در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سایز لنز ربط مستقیم به سایز سنسور(نگاتیو و یا اسلاید) دارد.
البته با طراحیهای پیشرفتهی امروزی و امکانات نرمافزاری و سختافزاری امکان تولید لنزهای زوم بلند در سایز کوچک با حفظ کیفیت ممکن شده.
به عنوان نمونه ۲۸-۳۰۰ کانن و ۲۸-۳۰۰ نیکون(نسخهی کاننی قدیمی است و نسخه کامپکت نیکونی جدید) تفاوت سایز لنزها را مقایسه کنید.
اما در نهایت ساخت لنزی مانند 24 – 720 که بر روی HS20 فوجی هست که میشه لنز زومی برابر ۳۰ ایکس! بر روی قطع ۱۳۵ منطقی نیست. برای ساخت چنین لنزی در اندازه و قیمت عملیاتی باید دایره تصویر لنز کوچک باشد(سنسور و یا نگاتیو کوچک خواهیم داشت) بر این اساس چون مواد حساس بر روی نگاتیو بر اساس حساسیت نگاتیو و مدل و کمپانی سازنده دیتیل مشخصی تولید میکنند که با کوچکتر شدن سایز کیفیت تصویر کاهش خواهد داشت.( دیگه مثل دیجیتال نیست که بشه سنسور کوچکی با مگاپیکسل بالاتر تولید کرد.)
بنابراین نگاتیوهای کوچکتر از ۱۳۵ هیچگاه آنچنان همهگیر نشدند. (احتمالا نگاتیوهای ۱۱۰ را به یاد دارید که دیگر خبری از آنها نیست و یا فرمت APS که تقریبا به ایران نیامده منقرض شد)
خلاصه داستان در یک جمله میشه اینکه:
داشتن دوربینی در اندازهی کوچک و ارزان با ثبت جزییات بالا و لنز زوم بلند و با کیفیت فقط بصورت دیجیتال ممکن است!
با سلام
فوجی برای این دوربین دو فلاش معرفی کرده این هم لینکش:
http://www.fujifilm.com/products/dig...r/accessories/
البته هر چی سرچ کردم اطلاعاتی از اونها ندیدم.فکر نمکنم به این زودیها تو ایران بشه تهیه کرد.
اگه کسی از دوستان اطلاعی از فلاشهای دیگه که به hs 20 میخورن و همچنین اطلاعاتی در مورد فلاش برای این دوربین که میتونه چه خصوصیاتی داشته باشه(ttlو قدرت و....) داره لطفا من رو راهنمایی کنه(برای داخل و فضای آزاد)
تایپیکی در رابطه با فلاشهای فوجی ندیدم.
با تشکر
ویرایش توسط ehsan+ : Sunday 3 July 2011 در ساعت 20:50
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سمپل های این دوربین(ترجیحاً سمپل هائی که ایرانی هستند و خود اعضای سایت گرفته اند) رو کجا میشه پیدا کرد؟
با تشکر
سلام به همه دوستان یه خبر دسته اول
امروز اتفاقی وارد سایت فوجی شدم دیدم جدیدا ورژن 1.03 اومده دوستان کسی نصب کرده؟؟؟چه تغییراتی کرده با ورژن قبلی؟؟؟
اینجا
http://www.fujifilm.com/support/digi...0exr/fupd.html
سلام من الان نسخه جدید رو نصب کردم فیلم برداریش به نظرم بهتر شده و دیگه تصویر تار نمیشه!!!
اگه تغییرات دیگه ای داشت بگین.
داخل صفحه زیر فوجی 2 مورد رو نام برده:
1)پیغام موقع خاموش کردن در اثر حرارت عوض شده
2)تیرگی صفحه evf/lcd موقع فشاردادن شاتر تا نیمه بهبود یافته است.لینک ترجمه شده:
http://translate.google.com/translat...xr%2Ffupd.html
با سلام
برای دوربین فوجی hs 20 چه فلاشی بهتره بگیرم؟
فلاشی که خود فوجی معرفی کرده FUJIFILM EF-42 فکر نکنم به این زودیها ایران پیدا بشه.
اگه مشخصاتی که فلاشهای مناسب برای این دوربین می تونند داشته باشند رو بهم بگین تحقیق کنم که این مشخصات بدردم میخورن یا نه.
فلاش رو برای عکاسی داخل و بیرون میخوام.
با تشکر