من نیز هفته گذشته در یک فروشگاه تجهیزات عکاسی، کمی با این دوربین کار کردم. سرعت فوکوس بسیار خوبی داشت و عملا نگرانی هایی که در مورد فوکوس دوربینهای فوجی وجود داشت، برطرف کرده است. بدنه کوچک و در عین حال محکمی (به قول خارجیها Robust) داشت که حس اطمینان در فرد ایجاد میکرد. از همه جالبتر، ویزور بسیار بزرگ و با دقت بالایش بود که کار با دوربین را لذت بخش مینمود.
فوجی ورژن نقره ای این دوربین جذاب و زیبا رو هم معرفی کرد:
5819460344.jpg
4621414122.jpg
5983390064.jpg
8918644446.jpg
با اینکه معمولا مثل کلاغ به سمت هر چیز براق و روشنی کشیده میشم این بار این رنگ نقره ای جذبم نکرد.به نظرم بدنه یکدست مشکی ابهت دیگری داره.
این بدنه زیبا از نوامبر با قیمت 1500 دلار وارد بازار میشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
هميشه معتقد بودم فوجي از طراحان بسيار زبردست و صاحب سبكي استفاده مي كند. كساني كه هم طراحي را به خوبي مي شناسند و هم دوربين و هم كاربري آن را.
من هم نخست تعجب كردم از ميزان تيرگي و مات بودن بخش نقره اي و فلزي اين دوربين. و به نظرم كمي خفه آمد.
اما بعد متوجه شدم كه كاربري اين دوربين، بيشتر براي عكاسان خياباني است. پس دوربين عليرغم زيبا بودن براي كاربر خود، نبايد خيلي هم جلب توجه كند. به ويژه در نزد سوژه ها و مردم ، پس نبايد براق باشد!
به نظرم اين بسيار هوشمندانه است.
به ويژه اينكه در ديگر بدنه هاي فوجي ، بخش نقره اي ،بسيار هم درخشان و روشن هستند. پس اين ناشي از نوع كاربري خاص اين دوربين است.
اتفاقا این مورد به ذهنم رسید.
منظورم این نبود که باید براق باشه،من رو جذب نکرد.اگر روشنتر بود حتی کمتر از این توجهم رو جلب میکرد.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اسم این رنگ جدید Graphite Silver است(نقره ای گرافیتی)
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
من که از این رنگ خیلی خیلی خوشم اومد. مخصوصا از بالا که نگاه میکنید جلوه خاصی به دوربین میده.
صلیقه ها فرق داره
اتفاقا من دیوانه این رنگم
هر چی بیشتر توی ذوق بزنه بیرون کمتر بهت گیر میدن منتها این رنگ نتنها روشنه بلکه اون حالت روشنایی اضافی رو نداره بنابراین هم روشنه هم تیره چه جمله بندی دارم من
ظاهرا نسخه گرافیتی علاوه بر اختلاف ظاهری شاتر الکتریکی هم دارد که سرعت عکاسی و سینک با فلاش رو هم بسیار افزایش میده
ظاهرا از همان شاتری استفاده شده که در x100t استفاده شده.
حیف که لنزهای فوجی در ایران بسیار گران است و این دوربین کیت ندارد و ما مجبوریم به omd em5 راضی بشیم. قیمت دوربین با لنز 18-55 بالای شش میلیون که اختلاف یک میلیونی با کیت های قابل تهیه از بلاد کفر را دارد
با سلام به همه دوستان و اساتید۔
امسال دوباره هوس خرید دوربین کردم۔ البته از بیست سال پیش عکاسی فامیل دست خودم بود اونم با یه زنیت 122 ( یادش بخیر)
کارم عکاسی نیست ولی به ثبت واقعیات زندگی و مخصوصأ طبیعت و حیوانات خیلی علاقه مندم۔ از طرفی میدونم اگه dslr بگیرم حمل و نقلش برام خسته کننده ست! به همین علت به سمت میرورلس ها متمایل شدم۔ به همین علت پارسال یه eos m خریدم که بخاطر نداشتن چشمی و سرعت فوکوس پایین فروختمش۔ بعد از شش ماه با دیدن فوجی ایکس تی وان و ظاهر آنالوگ مانندش، چنان شیفته ش شدم که هر روز بیشتر دارم درباره ش تحقیق میکنم۔ با اینکه میدونم کنن و نایکان (کانن و نیکون) از لحاظ فراوانی خدمات حرف اول را میزنن ولی باز هم دلم با این دوربینه۔ (البته بنده با وزن و حجم بالای این دو مارک هم تا حدودی مشکل دارم!)
بعد از کلی تحقیق و بررسی به موارد زیر رسیدم:
1- کیفیت فیلمش در مقایسه با دیگر دوربینها اصلا خوب نیست۔ (درست مانند الیمپیوس)۔ با اینکه دوست میداشتم دوربین آینده م کیفیت فیلمشم خوب باشه ولی دیدم این دوربین اونقد مزیت داره که میتونم بیخیال فیلمش بشم فوقش یه هندی کم سونی به اندازه یه کف دست میگیرم برا فیلمبرداری۔
اما دو مشکل بعدی که خیلی نگرانم کرده :
1- بعضی از کاربران خارجی از مشکل سنسور x-trans در ثبت جزییات اجسام بافت دار ناراضی بودن۔ بطور مثال نوشتن که در عکاسی از طبیعت زمین پوشیده از سبزه و چمن را با جزٸیات خوب و دقیق ثبت نمیکنه و بافت چمنزار یکدست و با جزییات کم ثبت میشه۔ آیا این مورد حقیقت داره؟ اگه داره چقد میتونه در کیفیت عکس تأثیر داشته باشه؟
2- در کراپ صد در صد تصاویر raw و jpeg نسبت به رقبا صاف تر بوده ولی کاملأ بدون نویز هستن۔ آیا این صافتر بودن برای کاربری بنده که شخصی بوده ولی همه جوره عکسی دوست دارم بگیرم از عکاسی خیابانی و پرتره تا ماکرو و مخصوصأ طبیعت و حیات وحش میتونه مشکل ساز بشه؟
3- با توجه به فوکوس فوق العاده این دوربین آیا میتوان برای عکاسی از پرندگان ازش استفاده کرد؟ چون فوجی در حال تولید یه لنز تله فوتو با رنج خوب برای این دوربینه۔
ببخشید که زیاد شد!
بیصبرانه منتظرم