با تشکر از راهنماییتان.بله رم ریدر من قدیمی است و احتمالا مشکل از آن است
Printable View
سلام به همگی
از دوستان ممنون میشم اگه بفرمان : تو D500 دکمه مشکی کوچک زیر شستی تغییر لنز چیه و مورد استفادش برای چیه ؟
سلام
دکمه DOF و یا Depth-of-Field Preview Button
وقتی از دوربین استفاده می کنید دیافراگم در باز ترین حالت هست تا نور به خوبی از لنز بگزرد و شمادر ویزر ببینی با فشار دادن این دکمه دیافراگم به اندازه تعیین شده تنگ میشه و شما می توانید عمق میدان را قبل از عکس گرفتن ببینی.
دوستان این فروم هم وقت بخیر
دیروز واسه امتحان یه لنز 105-24 روی 500 D بستیم . مشکلی غیر از عکاسی پیش اومد نتونستیم باهاش کار کنیم . . ولی یه چیزی عجیب بود که این لنز واسه بدنه 500 D یه خورده سنگین و نامانوس میومد . دوستانی که این تیپ لنز یا سنگینتر رو 500 D بستن لطف کنن بگن آیا مشکلی واسه بدنه پیش نمیاد . البته گفته باشم که لنز مذکور رو از بدنه یه 5D وا کردیم . شاید این تفاوت ارگونومی دوربین ها باعث شده اینطور بنظر بیاد . ممنون میشم اگه دوستان نظر بدن.:think:;
مشکلی که پیش نخواهد آمد و گر نه هیچ کس این لنز رو روی Entry Level ها استفاده نمی کرد. منتها در به کار گیری لنز های بزرگ و سنگین باید به نحوه حمل و در دست گرفت دوربین یا استقرار روی سه پایه دقت کرد و طوری گرفت که ممان خمشی زیادی به محل اتصال وارد نشود. ( مثلا از وسط لنز؛ تقریبا به قسمی که مرکز جرم دوربین و لنز را بگیرید. در این صورت فشار به کمترین میزان خود می رسد. )
به محل اتصال مانت می گن به گمانم. چیزهایی که در پست قبلی گفتم منطقا درسته ولی در عمل نمی دونم. فکر می کنم
فکر می کنم آقای مهرداد بن عباس این لنز رو روی بدنه 450 دی داشتند. می تونید از ایشون عملکردش رو بپرسید. در ضمن فکر نمی کنم از 70 - 200 ƒ 2.8 سنگین تر باشه. ( که این لنز هم روی این بدنه ها بسته می شه و بعضی از دوستان تو امضاشون نوشتند. )
نگران این چیزا نباشین، 24-105 با وزن 670 گرمی که سهله من لنز 150 سیگما به همراه تله کانورترش که جمعا بیش از 1 کیلو میشه رو بدون مشکل تا حالا بارها و بارها روی این بدنه استفاده کردم
فقط بایستی همونطور که امیر خان گفتن در حملش دقت کنید، مثلا اینکه از خود بدنه نگیرین و باهاش لنز رو حمل کنید، که این فکر می کنم در مورد لنزهای سنگین برای تمام بدنه ها کم و بیش صادق باشه
با سلام خدمت دوستان فروم
دیشب دوربین 500دی از اصفهان خریدیم
البته با نام تجاری کیس ایکس 3
توجه زیادی به لنز و دوربین کردم و از سالم بودنش مطمئن شدم، تنها موضوعی که باعث نگرایم شد، شماره اولین عکسی بود که با دوربین گرفتیم
اولین عکس با شماره 1900-100 شروع شد. میخواستم بدونم برای دوستان دیگه ای که 500 دی یا کیس دارند هم شماره گذاری عکسها از عدد 1900 شروع می شه ؟
سلام دوربین من از 0001 شروع شد!:confused:
بله، فروشنده یک مموری اس دی از یکی از دوربین هاش در آورد و با دوربین ما عکس گرفت..
ظاهر دوربین کاملا نو به نظر می رسید..
تا حالا که به مشکلی بر نحوردیم، امیدوارم به همین خوبی به عکس گرفتن ادامه بده ! :::happy:::
سلام .دوست عزیز .
من هم دقیقا مثل شما دو دل بودم بین 450 یا 500 دی !
اولش خیلی دنبال 450 گشتم (نه تو مغازه ها! می خواستم از نزدیک ببینم و باهاش کار کنم ) بالاخره تونستم گیرش بیارم . راضی کننده بود( چون برا من اصلا فیلمبردایش مهم نبود ، آخه یه دوربین پاناسونیک MD9000 دارم )
ولی نخریدم و رفتم دنبال 500 دی واقعا محشره ، همون چیزی بود که من می خواستم (البته با توجه به قیمتش:biggrin:) رفتم که بخرم در عرض 8 ساعت 100 هزار تومن کشیده بود روش و می گفت که : گمرک بار دوربین های حرفه ای رو آزادنکرده و گرون شده ...!!!! ما هم نخریدیم . انشاالله بعد از عید حتما می رم که بخرمش، البته به دو دلیل : 1- مسلما بعد از عید اون 100 هزار تومن برمی گرده سر جاش 2- 550دی تو راهه که اگه اون تا بعد از عید برسه ( که احتمالش زیاد ) قیمت 500 دی خیلی کمتر خواهد شد . :::yess:::
در کل من 500 دی رو پیشنهاد می دم ( اگه هزینه اش رو داشته باشی )
سلام دوستان
من دیروز مدل 500D رو با نام ژاپنیش یعنی kiss x3 گرفتم ولی عکس باتریش رو توی اینترنت دیدم با مال خودم فرق داشت حالا میترسم تقلبی باشه ، اگه کسی مدل ژاپنیه 500D رو خریده عکس باتریش رو بذاره ممنون میشم
مشکل اینجاست که باطری همگی 1000 میلی امپر هست
در صورتی که باید یا 1080 یا 1050 میلی امپر باشد
نسخه محمد خان بیشتر شبیه نسخه های اصلی می باشد
سلام
مثل این که باطری من با این دو مدل فرق میکنه !
دوربین من گارانتی شرکت افومار هست و از باطری خیلی راضی هستم حد اقل 450 شات و بعضی وقت ها تا 600 هم میرسه
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1269034532
باطری من هم مثل شکل زیره با این تفاوت که به جای XJF نوشته شده XEF و من خیلی از عملکردش راضیم.
یعنی مال من تقلبیه ؟ حالا چیکار کنم؟؟ :(
سلام
آیا برای دوربین 500D دفترچه راهنمای فارسی موجود هست!؟(PDF یا به صورت دفترچه ای!؟)
سلام
حداکثر حافظه ای که 500D ساپورت می کنه چه مقدار است؟
با سلام
راستش یه چیزی به ذهنم رسید که خواستم از دوستان 500D بپرسم(خصوصا جناب مطهری)
با یه لنز ماکرو مثل sigma 150 از یه چیزی فیلمبرداری کرد کیفیتش در حد عکسی میشه که با همون لنز میشه گرفت؟؟؟؟نمیدونم سوالم واضحه یا نه؟میخوام بدونم کیفیت فیلمبرداریش با یه همچین لنزی از یه شی نزدیک چطوره؟چون اگه اینطور باشه به نظر میاد که فیلمبرداری DSLR ها خیلی به درد بخوره و یه جوری گوی سبقتو در این موارد از دوربین های خاص فیلمبرداری میگیره.فکر کنید یه موجود ریز رو با این لنز فیلمبرداری کرد و بعد با یه TV فول اچ دی نگاه کرد.به نظر خیلی جالب میاد.
ممنون
سلام
البته ببخشید که من آقای مطهری نیستم! ولی خوب طبق دفترچه زمانی که شما در حالت فول HD فیلم برداری می کنید اگر بخواهید فریمی از فیلم رو بردارید معادل 2 مگاپیکسل خواهید بود! پس به هیچ عنوان شما کیفیتی که بوسیله عکس ملاحظه می کنید رو در خواب هم شاید با فیلم برداری نبینید!
برای اون کیفیتی که شما مثال زدید فکر می کنم دوربین های فول HD چند میلیونی هم جواب نده چه برسه به اینها!
کیفیت فیلم برداری این دوربین های در روز بسیار خوب و در نور کم ( نه خیلی کم) نسبتا قابل قبوله! البته اگر ایشون اون لنز و .... رو داشته باشند میتونن یک فیلم تهیه کنن تا همه به قضاوت بنشینیم!
سلام
سال نو مبارك
بچه هاي 500d،يه سوال ....
كسي مي دونه براي تنظيم exif ،تو 500D چطور بايد عمل كرد؟ ؟ ؟ :think:;
روز خوش
با تشکر از جوابتون.
راستش اینکه من اسم جناب مطهری رو بردم بیشتر به خاطر این بود که ایشون اون لنز رو دارن و گرنه شما جای استادی دارید.
راستش من دوربینم HD هست ازش راضیم چه برسه به Full HD.منم منظورم بیشتر فوکوس و کیفیت بود و رزولیشن بالای عکس منظورم نبود چون همین رزولیشن 2 مگا پیکسل برای فیلمبرداری یه دنیاست و بالاتر از این اگرم باشه و قراره بیاد از محدوده چشم خارجه.بیشتر منظورم فیلمبرداری از یه شی نزدیک مثل همون زنبوری که جناب مطهری ازش عکس گرفته بودن.فکر کنید فیلمش با اون کیفیت خیلی (برای من)جالبه.چون به قول شما دوربین های گرون قیمت هم از پس این کار به احتمال زیاد بر نمیان.هر چند اون موقع تمرکز روی سوزه و .... هم کلی تمرکز میخواد.
سلام
راستش درسته که سوالتون رو تو این تاپیک مطرح کردید، ولی سوال یه سوال کلی است، بنابراین دوستان هم اگر نظری دارن مثل آقای ARA-RF ممنون میشم نظرات رو کامل کنن
راستش تفاوت یه لنز شارپ و غیر شارپ اگر مد نظرتون هست فکر نکنم در فیلمبرداری اونقدری که در عکس برداری قابل مشاهدست در فیلم برداری محسوس باشه. منم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که فیلم برداری دوربینهای اس ال آر از خیلی از دوربینهایی که معمولا با هدف فیلمبرداری می گیریم بالاتره(در مورد خود من در مقایسه با دوربین فیلمبرداریم صادقه)
در هر حال فکر می کنم فیلم برداری با اس ال آر و یه لنز ماکرو از اجسام یا حیوانات ریز با جزییات بالا و دیدنش در تلویزیون اچ دی باید تجربه جالبی باشه و حدسم با نتیجه ای فراتر از انتظاره
اتفاقا از همون زنبورهای عسل با همون لنز فیلم برداری کردم، البته چون از ال سی دی تصویر رو میدیدم که رو به افتاب بود، فوکوس دستی رو به سختی انجام می دادم، ولی نتیجش رو به ذهنم نرسیده بود که تو تلویزیون اچ دی امتحان کنم:biggrin: (اگر یه بار امتحان کردم نتیجش رو حتما میگم به شما :cool:)
دوربینهای فیلم برداری هم در حال حاضر این قابلیت رو دارن، دوربین فیلم برداری خودم (هندی کم سونی، که خیلی هم جدید نیست)، با فعال کردن مد ماکروش قادر به فوکوس کردن از فاصله تقریبا 20 سانتیه (در انتهای فاصله کانونیش!)، همانند لنز 150 سیگما، اما بزرگنمایی رو مقایسه نکردم تا حالا !نقل قول:
چون دوربین های فیلمبرداری معمولی فکر نکنم قادر به فوکوس روی همچین اشیا نزدیکی باشن
سلام:
اولین بار که قابلیت فیلمبرداری روی دوربین های Slr ارایه شد ( D90 ) شاید این قابلیت خیلی ملموس نبود اما بعد از ارایه 5DII و آن کلیپ تبلیغاتی معروف آقای Vincent Laforet و آن موزیک زیبا با کارگردانی خاص خود استفاده بهینه از فیلمبرداری HD دوربین های Slr مورد استقبال زیادی ( از حرفه ای های این کار ) قرار گرفت. البته ممکن است هنوز ابتدای این راه باشد و ان ظفل اکنون دوران نوجوانی خود را سپری میکند اما پیشنهاد میکنم حتما آن کلیپ را ببینید.
کلیپ مورد نظر که لنزهای زیادی در آن استفاده شده بود ( لنز 100 مکرو کانن هم اگر خاطرم باشد جزو لنزهای مورد استفاده بود )، نمونه هایی کوتاه در حد چند ثانیه ( بدون پردازش البته با حجم بالا ) در سایز فول اچ دی هم داشت که میتوانید کیفیت آنرا ببینید و خودتان ارزیابی داشته باشید.
قبلا در این خصوص صحبت شده که ویژگی بارز فیلمبرداری با دوربین های Slr ( با در نظر گرفتن محدودیت های کنونی ) استفاده از لنزهای متنوع و قابلیت سنسور های آن از حساسیت و کنترل عمق میدان و بوکه های بسیار زیبا و ...
استفاده از این دوربین ها رو برای کاربران حرفه ای و پرو ... با دوربین های متعارف دیگر تا حدودی متمایز میکند البته دوربین های فیلمبردای حرفه ای بسیار گران قیمت دیگر هم که مبحثی است جدا
موفق باشید
500D دارم
فریم ویرش رو هم به 1.1.0 آپدیت کردم
تو حالت JPG عکس می گیریم تا به حال هیچ مشکلی نداشته ولی در حالت RAW دو سری عکس گرفتم
یکبار فایل ها رو غیر قابل خوندن معرفی کرد
یکبار هم کل فایلها تبدیل شد به یک سری فولدر با اسمهای عجیب و غریب
فرمت سطح پایین هم انجام دادم
فعلاً هم در حالت JPG عکس میگیرم
لطفاً راهنمایی کنین
کاش یه لینکی به این موزیک ویدئو هم قرار می دادید جناب قشقایی عزیز:::happy:::نقل قول:
آن کلیپ تبلیغاتی معروف آقای Vincent Laforet و آن موزیک زیبا با کارگردانی خاص خود استفاده بهینه از فیلمبرداری HD دوربین های Slr مورد استقبال زیادی ( از حرفه ای های این کار ) قرار گرفت
با سلام
با اجازه از جناب قشفایی :::happy:::
این لینک تجهیزات به کار رفته در این کلیپ و یک سری توضیحات جانبی:
اینم لیک دانلود خود کلیپ به حجم 32 مگابایت:کد:http://www.usa.canon.com/dlc/controller?act=GetArticleAct&articleID=2326
موفق باشید.کد:http://cdn.sellpoint.net/canon/Reverie_Final_Cut2_midres_3b.flv
با سلام.
اگه منظورتون اینه که تو exif نام عکاس نمایش داده بشه این کار رو از طریق برنامه EOS Utility نجام میشه که این برنامه در یکی از سی دی های همراه دوربین موجود هست.
بعد از اینکه دوربین رو از طریق کابل به کامپیوتر وصل کردین به روش زیر عمل کنید.
http://www.meshkin.org/files/Eos.jpg
(با اجازه اقای محمدی عکس رو از یکی از ارسالهای ایشون برداشتم.)
همانطور که میبینید توی این بخش میتونین اطلاعات مربوط به عکاس و کپی رایت رو اضافه کنید.
البته این توضیحات رو من از روی 50d دادم ولی تو 500d خم باید اینطور باشه.
(حالا نمی دونم منظورتون این بود یا نه)
کسی نمیتونه مشکل منو تو پست 461 حل کنه؟
براي استخراج فايل هاي RAW از چه وسيله اي استفاده مي كنيد ؟
حتما مي دونيد كه اين فايلها رو يا بايد از طريق گذاشتن مموري در يك مموري ريدر (كارتخوان) مناسب استخراج كنيد و يا اگر مستقيما دوربين رو با كابل usb به كامپيوتر متصل مي كنيد حتما بايد فايلهاي RAW رو با استفاده از برنامه ي Canon Utility داونلود كنيد و مثل Jpeg ها با Copy/Paste قابل داونلود نيستند.
با canon utility اینکارو میکنم
ولی آخه کار به اینجا نکشیده
قبل از اینکار پریده
می خواستم عکس گرفته شده رو تو دوربین ببینم این اتفاق افتاد.
کلاً همه عکسا پرید
ممنون از راهنماییتون
ولی من حدوداً 5 یا 6 تا از این برنامه ها رو اجرا کردم از جمله همونایی بود که معرفی کردین، جواب نداد.:::angry:::
بازم باید حالت RAW رو انتخاب کنم و بیشتر عکس بگیرم تاببینم که این حالت تکرار میشه یا نه!!!:think:;
آیا ممکنه که مموری با فورمت RAW مشکل داشته باشه:confused::::confused2:::
من تنظيمات داخل EOS utilities رو همونطور كه دوستان عزيز گفته بودند انجام دادم ولي يه مشكل ديگه هست، اينكه فكر مي كنم نتونستم details واقعي رو پيدا كنم.تا right click-->properties هست ولي detailsرو نمي بينم.... :think:;
راهي كه من رفتم اين بود : right click -->properties--> summary
با تشكر
من وقتي باتنظيم اتوماتيك در نور روز ( حوالي ساعت 5 به بعد) عكس ميگيرم دوربين به طور اتوماتيك از فلاش استفاده ميكند اين در حالي است كه نور كاملا كافي است و همه از فلاش زدن دوربين در نور روز تعجب ميكنند.
براي اين منظور من تنظيم دوربين را در حالت بدون فلاش قرار ميدهم.
به نظر شما مشكل از كجاست؟
وقتی از ویزوز دوربینم( کانن 500دی) نگاه میکنم یک لکه شبیه گرد و خاک در گوشه دیده میشود .ولی در عکس لکه ای وجود ندارد.حتی وقتی لنز را هم جدا میکنم و از ویزور نگاه میکنم باز ان لکه کوچک مشاهده میشود .اول فکر کردم شاید به ویزور غبار چسبیده وتمیز کردم ولی لکه نرفت.
به نظر شما این لکه از کجا میاید و چگونه باید پاکش کنم؟ راستش بد جوری توی اعصابم رفته.
با سلام.
احتمالا غبار در صفحه فوکوس دوربین باشد.
به تاپیک مشکلات فنی دوربین مراجعه کنید و مشکلتون رو اونجا مطرح کنید.
پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
سلام
آیا براتون اتفاق افتاده که در نور روز و به قول خودتان نور کافی عکس بگیرید و صورت یا جسم مورد نظر سیاه یا تاریک بشه
در اینجا گرچه نور زیاد است اما فلاش زدن برای کاستن از این حالت لازم است که در اصطلاح عکاسی به این پروسه
shooting in strong sunlight or against the sun itself می گویند.
لنز را با فشردن دکمه ای در سمت راست دوربین از ماونت خارج کنید دوربین رو بصورتی که دریچه لنز رو به شما و پایین آن به طرف بالا باشد (اصطلاحا) کله پا در دست بگیرید حالا اگر از قسمت دریچه دوربی به طرف پایین نگاه کنید فوکوس اسکرین رو می بینید ضمنا توصیه میکنم که بقول خودتون( کمی اماتور ):think:; هستید اقدام به این کار نکنید.
این هم پوارhttp://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1270653607
با تشكر از جواب كاملتان .بعد از مطالعه دفترچه متوجه شدم كه اين موضوع به صراحت ذكر شده است.البته وقتي من دوربين را در حالت بدون فلاش نيزدر نور روز قرار ميدهم كيفيت عكس هيچ فرقي با وضعيت فلاش دار نميكند.
من در ابتدا فكر ميكردم كه تنظيمات دوربين اشتباهي است كه حالا متوجه شدم وضعيت نرمال است.
وقتي كيفيت عكسهاي دوربين نيكون D80 دوستم را با دوربين 500D خودم مقايسه ميكنم كيفيت دوربين نيكون به وضوح بالااست.البته كيفيت عكسهاي دوربين خودم در حد قابل قبولي است ولي وقتي مقايسه ميكنم اختلاف مشهوداست و عكسهاي نيكونبه مراتب شارپ و زنده تر است.
لازم به ذكراست كه دوستم لنز دوربين را عوض كرده ولي مال من همان لنز كيت اصلي است.
سئوال من اين است كه آيا من ميتوانم با تعويض لنز كيفيت عكس را افزايش دهم؟
آيا كسي تجربه تغيير لنز و افزايش قابل توجه كيفيت عكس را دارد؟
من همین امروز این دوربین رو خریدم. اول بین این دوربین و دوربین نیکون 5000دی شک داشتم. ولی به دلیل مگاپیکسل بیشتر و صفحه ال سی دی بهتر و اینکه در آینده لنز خریدن برای این دوربین راحت تره ، کنون رو انتخاب کردم. (البته مشکل اون دوربین نیکون که به مشکل برق رسانی داخلیش مربوط می شد و احتمال داشت دوربینی که من می خرم هم این مشکل رو داشته باشه هم بی تاثیر نبود)
قیمت تمام شده این دوربین امروز برای من 904000 تومان (همراه با یک یو وی و بیمه و یک مموری 8 گیگ) شد. کاتالوگ ها و دفترچه هایش همه به زبان ژاپنی هستند. فعلا گذاشتم که شارژ بشه تا فردا بشینم باهاش ور برم.
اگه دفترچه راهنما حتی به زبان انگلیسی هم داشت خیلی بهتر بود.
سلام دوستان..
من دیروز همین دوربین canon eos 500D رو گرفتم..بنظرم خیلی کارش عالیه..
فقط یه ابهام دارم که با دوربین تونستم عکس های پشت سر هم بگیرم اما در این حالتی که پیدا کردم باید دکمه شاتر رو فشار بدی تا عکس بگیره و با سرعت 3.6 عکس در ثانیه مجازه..میخوام بدونم نمیشه طوری تنظیم کرد که اتوماتیک مثلا تو هر ثانیه 3 تا بگیره. دیگه من هی دکمه شاتر رو فشار ندم..؟:biggrin:
دفترچه 500D به انگلیسی:
228 صفحه. 6 مگابایتکد:http://gdlp01.c-wss.com/gds/6/0300002246/01/eosrti-eos500d-imh-en.pdf