این به این معنی هست که Adobe RGB گستره ی رنگ بیشتری داره ولی اگه مانیتور و پرینتر ی نداشته باشیم که این گستره ی رنگ رو پشتیبانی کنه به هیچ دردی که نمیخوره که هیچ دردسر ساز هم میشه...
حالا نتیجه بگیریم که از Adobe RGB استفاده کنیم یا نه؟
سیّد علی هاشمی نیاSONY α7 III + SONY FE 24-105 F/4 G OSS + Godox V860IIS + Godox X1S + Godox AD600BM + Case LOGIC XNSLR-4
سلام . امروز رفتم 500d بگیرم بهم گفت که بخاطره فیلمبرداریش کیفیت عکسش نصبت به 450 یکم پایین تره حالا این صحت داره ؟:confused: با اینکه 100 تومان با 450 اختلاف داره صرف با کدومشه . من ازنظره مالی مشکل ندارم . ولی خودش که میگفت 450 ببر .
به قول جناب کاوه قبادی : شکر اضافه میل کرده اند! :biggrin:
ایشان نگران فروش موجودی 450D خودشون بودند که نظر کارشناسی داده اند.
شما هم اگر از فرآیند کپچر یک تصویر در DSLR اطاعاتتان را بیشتر کنید، به هیچ وجه این صحبت را نخواهید پذیرفت.
هیچ ربطی به فیلم برداری ندارد. ولی موضوع در مورد تفاوت سنسور و دانسیته پیکسل و ... قابل بحث و بررسی است.
سلام جناب طالبی، میشه از این فرایند اگه مقاله ای چیزی دارید لینک کنید ما هم بخونیم، آخه یکی به منم گیر داده بود که 500دی نخرم چون قابلیت فیلمبرداریش رو عکسبرداری اثر منفی داره، البته اینو قبل از خرید تو یه فروم خارجی پرسیدم و گفتن ربطی نداره ولی جوابشون کلی بود، میخواستم شما اگه مقاله ای (اگه از همین مقالات سایت عکاسی باشه چه بهتر ولی اگه انگلیسی هم بود اشکال نداره) دارید بذارید تا بخونیمشما هم اگر از فرآیند کپچر یک تصویر در DSLR اطاعاتتان را بیشتر کنید
ممنون
ماكزيمم ظرفيت رم ساپورت شده توسط دوربين دي 500 چند است؟
با سلام خدمت اساتید و مدیران
بنده هم همین سوال رو داشتم 500دی تا چه مقدار و چه کلاسی از رم را میتواند ساپور کند؟
محمــــــــــــــدی
سلام
تا 32 گيگ SDHC
فرهاد حسيني
باسلام خدمت دوستان
من هم امروز به جمع 500D ها پیوستم.
با گارانتی ایده ال :780
با گارانتی ایده ال + بیمه سرقت :820
باگارانتی افومار :820
که من با گارانتی افومار گرفتم.لنز هم وقتی پول رسید ارتقاش میدم
انشاالله چرخ بران به چرخه
قطعا روی این تاپیک و این فروم برای استفاده حرفه ایی از این دوربین حساب باز خواهم کرد.
حالا بعنوان اولین سوال
تو مغازه موقع خرید فورشنده رم خودشو گذاشت و عکسهایی که می گرفت شماره عکس ها رو از 3400 -100 شروع می کرد
درصورتیکه قاعدتا باید از 0001-100 شروع کنه.علت این موضوع چیست؟
باتشکر
ویرایش توسط sogoli : Thursday 28 January 2010 در ساعت 22:15