با سلام
ببخشید دوستان از این تراز ها که روی کفشک فلاش بسته شده کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد برای این دوربین ؟؟؟
ببینید
http://www.taklong.com/marketplace/u/159963DSC02180.JPG
Printable View
با سلام
ببخشید دوستان از این تراز ها که روی کفشک فلاش بسته شده کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد برای این دوربین ؟؟؟
ببینید
http://www.taklong.com/marketplace/u/159963DSC02180.JPG
این بررسی مربوط به کسی هست که این دوربین رو خرید کرده و نظر شخصی خودش رو نوشته
مشخصات فنی اجمالی:
فوجی فیلم دوربین جدید سوپرزوم مدل HS20 خود را معرفی کرد. این دوربین که پس از مدل موفق HS10 معرفی شده است از سنسور 16 مگاپیکسلی EXR CMOS، لنز 24-720 میلیمتر با توانایی زوم اپتیکال 30 برابر، نمایشگر 3 اینچی 460,000 نقطهای بهره میبرد. بعلاوه توانایی ضبط ویدیویی با کیفیت Full HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه و عکاسی در فرمت RAW را نیز دارد و از شوتینگ مودهای دستی و خلاقانهی P/A/S/M هم پشتیبانی میکند. سرعت عکاسی پیاپی این دوربین 7.6 فریم بر ثانیه است و نیز توانایی فیلمبرداری با سرعت بسیار زیاد 320 فریم بر ثانیه را هم دارد. دوربین HS20 که پس از دوربین بسیار موفق HS10 معرفی شده است بهبودهای فراوانی را شاهد بوده که میتواند بر جذابیت آن بیفزاید. در ضمن نمایشگر با کیفیت این دوربین از نوع چرخنده میباشد.
خوب رسیدیم به برسی های من:
من در اینجا نتایج بدست آمده را ارائه می دهم.
طبق گفته های سازنده و سایت های دیگه این دوربین واقعا کارهای گفته شده را انجام می دهد ولی نه به اون شکلی که به آن پرداخته شده است و حسابی روش بحث شده بلکه در حد بسیار پایین تر از آن چیزی که گفته شده است تمامی کار ها را انجام می دهد.
1- فیلم برداری
بر خلاف تصور همه این دوربین به جای یک دوربین عکاسی نیمه حرفه ای فوق العاده یک دوربین فیلم برداری بسیار حرفه ای است که باکیفیت فوق العاده زیاد زیاد و باور نکردنی اقدام به فیلم برداری میکند با کیفیت Full HD و یک دوربین فیلم برداری تحقیقاتی است که با 320 فریم بر ثانیه می توانید رویداد های مختلف رو در کیفیت 240*320 ضبط کنید.
اما یک مشکل در فیلم برداری داره اون هم اینه که وقتی می خواهد عمل فکوس را انجام دهد بین 3 تا 10 ثانیه عمل فکوس زمان میبره و باید دوربین را برای فکوس هرچه سریعتر ثابت نگه دارید به همین دلیل ایراد به عنوان یک دوربین فیلم برداری از 10 به آن 9 را می دهم.
2- فلاش
طبق گفته های سازنده فلاش این دوربین واقعا تا 7 متر را به خوبی روشن می کند.
امتیاز فلاش دوربین نسبت به دوربین های دیگر این رده از 10 به آن 9 می دهم.
3- امکانات
طبق گفته های سازنده و آزمایشات انجام شده امکانات بسیار زیاد و جالبی دارد و می توان گفت از نظر امکانات در حد دوربین حرفه ای می باشد.
امتیاز امکانات این دوربین از 10 به آن 10 را می دهم.
4- کیفت ساخت و خوش دستی
از نظر کیفیت ساخت و خوش دستی این دوربین در حد مطلوبی است.
از نظر امتیاز از 10 به آن 9 می دهم.
5- از نظر عکاسی
خوب می رسیم بر سر عکس ها در این دوربین
کیفیت تصاویر در روز های کاملا آفتابی در حد خوبی است و نظر کاربران مبتدی و متوسط را بسیار فرا تر از انتظار آنچه که فکر می کنند جلب می کند اما نظر کاربران نیمه حرفه ای و حرفه ای را آنچنان که باید و شاید جلب نمی کند مگر به عنوان یک دوربین خیلی خوب خانگی آن هم برای ثبت لحظات جشن ها و تفریحات بیرون از خانه نه بیشتر
به عکس های گرفته شده در روز توسط این دوربین از 10 امتیاز 8 را می دهم ( از نظر کاربر نیمه حرفه ای )
کیفیت عکس این دوربین در شب و تاریکی مطلق و با کمک و بدون کمک فلاش در ISO های 100 و 200 و 400 نسبت به دوربین های این رده نسبتا خوب است ولی نه در حد رقابای خود و قابل چاپ می باشد در حد خوب
کیفیت عکس در شب با ISO های 800 و 1600 و 3200 چه با فلاش و چه بدون فلاش در حد جالبی نیست و تقریبا خوب است و دارای نویز بسیاری است که دوربین هم رده آن Canon PawerShot SX30IS و Canon PawerShot SX40 HS در همین ISO ها با شرایط یکسان بهتر عمل می کنند و نویز آنها کمتر است اما زمان چاپ در اندازه A5 واقعا خوب است و از نویز خبری نیست ولی در اندازه A4 تقریبا نویز ها دیده می شود ولی در ابعاد بزرگتر نویزها بسیار واضح دیده شده و اصلا خوب نیست . از نظر امتیاز از 10 به آن 7 می دهم.
اما کیفیت تصاویری که ستارگان و ماه گرفته شده واقعا خوب و زیبا هستند و دارای نویز تقریبا کمی می باشند و از نظر چاپ مثل بالا است.
از نظر شارپ بودن تصاویر این دوربین نسبت به دوربین های هم رده خود Canon PawerShot SX30IS و Canon PawerShot SX40 HS از شارپیت پایین تری برخوردار است و از نظر امتیاز از 10 به آن 8 را می دهم.
از نظر عمق میدان در عکس ها نسبت به دوربین های هم رده خود بسیار ضعیف است منظور از عمق میدان این است که وقتی عکس های دوربین را در کامپیوتر ، اقدام به بزرگ نمایی می کنیم بتوان جزئیات را به خوبی و وضوح دید. دوربین هم رده آن Canon PawerShot SX30IS و Canon PawerShot SX40 HS عمق میدان کاملا خوبی را دارد در کل از 10 به آن 7 می دهم.
از نظر نمایش جزئیات در عکس نسبتا خوب است و به آن از 10 نمره 7 را می دهم آن هم به این دلیل که دوربین های هم رده آن Canon SX40HS بسیار عالی تر این کار را انجام می دهند.
از نظر وضوح تصاویر در هر عکس ( فکوس Focus ) خوب است و عمل فکوس به خوبی انجام می شود و امتیاز از 10 را به آن 9 می دهم.
در عکاسی Panorama واقعا عکس های گرفته شده نسبت به دور بین های دیگر واقعا عالی تر است و کمتر دوربینی می تواند با این دقت و در این اندازه عکس های پانوراما را بگیرد اما کیفت تصاوی مثل مراحل قبل است و از 10 به آن 9 می دهم.
اما در کل به کیفیت عکس ها در دوربین نسبت به دوربین همتای خود Canon PawerShot SX30IS و Canon PawerShot SX40 HS باید گفت که کیفیت واقعا جالب نیست و از 10 به آن 7 را می دهم.
بهترین کیفت تصاویر این دوربین در تنضیمات زیر می باشد.
اندازه تصاویر
L: به معنی Large
M: به معنی Medium
S: به معنی Small
سیستم تصویر 16.9
گزینه تنضیمات دوربین: Camera , EXR , Adv. , SP1 , SP2 Panorama , C , M , A , S ,P
EXR
HR = ISO 100 > L > 16.9
SN = ISO 100 > M > 16.9
DR = ISO 400 > M > 16.9
Camera
ISO 100 , 200 > L > 16.9 , 4.3
در تنضیمات دستی باز کیفیت تصاویر و شارپ بودن و عمق میدان و فکوس آنچنان تغییری نمی کند و بهترین حالت تصاویر در تنضیمات بالا است.
6- بزرگ نمایی 30 برابر
از نظر بزرگ نمایی این دوربین واقعا خوب است و بسیاری از کاستی ها را می پوشاند.
7- گرفتن عکس از مناظر و ستاره ها
در گرفتن عکس از مناظر نظر اکثر کاربران را جلب می کند و کیفیت تصاویر خوب است اما عکس های گرفته شده از غروب چندان رضایت بخش نیست و دارای نویز زیاد است و کیفیت عکس از ستاره ها در تاریکی مطلق و ماه برای کاربران مبتدی و متوسط و نیمه حرفه ای واقعا خوب است و رضایت بخش و امتیاز را از 10 به آن 9 می دهم.
8- لرزش گیر دست و لنز
از نظر لرزش گیر دست خوب عمل می کند مخصوصا در بزرگ نمایی های بالا و در بزرگ نمایی 30 برابر بی نقص و عالی عمل می کند و کم و مشکلی را مشاهده میکنید مگر که خیلی شدید لرزش دست داشته باشید و از 10 به آن 9 را می دهم.
9- عکس های پی در پی
در عکس های پی درپی خوب عمل می کند و نظر هر کاربر مبتدی ، متوسط و نیمه حرفه ای را به خود جلب می کند و بسیار کار آماد است مخصوصا زمانی که دستور می دهد از یک جسم متحرک در هر ثانیه 8 تصویر را بگیرد و بهترین تصور را زخیره کند این عمل را خوب انجام می دهد و از 10 به آن نمره 9.5 را می دهم ولی در بعضی مواقع در عکس هایی که 3 عکس در ثانیه است بسیار جزعی تاری دیده می شود.
10- عکس برداری در حالت ماکرو
در عکس برداری ماکرو در فاصله 1 سانتیمتری و کمتر از 1 سانتیمتر عکس ها هم شفاف هستند و هم واضح و به خوبی جزئیات دیده شده و نسبت به رقبای خود Canon PawerShot SX30IS و Canon PawerShot SX40 HS در یک سطح است و می توان از 10 به آن 10 را داد ولی همانند آنها دارای عمق میدان نیست.
در کل به این دوربین از 10 امتیاز 7.5 را به آن می دهم
اما نسبت به قیمت و عمل کرد این دوربین به نظر من 380 هزار تومان بیشتر ارزش ندارد چون اگر امکانات را در نظر نگیریم و فقط معیار های کیفیت تصاویر و عمق میدان و جزئیات و شارپ بودن و مقدار نویز کم را بخواهیم در نظر بگیریم دوربین های خانگی چون Sony W310 , Canon G10 , Cannon D10 , Nikon S80 , Nikon S100 , ... بسیار بهتر این کارها را انجام می دهند و قیمتی به مراتب مناسبتر دارند مابین 220 تا 380 هزار تومان
اما مسئله عمق میدان به دلیل Zoom 30x در دوربین با عمل Zoom و بعد گرفتن عکس برطرف می شود ولی در سایر دوربین ها خود عکس هم عمق میدان دارد.
نام و مدل برخی از رقبا:
Panasonic Lumix DMC-FZ150
Panasonic Lumix DMC-FZ100
Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
Nikon Coolpix P500
Casio Exilim EX-FH25
Olympus SZ-30MR
به سلامتی امروز دوربین دست یکی از دوستام بود که از دستش (کاملا غیر عمد) افتاد زمین جوری که باتری هاش هم در اومد. روشنش کردم دیدم نوشته Focus Error!
یه کم آپشن هاش رو عوض کردم دیدم نخیر هیچ تغییری نمیکنه و فقط صفحه سیاه نشون میده. لنزش رو نگاه کردم دیدم بــــــلـــــــه عدسی وسطش شکسته و ریخته داخل لنزش و وقتی زوم میکنی زومش صدا میده. گریه ام گرفته بود اما سریع رفتم پیش فروشنده بیمه اش کردم و ظاهرا بیمه خوبی هم هست (ایده آل تحت پوشش کار آفرین)
حالا نوشته اگه مبلغ خسارت بیش از 70% کل مبلغ باشه دوربین تعویض میشه. میخوام بدونم هزینه عوض کردن لنز چقدره؟ یعنی بیشتر از 400 تومن که نمیشه؟
اينجا بپرس:
http://forum.akkasee.com/f119/t10631-102.html
با سلام به دوستان
میخواستم بدونم ایا چیزی به نام کانورتور یا اداپتور یا همچین چیزی که بشه رو لنز سوار کرد واسه dslrوجود داره؟
یه عکس تو سایت دیجی کالا از Panasonic Lumix DMC-FZ150 هست که یک قسمت به لنز اضافه کرده.
کارایی این قسمت چیه و قیمتش چنده؟
ایا رو باکس دوربین ارائه میشه؟
ایا چیزی شبیه به لنزای چشم ماهی میشه واسه dslrپیدا کرد؟
با سلام
دوستان میخوام فریم ویر جدید بریزم ورژن 1.3
آیا برنامه ایی هست که بشه از فریم ویر خود دوربین بک آپ گرفت؟؟؟؟
واینکه این فریم ویر مشکلی ایجاد نمیکنه لرای دوربین؟؟؟
کسی ریخته ؟؟؟؟؟ تغییراتی دیده شده ؟؟؟؟
من نصبش کردم مشکلی پیش نیومد
تغییر خاصی که به چشم بیاد نبود یا شاید من ندیدم
فکر میکنم این جور اپدیتا بیشتر واسه رفع ایرادات باشه
سلام دوستان
من این دوربین را دارم
جدیداً خیلی هنگ میکنه
و نمیزاره حتی عکسی بگیرم
کسی فریمور 1.02 را نداره برای من قرار بده تا شاید با برگردوندن به فرمور قیلی حل شه؟؟چون الان 1.03 هست
سلام به کلیه دوستان
آیا از دوستان کسی سرعت B شاتر را تست زده؟من خودم روی این حالت گذاشتم بیشتر از 30 ثانیه باز نموند.آیا طبیعیه یا دوربین من مشکل داره؟
سلام
کسی از دوستان فریمور 1.02 را داره؟
فایل پیوست 21104
این هم عکس کراپ 100% با HS20 که فقط Resize شده و هیچ گونه ادیتی روش انجام نشده!
ISO-100
Exposure Time: 1/850 Sec
F/5
درسته این تصویر HS20 هستش
شاید این سؤال را چندین بار هنرجوهام هم پرسیدند که چرا تصاویر در کراپ 100 درصد حالت مات دارند
شما در این دوربین در حالت دستی سه تا تغییرات را دارید
یکی شارپ
یکی تون
یکی هم کاهش نویز
در اکثر فوجی ها این موارد وجود دارند
اگر در حالت معمولی باشند عکس ها به تعریفی آبرنگی میشوند که این یک خوبی داره و یک بدی
خوبی ان در جاهای کم نور هست که نویز را کم میکنه و بدی ان در جاهای پر نور که کیفیت را کم میکنه
اگر میخواهین تصاویر بسیار قوی بگیرید و در نور کامل و کافی هستید برای گرفتن تصاویر با حداکثر کیفیت
شارپ را روی حداکثر
کاهش نویز را روی حداقل
و تون را بسته به نیازتان (پیشنهاد من روی نرمال) انتخاب کنید و از تصویرتان لذت ببرید
................
دوستان بسیار فوری هستش فریمور 1.02 را ندارید(دوربین یکی از دوستامه که هنگ میکنه نیاز دارم به آپدیت به فریور قبلی) توی سایت فوجی هم نیست
نه به هیچ عنوان کراپ نشده. اگه هم دقت کنید میبینید نوک پرنده از کادر خارج شده که میخواستم عکس بندازم بهتر از این نمیشد از بس تکون میخورد. البته یادم نیست اما مطمئن ام رو مد EXR گرفته نشده چون عمرا با ISO-100 عکس بندازه. فکر کنم Adv بود.
عکس اصلی بیشتر از 5 مگابایته و فاصله کانونی لنز 98 میلیمتر. این هم لینک دانلود عکس اصلی بدون ادیت و Resize
دانلود عکس در فایل Zip
سلام دوست من
اگه دوست دارید با کیفیت حداکثر و بدون ابرنگی تصویرتان را ثبت کنید
ابتدا نور کافی را داشته باشید
سپس شارپ را روی حداکثر و کاهش نویز را روی حداقل قرار بدین
به همین راحتی تصاویر با کیفیت خارق العاده خلق کنید ولی اگر نور کافی نباشه نویز میگیره ....
امتحان کنید و اگه ممکنه در این حالت یک شات هم اینجا قرار بدید تا مقایسه صورت بگیره ...
ممنون
با عذرخواهی قبلی رو اشتباه عرض کردم. این یکی کراپ 100% بدون ریسایز هست!
فایل پیوست 21143
قابل توجمه همه HS20 دارها و HS20 دوستهای عزیز
یه خبر خوب بنده امروز بعد از تحقیق تو اینترنت و تو بازار برای فیلمبرداری بهتر توی مود FULL HD رفتم یه مموری 8GB کلاس ده سونی به جای مموری 8GB کلاس چهار توشیبا که قبلاً داشتم خریدم و با حیرت تمام دیدم سرعت فوکوس اتوماتیکی که قبلاً به شدت گیج میزد و واقعاً اعصاب خوردکن شده بود بسیار تصحیح و کاملاً رفع شده و با دیدن این مسئله دوباره توی مود فیلم شروع به تست کردم و بین سوژهای دور و نزدیک از فاصله های 1 سانتیمتری گرفته تا فواصل دورتر به سرعت تغییر سوژه میدادم و همگی به خوبی و به سرعت فوکوس میشدند. این مسئله بسیار منو خوشحال کرد :redface:و سریع اومدم تا به همه عزیزان این خبر خوش رو بدم البته باید بقیه دوستان هم تست کنند و خبرشو بدهند. نمی دونم که واقعاً چه ارتباطی بین سرعت مموری با سرعت فوکوس خودکار هست که اینقدر تأثیر روی این فاکتور داره.
فایل پیوست 0
سلام دوستان .دو مدل جدید این دوربین hs25 , hs30 تو سایتها معرفی شده ظاهرا بجز تغییرات نرم افزاری و اینکه hs30 دیگه باطری قلمی نمیخوره تغییری ندارن میخواستم ببینیم میشه فروم ویر hs25 رو روی hs20 نصب کرد ؟
سلام دوستان میشه یکی یه نمونه فیلم با کیفیت فول اچ دی از این دوربین برا من بزاره اخه من برای فیلم برداری میخوام این دوربینو بخرم میشه یکی بزاره ؟!؟!؟!
این هم یع عکس جالب با شاتر باز از چراغ های لپ تاپم
فایل پیوست 21473
شرمندم که اشتباه نوشتم. این کانورتور که فرمودین فقط وایده یا تله یا چشم ماهی هم هست؟ البته بازم شک دارم سوالم درست باشه!!
ایا فقط اندازه سایز دهنه مهمه یا المان های دیگه ای هم داره؟ رنج قیمتیش چنده؟ ایا اونها باید حتما فوجی باشن یا مارکایه دیگه ای هم هست؟
متاسفانه تو شهر ما بازارش نیست که سر بزنم. راستی ادابتور همونیه که اندازه دهانه را عوض میکنه؟(سوالای غلط از رو ندونستنه!!)
این عکس رو از یکی از دوستان گرفتم. نکتش اینه که چون تجهیزات نور ردازی ندارم و تنها چیزی که دارم یک فلاش قدیمیه که یک دکمه تخله داره و با زدن اون به صورت دستی فلاش میزنه
منم دوربین رو رو حالت منوال گذاشتم دیافراگم رو تا اخر بستم شاتر رو روی 2ثانیه و البته تو اتاق نسبتا تاریک به صورت دستی فلاش زدم البته با یه زاویه غیر از محور دوربین(سرعت کم شاتر واسه این بود که بتونم فلاش دستی بزنم). جالب اینجاست که وقتی از فلاش استفاده میکنم چه سرعت شاتر 2ثانیه باشه چه چهارهزارم ثانیه هیچ فرقی تو میزان نوردهی نداره(اینو امتحان کردم وقتی فلاش رو دوربین سوار بود)فایل پیوست 21546
به قول یکی از بچه ها از دوربینی که مخصوص عکاسی ساخته شده نباید انتظار فیلم برداری عالی داشت هرچند بعضی از اونا واقعا شاهکارن حتی تو فیلم برداری.
این میتونه یه خیلی از مسائل مربوط بشه حتی چیزایه عجیبی مثل ریت ذخیره سازی مموری که mojacks گفته هم ممکنه رو فیلم برداری اثر بذاره! اما دوربینای فیلمبرداری معمولا طوری ساخته میشن که این نواقصو در حین فیلمبرداری نداشته باشن. تا جایی که یادمه با hs20 رو مود اسپرت و با حالت AF مرکز بهتر فکوس میکرد و کمتر گیج میزد.
باسلام
لطفا برای تنظیمات مودهای مختلف در صحنه های مختلف این دوربین کسی توضیحاتی ویا مرجعی رامیدونه برام معرفی کنه متشکرم
دوست عزیز مرجعی ندارم جز اینکه مقالات همین سایت پر بار عکاسی را پیشنهاد کنم چون بیشتر تنظیمات این دوربین مساوی است با مهارت های عکاسی که به دوربین خاصی وابسته نیست مثل مدهای P,S,A,M .
در مود های آماده سازی شده هم مثل sp1,sp2 برای حالت های مختلف مشخص کرده مثلا عکس پرتره، منظره، هوای برفی، ورزشی و جشن ها با نور طبیعی و غیره هستش و همچنین مد exr که خودش دارای مدهای Auto,SN,HR,DR هست که برای شرایط مختلفی پیشبینی شده است که در منوی خود دوربین توضیح داده.
ولی به نظر من اگر به عکاسی علاقمندید در مدهای P,S,A,M عکاسی کنید و لذت ببرید خواندن مطالب سایت :قسمت آموزش عکاسی را نیز پیشنهاد می کنم. موفق باشید.نقل قول:
سلام این عکس اخرمه به دلیل ضیق وقت توضیحاتش واسه بعد ممنون
http://aks.akkasee.com/photos/203629...3BsortBy%253A&
mandy عزیز با اجازه ehsan+ در جواب سوالی که از ایشون پرسیده بودید، دو سال پیش مقاله ای رو ترجمه کردم بار عنوان "در پس پرده Fuji S200EXR چه خبر است ؟" که به مذاق برخی از دوستان خوش نیومد:think:; برای اینکه دقیقاً با ساختار فنی این نوع سنسور آشنا بشین بد نیست نگاهی به محتوای آن بیندازید : http://forum.akkasee.com/f48/t9915-13.html#post143252
دوستان عزیز این دوربین زوم دیجیتال هم داره؟ من بعد اینکه دوربین HX100 سونی رو ازم دزدین دیگه پولم نمیرسه اون مدل سونی رو بخرم چون خیلی گرون شده مجبورم بیام طرف این دوربین نظر دوستان چیه؟
لنز این دوربین 30 برابر زوم اپتیک داره . دیگه زوم دیجیتال برای چیست ؟!!
مشخصات کلی این دوربین :
مشخصات کلی: دوربین نیمه حرفه ای - وزن با باتری و کارت حافظه 730 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 636 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 16 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2 اینچ
فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-720 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 30 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 و (6400 در مود M) و (12800 در مود S) - فلاش داخلی Pop-Up با برد 7.1 متر - قابلیت نصب فلاش خارجی (Hot-Shoe) - تکنولوژی تشخیص چهره
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 460,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه (SD / SDHC / SDXC (UHS-I - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ)
منم مشخصاتش رو میدونم عزیز اما من برام بعد از اون 30 تا زوم اپتیک دیجیتال هم مهمه چون کار ورزشی در استادیوم میکنم.........hx100 که داشتم بعد 30 تا اپتیک 120 تا هم دیجیتال داشت که خیلی کمکم میکرد برای عکاسی از صحنه های دور استادیوم
دوستانی که دارند کمک کنند وبه نظرشون بخرم یا برم دنبال یه چیز دیگه نمیخوام بیشتر از 600 هزینه کنم
این عکس رو از قبل پیست دومیدانی و از جایگاه پشت دروازه تیم حریف گرفتم حدود 130 متر تا دروازه تیم نفت ابادان و دروازبان فاصله بود .زوم 30 ایکس + حدود70 تا هم زوم دیجیتال
http://hoseinfakhri.persiangig.com/i...t/DSC02619.JPG
سلام خدمت دوستان.
من یک ماهی میشه که hs20 خریدم. قبلا canon sx30 داشتم. کیفیت خوروجی hs20 به نظر من بهتر از sx30 هستش ولی sx30 یک سری امکانات داشت که hs20 نداره. و فکر کنم هم عکس شبش هم فلاش sx30 از این دور بین بهتر و قویتر بود. هالا از دوستان یک سوال دارم.
چند نفر از دوستان توی پستهای قبلی فرمودن مثلا باتری یک سوم شده. من توی این دوربین نشانگر باتری رو ندیدم. فقط وقتی دوربین باتریش کاملا خالی میشه یه علامت باتری قرمز رنگ وسط صفحه میاره و بعد دوربین خاموش میشه. اگه دوستان لطف کنن منو راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم. یه سوال دیگه هم داشتم. سرعت شاتر در حالت B ، که یکی از دوستان فرمودن میتونید با نگه داشتن دکمه شاتر بیشتر از 30" شاتر را نگه داریم ، این کار را کردم ولی دوربین بیشتر از 30" شاتر را باز نگه نداشت با تشکر
سلام
در خصوص باطری همان مطلب شما درست است یعنی در لحظات آخر شارژ نشانگر باطری روشن میشه و در فاصله کمی دوربین خاموش میشه آن دوستی که چنین مطلبی را نوشتن احتمالا شارژر خاصی داشتن که میزان شارژ باطری ها را نشان می داده.
در مود M وقتی زمان شاتر را زیاد می کنید پس از آخرین مقدار زمان "30 مقدار B ظاهر می شود که در اینصورت دکمه شات را تا هر مدت دلخواه نگه داشته و بعد رها کنید تا شاتر بسته شود. ولی در نظر داشته باشید که پردازش و نویز ریداکشن و تولید فایل خروجی نیز همان مدت زمان طول خواهد کشید.
آقایون برای من که زیاد عکاسی نمیکنم برای عروسی میخوام این دوربین رو ببرم و برای فیلمبرداری و عکسبرداری ازش استفاده کنم بهترین حالت عکاسی تو تالار همون مدEXR هست برای تالار و فضای بسته؟؟؟
یا تنظیمات بهتری هم میشه براش درست کرد؟؟؟
نظرم را میگم تا نظر سایر دوستان چه باشد.
در مد EXR از داخل منو چهار انتخاب میده بهتره گزینه High ISO & Low Noise را انتخاب کنید و تنظیمات چهار کلید سمت چپ را نیز بصورت زیر تنظیم کنید.
ISO= 800 Auto و AE= Spot و AF= Center و AF csm= Single و WB= Auto
از سوژه های ثابت یا کم تحرک عکس بگیرید در مواقعی ممکنه نشانگر لرزشگر ظاهر شود اگر سرعت شاتر در حد 15/1 بود با دقت بیشتری که دست شما نلرزد عکاسی کنید.
سعی کنید به سوژه نزدیک شوید تا اینکه از زوم استفاده کنید چون زوم کردن زیاد باعث خواهد شد نور کم بیارید و ایزوی 800 کم خواهد بود.
استفاده از فلاش با همین تنظیمات و فلاش در حالت Slow-Sync بهتر خواهد بود اگر سوژه ها در حال حرکت نباشند در غیر اینصورت همان تنظیم عادی فلاش بهتر خواهد بود.
مشکل نویز در ایزوهای بالای 800 این دوربین کیفیت عکس ها رو پایین میاره مثلا اگر شما در EXR مود را از منو Auto انتخاب کنید ممکن است خود دوربین ایزو را 1600 یا حتی بیشتر انتخاب کنه که خوب نیست. البته این دوربین مد های دیگری برای عکاسی در نور کم داره که من تجربه ندارم و شخصا در نور کم از مد S و سرعت 15/1 یا 20/1 و iso=800auto استفاده میکنم و در عوض به سوژه پیام آماده باش و ثابت ماندن را میدم.
در حالت عکاسی بصورت تصادفی و سوژه های در حال حرکت از فلاش (مد معمولی Force Flash) برای فریز کردن سوژه استفاده کنید. در نظر داشته باشید قدرت این فلاش هم زیاد نیست فاصله کمتر 5 متر باشد ولی برگ برنده شما واید 24 خواهد بود که نیازی به فاصله های بیشتر نخواهید داشت.
برای فیلم برداری در نور کم پیشنهادی خاصی ندارم.
این مطالب در حد تجربیات اندک اینجانب بود که بسته به نور و شرایط محیط، شما میتوانید چند عکس بگیرید و با هم مقایسه کنید. امیدوارم به نتیجه دلخواه خود برسید.
متاسفانه این جور که من فهمیدم تمام مدلهای فوجی مشکل فیلم برداری دارند منظور همون مشکل در فکوس هست که باعث تار شدن تصویر میشه که در همه سایتها بهش اشاره شده.عجیبه این کمپانی به این بزرگی چرا این مشکل رو رفع نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من کلا به فیلمبرداری علاقه ندارم ولی امشب یه چند دقیقه ای فیلم گرفتم که بعد از پخش کردن متوجه یه صدای گوشخراش شدم که زیاد بلند نیست ولی وقتی دقت کنی یه کم زجر اوره.این صدا دقیقا مثل صدایی میمونه که در حین عکاسی در هنگام فوکس کردن از لنز دوربین میاد و رفتم فوکس دوربین را از پیوسته به مرکزی تغییر دادم گفتم شاید با این کار مشکل برطرف بشه که متاسفانه برطرف نشد.یه مورد دیگه،اینکه من تو فیلمبرداری نتونستم فوکس دستی را فعال کنم.به نظر من یکی دیگه از برتریهای sx30 به این دوربین یعنی hs20 تنظیمات فیلمبرداریش بود که در حین فیلم برداری، کاربر برای تنظیمات دستش بازتر بود که در hs20 کاربر محدودتر هستش.
اما در مورده ال سی دی hs20 باید بگم حداقل با مانیتور من اختلاف کیفیت نداره ولی sx30 اینطور نبود یعنی عکسها تو ال سی دی خود دوربین بسیار باکیفیت بود ولی وقتی از مانیتور کاپیوترم نگاه میکردم بدجوری تو ذوق میزد.
یک توصیه هم دارم برای دوستایی که hs20 دارند.البته شاید خیلی از دوستان خودشون متوجه این قضیه شدن . اینکه تو setting دوربین حتما نوع باتری را که در حال استفاده از ان هستن تعیین کنند در غیر اینصورت با عوارضی همچون هنگ کردن و گرم شدن دوربین مواجه خواهند شد
فکر کنم این دوربین ها کمی شانسی هستند بعضی دوستان از این صدای پارازیت که اشاره کردین گلایه کردن ولی چنین صدایی را من نشنیدم.
من هم اوایل مشکل عدم تطابق کیفیت مانیتور با ال سی دی دوربین رو داشتم یعنی کیفیت عکس در مانیتور پایین تر بود تا اینکه مانیتور را کالیبره کردم که مشکل حل شد، مخصوصا وقتی عکس ها را ادیت می کردم میبردم برای چاپ خیلی تو ذوقم می خورد. دوستان عزیز از تنظیمات مانیتور خود قافل نشید.
اگه یکی از دوستان که hs20 دارند و لطف کنن بهم بگن که فوکوس دستی در حین فیلمبرداری این دوربین چه جوری فعال میشه ممنون میشم.
من تو این مدت زیاد با مد exr این دوربین کار نکردم ولی این چند روز چنتا عکس باهاش گرفتم و انتظار همچین کیفیت خوبی رو ازش نداشتم به نظر من کیفیتش خیلی خوبه. من دیروز اتفاقی یکی از دوستان رو دیدم که اطلاعات خوبی در مورد دوربین دارن و بهش گفتم که همچین دوربینی خریدم . بعد گفتن این دوربین برنامه میخوره و چند مد تو سایتش هست که بعد از دانلود و کپی روی دوربین به قسمت sp1و sp2 دوربین اضافه میشه من رفتم تو سایت ولی همچین چیزی پیدا نکردم گفتم ایا دوستان از همچین چیزی خبر دارن
من روی پروسسور دوربینم یه کثیفی افتاده... چطوری میشه تمیزش کرد؟
هیچ گزینه ای برای تمیز کردن نداره !
با سلام
دوستانتو منو این دوربین یه گزینه هزست مخصوص باطری که فکر کنم منظورش خالی کردن باطری هست ؟؟؟درسته؟؟؟
فقط میشه روی مدل باطری NI-MH اینکار رو کرد یا روی لیتیومی هم میشه ؟؟؟
با سلام
چرا نمیشه رو حالت M سرعت شاتر رو در ایزو های بالای 100 رو 30 ثانیه تنظیم کرد
:think:;
با سلام.
امروز تو یه نگاهی به سایتهای دوربین انداختم که چشمم به یه عکس افتاد که بد جوری ذهنمو مشغول کرد.فایل پیوست 24247
قبلا هم راجع به این موضوع ( داشتن یا نداشتن نشانگر باتری دوربین hs20 ) صحبت کردیم که اکثر دوستان فرمودن که نشانگر باتری ندارد ولی این عکس...؟
اینم لینکش
دوربین فوجی اچ اس 20 / Fujifilm HS20
در حالت لایو ویو امتحان کنید .
تا جاییکه یادم میاد در حالت لایو ویو نشانگر باطری هست .
در غیر این صورت آخرین ورژن نرم افزار را دانلود و بر روی دوربین نصب کنید.
متاسفانه اشتباه کردم . عذرخواهی میکنم . برای یک لحظه با یک دوربین دیگه ام ، تصویر ذهنی ام ادغام شد !! لایو ویو در دوربین شما وجود نداره . یعنی همون با روشن کردن دوربین شما تصویر رو در ال سی دی خواهیددید .
اما در مورد فریم ویر ، به لینک زیر باید رجوع کنید :
http://www.fujifilm.com/support/digi...exr/index.html
شما میتوانید فریم ویر 1.3 رو برای دوربین خود از این جا دانلود کنید .
نحوه دانلود و نصب اون هم توضیح داده شده .
به دقت راهنما رو مطالعه کنید و هنگام نصب به هیچ وجه دوربین رو خاموش نکنید .
بهتره از شیوه مموری کارت استفاده کنید .
حتمن باطری دوربین اتان هم باید فول باشد .
ولی خود نصب کار ساده ای است .
فقط کافی است توضیحات رو به دقت دنبال کنید .
متاسفانه در ورژن 1.03 نیز مشکل نشانگر باطری حل نشده
عملن چرا ولی چون سیستم دوربین های SLR Like بر مبنای ویزور الکترونیکی است و ویزور اپتیک نداره ، عملن همیشه ال سی دی فعال است و تصویر داخل چشمی هم الکترونیکی است .
مگر وقتی که صورت خود را نزدیک چشمی میکنید که به کمک سنسور تشخیص نزدیکی ، ال سی دی غیر فعال می شود .
اما در دوربین های SLR در بیشتر موارد استفاده از چشمی اپتیک است و لایو ویو به صورت یک آپشن توسط کلیدی فعال و غیر فعال می شود . در آن صورت چشمی از کار می افتد و تصویر مستقیما از سنسور به ال سی دی می رسد که به لایو ویو شناخته می شود.