سلام راستش برای HS25 تاپیک نبود گفتم اینجا بپرسم
هرچند که مشخصات این دو مدل مثله همه تو سایت فوجی زده مود exrش 30 درصد نویزش کمتر شده :
FinePix HS25EXR / HS28EXR | features - High Quality Photos & Movies with the New EXR AUTO | Fujifilm Global
همچنین یه سری سمپل هم تو لینک زیر هست دوستانی که hs20 دارن نظر بدن که نویز واقعا کمتر شده نسبت به hs20 یا تبلیغ تجاری فوجی بوده
Fuji HS25 EXR Mode with High ISO: Panasonic Compact Camera Talk Forum: Digital Photography Review
در حال حاضر hs20 نو توبازار هست ؟ کسی حدود قیمتشو میدونه ؟
سلام
من تازه یه HS25 گرفتم لطفا من رو راهنمایی کنید:
بهترین مود برای عکاسی طبیعت چیه؟ من قبلا کانن داشتم و با مود P (برای فوکوس دستی) راحت عکس می گرفتم. با این دوربین و با مود P هم راحت عکس می گیرم اما کلی نویز داره و انگار چند درصد عکس آبرنگی میشه. قسمت sharpness و noise رو بالا پایین کردم اما بازم نشد حتی لرزشگیرشم خاموش کردم. لطفا من رو راهنمایی کنید.
ممنونم.
اینم نمونه عکس:
https://www.dropbox.com/s/vswbnz9ps5...F3282.JPG?dl=0
ویرایش توسط same : Saturday 1 November 2014 در ساعت 03:31
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
من دو سال پیش این دوربین رو داشتم.اگه پست های اون موقع رو بخونی که صفحات 10 به بعد میشه، اطلاعات خوبی پیدا میکنی.
مود Auto رو توصیه نمی کنم.بهترین راه برای شما استفاده از iso پایین تر از 200 و برای جبران ایزو استفاده از فلاش اکسترنال به همراه دفیوزر هست.
توی راهنمای دوربین در مورد موارد استفاده مودهای مختلف توضیح داده شده، من معمولا از sn و hr استفاده می کردم.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
ممنون دوست عزیز
فرق بین sp1 , sp2 در چیه؟ ظاهرا در هر دو یک لیست وجود داره.
یعنی به نظر شما مود Sp از مود EXR بهتره؟
اگه ممکنه یه کم در مورد تجربیاتت در مورد این دوربین برام بگی؟ برای زدن شاتر سریع (غیر از مود M) از چه مودهایی استفاده می کنی؟ طبیعت؟ داخل اتاق با فلاش؟ چیز خاصی هم ازش کشف کردی؟
متشکرم.