مجدد سلام
ممنون داریوش خان... آقا قبل از هرچیز بگم قصد من زیر سوال بردن DP نبود، حرفم اینه که با ویرایش و پردازش صحیح میشه نتایج خیلی بهتری ازون مقایسه گرفت... و اصلا نمیشه فوجی رو بعنوان یه کراپدار ساده نگاه کرد...
من حداقل به شخصه از خروجی های فوجی خیلی بیشتر از سمپل های ارایه شده میتونم بهره بردای کنم و جدای اون.. با مجموعه لنزها و امکانات اون هم نتیجه بسیار بهتری عایدم شده است!
جدای این بحث ها دلیل این همه کوچ فول فریم داران به فوجی نباید بی علت باشد (جدای بحث سبکی و یوزر فریندلی بودن!).. دوستانی در مشهد چون آقای فتحی (که نمیدانم عضو این فروم هستند یا نه!) از دی3 اس به دو بدنه فوجی X-T1 ، آقای جهانگیری از دی600 به XE ، خودم از 5دی مارک3 و دی800 به XT و X100s ، آقای احمد زاده (فروشگاه آرام مشهد) از دی800 به XT و توی همین فروم هم که کم نبوده اند....
جدای بحث سنسور ک هنوز فرصت مناسبی برای تست پیدا نکرده ام (انشالله برنامه اش برای فردا هست ) این خروجی لنز 35 هم بسیار شارپ هست! عکس زیر کاملا اسنپ شات، سلف پرتره و ... اف 1.4 خروجی raw بدون شارپ سازی به همراه کراپ های 100%...
در واقعا با دیدن پرزهای رو عینکم یکم شوکه شدم که چرا اصلا قبل از دیدن عکس متوجه این پرزها نشده بودم!!!
A.jpg
B.jpg
C.jpg
پی نوشت: تازه حدود 20% افت کیفیت بعد از آپلود عکس ها وجود دارد و از شارپنس به طرز قابل ملاحظه ای کاسته میشود..