به كمك يك Video Converter فايلهايتان را به فرمت سبكتري مثلا MP4 تبديل كنيد.البته اگر فيلمها را به DVD تبديل كنيد به راحتي توسط DVD پليرها نمايش داده ميشود. اصولا پخش فيلم برروي كامپيوتر به رواني پخش فيلم از طريق DVD پلير نيست چون در دستگاههاي پخش DVD فيلترهاي ديجيتال و بافرهايي وجوددارد كه تصوير متحرك يكنواخت وبدون پرشي را نشان ميدهند و كيفيت تصويررا هم تاحدودي بهبود مي دهند. مثلا در تصوير يك فيلم HD 720 برروي مانيتور كامپيوتر شما اغلب پيكسل هايي را مشاهده ميكنيد. بخصوص در نواحي كاملا سياه يا سفيد پيكسل ها ديده ميشوند.ولي DVD پلير با فيلترهاي ديجيتالي كه دارد تصويري روان (Smooth) ارائه ميدهد.من هميشه فيلم هايم را با يك كانورتر به فرمت DVD تبديل ميكنم و از كيفيت نهايي هم راضي هستم.
موفق باشيد
OFF :::blushing:::
جسارتا" از چه كانورتري استفاده مي فرماييد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
translator
با سلام
موفق باشيد
با تشکر از شما دوست گرامی
بله حق با دوستان بود مشکل از سیستم ضعیف من بود
حالا سوالاتم اینه که
1-در کامپیوتر بایدMOV را به چه فرمتی تبدیل کنم تا بعد از ادیت ، تبدیل به DVD کنم با حداقل افت کیفیت؟
2-از دوستان هم میخواستم خواهش کنم یه توضیحاتی در مورد فرمت DVD بدهند از قبیل رزولوشن ، fps و ... ؟
3-اگر فرمت DVD کمتر از HD & FULLHD است من میتونم کیفیت فیلمبرداری را روی VGA بگذارم چون نهایتا دارد به یک فرمت با کیفیت پایین تر تبدیل میشود؟
P.S: یاد راهنمایی های جناب آقا فرهاد موقع خرید دوربین افتادم که فرمودن کیفیت HD برای شما راضی کننده است و حالا که عملا دارم تجربه اش میکنم میبینم با این حجم زیاد HD نمیدانم چکار کنم چه برسه به FULLHD !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
OFF :::blushing:::
جسارتا" از چه كانورتري استفاده مي فرماييد
خواهش ميكنم. من از كانورتر ConvertXtoDVD ver. 3.0 استفاده ميكنم كه به راحتي در اينترنت ميتوان پيداكرد.دراين برنامه تقريبا هر مجموعه فايل ويديويي رو به ميتوانيد درآن add كنيد و خود برنامه فايلها را به ترتيب برروي DVD رايت ميكند.گزينه هاي خوبي هم براي فرمت منوها و كنترل هاي DVD دارد. هرچند خيلي برنامه فوق العاده اي نيست ولي به لحاظ سهولت كار من مي پسندم.امتحان كنيد.
موفق باشيد
پاسخ: استفاده از Media Player
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anatema
با تشکر از شما دوست گرامی
بله حق با دوستان بود مشکل از سیستم ضعیف من بود
حالا سوالاتم اینه که
1-در کامپیوتر بایدMOV را به چه فرمتی تبدیل کنم تا بعد از ادیت ، تبدیل به DVD کنم با حداقل افت کیفیت؟
2-از دوستان هم میخواستم خواهش کنم یه توضیحاتی در مورد فرمت DVD بدهند از قبیل رزولوشن ، fps و ... ؟
3-اگر فرمت DVD کمتر از HD & FULLHD است من میتونم کیفیت فیلمبرداری را روی VGA بگذارم چون نهایتا دارد به یک فرمت با کیفیت پایین تر تبدیل میشود؟
P.S: یاد راهنمایی های جناب آقا فرهاد موقع خرید دوربین افتادم که فرمودن کیفیت HD برای شما راضی کننده است و حالا که عملا دارم تجربه اش میکنم میبینم با این حجم زیاد HD نمیدانم چکار کنم چه برسه به FULLHD !!!!
نه!!! به هيچ وجه لازم نيست VGA رو انتخاب كنيد.وقتي دوربينتان ميتواند HD فيلمبرداري كند چرا VGA?
يك راه حل ساده هم كه به نظرم رسيد (با اجازه مدير سايت .قصد تبليغ ندارم ، درصورت صلاحديد نام ماركهاي دستگاهها را حذف بفرمايند)استفاده از دستگاههاي HD Mediaplayer است كه اينروزها دربازار فراوان يافت ميشود و معروفترين ماركهاي آن هم "ساتا" و "وسترن ديجيتال" است. اين دستگاههاي كوچك و جمع وجور (درحد يك واكمن كاستي قديمي كه براحتي در كيف وسايل عكاسي شما جا ميشود) مي توانند طيف گسترده اي ازفرمت هاي مختلف فايلهاي ويدئويي FullHD را مستقيما ازروي هارد يا فلش مموري بخوانند و از طريق كابل HDMI برروي تلويزيون هاي HD نمايش بدهند.
فرمتهاي فايل ويدئويي كه اين دستگاهها ساپورت ميكنند:
Western Digital WD TV HD Media Player Specifications
* File Formats Supported - Music – MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
* Photo – JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
* Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),MTS, TP, TS
* Playlist – PLS, M3U, WPL
* Subtitle -SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA
اين دستگاهها حدود 110 تا 130 هزارتومان قيمت دارند و به نظرم دربسياري از موارد كارسازند.من خودم از يك مدل آن استفاده كرده ام و كيفيت تصوير و صداي آن عالي است. ريموت كنترل هم دارد.(اميدوارم تبليغ محسوب نشود)اگر فيلمبرداري زياد ميكنيد، اين دستگاه هم شايد به درد شما بخورد.