در مورد شیوه کارکردش اطلاع دقیقی ندارم اما اگه شارژرتون این امکان رو نداره ازش استفاده کنید برای افزایش عمر مفید باطری و ظرفیت بیشتر شارژ گیری توصیه شده.
Printable View
دوست خوب من سلام
اگه قصد فروشت برای اینکه احساس می کنی نیازت بیشتر هست و این دوربین نمی تونه نیازت و براورده کنه یک بحث هست که بازم به نظر من در این شرایط فروش به صلاح نیست ولی اگه مشکلتون با این دوربین عدم توانایی در استفاده از اونه تو همین تاپیک دوستان زیادی هستند که عکسای خوبی میگیرند با این دوربین و اگه شما به صفحات قبلی رجوع کنید اموزش جامعی از کار با این دوربین در این تاپیک از تجربه کار دوستان موجود هست چون این دوربین با قیمتی که شما خریدید در یکسال پیش واقعا میتونید باهاش کارهای خوبی ثبت کنید البته در رنج همین دوربین
با سلام
دوستان یه سوال فنی دارم
اونم این هست که من یه مموری 8 گیگ پاتریوت برای HS20 گرفتم از روز اول که دوربین رو گرفتم دارم ازش استفاده میکنم مشکل خاصی هم نداره سرعتش هم خوب هست ولی وقتی عکس با فرمت RAW میاندازم خیلی دیر عکس رو ذخیره میکنه
میخوام بدونم مشکل از دوربین هست یا از مموری که سرعتش پایین هست؟؟؟
یعنی اگه مموری رو مدل سرعت بالا بگیرم تغییری توی زمان ذخیره شدن عکس ها ایجاد میشه یا خیر کلاً پردازنده و تشکیلات HS20 ضعیف هست و این مدلی هست؟؟؟؟
با تشکر
بله درسته حدود 5 تا 10 ثانیه شایدم یخورده بیشتر طول میکشه
البته مموری من کلاس10 هست سرعت رایتش حدود10 مگ هست من میخوام مموری بگیرم که سرعت رایتش حداقل 20 تا 25 باشه
منظور شما برای همین مدل مموری بود که حدود 10 ثانیه طول میکشه
اگه یه مموری سرعت بالا براش بگیرم بهتر نمیشه
اصلاً به دوربین ربطی داره یا به مموری ؟؟؟؟
این مموری من هست اینم سرعتش هست
فایل پیوست 35854
راستش دقیقتر میخوام بدونم که اگه دوربین کشش نداره دیگه هزینه اضافی نکنم ولی اگه از مموری هست که یکی دیگه تهیه کنم
[QUOTE=momo000000;312049]بله درسته حدود 5 تا 10 ثانیه شایدم یخورده بیشتر طول میکشه
البته مموری من کلاس10 هست سرعت رایتش حدود10 مگ هست من میخوام مموری بگیرم که سرعت رایتش حداقل 20 تا 25 باشه
منظور شما برای همین مدل مموری بود که حدود 10 ثانیه طول میکشه
اگه یه مموری سرعت بالا براش بگیرم بهتر نمیشه
اصلاً به دوربین ربطی داره یا به مموری ؟؟؟؟
این مموری من هست اینم سرعتش هست
فایل پیوست 35854
تا اونجا که من میدونم اگه سرعت مموری افزایش پیدا کنه اگه دوربین ساپورت کنه که میکنه خب کمتر طول میکشه تا عکس و ذخیره کنه ولی به نظر من حالا که یه مموری داری ارزش نداره پول اضافه بدی فقط به خاطر چند ثانیه مگر بخوای مموری دوم بخری
ممنون از لطف شما...با فرمت راو کیفیت عکس ها چند برابر میشه!ضمن اینکه این عکس رو exr هست که به نظر من بدترین کیفیت دوربینو میده!!!!
من الان مشکلی که دارم با فیلمبرداری دوربین مذکور هست.!فوکوس رو تو فیلمبرداری نمیشه دستی کرد؟
اون روشی که دوستان گفتن حین فیلمبرداری یک شات بگیرید فیلم رو قط میکنه!
تو فرومهای خارجی هم همه کلافه شدن!البته 2 تا روش دیگه مونده که تست نکردم امیدوارم یکی از اونها جواب بده چون کاربری من جدیدا بیشتر فلمبردازری شده!
سلام
تست هایی که من انجام دادم بیشتر روی فایل های jpeg دوربین ها بود و سوژه پنجره ای رو به آفتاب
در hs20 مدهایی برای کنترل dynamic range با اعداد 100% و 200% و 400% و 800% و 1600% داشت که:
- دوربین ایزو را بالا می برد (100و 200 و 400و 800 و 1600)
- کنتراست کم می شد بگذریم که با اینکار
- ایزو بالا می رفت و نویز هم به عکس اضافه می شد.:::angry:::(در درصد های بالا)
ولی در نهایت یک عکس بدون اوراکسپوز تهیه می شد :oops:(یا با اور شدگی کم)
ولی با 600 دی که چک کردم اگر حتی Highlight tone priority هم فعال باشد باز هم عکس شدیدا اور می شود(همان پنجره):::angry::: مگر اینکه یک تا دو استاپ کمتر نور دهی شود در آنصورت لوازم داخل اتاق بسیار تیره و تاریک ثبت می شوند. که در نهایت مجبورم RAW عکس بگیرم و در ACR آن را اصلاح کنم، هر چند نویز قسمت های Shadow هم قابل ملاحظه است. یا اینکه از HDR استفاده کنم.
ولی در مورد فایل های RAW و جزئیاتی که ثبت می شود قطعا حق با شماست. و اصلا این دو دوربین قابل مقایسه نیستند.
با سلام خدمت دوستان عزیز. یک سال هست که دوربینو خریدم خیلی کم از فرمت raw استفاده کردم. دلیلشم این بود که فتوشاپ پشتیبانی نمیکرد یعنی عکسهای raw که با این دوربین گرفته بودم رو باز نمی کرد . میخواستم بدونم برای ایدیت عکسهای raw باید چیکار کنم؟ با تشکر
درود
ACR مخفف Adobe Camera Raw می باشد که یکی از برنامه های شرکت ادوبی است :
کد:http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=106&platform=Windows
برای دانلود فتوشاپ و پلاگین های مختلف می تونید با جستجوی پارسی در اینترنت به راحتی لینک مورد نظر رو پیدا کنید . به عنوان مثال :
کد:http://www.p30world.com/archive/6840-adobe_camera_raw.php
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
من الان دوربین canon sx150 is دارم میخام دوربینمو ارتقا بدم ازهمین مدل مورد بحثتون خیلی خوشم اومدهفقط بخاطر امکانات وظاهر حرفه ایش ولی قضیه فوکوسش خیلی جدیه؟همینطور تاری چی؟
بیشترهمین خانوادگی ومنظره واحتیاج به یه دوربین حرفه ای تر بیشترم بازوم اپتیکالش کاردارم،فرق استفاده ازچشمی با ال س دی خیلی زیاده؟؟؟؟
فرق دوربینی که باطری لیتیومی با باطری قلمی شارژی زیاده؟؟؟
عکاسی پرندگان هم گهگاهی بصورت معمولی دریکی از تالابهای منطقه فعالیت میکنم
تاری منظورم مشکل فوکوس موقع فیلمبرداری هست که تار میشه فیلم ونمیشه زوم کرد چوئنکه بعضی اوقاتم فیلمبرداری میکنم از مراسمات مث تعزیه
فرق استفاده از چشمی و ال سی دی خیلی زیاده ولی چشمی این دوربین خیلی عالی نیست البته میشه یه کارایی کرد ولی چون دیجیتاله و پوشش کمه همون ال سی دی تو این دوربین بهتره
باتری قلمی واقعا به صرفه هست من 3 سری شارژی داشتم عمرا هیچجا تو دشت و بیابون شارژ کم نمی اوردم وبا خیال راحت عکاسی میکردم
موقع فیلم برداری این مشکل هست که با یه شات حل میشه البته از مود ورزشی استفاده بشه این مشکل کمتر هست
سلام
من یه سالی میشه این دوربین رو دارم ولی یه مشکل اساسی با این دوربین دارم و اونم اینه چه با فلاش سرخود یا با کیت فلاش استودیویی که شامل سافت باکس و چتر میشه هر عکس پرتره که میندازم شدیدا تصویر صورت طرف رو سرخ میکنه و هر تنظیمی رو تو بخش توازن سفیدWB انجام میدم هیچ اثری نداره و فقط از تنظیمات منو تغییر توازن سفیدی خیلی کم روی عکس اثر میکنه و مشکل همچنان پا برجاست برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم اینم بگم که مودهای عکاسی این دوربین هم هیچکدوم موثر نیستن مخصوصا برای من که از مود دستی M استفاده میکنم پس اگه راهنمایی میکنید در صورت امکان تنضیمات مربوط به مود دستی باشه .
نه دوست من RAW عکاسی نمیکنم چون این کار زمان زیادی میخواد و فرصتش رو ندارم معمولا باید سریعا روی عکس کار کنم و فوری عکس رو بدم . نمیدونم ولی یه احساسی به من میگه حتما یه راهی داره ولی من نمیدونم و یه قسمت سئوال من اینه که همه با این دوربین این مشکل رو دارن یا فقط مشکل منه و اینکه دوربینهای حرفه ای تر هم این مشکل هست.
باشه اینم یه دو تا نمونه
فایل پیوست 40706فایل پیوست 40707
عکسها به نظر خوب میان اما اگه رنگش رو نمیپسندی(یا با واقعیت یکی نیستن) میتونی تو تنظیمات دوربین رنگها رو تغییر بدی تا به نتیجه مطلوب برسی.
به نظرم رنگ عکسها کمی گرم شده و شما با انتخاب وایت بالانس مناسب در کنار نور پردازی این مشکل رو میتونی بر طرف البته این چیزی که از شواهد پیداست کنی البته در نرم افزار های ادیت ام به راحتی قابل رفع هستند
ولی در شرایط مطلوب عکسهای خوبی میندازه این دوربین ازش انقدر انتظار نداشتم
دوستان به درستی اشاره کردند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir2000
باشه اینم یه دو تا نمونه
فایل پیوست 40706فایل پیوست 40707
منم فکر نمی کنم دوربین شما مشکلی داشته باشه، با ادیت می توانید به نتیجه دلخواه خود برسید.
با تنظیمات color , tone از امکانات بدنه شاید به نتیجه دلخواه برسید.
(تغییر در تنظیمات Temperature , Tint, Vibrance در ACR بهترین راه حل است.)
انتخاب رنگ سفید و شفاف بعنوان پشت زمینه هم به نظرم مناسب نیست شاید بهتر باشد با رنگی پشت زمینه معتدل عکس را تهیه کرده و در ادیت پشت زمینه را تغییر دهید.
موفق باشید
با تشکر از همه دوستانی که پاسخ دادن و راهنمایی کردن یکی از دوستان گفتند با انتخاب وایت بالانس مناسب مسئله اینجاست من هر نوع WB وایت بالانسی رو از دکمه کنار LCD انتخاب میکنم هیچ تاثیری در خروجی نداره انگار این گزینه های وایت بالانس تو منو رو برای دکور گذاشتن این من رو گیج و ناراحت کرده که چرا هیچ تاثیری ندارن و علتش چیه این شد که من اینجا مراجعه و سئوال کردم حالا کسی در این مورد نظری نداره.
سلام
عمر شاتر این دوربین چند تا هست؟؟
و اینکه چطور بفهمیم چند تا شات زده تا الان؟
از روی شماره عکس ها میشه؟
از روی تعداد عکس میشه ولی این دوربین روی 10000 تا که برسه دوباره از 100 شروع میکنه باید به تاپیک مربوطه مراجعه کنی از روی مشخصات عکس تو فتو شاپ میشه فهمید
شاترکاین دوربین دیجیتالی هست واسه همین بعید میدونم مثل دوربین های slrچیزی به نام عمر شاتر داشته باشه ولی وکم کم تا 150000 تا به راحتی باید جواب بده فکر کنم تو دفترچه راهنما نوشته
Firmware for FinePix HS20EXR / HS22EXR | Fujifilm Global
اگر لینک به هر دلیلی کار نکرد به سایت رسمی فوجی رفته و در قسمت ساپورت پیگیری کنید
سلام راستش برای HS25 تاپیک نبود گفتم اینجا بپرسم
هرچند که مشخصات این دو مدل مثله همه تو سایت فوجی زده مود exrش 30 درصد نویزش کمتر شده :
FinePix HS25EXR / HS28EXR | features - High Quality Photos & Movies with the New EXR AUTO | Fujifilm Global
همچنین یه سری سمپل هم تو لینک زیر هست دوستانی که hs20 دارن نظر بدن که نویز واقعا کمتر شده نسبت به hs20 یا تبلیغ تجاری فوجی بوده
Fuji HS25 EXR Mode with High ISO: Panasonic Compact Camera Talk Forum: Digital Photography Review
در حال حاضر hs20 نو توبازار هست ؟ کسی حدود قیمتشو میدونه ؟
سلام
من تازه یه HS25 گرفتم لطفا من رو راهنمایی کنید:
بهترین مود برای عکاسی طبیعت چیه؟ من قبلا کانن داشتم و با مود P (برای فوکوس دستی) راحت عکس می گرفتم. با این دوربین و با مود P هم راحت عکس می گیرم اما کلی نویز داره و انگار چند درصد عکس آبرنگی میشه. قسمت sharpness و noise رو بالا پایین کردم اما بازم نشد حتی لرزشگیرشم خاموش کردم. لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنونم.
اینم نمونه عکس:
https://www.dropbox.com/s/vswbnz9ps5...F3282.JPG?dl=0
من دو سال پیش این دوربین رو داشتم.اگه پست های اون موقع رو بخونی که صفحات 10 به بعد میشه، اطلاعات خوبی پیدا میکنی.
مود Auto رو توصیه نمی کنم.بهترین راه برای شما استفاده از iso پایین تر از 200 و برای جبران ایزو استفاده از فلاش اکسترنال به همراه دفیوزر هست.
توی راهنمای دوربین در مورد موارد استفاده مودهای مختلف توضیح داده شده، من معمولا از sn و hr استفاده می کردم.
ممنون دوست عزیز
فرق بین sp1 , sp2 در چیه؟ ظاهرا در هر دو یک لیست وجود داره.
یعنی به نظر شما مود Sp از مود EXR بهتره؟
اگه ممکنه یه کم در مورد تجربیاتت در مورد این دوربین برام بگی؟ برای زدن شاتر سریع (غیر از مود M) از چه مودهایی استفاده می کنی؟ طبیعت؟ داخل اتاق با فلاش؟ چیز خاصی هم ازش کشف کردی؟ :-)
متشکرم.
خواهش میکنم دوست عزیز؛
در واقع Spec1 و 2 دو حالت ویژه هستند که میتوانید بسته به نیازتان، از لیست حالات ویژه، برای هر یک، یک Mode دلخواه انتخاب کنید، مثلا من عکاسی مناظر شب را همیشه برای Spec1 انتخاب میکنم و spec2 را در مواقع مختلف عوض میکنم؛ با این حالت، دوربین با استفاده از حالات از پیش تنظیم و تعریف شده (مثل تنظیم سرعت شاتر، دیافراگ، ایزو، ... ) تصویر بهتری ارائه میکند تا حالت Auto، در واقع در حالت Auto دوربین خود باید تشخیص دهد که تصویربرداری در چه شرایطی انجام میشود،
اما حالات Special مثل این است که بصورت دستی، تنظیماتی که گفته شد را انجام دهید. هر چند، اگر کمی حرفه ای تر باشیم، میتوانیم تصاویری به مراتب بهتر نسبت به حالات Special نیز با استفاده از تنظیم بصورت دستی (حالتM) داشته باشیم.
در خصوص تجربیات هم، به شخصه عکس هایی که با این دوربین مخصوصا، بدون فلاش میگیرم رو بیشتر دوست دارم، خصوصا حالاتی که 8تصویر گرفته میشه و اونها رو با هم Merge میکنه؛ سعی کنید در ساعات غیر آفتابی که نور کافی وجود دارد، از حالات Special بهره ببرید، در ساعاتی که نور خوب دارید، EXR به نظر من بهترین خروجی این دوربین خواهد بود، مگر اینکه حوصله و زمان تنظیم دستی دوربین را داشته باشید.
ممنون دوست عزیز که وقت برام گذاشتی.
حالا شما برای عکس برداری از طبیعت کدوم مود Exr رو پیشنهاد میدی؟ HR یا Sn ، Dr ؟
از مود SP1 هم چه جوری استفاده می کنی؟ مثلا ثابت Natural رو انتخاب می کنی یا نسبت به موقعیت تغییر میدی؟ یعنی برای طبیعت از Landscape استفاده میکنی؟
اگه یکی از عکساتم برام بذاری ممنون میشم.
بازم خیلی ممنون.
عکس الان دم دست ندارم، اجازه بدید روز های آینده چندتایی براتون میذارم. بسته به موقعیت مود رو عوض میکنیم دیگه...
دوستان ی مشکلی برام ب وجود آمده.داخل لنز،روی سطح عدسی داخلی لنز،مقداری لک ایجاد شده.چطور پاکش کنم؟
فرمت RAW رو باید از کجا انتخاب کرد و این فرمت تو کدوم مودها قابل انتخاب است؟
سلام.دوستان خواهشا کسی اگر اطلاع داره راهنماییم کنه.دوربینم ال سی دیش باید عوض بشه من کرمانشاهم کسی نداره اینجا باید چیکار کنم.نمایندگی هم قیمت وحشتناک میده
سلام. من برای تعویض ال سی دی دوربینم و لکە روی لنز فرستادم نمایندگی تهران فوکا هزینه شد ۴٨۰۰۰۰ تومن