من یک دونه سیگما خریدم دوکارست هم واید هم سوپر ماکرو قیمتش هم دو نوع بود اصلی 65 متفرقه 35
تبدیل تله هم داره 2X زوم میده و می شه تا هر چند تا بخوای دنبال هم ببندی که فکر نمی کنم جالب باشه قیمت این هم 45
من یک دونه سیگما خریدم دوکارست هم واید هم سوپر ماکرو قیمتش هم دو نوع بود اصلی 65 متفرقه 35
تبدیل تله هم داره 2X زوم میده و می شه تا هر چند تا بخوای دنبال هم ببندی که فکر نمی کنم جالب باشه قیمت این هم 45
-================================================== ==-
با سلام
این مد Bulb خیلی مساله مهمی است؟؟ آیا برای خرید H50 یا SX10 باید تجدیدنظر کنم؟؟ یعنی روی این دوربین ها وجود ندارد؟؟ کارائی این مد زیاد است یا خیر؟ (همین را می دانم که شاتر باز می ماند تا رویدادی رخ دهد و در همان لحظه می توانیم شات را بزنیم - برای عکس هایی مثل رعد و برق و تگرگ و ... )
کلا باید روش حساب ویژه باز کرد یا خیر؟
متشکرم
جناب کاویان فکر نکنم نیازی به حساب ویژه باشد (نظر من اینه)
مود بالب (Bulb) برای نوردهی طولانی هست نه عکاسی لحظه ای !(برای شکار لحظه ها نیست :biggrin:)
این مود برای عکاسی شب کاربرد داره (عکاسی از ستارگان و ...)
در این حالت سنسور از زمانی که دکمه شاتر رو فشار دهید تا آخر (که خودتون تعیین میکنید چند ثانیه ) در حال نور دیدن هست .
در SX10 و H50 نوردهی طولانی وجود دارد ولی با زمان محدود (15 یا 30 ثانیه) که فکر کنم کافی باشه و اگر زیاد عکاسی نجومی نکنید کارتون رو راه میندازه
اگر بخواهید از رعد و برق عکس بگیرید فکر کنم باید ابتدا فوکوس کنید و شاتر رو در حالت نیمه نگه دارید تا زمانی که اتفاق مورد نظر رخ میده شاتر رو کامل فشار بدید تا عکس ثبت بشه )
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
مشکل اینه که وقتی کانرتور روش میبندی اطراف فیلتر داخل کادر دیده میشه ، اگه نه شما هر فیلتر واید 58 میلیمتری را میتونی روش استفاده کنی
من هم با نظر دوستمون در مورد داشتن قلق برای فوجی موافقم . با این دوربین حدودا 30000 فرم عکس گرفتم که از خیلی از اونها راضی ام .
شما اگه راه استفاده ازش یا لم دوربین بیاد دستت ، مشکلت برطرف میشه .
سلام
کسی دوربین fuji s9600 برای فروش داره؟