منظور منهم این نبود که بر اساس شرکت سازنده پیشنهاد بدید.با توجه به بازاراگر قصد خرید یک SLR like با حداقل 8 مگا پیکسل که لنزش هم واید باشه و توی نور کم هم نویزش قابل قبول باشه داشته باشید کدوم دوربین رو میخرید؟S9000 انتخاب خوبی محسوب میشه؟
منظور منهم این نبود که بر اساس شرکت سازنده پیشنهاد بدید.با توجه به بازاراگر قصد خرید یک SLR like با حداقل 8 مگا پیکسل که لنزش هم واید باشه و توی نور کم هم نویزش قابل قبول باشه داشته باشید کدوم دوربین رو میخرید؟S9000 انتخاب خوبی محسوب میشه؟
Alireza Ilkhani
Finepix S9500 Fuji
sheklesh ke mesle fuji 7000,batryshaam hamoon batry,ageh masrafeshaam hamchenin ziyad basheh,yek saate fateheye batriyeh doorbinetoon khoondast
ویرایش توسط Babak2005 : Friday 7 October 2005 در ساعت 02:47
دوریبن اس9500 به نظر عالی میاد
اما سایز سنسورش رو مخم راه میره
اگر کسی بتونه در این مورد توضیح بده ممنون میشم
salam
doostani ke dar halehazer mesle man doorbine FUJI S9500 darand,dar soorate tamayol baraye tabadole nazar khodeshoon ro inja ya be soorate khosoosi moarefi konand
DOOSTANI KE FUJI S9500 DARAND,KHODESHOONO INJA MOAREFI KONAND
aya shoma az doorbinetoon razi hastid
با سلام خدمت همه ی دوستان
سوالی در مورد Bulb در S9500 دیدم كه لازم است توضیحی بدهم. من این تصویر را از كاتالوگ اصلی همراه دوربین برداشته ام و همانطور كه مشخص است این دوربین سرعت های بالای 30 را در حالت Bulb پشتیبانی می كند.
[IMG]http://*******.com/if4zdz.jpg[/IMG]
دفترچه اصلی دوربین: (7.9MB)
http://home.fujifilm.com/products/di...s/fx_s9500.pdf
Nikon D40 + 18-55mm f/3.5-5.6G ED II AF-S DX Lens
چیزی که ازاین مطلب فهمیده می شود این است که سرعت بالب تا 30 ثانیه را پشتیبانی می کند. یعنی زمانهای دلخواه تا 30 ثانیه (up to) نه بالای 30 ثانیه (upper than)
آقای شهبازی من امروز S9500 را خریدم و این موضوع را چک کردم
دوربین بعد از سرعت 30 به سراغ B رفت!
مبارک باشد. منتظریم تا نظرات شما را در مورداین دوربین بخوانیم.
آیا بعداز اینکه روی مد B رفت سرعت بالاتر از 30 را هم اجازه می دهد یا نه، تا 30 ثانیه بصورت دلخواه می توان نور داد. استنباط من از منوال دوربین این بود که درمد بالب تا 30 ثانیه می توان بصورت دلخواه نوردهی نمود. اگر این موضوع را چک نمایید و اعلام کنید ممنون می شویم.
متشکرم. من این مساله رو چک کردم، دوربین تا 33 ثانیه اجازه نوردهی دلخواه می ده
با این اوصاف نظر شما درسته!!