سلام دوستان
هنگام فیلم برداری امکان تغییر دیافراگم را داریم ؟ مثلا با لنز F.1.4 میشود به صورت دستی کم و زیاد کرد یا
کاملا اتوماتیک تصویربرداری میکند ؟
سپاس
سلام دوستان
هنگام فیلم برداری امکان تغییر دیافراگم را داریم ؟ مثلا با لنز F.1.4 میشود به صورت دستی کم و زیاد کرد یا
کاملا اتوماتیک تصویربرداری میکند ؟
سپاس
اگه دوربينت قاط زد به من چه :biggrin:
http://camerani.com/manual-aperture-...os-500d-video/
با تشكر از راهنماييتان سئوالي ينجا مطرح است و ان اينكه اگر من رم 16 گيگ بگيرم با كيفيت عالي چند دقيقه ميتوان در كل فيلمبرداري كنم؟
آيا در فيلمبرداري با كيفيت بالا (1920) كه 12 دقيقه طول ميكشد كل حافظه 4 گيگ مصرف ميشود؟ يا اينكه دوربين بخاطر مشكل بافر مجبور به قطع فيلمبرداري ميشود.؟
و سئوال نهايي اينكه ايا شما ازكيفيت فيلمبرداري راضي هستيد؟
با سلام و خسته نباشید.می خواستم بدونم آیا 500D دگمه پیش نمایش عمق میدان داره؟و وجود این دگمه چقدر ضروری هست.
سلام، بلی داره، برای من گاهی اوقات بدرد خورده، اولین و ابتدایی ترین فایدش می تونه این باشه که می تونین با حداقل تست شات به نتیجه مطلوب برسین ولی نظرات بهتر رو اساتید می تونن بدن. البته گاهی اوقات در دیافراگم های خیلی بسته، ویزور در این حالت اونقدر تاریک میشه که چیزی درش قابل مشاهده نیست:biggrin:
در مورد سوال اول: اطلاع خاصی ندارو ولی با یه حساب2*2=4 می توان به نتیجه 48 دقیقه رسید:biggrin:
در مورد سوال دوم هم: بله همه 4 گیگ استفاده میشه و به صورت پیوسته فیلم برداری میکنه اما اطلاع ندارم که در رم های بالاتر به همین روش عمل میکند یا فیلم برداری قطع میشود
در مورد سوال آخر شما: من از حالت فیلم برداری استفاده نمی کنم اما 2-3 بار فقط برای تست فیلم برداری کردم و از کیفیتش راضی هستم
سیّد علی هاشمی نیاSONY α7 III + SONY FE 24-105 F/4 G OSS + Godox V860IIS + Godox X1S + Godox AD600BM + Case LOGIC XNSLR-4
با سلام.من تو انتخاب بین nikon D90 وcanon 500D گیر کردم .می خواستم از دوستانی که 500D دارن بپرسم چه امکاناتی تو D90 هست که 500D اونا رو نداره و دوست داشتین تو D500 هم بود.(گذشته از لنز 18-105 نیکون) و دوم اینکه از خرید این بدنه راضی هستین؟