سلام:
با چند بار امتحان هیچ وقت بیش از 10 دقیقه نشده، اما توصیه شرکت سازنده را انجام دهید هم خیال خودتان راحت تر است هم خیال من که این پست را ارسال کردم ;)
Printable View
در اینجا مطرح کنید
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=33
فایل حاوی pdf آموزش نصب firmware برای 500 دی
http://web.canon.jp/imaging/eosd/fir...6-firmup-e.pdf
دریافت برنامه
Download : EOS REBEL T1i / 500D Firmware Update
http://aux1.jp.canon.com/eosd/firm-e...a/e7kr6110.exe
با این آپدیت چه تغییراتی حاصل می شود؟ :think:;
سلام:
ظاهرا اشکالی که در این اپدیت برطرف شده، ایراد بالا رفتن آینه در لایو ویو مد بوده است. ( یک توضیح مختصر اینکه زمانی که به حالت لایو ویو میروید آینه بالا میرود و تصویر رد شده از لنز مستقیم روی سنسور و سپس LCD خواهد بود ) در این ایراد، بظاهر آینه در موقعیت اصلی خود قرار نمیگرفته و تصویر در LCD رویت نمیشده است.
ممکن است برای بعضی از دوستان این موضوع رویت نشده باشد یا بعضی از دوستان به دلیل عدم استفاده از لایو ویو مد با این حالت روبرو نشده باشند. اما چیزی که آپدیت شد ظاهرا رفع این ایراد بوده است
موفق باشید
تغییرات Firmware
سیستم عامل نسخه 1.1.0 رفع و بهبود.
1. قابلیت افزایش اطمینان و کارایی (لایو ویو) بهبود در سیستم نشانه روی تعمیرات در زبان های عربی ، انگلیسی ، سوئدی و صفحات منو. سیستم عامل نسخه 1.1.0 برای دوربین هایی با سیستم عامل نسخه 1.0.9میباشد و اگر سیستم عامل دوربین شما در حال حاضر نسخه 1.1.0 ، است لازم نیست برای به روز رسانی سیستم عامل اقدام کنید.
2. این سیستم عامل تصحیح یک پدیده متناوب است که ممکن است رخ دهد هنگامی که عکسبرداری نمایش زنده فعال می شود آینه در موقعیت مناسب نیست در نتیجه ، نشانی از نمایش زنده تصویر در مانیتور ال سی دی دیده نمی شوند.
3. قبل از دانلود نسخه ارتقا ، لطفا مطمئن شوید سیستم عامل دوربین شما 1.0.9 است
4. حالت<P> را انتخاب کنید
5. قبل از نصب سیستم عامل مراحل بروز رسانی را مطالعه کنید
هشدارها
از خاموش نمودن دوربین در حین عملیات نوشتن سیستم عامل خوداری کنید
• . از شارژ کامل بسته باتری اختصاص داده شده و یا آداپتور Aç جانبی (اختیاری) ACK - E5 برای بروز رسانی سیستم عامل اطمینان داشته باشید
• . نمی توان در حین عملیات نوشتن سیستم عامل آن را لغو کرد
• . در حین عملیات نوشتن سیستم عامل پوشش اسلات کارت حافظه باز نشود
در حین عملیات نوشتن سیستم عامل دکمه ها را فشار ندهید
موفق باشید
l
کسی هست لینک دانلود دفترچه راهنمای فارسی این دوربین داشته باشه؟
من قصد دارم هفته آينده بالاخره بعد از 4 ماه تحقيق اين دوربين را بخرم.ولي قبل از خريد چند سئوال داشتم:
1- جعبه حاوي دوربين دقيقا شامل چه چيزهايي است؟ آيا در جعبه اصلي رم وجود دارد يا همانجا بايد خريداري كنم؟
2- لنز كيت اصلي دو.ربين دقيقا چه مشخصاتي دارد؟ من ميترسم لنز كيت عوض شده باشد .
3- آيا جعبه حاوي دوربين بسته بندي خاصي دارد؟ پلمب شده است؟ باز است؟ از كجا بفهمم دوربين نو و دست نخورده است؟
4- اگر نمايندگي مناسبي مد نظرتان هست كه با قيمت مناسب ونه بالا دوربين هاي كانن را ميفروشد را اعلام كنيد.
با سلام
خیر رم وجود ندارد وشامل خود دوربین و دفترچه راهنما و بروشور و سی دی بند دوربین باطری و شارژر و لنز کیت
2.راجع به این من هم نمیدونم ولی حتما IS باشه.بعضی ها از عدم اگاهی خریدار سو استفاده میکنند و لنز های قدیمی 18-55 رو داخل جعبه میزارند.
3.راجع به پلمپ که اکثر فروشگاه ها خودشون برچسب پلمپ دارند و در 2 ثانیه براتون پلمپ میکنند:::waw:::
4.در اخر به نظر من برای 10 هزارتومن کمتر از هر فروشگاهی خرید نکنید و سعی کنید از فروشگاههای معتبر خرید کنید تا مجبور نشید به اجبار کیف نا مناسب و فیلتر با قیمت بالا رم بیکیفیت و گران و محافظ lcd به قیمت باور نکردنی خرید کنید.:::shame on you:::
این عکس رو ببین تا خیالت راحت بشه.نقل قول:
من قصد دارم هفته آينده بالاخره بعد از 4 ماه تحقيق اين دوربين را بخرم.ولي قبل از خريد چند سئوال داشتم:
1- جعبه حاوي دوربين دقيقا شامل چه چيزهايي است؟ آيا در جعبه اصلي رم وجود دارد يا همانجا بايد خريداري كنم؟
2- لنز كيت اصلي دو.ربين دقيقا چه مشخصاتي دارد؟ من ميترسم لنز كيت عوض شده باشد .
3- آيا جعبه حاوي دوربين بسته بندي خاصي دارد؟ پلمب شده است؟ باز است؟ از كجا بفهمم دوربين نو و دست نخورده است؟
4- اگر نمايندگي مناسبي مد نظرتان هست كه با قيمت مناسب ونه بالا دوربين هاي كانن را ميفروشد را اعلام كنيد.
آقا برو خیابون جمهوری پاساژ بزرگمهر یا پاساژ حافظ با گارانتی و بیمه ایده آل بخر لنز باید دقیقاً EF-S 18 - 55 mm F3.5 - F5.6 IS باشه نه چیزه دیگری.
تا قیمت کارت حافظه و کیف و فیلتر و بقیه چیزا رو دقیقاً نداری اگر مغازه دار قسم خورد ، خودشو کشت ، خودشو جر داد یا هر کار دیگه ای لوازم جانبی ازش نخر.(یادش بخیر ما که رفتیم fuji s9600 خودمون رو خریدیم دوربین رو از همه جا ارزونتر داد اما رو لوازم جانبی حداقل 35 هزار تومن سرمون کلاه گذاشت ) .
سود اصلی اونا رو لوازم جانبی اجباریه.
با سلام
البته العان فروشندگان منصف ابتدا می پرسن که با لوازم میخواهید یا بدون لوازم و قیمت بدنه کاملا به جواب شما بستگی دارد
سلام دوستان طرفدار 500دی :::love2:::
به نظر شما 400 هزار تومن هزینه اضافه برای 50 دی اشتباه است ؟ :think:;
آیا بهتر است که آدم هزینه اضافه را خرج لنز کند یا نه ؟
فقط یک نکته و اون اینکه فیلمبرداری برای من مهم نیست :cool:
پیشاپیش از راهنمائیتون ممنونم :biggrin:
سلام
بستگی داره چی واستون اهمیت داشته باشه، اگه تنها کیفیت عکس براتون مطرحه 500دی با توجه به قیمت گزینه بهتریه چون تقریبا با 50 دی در یک رده هست اما 50 دی بدنه خوشدست تر داره، چون بزرگتره و همچنین بدنه مقاومتری داره و عمده تفاوت دیگش با 500دی سرعت شاتر 1/8000 هست که در 500دی 1/4000 هست، که اگه واستون مهمه می تونید 50دی بخرید، در غیر اینصورت همونطور که حمیدخان گفت اگه هزینه رو روی لنز بذارید سود بردید
آقایان حمید و میلاد خیلی ممنونم که وقت گذاشتید برای پاسخ دادن به من آماتور ! :redface:
بعله دقیقا برای من ارگونومی دوربین مهم است ، من کمی با اندازه 500 دی مشکل دارم ! همین مطلب مهمترین عاملیه که باعث میشه من به 50 دی فکر کنم.
در مورد سرعت شاتر من شنیدم که باطری گریپ سرعت شاتر را بالا میبرد آیا واقعا همینطور است ؟ :::confused2:::
با تشکر از آقای میلاد
آه آره آقای حمید منم منظورم همان فریم در ثانیه بود که به غلط سرعت شاتر گفتم ، چون امروز یکی از دوستانم که برای خرید 500 دی رفته بود ، فروشنده به دلیل بالا رفتن فریم در ثانیه به دوستم یک گریپ هم فروخته بود :::angry:::
دکمه ی شاتری که روی گریپ است برای چیست دوستان ؟
:think:;
برای اینه که هر وقت دوربین رو چرخوندی راحت تر بتونی دکمه شاتر رو فشار بدی :::happy:::
ببخشید بذارید به حساب سوء استفاده مغازه داران و تحمل کم بنده.نقل قول:
کمی رعایت ادب هم بد نیست
سلام
دوستان من تازه عضو سايت شدم.يك آماتور با دوربين 500d هستم و با اندازه كوچك دوربينم مشكل دارم.:::angry:::
ميشه راهنمائيم كنيد كه اصلا گريپ چيست و آيا مي تونه مشكل منو حل كنه يا نه ؟ :think:;
با تشكر
با سلامنقل قول:
سلام
دوستان من تازه عضو سايت شدم.يك آماتور با دوربين 500d هستم و با اندازه كوچك دوربينم مشكل دارم.
ميشه راهنمائيم كنيد كه اصلا گريپ چيست و آيا مي تونه مشكل منو حل كنه يا نه ؟
با تشكر
گریپ یکی از تجهیزات جانبی برای دوربین های SLR هست که ایکاش اصلی بود نه جانبی ;)
اندر فواید گریپ سخن ها رانده شده و کتاب ها نوشته شده:biggrin: اما مخلص کلام اینکه:
1 -باعث بزرگتر شدن و سنگین تر شدن دوربین شده و در نتیجه ارگونومی بهتر که فکر کنم منظور شما همین یک قلم بود.
2 - شارژ اضافه برای عکاسی به مدت طولانی تر.
3 - در برخی مدل ها باعث افزایش FPS میشود.
و خلاصه اینکه دوربین هم حرفه ای تر میشود و هم حرفه ای تر به نظر می آید lol
موفق باشید
سلام
آرزوی سلامت برای همه
دوستان من تازه عضو سايت شدم. و آماتوری با دوربين 500d هستم
چرادر حالتهای اتوماتیک ( پیش فرضهای پرتره .منظره ورزشی و....) live viwe فعال نیست.
باتشکر
یه سوال دارم که چند ماهه میخوام بپرسم ولی یادم میره!:biggrin:
وقتی با لنز کیت عکس میگیرم ، عکسی رو که ثبت میکنه واید تر از حالتی که توی ویزور نشون میده. این طبیعیه؟:think:;
با سلام
بزودی قصد خرید این دوربینو یا d90 رو دارم سوالی که دارم اینه که در هنگام خرید باید به چه مسائلی توجه کنم؟مثلا چجوری بفهمم شاتی نگرفته و یا مسائل دیگه؟
ممنون
سلام حميد جان
چون حدس مي زنم شما اطلاعاتتون تقريبا در تمام زمينه ها خوبه از شما مي پرسم.
من canon 500d دارم. اندازه ي كوچك دوربين اذييتم مي كنه.
پيشنهادتون اگه گريپ هست ميشه بگين چه مدلي بگيرم ؟ در ضمن من آماتور هستم .
با تشكر
شما فقط یه مدل میتونی بگیری BG-E5 که حتما مشکل شما رو بر طرف میکنه.
سلام دوستان
یه سوال
فرق بین 500d و x3 در چیه ؟؟؟
اگه فرقی نمی کنه چرا رو همه بدنه ها همین 500d رو نمی نویسن ؟؟؟
اگه فرق میکنه فرقش در چیه ؟
آیا در قیمت هم تاثیری داره؟
لطفا یکی منو روشن کنه :biggrin:
با تشکر
http://alpha.akihabaranews.com/wp-co.../11/211//1.jpg
http://www.akkasee.com/files//articl...view_001_2.jpg
:
سلام دوستم، با توجه به تحقیفات گسترده ای که من در چند ماه اخیر انجام داده ام ، ایکس 3 و 500 دی هیج فرقی ندارند ، جر اینکه ایکس 3 فقط زبان ژاپنی و انگلیسی دارد! همین اما 500 دی علاوه بر این دو زبان عربی ، ترکی ، اسپانیایی ، ایتالیائی آ،لمانی و ... را دارد ، 500 دی فارسی ندارد ! :biggrin:
قیمت ایکس 3 به طور متوسط بین 20 تا 30 هزار تومان از 500 کمتر است
سلام
ببينيد مدل هاي Kiss مختص بازار ژاپنه و در واقع وجودش در كشورهاي ديگر از نظر كمپاني كنن غير قانونيه (نشون مي ده كه از Gray Market خريداري شده). در ايران مشكل زيادي ايجاد نمي كنه ولي شما مثلا اگر ساكن امريكا باشيد و از ژاپن اين دوربين را بخريد و به امريكا ببريد و در امريكا براي دوربين Kiss تان مشكلي پيش بيايد كمپاني كنن امريكا آنرا نه براي گارانتي مي پذيرد و نه حتا براي تعميرات در برابر اجرت و شما مجبوريد براي تعميرش يا به ژاپن سفر كنيد و يا آنرا به تعميركاران متفرقه بسپاريد.
مسئله ي بعدي هم موقع فروشه. شما موقع خريد مثلا 4% زير قيمت مدل XXXD مي خريد ولي موقع فروش مجبوريد حداقل 10% ارزانتر بفروشيد.
سلام
امروز از نمایندگس اصفهان قیمت 500d با لنر 18-200 :1280000 بود..
به نظر تون با این لنز خریداری بشه بهتره یا اینکه با کیت لنز استاندارد و لنز 55-250 که در این صورت میشه حدودا830000+270000
دوست من
اگه منظورتون دفترچه است در جعبه Kiss X3 فقط دفترچه ژاپنی هست
ولی اگه منظورتون زبان منوی دوربینه که دوربین من 25 زبان داره که شامل تمام آن زبان هایی که شما نام بردید میشه
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1267685977
با سلام و وقت بخیر خدمت همهٔ دوستان.
من به عکاسی علاقه خاصی دارم الان هم یدونه سونی H10 دارم.
ولی تونستم حدود یه تومن پول جور کنم. حالا از همی دوستان میخوام منو رهنمایی کنن بین .
canon 500d &nikon D90
با تشکر از همه دوستان در ضمن من تبریز هستم.
my flickr:
http://www.flickr.com/photos/nima_na...photograghy18/
من یه 1000 دی دارم
اما به شدت علاقه دارم یه 50 دی بخرم
شنیدم دوربین خوبی هست :think:;
اگر به هوای دستیابی به خروجی با کیفیت تر، می خواهید 50D بخرید. توصیه می کنم از این گونه خرج تراشی ها بشدت پرهیز کنید چون چیز زیادی عایدتان نخواهد شد.
ولی برای دستیابی به امکانات بیشتر و بدنه مقاوم تر و خوش ساخت تر و ... موضوع قابل بررسی است.
(ببخشید موضوع و جواب آن به تاپیک مربوط نبود. در صورت صلاحدید ، جابجا یا حذف شود.)
:
بله! 500 دی و 50 دی هیچ فرقی از نظر خروچی ندارند! حتی 50 دی را متهم به نویز داشتن هم میکنند :::angry:::
اما ! 50 دی یک روح در وجودش داره که نظر منو از 500 برگردوند و راضی کرده که هزینه اضافه را که فرا تر از نیازم ( البته فعلا) هست رو برای خرید 50 دی بپردازم !!! باز هم میگویم 500 دی بسیار دوربین خوبی است بنده جسارت نمیکنم به دوربین شما نمیکنم ، اما من اون روح رو توش ندیدم ! :::love2::: :biggrin:
آخه من خیلی به روح معتقدم :::yess:::
سلام
اگر فعلاً و در آینده نه چندان دور مبلغی که در نظر گرفتید، همین مقداره برای خرید دست نگهدارید. منتهی اگر امکان افزایش بودجه فراهم است (چه حال چه آیندهای نزدیک) به فکر خرید باشید.
با توجه به دوربین فعلیتان اگر DSLR بخرید و لنز مناسب تهیه نکنید (لنزی که برایتان تفاوت قابل لمس و ارزشمند نسبت به کامپکت ارایه کند) فقط پول خود را خرج کردهاید.
بیشتر فکر کنید به این موضوع
شاد باشید.
ممنونم.:::happy:::
ولی نگفتبا Canon 500D با لنز کیت خودش تفاوت محسوی با یه دورببن نیمه حرفه ایی مثل Sony H10 نداره؟؟؟:think:;
مثلا عکسایی مثل این.......:think:;
http://www.flickr.com/photos/nima_na...photograghy18/
مرسی:::love2:::
سلام
لنز 18-55 برای شروع خوبه، اما مسلماً بعداً نیاز به لنزهای دیگر کم کم احساس خواهد شد. و این یعنی خرجتراشی. (به صورت عام این گونه است، ممکن است استثناء هم وجود داشته باشد و کسی کلاً با همین 18-55 عکاسی کند و کاملاً هم راضی!). برا همین بود که گفتم اگر کل مبلغ همین است و بس (چه حال، چه آینده نه چندان دور) برای خرید دست نگهدار.
18-55 نسبت به دوربین فعلیتان دست کم از لحاظ دامنه رنج شما را با محدودیت مواجه میکند.
والا چیزه خاصی نیست منظورم کمترین و بیشترین مقدار فاصله کانونی است. 18-55 و 18-200 و...
خوب بودن لنز با توجه به نیاز کاربر سنجیده میشه.
برای لنز هم به تاپیکهای زیر نگاهی داشته باش و در تاپیکهای مربوط به خودش پیگیری کن.
انتخاب لنز Walk Around برای دوربینهای کانن
لنز مناسب برای دوربین کانن
Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
و نهایتاً مقایسه 18-135 و 18-200 در دیافراگم و فوکالهای مختلف
کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=678&Camera=474&Sample=0&FLI=3&API=2&LensComp=476&CameraComp=474&SampleComp=0&FLIComp=2&APIComp=2
اگر مارک بدنه قطعی شده برات مقداری هم درباره لنزها بررسی کن تا خریدت کاملاً اگاهانه باشه انشاءالله.
پیشاپیش مبارکت باشه.
سلام دیدم اهل تبریزی گفتم بیام یه سلامی عرض کنم و کمی راهنمایی (اگه از دستم بر بیاد )بکنم.:biggrin:
ببین من خودم یه نیکون با لنز 18-105 گرفتم ولی اصلا اون طوری که ازش انتظار داشتم نبود و در خیلی از موارد توی ذوق میزنه:
لطفا به کمترین فاصله فوکوس هم دقت کنید (مثلا مال من 30 سانتی متره یعنی از فاصله کمتر از 30 نمی تونی فوکوس کنی که واقعا در حد فاجعه است .):::angry:::
اگر به عکاسی ماکرو علاقه داری بدون که این لنزا اصلا این کاره نیستن.
حتما یه فیلتر (حتی اگه ارزون یا گرون باشه ) بری لنزت بگیر که یه وت خدای نکرده به لنزت آسیب نرسه.
در ضمن من هم مثل آقا وحید فکر می کنم اگه کل پولی که می خواهید برای دوربین بدهید همینه کمی دست نگه دارید!(چون من کل پولم دادم به دوربین و لنز کیت ولی اصلا الان اون چیزی که می خواستم نشد.)
در ضمن من خودم قبلا سونی سایبرشات داشتم بیشتر باهاش حال می کردم (چون قیمتش خیلی کمتر از DSLR ها بود)
البته بعضی ها نظرشون فرق داره ولی ببین در کل اگه بخوای برای لوازم جانبی مثل لنز و فیلتر و فلاش و ... خرج های آنچنانی کنی واقعا می تونی عکس های فوق العاده بگیری ولی اگه نمی تونی زیاد برای لنز و ... خرج کنی (مثل من ) بهتره دست نگه داری.
سلام.
چند نکته :
1- فاصله فکوس حدود 30cm از دهانه لنز (که بهتر است همان 45cm بیان شود) اصلا فاجعه نیست و یک امر عادی در لنزهای غیر ماکرو محسوب می شود.
2- وقتی در موارد اسباب کشی یک پیکان وانت بسیار کارامد تر از یک بنز فول آپشن است، دلیل بر برتری وانت نیست.
بدیهی است که نمی توان یک کامپکت را به علت رنج فوکال لنت بیشتر، برتر از یک SLR دانست. مگر آنکه واقعا برای یک کاربر ، استفاده از هریک از این دوربینها واقعا تفاوتی نداشته باشد که در آنصورت گام زدن در دنیای SLR اشتباه بزرگی است.
آقا نیما. به نظرم اگر در استفاده از SLR مصر هستید، اکیدا توصیه می کنم مدتی را با همان 55-18 که اصلا لنز بدی هم نیست ، سپری کنید و اصراری بر خرید تمام تجهیزات به اندازه تمام پولتان نداشته باشید.
موفق باشید.
مثل اینکه اصلا ربطی به این تاپیک نداشت. لطفا منتقل شود.
از همه دوستان عزیزم خیلی خیلی ممنونم.
یه دنیا مرسی.:::love2::::::love2:::
بهترین کاری میتونم بکنم اینه 500ِِD رو بخرم و با همین 18-55 کار میکنم تا ببینم در اینده به چه چیزی احتیاج دارم....
تو زندگی باید پله پله جلو رفت.:biggrin:
بازم هم از همتون متشکرم.:::love2:::
18-55هم لنز خوبیه از چند نفر که دارنش پرسیدم.:::happy:::
sony h10 رو امروز فروختم.l
کم کم دارم به جمع SLR ها وارد میشم.lol
با عرض سلام خدمت آقای طالبی عزیز
من که گفتم این نظر منه و بس . خوب چون من انتظار داشتم که با خریدن یه SLR با توجه تفاوت قیمتش نسبت به کامپکت ها ،امکاناتی رو که تو کامپکت ها بود رو با کیفیت چند برابر داشته باشم و فکر می کردم لنز های تخصصی مثل ماکرو و ... برای کار های حرفه ای با دقت خیلی بالاست . ولی بعد از خرید متوجه شدم این طوری نیست و تقریبا برای هر کاری لنزی اختصاصی لازمه :redface:
خوب من خواستم این دوستمون رو هم در جریان تجربه خودم قرار بدم که وارد شدن به بحث دوربین های SLR برای گرفتن عکس هایی عالی (که من قبلا با دیدن عکس های دوستان عزیز در این فروم فکر کردم میشه با لنز کیت همه این عکسهای خوب رو گرفت:redface:) نیاز به هزینه کردن مبالغی است که در مقایسه با دنیای کامپکت ها کمی زیاد است:biggrin:!!
در ضمن خدمت دوست عزیزم آقا نیما عرض کنم که بلی برای آغاز لنز کیت مناسب است ولی برای گرفتن عکسهای تخصصی که واقعا من رو برای خریدن دوربین SLR قانع کرد باید مطالبی رو که برای عکاسی در این سایت گفته شده مطالعه کنید و به کسب تجربه بپر دازید.:::confused2:::
(:biggrin:نیست من خودم خیلی با تجربه ام )
خلاصه اگه به عکاسی علاقه داری و می تونی برای این علاقه وقت و پول صرف کنی از همین الان خریدن دوربین کنون 500 دی رو بهت تبریک می گم :::yess:::
يه سئوال خيلي مهم.ايا شماره سريال لنز روي جعبه دوربين دي500 نوشته شده است؟ از كجا بفهمم كه لنز مال خود دوربين و اوريجينال است؟
خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که بالاخره بعد از 4 ماه تحقیق و جستجو و زیر و رو کردن تمام سایتها و البته بهترین سایت فارسی زبان در زمینه دوربین-یعنی همین سایت عکاسی- امروز این دوربین را به قیمت 835 با گارانتی آفومار خریداری کردم که فکر کنم مشغولیت عیدم از همین الان دراومده!!
من رم 16 گیگ به قیمت 85000 برای دوربین خریدم ولی متاسفانه با رم ریدر قادر به باز کردن و دیدن فایل عکسها نشدم.فکر کنم این مشکل ویندوز با رم های ظرفیت بالا است.
در اینجا لازم است از تمام دوستانی که در کمال سخاوت به تمام سئوالات بزرگ و کوچکم جواب دادند سپاسگذارم.