درود.
1) برای هر لنز که حلقه دیافراگم داشته باشه تبدیل به مانت X میتونید تهیه کنید. از جمله پنتاکس K - کنون FD - پیچی m42 - نیکون
2) با هر تبدیل فوکوس دستی خواهد بود ولی راهنمای فوکوس در دوربین های فوجی بسیار دقیق و واضح به شما کمک میکنه. بنده تا الان با لنزهای FD که استفاده کردم راحت و سریع بوده.
3) دوستانی که حرفه ای فیلم برداری می کنند، فیلم دوربین های سونی و کنون را در قیمت های مشابه بیشتر تایید می کنند.
4) لذت بخش ترین تنظیمات دستی (به سلیقه بنده) در دوربین های فوجی هست.
5) بستگی به روش استفاده شما هر بار شارژ باتری حدود 350 عکس برای شما میگیره. (تا 500 عکس هم گاهی ممکنه)
سلام دوستان همانطور که میدونید توی دوربین های خانواده فوجی داینامیک رانج را میشه تغییر داد حالا من کنون و نیکون را نمی دونم ولی توی منوی این دوربین دیدم که مقادیر تغییر میکنه
سوالی که از دوستان داشتم اینکه که داینامیک رنج باید روی چه عددی تنظیم باشه برای مثال قاعده ایزو به این صورته که هر چقدر عدد بالاتر میره حساسیت بیشتر میشه منتها نویز هم بیشتر میشه می خواستم ببینم درباره داینامیک رنج به چه صورته یعنی مقادیر کمترش بهتره یا مقادیر بیشترش . معایب و مزایای افزایش یا کاهش این عدد چی هست؟ متشکرم که من را راهنمایی میکنید