با عرض سلام خدمت آقای طالبی عزیز
من که گفتم این نظر منه و بس . خوب چون من انتظار داشتم که با خریدن یه SLR با توجه تفاوت قیمتش نسبت به کامپکت ها ،امکاناتی رو که تو کامپکت ها بود رو با کیفیت چند برابر داشته باشم و فکر می کردم لنز های تخصصی مثل ماکرو و ... برای کار های حرفه ای با دقت خیلی بالاست . ولی بعد از خرید متوجه شدم این طوری نیست و تقریبا برای هر کاری لنزی اختصاصی لازمه
خوب من خواستم این دوستمون رو هم در جریان تجربه خودم قرار بدم که وارد شدن به بحث دوربین های SLR برای گرفتن عکس هایی عالی (که من قبلا با دیدن عکس های دوستان عزیز در این فروم فکر کردم میشه با لنز کیت همه این عکسهای خوب رو گرفت) نیاز به هزینه کردن مبالغی است که در مقایسه با دنیای کامپکت ها کمی زیاد است:biggrin:!!
در ضمن خدمت دوست عزیزم آقا نیما عرض کنم که بلی برای آغاز لنز کیت مناسب است ولی برای گرفتن عکسهای تخصصی که واقعا من رو برای خریدن دوربین SLR قانع کرد باید مطالبی رو که برای عکاسی در این سایت گفته شده مطالعه کنید و به کسب تجربه بپر دازید.
(:biggrin:نیست من خودم خیلی با تجربه ام )
خلاصه اگه به عکاسی علاقه داری و می تونی برای این علاقه وقت و پول صرف کنی از همین الان خریدن دوربین کنون 500 دی رو بهت تبریک می گم