سلام ، من این دوربین رو تازه خریدم راستش گول تبلیغات بزرگ نمایی شدش رو خوردم !!البته منظورم به بد بودن دوربین نیست بلکه انتظارم خیلی بیشتر بودش!!
Printable View
سلام ، من این دوربین رو تازه خریدم راستش گول تبلیغات بزرگ نمایی شدش رو خوردم !!البته منظورم به بد بودن دوربین نیست بلکه انتظارم خیلی بیشتر بودش!!
با کمی صبر و یادگیری تکنیکهای عکاسی و امکانات و کارکرد دوربین میتونی به نتایج خوبی برسی و از عکاسی لذت ببری و در آینده مطمئنم حاضر نخواهی شده با دوربین های هم رده عوض کنی.
معلومه که امکاناتی در حدود 10 میلیون تومان رو با 500 تومان (قیمت قبلی) انجام بشه انتظار بالایی نمیشه داشت. RAW که داره دیگه غمی نیست.
سلام به همه ی دوستان
بنده یه دو سالی هست که احساس میکنم به عکاسی علاقه دارم وقصد خرید دوربینی رو دارم ولی به دلیل تردید در این احساس خرید دوربینو به تاخیر انداختم!
چون از یه طرف اطرافیان بهم میگن دوربین میخوای چیکار؟! از طرفی هم بعض چیزا منو تشویق به خرید دوربین و عکاسی میکنه!!
ولی بالاخره بعد از این همه کشمکش تصمیم به خرید دوربین گرفتم که از شانس بد من خوردم به نوسانات عرض ودندون گردی این دوربین فروشا تو شب عید
بودجه ی من در حدود 700هزار تومنه که بعد از تحقیقات زیاد ودیدن سمپل دوربین های مختلف به این سمت رهنمون شدم که hs20 میتونه گزینه خوبی باشه ولی در مقایسه با دوربین های g12و s95 کیفیت عکس خوبی نداره وعکساش نویز زیادی داره
از اساتید و دوستان با تجربه در عکاسی میخوام که منو یه کم راهنمایی کنن وبرام این مساله رو روشن کنن که برا گرفتن یه عکس خوب امکانات دوربین مهمتره(مثل hs20) یا کیفیت عکس بهتر (مثل s95'g12یا p7000 ) البته میدونم جفت این موارد مهم هست ولی تواین رنج قیمت به قول معروف نمیشه هم خرو بخوایم هم خرما!!ببخشید که یکم طولانی شد ااز دوستان گرامی تقاضا دارم با توجه یه این وصف حال یه دوربین مناسب که بعد خریدش پشیمون نشم به من معرف کنن (با تشکر)
http://aks.akkasee.com/photos/206903...3BsortBy%253A&
با سلام به همه دوستان
راستش این دوربین اگه بتونین همه توانشو استفاده کنید واقعا میتونه واستون کار کنه و جوابتونو بده فقط بای ازش کار بکشید ....دوربین خوبیه و happytime عزیز خیالت راحت که ضرر نکردی و بزرگ نمایی هم نیست الان بهتره تمام توانتو صرف عکاسی کنی بهترین نتیجه رو ازش بگیری
اینم عکسهای چندتا مونده به اخرم عیدی همه دوستان فوجی
سلام دوستان
من حدود 40 روزه این دوربین رو گرفتم البته دوستان اگر بخوان بصورت اتوماتیک با دوربین کارکنند یکم تو ذوقشون میزنه و شاید از کیفیت دوربین خوشتون نیاد در کل بهنظر من دوربین خوبیه نسبت به قیمتش
فقط یک مشکل عکس های raw گرفته شده با این دوربین رو با چه برنامه ای میشه باز کرد با نرم افزار همراه دوربین که باز نشد با فتوشاپ CS5 هم باز نشد ؟؟؟؟
اینهم چند نمونه عکس که با این دوربین گرفته البته در عکاسی تازه کارم و ناشی اگر مشکلی داره از نظر تکنیکی و هنری انتقاد کنید ممنون
چند تا نمونه عکس که با این دوربین گرفتم البته من تازه کارم و ناشی اگر از نظر تکنیکی و هنری مشکلی داره انتقاد کند
فایل پیوست 24332
فایل پیوست 24333
فایل پیوست 24334
فایل پیوست 24335
فایل پیوست 24336
خواهش میکنم ،الان مشکل برطرف شد؟ حتما اون کاریو که گفتم انجام بدید تا خیالتون از بابت سنسور راحت بشه چون اگه به مدت طولانی به سمت نور شدید نگه دارید این مشکل پیش میاد ، اگه این نبود خیالتون از بابت سنسور راحت...
از فیلتر uv استفاده کنید تا خود لنز در معرض اسیب نباشه
بازم اگه امری هست در خدمتم
این دوربین ها چون لنز با بدنه یکسره هست و جدا نمیشه سنسور معمولا در شرایط عادی کثیف نمیشه واسه همین این گزینه که مخصوص دوربین های حرفه ای هست و ندارند
مگه شما بدنه رو باز کردید ؟ چون لنز این دوربین رو نمیشه باز کرد .تا بر روی سنسور غبار بشینه .
احتمال دیگه هم اینه که ممکنه دچار پیکسل سوخته شده باشید . یا اینکه آب به داخل دوربین نفوذ کرده باشه و مداراتی رو دچار مشکل کرده باشه .
بهترین کار اینه که اون رو به نمایندگی ارجاع بدید تا مورد بررسی قرار بگیره . من تقریبا بعید میدونم به خاطر کثیف شدن سنسور باشه . کثیف شدن سنسور در دوربین های حرفه ای اتفاق می افته که لنز رو در اونها میشه باز و تعویض کرد.
به همان صفحه ال سی دی زمانیکه دوربین را روشن میکنید و از آن طریق کادربندی و عکاسی میکنید لایو ویو Live View میگویند.
راه دوم دیدن سوژه از طریق روزنه چشمی است که به آن ویزور می گویند.
در ضمن از ال سی دی برای دیدن عکسای قبلی موجود در حافظه هم استفاده میشه که به این حالت Play Back Mode میگویند.
سلام من یک هفته هست که این دوربین را خریدم.
تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی باهاش فیلم برداری می کنم خود به خود تصویر فلو و تار میشه هر کاری کردم درست نمیشه. ایا شما هم این مشکل را دارین کار کنم؟
دوست عزیز اگه با دقت صفحات قبلی رو بخونی روش حل این مشکل توضیح داده شده.
سلام
براي اينكه اين دوربين رو بكاريم و مثلا هر 30 ثانيه يك عكس بگيره .. بايد درچه مدي قرار بديم .. اسم اين حالت عكاسي چي هست . .قبلا يه كامپك نيكون داشتم اين كار رو ميكرد
از مدل بعدي اين دوربين HS30 خبر بيشتري نشده .. در نگاه اول كه تفاوتها زياد نيست ..
یکی از سایتها قیمت این دوربین رو حدود 800.000 و hs20 رو 655.000 تومان درج کردهنقل قول:
از مدل بعدي اين دوربين HS30 خبر بيشتري نشده
به نظر منم زیاد تفاوتی نکرده و نمیدونم چرا فوجی قصد داره فقط تولید کنه :::confused2:::
فریمور 1.03
نقل قول:
The firmware update Ver.1.03 incorporates the following item.
1. Occasionally, preview image on EVF / LCD after pressing the shutter halfway might be darker than live view, according to aperture setting or brightness of shooting target. This phenomenon is improved.
2. The message of the temperature warning just before shutting down the camera is changed.
نقل قول:
به روز رسانی سیستم عامل Ver.1.03 شامل آیتم های زیر است.
1. گاهی اوقات، تصویر پیش نمایش در EVF / ال سی دی بعد از فشار دادن شاتر نیمه راه ممکن است تیره تر از نمایش زنده، با توجه به تنظیمات دیافراگم و یا روشنایی هدف تیراندازی. این پدیده ای است که بهبود یافته است.
2.پیام های هشدار دهنده درجه حرارت قبل از بستن دوربین تغییر است.
گزینه 1 >> در ورژن قبلی این حالت ، عمل دکمه dof preview باعث تیره تر شدن lcd/evf میشده؟
بله
در ورژن 1.03 روشنایی صفحه موقع فشار دادن شاتر تا نیمه بیشتر شده
این سیستم خودش یکی از راههکار های فروشه یعنی مدلی مثل hs20 که تولیسد میشه برای فروش سال بعدش کاملا برنامه ریزی میشه برای اینکه فروش یک مدل موفق حفظ بشه این روش روش جالبیه از نظر من یعنی با یه تغییرات کوچیک یه مدل جدید که ادامه رو مدل موفق قبلیه تولید میشه با قیمت بالاتر خب یک طیف بازار به این سمت رو میارن که دوست دارند به روز باشند طیف دیگه وقتی قیمت مدل جدید و تغییرات کم اونو میبینن همون مدل قبل رو تهیه میکنن و این طوری یک مدل تو دوسال فروشش و حفظ میکنه احتمال زیاد برای سال جدید می تونیم تو مدل جدید که احتمالا hs40 باشه شاهد تغییرات زیادی باشیم ...........البته تو هر برندی این نوع سیاست وجود داره با نحوه اجرا متفاوت
سلام این عکس با ایزو 800 ثبت شده
البته نورپردازی شده ولی شرایط نوری کم بود
http://aks.akkasee.com/photos/214194...3BsortBy%253A&
دوستان به نظر شما hs10 بهتره یا hs20
با توجه به اینکه سنسور هر دو یکسان هست و اچ اس 20 ،16 مگا هست ،احتمال نویز بیشتر وجود دارد
اما اچ اس 20 از تکنولوژی جدیدتر برخوردار هست
در کل نظرتون رو بگین؟
من یه اچ اس 10 نو دارم،میخوام بدونم بفروشم یا نگهش دارم؟
درود
مشخصه که HS20 بهتره . در ضمن سنسورشون هم یکسان نیست . در رابطه با ارتباط نویز و رزولوشن همواره توضیح داده شده که بسته به مهندسی ساخت سنسور ، می تونیم حتی با وجود افزایش رزولوشن ، رفتار نویزی بهتری رو شاهد باشیم .
سوالات مربوط به خرید و فروش رو در تاپیک خودش مطرح بفرمایید ولی عجالتا باید گفت که اگر احساس می کنید به ارتقاء نیاز دارید و HS10 کفاف خواسته هاتون رو نمیده ، بسته به بودجه می تونید به دوربین دیگه ای کوچ بفرمایید .نقل قول:
من یه اچ اس 10 نو دارم،میخوام بدونم بفروشم یا نگهش دارم؟
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
ممنون از پسر پارسی عزیز به خاطر راهنمایی دقیقشون
به غیر از تفاوت در سنسور این دو ذوربین از نظر امکانات خود دوربین در مورد مد های عکاسی hs20 قابلیت های بیشتری رو داره و مد exr که یکی از کاربردی ترین مد های اتو این دوربین هست و از نظر خروجی مخصوصا تو رنگ hs20 خیلی بهتر عمل میکنه و hs10 یه تم یا تونالیته زرد رو عکساش میندازه ولی شما چون تو این سبک دوربین دارید به نظر من برای ارتقا کمی بیشتر تامل کنید
در مورد نویزی بودن این دوربین زیاد گفته شده.اما با کمی نویز گیری میشه به نتایج خوبی رسید.
عکس زیر با فرمت خام تو ایزو1600 و کراپ100درصد گرفته شده و با نویزگیری آماتوری(در کمتر از 3 دقیقه)به نتایج زیر رسیدم
فایل پیوست 29341فایل پیوست 29342
هدف از گذاشتن این عکسها هم تاکید بر گرفتن عکس raw هست و هم اینکه زیاد نگران نویزی بودن دوربین نباشید چون تو چاپهای کوچک نویز عکسها خیلی دردسر ساز نیست
عکس بدون کراپ با فرمتjpeg (کراپهای قبلی با فرمت خام بدون نویز گیری بود) با ایزو 1600
فایل پیوست 29349
این هم کراپ 100 درصد فایل jpeg دوربین بدون نویزگیری
فایل پیوست 29350
hs20 دوربین بدی نیست . در واقع نسبت به هزینه ای که براش پرداخته میشه و لنزش و امکانات اش ( که سعی شده به دوربینهای SLR ) نزدیک باشه و فرمت RAW و زوم و فوکوس دستی ، به نظرم دوربین خوبی است .
من با خیلی از دوربینهای نیمه حرفه ای کار کردم ولی تقریبا این دوربین از همه ( به خاطر کل مواردی که گفتم ) بهتره .
حالا شاید مثلن سنسور یک دوربین دیگر کمی کم نویز تر باشه و یا اون یکی بیشتر . ولی با توجه به جمیع امکانات و شرایط این دوربین انتخاب مناسبی است برای کسانی که میخوان یک دوربین مناسب شبه حرفه ای با قیمت مناسب تهیه کنند.
البته در ایزوهای بالا ( همانطور که جناب احسان هم تصویرهاش رو گذاشتند ) نویزی تره از دوربین های دیگر.
اما با تمهیداتی میشه عکسهای بسیار خوبی در ایزوهای پایین تر گرفت . مود EXR هم مود مناسب و کار راه بندازی است .
اما بزرگترین مزیت این دوربین ، مود M بسیار کارآمدی است که تقریبا میشه همه چیز رو به صورت دستی تنظیم کرد . با نورخوانی مناسب و کمی صرف وقت ، عکسهای بسیار خوبی رو در کراپ های پنجاه تا هفتاد درصدش میشه به دست آورد .
یک مزیت دیگر این دوربین برنامه همراه این دوربینه که یک برنامه کمرا راع بسیار قوی است به نام Silky pix که تقریبا شما رو از فتوشاپ ، بی نیاز میکنه . ( البته فقط در تنظیمات اولیه چون نور و گاما و رنگ و دیتیل و نه لایه سازی و ...)
دوستان برای اسفاده به عنوان دوربین دوم در کنار slr خرید کدوم منطقی تره؟ اچ اس 20 یا 30؟
اگر از من می پرسید X S-1 .
برای کسانی که با دوربین های SLR کار کرده اند کمی کیفیت این دوربینهای نامبرده پایینه .
اما برای کسانی که میخوان شروع به عکاسی کنن برعکس . بسیار هم خوبه . چون به تدریج با امکانات و تنظیمات آشنا میشن.
اما به نظرم الان بهترین دوربین بک آپ X10 فوجی است . عکسهای بسیار با کیفیتی داره . هر چند مقداری گرونه . اما به نظرم هم به خاطر کیفیت ساخت الیاژی بسیار قوی ، ساخت ژاپن بودن ، و کیفیت بالای عکس ، بهترین گزینه است .
من از بین این 2 تا اچ اس 20 رو بیشتر میپسندم به خاطر:
1)باطری قلمی (نگران خالی شدن باطری و یا کمیاب شدن اون در صورت خرابی نیستید)
2)ارزانتر بودن و همچنین دست دوم هم براحتی پیدا میشه.
هر چند اچ اس30 سبکتر هست و زوم دیجیتال برای فیلمبرداری داره اما برای من ملاک نیستند.هنوز نمونه عکس معتبری برای مقایسه این 2 دوربین ندیدم.
xs1 دوربین بهتری به نظر میاد و سایت dxo عملکرد نویزی اون رو 40درصد بهتر از g12 اعلام کرده اما قیمتش حدود 2 برابر اچ اس20 هست اگه برات میصرفه مسلما بهتره.
درود
توضیحی کوتاه برای دوستانی که قصد خرید Slr Like رو دارند که شامل علاقمندان به عکاسی و همچنین کسانی که هنوز آشنایی کامل با عکاسی ندارند!
روز اولی که بنده این دوربین رو گرفتم غیر از حالت Auto چیز دیگری از این دوربین نمیدانستم!
فقط دکمه ی شاتر --- صدای فوکوس و عکس!
از سال پیش تا کنون به عکاسی علاقه ی شدیدی پیدا کردم!
3 ماه اخیر رو فقط صرف عکس و عکاسی و مقاله ها کردم!
هزاران ویدئو و مقاله را مطالعه کردم و بیشتر با دوربین کار میکنم!
حتی استدیو کوچکی ابداع کردم مواردی مشابه رفلکتور ، نور پردازی عجیب و غریب و ایجاد وایت بالانس با طلق از کار های عجیب غریب خودم هست که هر وقت وارد اتاق میشوم خنده ام میگیرد!
خلاصه این دوربین بنده رو توی جاده انداخت و الان دیگه فقط برای اینکه صحنه ای رو از دست ندهم از Auto استفاده میکنم و دوستی خوبی با مود M پیدا کرده ام!
اکثر تکنیک هارو روی این دوربین پیاده میکنم و به خصوص HDR که تفکر بنده این بود که حتما باید روی خود دوربین باشه واقعا اولین عکسم در این مورد با اینکه چیزی نداشت لذت بخش بود!
جدا از موارد احساسی بنده که حوصله شما رو سر میبره توجه شما رو جلب میکنم به احساسات بنده در مورد مشخصات خود دوربین!
-به تازگی یک فلاش قدیمی Yashika رو دارم با استفاده از External Flash در منو استفاده میکنم و جالبه بدونید که این فلاش حتی روی SLR ها هم کار نمیکنه!
-بدنه حس روان بودن و قدرت رو به شما میده همچنین اعتماد به نفس در استفاده از یک دوربین مناسب!
-مگاپیکسل به اندازه ای هست که اگر دوستان شما از شما بپرسند : عموجان این دوربینت چند مگاپیکسل هست با افتخار پاسخ بدید 16!
-فوکوس خودکار خوب عمل میکنه و وقتی شما در شرایط نوری مناسب قرار داشته باشید همچنین فاصله کانونی تحت پوشش به راحتی میتونید با فاصله 1 ثانیه به سرعت فوکوس کنید!
-فوکوس با استفاده از رینگ آن حس خوبی رو به شما خواهد داد همچنین که کمک دست شماست در مواقعی که حتی فوکوس اتوماتیک جوابگو نیست!
-هود لنز دوربین رو قرار بدید و شاهد زیبایی خاصی که در دوربین ایجاد خواهد شد باشید!
-منوی جالبی در اختیار شماست که کنترل خیلی خوبی رو در اختیار شما قرار میده همه چیز در اطراف دوربین دیده میشه!(منتهی افاقه نکنید در زمانی که دکمه ای کار نمیکنه مود رو عوض کنید)
-فلاش حالت جهنده ندارد و عمر بیشتری رو میتونید در کنار دوربین با خوشحالی سپری نمایید!
-صفحه نمایش بسیار با کیفیت هم به شما کمک میکنه که وقتی عکسی میگیرید به خود اعتماد کنید و وقتی به سر سیستم میروید به خود ناسزا بگویید!(صرفا شوخی و توضیحات پایینتر هست)
و حالا نکات منفی که شاید جالب باشه!
-در مورد صفحه نمایش که خدمتتون عرض کردم باید بگم در واقع به این منظوره که این دوربین یک قسمتش دست شما روی شاتر هست و دست دیگر روی برنامه فتوشاپ که همونطور احسان عزیز ذکر کردند حتی ممکنه شما با کیفیت بد روبرو بشید ، نگران نباشید فتوشاپ خودتون رو تقویت کنید و با دستی باز به عکس های بی کیفیت حمله ور شوید و بی کیفیت بودن رو از ذهنتون بیرون کنید!
-به به چه عالی صفحه نمایش متحرک زیبا و طراحی متفاوت!ولی دقت کنید ممکنه یک اشتباه جز مرگ این ظاهر جدید چیزی در بر نداشته باشد!کمی دست شما برای عکس گرفتن از بالا بستس ولی از پایین ایرادی نیست!(شاید اگر مانند مدل های SX کنون طراحی میشد بهتر بود!)
-بنده به فیلمبرداری علاقه داشتم؟به خاطر ندارم!روی فیلمبرداری خیلی حساب باز نکنید مورد اول اینه که تکنیک های زوم های زیبا دیگه نمیتونید با زوم دستی ایجاد کنید به اون اندازه نرم نیست!و اینکه امیدوارم خیلی به فیلمبرداری علاقه نداشته باشید که فوکوس هم آزارتون خواهد داد!
و در آخر یک نکته ی مثبت:دقت کردید؟بنده چرا نکته دیگه ای از بدی های دوربین بخاطر ندارم؟دلیل این هست که وقتی دوربین رو با دنیای عکاسی و ویرایش ترکیب کنید این دوربین دست شمارو برای همه چیز باز گزاشته از دید دیگه ای بهش نگاه کنید!
کیفیت عکس پایین هست؟فتوشاپ رو باز کنید کمی ویرایش آماتور انجام بدید و تمام ، عکس زیبای شما در اختیار شماست!
کلا سخت نگیرید این دوربین برای همین ساخته شده!بقولی کمی بیشتر سختی میکشید و ورزیده تر میشوید در ویرایش!
و اینکه این دوربین شدیدا شمارو هدایت میکنه به SLR بنده اولین DSLR عمرم را هفته پیش در دست گرفتم و دیگه شب و روز ندارم اکثر دوستان این حال رو متوجه هستند!
کلا اگر فکر میکنید که به عکاسی علاقه ی خاصی دارید ، دوست دارید به شما به دید یک عکاس هم نگاه شود و بودجتون هم برای SLR کافی نیست چرا منتظرید فردا وقت هست
این دست آن دست نکنید خریداری کنید خیلی خودتون رو درگیر نکنید!
ببخشید که سرتون رو درد آوردم امیدوارم به هر صورت موفق باشید!
شب شما خوش!
ممنونم از پاسخ های تمام دوستان. راستش تو امضام مشخصه که من تجهیزات چی دارم. و با توجه به گرون شدت خیلی شدید لنز میخوام اینو بخرم که فقط از 24 میلی متر و 700 میلیمترش استفاده کنم. برای عکس های ماکرو لنز دارم و رنج متوسط رو هم با 18-105 میگیرم.
حالا به نظرتون برای این منظور همین جواب میده یا hs 30 رو بگیرم؟ یا شایدم نظرتون hs10 باشه که ارزون تر هم هست
برای استفاده از بالاترین فاصله کانونی باید بگم که طبق تجربه من ، کیفیت تصویر افت زیادتری داره و تقریبا تصویر سافت میشه .
پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری حتما نمونه عکسهای این دوربینها رو نگاه کنید .
در انتهای بازه یعنی از حدود 500 به بعد ، من که خیلی نتونستم استفاده کنم . هم اینکه سرعت فوکوس خیلی پایین میاد و هم حتما سه پایه لازم خواهید داشت . لرزش گیر این لنزها خوبه ولی خیلی هم نمیشه بهشون تکیه کرد .
درود
مرتضی ی عزیز
اگر بیشتر زوم نیاز دارید مدل های دیگه رو توصیه میکنم چون به قول کوروش عزیز سرعت فوکوس هم کاهش میکنه هم تصویر شارپ بودن خودش رو از دست خواهد داد!
به سری SX کنون هم نگاهی بندازید!
البته بنده HS30 رو ندیدم ولی HS20 خودم و کلا این مدل یه مقدار برای کراپ مشکل داره و شدیدا کیفیت افت خواهد کرد!
امیدوارم به انتخاب درست برسید!
موفق باشید!
من هم کانن رو پیشنهاد نمیکنم . اختلاف کیفیت خروجی این دو دوربین انقدری نیست که به این انتخاب بیارزه .
به ویژه اینکه درست گفتید بهترین ویژگی hs20 ها ، راع و تنظیمات مانوال اونه .
آقای خادمی
من این دوربین رو داشتم و یکسال از آن استفاده کردم و اولین دوربین دیجیتالی بود که خریدم و همانطور که دوستان گفتند بنظرم این دوربین جذابیت های خاص خودش رو داره البته برای کسانی علاقه مند به عکاسی هستند و در ابتدای راه قرار دارند.
خروجی راو و تنظیمات و فاصله کانونی آن خیلی وسوسه انگیز است و برای پرنده گرافی(نه در حال پرواز) با کمترین هزینه خوب هستش ولی صحبت بر سر این هست که شما با تجهیزات قوی تری کار کردین و فکر نمیکنم خروجی آن شما را راضی کنه ، توصیه میکنم دقت بیشتری داشته باشین،
من این دوربین را امروز فروختم 500 (کلی چیز یادگرفتم و تجربه کردم) و 600دی رو سفارش دارم.
شخصا این دوربین و حتی مدل های مشابه را برای شما توصیه نمیکنم. به نظرم به لنزهای با برند تامرون و سیگما فکر کنید و تجهیزات را تکمیل کنید بهتر خواهد بود
نمونه عکس از یک پرنده آهنی فوکال 700mm و کراپ حدود 30% براتون گذاشتم.
موفق باشید.
فایل پیوست 31356
با تشکر فراوان از دوستان.
با توجه به بالا رفتن ناگهانی قیمت لنزها خرید سوپر زوم تنها راهه برای رسیدن به لنز تله!!!
ارزون ترین تله ی نیکون الان 1500 قیمت داره!!!
یه سری نمونه از HS10:
http://dcbbs.zol.com.cn/56/15_558199.html
http://forums.dpreview.com/forums/re...2&changemode=1
تو هر دوشون نمونه هائی توی 126 میلیمتر (که معادل 35میلیمتریش میشه 720 مم) هست. به خصوص لینک دوم.
من اگه بودم HS10 میگرفتم چون 10 مگاپیکسله.
خدا از دهنت بشنوه احسان خان . من که هر چی به جناب خادمی میگم بیا یکی مثل پسر من بگیر تله کانورتور هم ببند روش میگه من hs20 میخوام .
در مورد مود exr هم همین الان با پسر تست کردم فرقی نمیکنه اگه بخواهید خام بگیرید همون کارهای exr رو روی فایل خام انجام میده . مثلا در مود dr یک فایل خام 6mp با داینمیک رنج بالا تحویل میده .
سلام
یه مشکلی که من با این دوربین دارم اینه وقتی داره فیلم میگیره مدام فوکاس میکنه! و این باعث میشه اکثر اوقات و صحنه های مهم فیلم همه بلور بشه
برای اینکه اینطور نشه تنظیمات خاصی باید روی دوربین انجام داد؟
میشه فوکاس رو روی یک نقطه تنظیم کنیم و در تمام فیلم همینطور بمونه؟
ممنون
علاوه بر این میتونی روی منوال فوکوس تنظیم کنی و روی صورت سوژه فوکوس کنی و بعد زوم رو به کل کادر برگردونی اینجوری تمام کادر فوکوس هست و اگه زوم کنی تار نمیشه اگه تار شد هم کافیه یه بار شاتر رو کامل فشار بدی تا یه عکس بگیره و سوژه هم فوکوس بشه.
سلام دوستان عزیز
من این دوربین رو داشتم و 2.3 روزی میشه که به یکی از دوستان فروختمش.
مزاحم شدم که به عنوان برادر کوچیکتر چند تا از تجربه هایی که از کار با این دوربین رو کسب کردم بگم.
اول اینکه این دوربین اصلا او چیزی نیست که تو تبلیغاتی که براش شده گفته میشه و توقعات رو بر آورده نمیکنه اونقدر که من بعد از کمتر از 2ماه فروختمش.
تو ISO بالاتر از 400 دیگه عکسا نویزی میشن و ISO بیشتر از 1600 که دیگه کیفیت عکسها از بس نویز دارن با دوربین یه گوشیه 4mp هم برابری نمیکنن.یعنی تو indoor دیگه توقع زیادی نمیشه از دوربین داشت.(من خودم به هیچ وجه نتونستم عکس خوب خانوادگی باهاش بگیرم) اما انصافا تو ISO پایین عکسای خوبی باهاش گرفتم که اونم همیشه outdoor بود.
مشکل بعدیش فیلم برداریشه که اونم اصلا نمیشه روش حساب وا کرد.به خاطر فوکوس ضعیف اون و اینکه همیشه از فکوس خارج میشه و هیچ کاریشم نمیشه کرد.
مشکل بعدیه اون اینه که موقع عکاسی اصلا کارایی فکوس نداره و سرعتش به قدری پایینه که همیشه سوژه میپره!مگراینکه ازش بخوای ثابت بمونه.و همیشه تو backfocus و frontfocus گیر داره و قابلیت شناسایی سوژه رو نداره و اینم خودش باعث اینه که نشه عکس خوبی باهاش گرفت.
اگه میتونین یه مقدار روش بزارین و یه slr حتی دست دوم بگیرین اما اگه براتو مقدور نیست(او زمان برا منم مقدوریت نداشت) hs20 بهترین گزینه میتوننه باشه که نه مطمئنا هست!
قابلیت لنزش خیلی خوبه. کیفیت عکساشم تو ایزو پایین خوبه.یه سری قابلیت اضافه هم داره که من به خاطر اینکه عکس با کیفیت میخواستم همش از مود مانوال استفاده میکردم که ایزوم زیاد بالا نره از اون قابلیت هاش استفاده نکردم.
اما اگه میتونین حتما یه slr بگیرین
موفق باشین و امیدوارم به نتیجه ای که میخوایین برسین
AM
درود
من هم تازه خريدم اين دوربين رو و سواي بحث كيفيت پايين عكس ها و نويز زياد دو تا مشكل بزرگ دارم با اون
1 تا حالا دو بار بي دليل هنگ كرده و حتي كليد مكانيكي آن و آف هم عمل نكرده و من مجبور شدم باطري ها رو خارج كنم تا دوربين خاموش بشه
2 وقتي رينگ زوم رو حتي به آرومي فشار ميدم لنز جمع ميشه. برعكس وقتي مي خوام رينگ رو بچرخونم تا زوم كنم خيلي سفته و توي فيلمبرداري پرش ميده اما وقتي باز ميشه با فشار كوچكي خودش به داخل فرو ميره
درباره اين دو مورد كسي نظري نداره ؟
سلام
در مورد 2 عادی هست نگران نباشید و زوم کردن حین فیلم برداری بدلیل سفت بودن رینگ زوم همراه با پرشهای ناخواسته خواهد بود برای همین بعضی زوم برقی را ترجیح میدن
در مورد 1 برای من طی یکسال که با این دوربین کار کردم حتی یکبار اتفاق نیفتاد اگر این اتفاق تکرار شد از گارانتی استفاده کنید شاید update کردن نرم افزار دوربین کمک کنه.
در مورد کیفیت عکس ها هم جای نگرانی نیست با شناخت بهتر امکانات دوربین و تسلط بهتر می توانید عکسهایی با کیفیت قابل قبول برای چاپ، وب، داشته باشید.
سه شب پیش آزمایشی با دوربین 600d با لنز کیت از ماه عکس گرفتم و بسیار معیوس شدم :::angry::: و خاطره HS20 برام زنده شد که چه عکسهای خوبی با آن گرفتم.
موفق باشید.
در مورد مشکلات فوکوس در زمان فیلم برداری با شما موافق نیستم.
بله متاسفانه سطح توقع کسانی که با این دوربین کار میکنن بالاتر از کیفیت عکسهاست به شخصه 5 نفر از کسانی را میشناسم که پس از این دوربین به سراغ DSLR رفتن (و نه فرضا بسراغ مدل های مشابه در برندهای دیگه). البته نمیخوام نتیجه گیری کلی کنم منظور اینکه از یه سنسور کوچولو با 16 مگاپیکسل انتظار بالایی نمی توان داشت.
برگ برنده این دوربین فرمت خام ، قابلیت تنظیمات گسترده، کلیدهای میانبر و قیمت آن است.
خوندن Manual دستگاه کاری است که هیچکس انجام نمیده و همه فکر میکنن عکاس تشریف دارن.
دوست عزیز، اگه توی فیلم برداری مشکل بلور و عدم فوکوس داری، از توی منوی Setting فوکوس حین فیلم برداری رو از روی Continoues به Center تغییر بده، مشکلت حل میشه...
و اما عکس های Indoor...واسه گرفتن عکس از محیط های تاریک که معمولا بهشون عکاسی Indoor میگن، شما نباید ISO رو ببرید بالا!!! این آخرین روشه (قدیم ها واسه این مشکل باید فیلم رو عوض میکردین که کار پر دردسری بود)...بلکه باید با باز کردن دیافراگم (که خوشبختانه 2.8 در این دوربین موجود هست) و پایین آوردن سرعت شاتر تا حتی 2 ثانیه نوردهی رو جبران کنید..شما وقتی آتلیه هم که میرید 5-6 تا پروژکتور بالای سرتون روشن دوست عزیز...
و اما مود EXR... فقط بچه بازیه...اصلا روش حساب نکنید دوستان!!!
و اما اون دوستی که میگفت در بک فوکوس مشکل داره...، این دوربین حالتی داره به نام Area که شما میتونی به دلخواه نقطه ی فوکوس رو به هرجای کادر که بخواین ببرین، هیچ مشکلی هم نداره...
این دوربین در این رنج قیمت از همه ی دوربین های مشابه سر تره... ولی طبق گفته ی دوستمون اگه میتونین یه SLR بگیرین چون منم با اینکه فقط 6 ماهه این دوربین رو دارم و ازش خیلی راضی هستم ، به محض اینکه پولم برسه یه Nickon خواهم خرید...
در تکمیل مطلب دوستمون عرض کنم در مواردی که سوژه حرکت نداره و دوربین روی سه پایه باشه این تکنیک باعث میشه بتوانیم نور را بدون افزایش ایزو جبران کنیم.نقل قول:
و پایین آوردن سرعت شاتر تا حتی 2 ثانیه نوردهی رو جبران کنید
دیافراگم 2.8 فقط در ابتدای واید لنز در دسترس هست هرچه که لنز به سمت تله زوم شود حداقل دیافراگم کم میشود یعنی عدد دیافراگم بیشتر میشود از طرفی در حالت واید 24 در فضای بسته indoor بدلیل نزدیک بود اضلاع و خطوط مثل در و دیوار کمی اعوجاج را شاهد خواهید بود که البته در نرم افزار قابل رفع است.نقل قول:
بلکه باید با باز کردن دیافراگم که خوشبختانه 2.8 در این دوربین موجود هست
توصیه ای برای دوستانی که این دوربین را دارند و میخواهند در فضای بسته با کیفیت خوب عکاسی کنند مخصوصا وقتی سوژه متحرک است مثل انسان :
1- تنظیم iso روی حالت 800Auto
2- استفاده در مود تقدم شاتر (مود S) و سرعت 1/15 ثانیه با توجه کارا بودن لرزشگیر نیاز به سه پایه نیست
3- روش کردن لامپ ها اضافی محیط که احتمالا خاموش هستند.
4- تنظیم دستی وایت بالانس با توجه به نور محیط ( این مورد را میتوانید انجام ندهید ولی با این کار رنگهای بسیار خوبی ثبت خواهید کرد)
5- کادر بندی و استفاده از فاصله کانونی 30 تا 35 میلیمتر (واید 24 تا 30 را برای منظره و محیط های باز استفاده کنید)
6- آماده باش دادن به حضار تا کمی ثابت بمانند، فوکوس و شات
با رعایت این موارد من ایزو را در محدوده 250 تا 400 کنترل کرده ام و کیفیت عکسها حفظ شده اند
و اگر نور محیط خیلی کم بود چون این لامپ های کم مصرف مزخرف خیلی باب شده، فلاش دوربین بسیار خوب عمل میکند و استفاده در مود فلاش Slow-Sync را توصیه میکنم در این حال دوربین نباید روی مود ُS باشد بلکه میتوانید آن را روی مود P برده و سایر تنظیم ها مشابه موارد بالا عکس بگیرید مطمئنم راضی خواهید شد فلاش این دوربین اگرچه کمی ضعیف است ولی نور آن بسیار کنترل شده هست و طبیعی بودن رنگ لباس و اشیاء حفظ شده و سایه ایجاد نمیکند (مشکلی که اغلب افراد با آن روبرو هستند) در حالت استفاده از فلاش وایت بالانس را در حالت Auto قرار دهید.
موارد فوق صرافا تجربیات شخصی است و شخصا زحمت کشیدن و وقت گذاشتن برای بدست آوردن نتیجه بهتر را دوست دارم.
موفق باشید
جناب احمدی با عرض سلام
برای فوکوس در مد فیلم برداری شاید خواندن این پست نیز کمک کند
قابل توجه hs20 داران
من canon 600D دارم و قبلا hs20 داشتم درست نیست که این دو دوربین را با هم مقایسه کنم ولی جهت اطلاع کسانی hs20 دارن لازم است بعرض برسانم.
1- برای عکاسی از ماه من خاطرات خوبی با hs20 دارم که با دوربین فعلی ندارم و لازمش اینه که هزینه های گزافی برای لنز بذارم که برام مقدور نیست.
2- مورد بعدی داینامیک رنج است که متاسفانه و با کمال تعجب باید عرض کنم hs20 کنترل داینامیک رنج بهتری دارد و 600D من را به این نتیجه رسانده که هر چه سریعتر فتوشاپ را کار کنم و با تکنیک HDR مشکلات را حل و فصل کنم.
موفق باشید.
درود
دوستان من روی حالت میکرو و سوپر میکرو بیشتر از نصف زوم که استفاده میکنم نمیتونه فوکوس کنه روی شیء!طبیعی هست؟اینم یک عکس با این دوربین:
فایل پیوست 34021
بله طبیعی است . شما باید از فاصله کانونی وایدتر به همراه نزدیک کردن دوربین به سوژه به جای زوم کردن ، استفاده کنید .
این قابلیت د شارژ کردن دوربین آیا عملیات خاصی روی دوربین انجام میده با فقط با روشن نگه داشتن دیسپلی این کار رو انجام میده؟