خواهش میکنم دوست عزیز؛
در واقع Spec1 و 2 دو حالت ویژه هستند که میتوانید بسته به نیازتان، از لیست حالات ویژه، برای هر یک، یک Mode دلخواه انتخاب کنید، مثلا من عکاسی مناظر شب را همیشه برای Spec1 انتخاب میکنم و spec2 را در مواقع مختلف عوض میکنم؛ با این حالت، دوربین با استفاده از حالات از پیش تنظیم و تعریف شده (مثل تنظیم سرعت شاتر، دیافراگ، ایزو، ... ) تصویر بهتری ارائه میکند تا حالت Auto، در واقع در حالت Auto دوربین خود باید تشخیص دهد که تصویربرداری در چه شرایطی انجام میشود،
اما حالات Special مثل این است که بصورت دستی، تنظیماتی که گفته شد را انجام دهید. هر چند، اگر کمی حرفه ای تر باشیم، میتوانیم تصاویری به مراتب بهتر نسبت به حالات Special نیز با استفاده از تنظیم بصورت دستی (حالتM) داشته باشیم.
در خصوص تجربیات هم، به شخصه عکس هایی که با این دوربین مخصوصا، بدون فلاش میگیرم رو بیشتر دوست دارم، خصوصا حالاتی که 8تصویر گرفته میشه و اونها رو با هم Merge میکنه؛ سعی کنید در ساعات غیر آفتابی که نور کافی وجود دارد، از حالات Special بهره ببرید، در ساعاتی که نور خوب دارید، EXR به نظر من بهترین خروجی این دوربین خواهد بود، مگر اینکه حوصله و زمان تنظیم دستی دوربین را داشته باشید.