تصور می کنم اگر نسخه FinePix IS-1 را بتوان در تهران پیدا کرد، برای خیلی ها جذاب باشد.
اما این Fujifilm IS Pro فکر نکنم کلا بیش تر از 1000 بدنه تولید و فروخته شود!!
تصور می کنم اگر نسخه FinePix IS-1 را بتوان در تهران پیدا کرد، برای خیلی ها جذاب باشد.
اما این Fujifilm IS Pro فکر نکنم کلا بیش تر از 1000 بدنه تولید و فروخته شود!!
قيمت ارزان*ترين كيت (Camera Body; Battery; Charger) آن $2599.95 است...اما این Fujifilm IS Pro فکر نکنم کلا بیش تر از 1000 بدنه تولید و فروخته شود!!
شايد علت توليد كم آن! قيمت گران آن باشد، شايد هم علت گراني آن توليد كم آن! باشد...؟؟!!...ولي اين دوربين به بازار اومده...:confused:
علی محمدی
اما این Fujifilm IS Pro فکر نکنم کلا بیش تر از 1000 بدنه تولید و فروخته شود!!برخلاف نظر شما...من معتقدم این دوربینها ارزان قیمت هستن!قيمت ارزان*ترين كيت (Camera Body; Battery; Charger) آن $2599.95 است...
شايد علت توليد كم آن! قيمت گران آن باشد، شايد هم علت گراني آن توليد كم آن! باشد...؟؟!!...ولي اين دوربين به بازار اومده...
یعنی اگر این دوربین قرار بود فقط هزار بدنه تولید شود؟ احتمالا ۵ هزاردلار بود!
گاهی کمپانیها تولیداتی دارند فقط برای نمایش... تبلیغات و ...
ولی دومین DSLR فوجی با این امکانات.... گمان نمیکنم برای تبلیغات ساخته شده باشه(به همراه یک SLR like)
و بازهم گمان میکنم هزینه تحقیقات و تغییرات این دوربین + هزینه تبلیغات و ساپورت و هزار و یک جور مساله ای که برای تولید محصولی جدید وجود داره... تفاوتی هزار دلاری رو برای این دوربین بوجود بیاره....
اگر فرض بگیریم این دوربین وسیله ای لازم برای پلیس در کشورهای مدرن هست؟ فروش این دوربین رو فقط به پلیس حساب کنید... و اضافه کنید فروش این دوربین برای مصارف پزشکی...(نعمای عزیز اگر در این مورد توضیحی بدن که اصلا کاربردی داره؟)
و در آخر استفاده آرتیستهایی که دوست دارند طیفهای مختلفی از نور رو ثبت کنن... میتونه بازار بسیار بزرگتری از ۱۰۰۰ عدد رو بوجود بیاره...
البته اینها کاملا نظر شخصی من هست و هیچ سند و مدرکی براش وجود نداره....
اگر دوستان جایی آمار و ارقامی از فروش ببینند ... یقینا میتونه ذهن ما رو روشن بکنه....
يكي از كاربردهاي مهندسي دوربين هاي با طيف زياد، استفاده از آن در Optic CMM (Coordinate Measuring Machine) است. توسط چنين ابزاري به صورت غير تماسي و نوري مدل سه بعدي يك جسم به نرم افزار منتقل مي شود (گاهي به آن 3D Scanner هم مي گويند). شركت GOM كه يكي از مطرح ترين شركت هاي سازنده Optic CMM است از دوربين هاي Fuji براي دستگاه TRITOP خود استفاده مي كند.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
آیا Dynamic Range این دوربین انچنان که ازش تعریف می شه بالا هست ؟
داشتم review های این دوربین و d40 رو می خوندم که به چیز جالبی بر خوردم !
این هم chart مربوط به dynamic range مربوط به d40 و دوربین های مطرح
http://www.imaging-resource.com/PROD...40XIMATEST.HTM
و این هم تست عملیه داینامیک رنج مربوط به s5 که با d40 مقایسه شده
http://www.kenrockwell.com/fuji/s5/dynamic-range.htm
البته تو تست بالا دوربین مورد تست d40 بوده که همان طور که تو لینک اول می بینید d40x داینامیک رنج بالاتری داره
( هدف مقایسه کلی دوربین نیست ... )
کافیه نگاهی به آخرین تستهای صفحه بیندازید:
Overexposure and Blown-Out Images
موس رو ببرید روی تصویر تا تفاوت رو ببینید.
به سرعت تفاوت قیمت Fuji S5 Pro و دی 200 داره کمتر میشه که انتخاب Fuji S5 Pro را برای انها که به ان فکر میکنند راحت تر میکنه.
به سایت http://jpckemang.com که یک فروشگاه بزرگ دوربین در اندونزی است اگر سر بزنید تفاوت قیمت Fuji S5 Pro و دی 200 تنها 150 دلار امریکا میشود. فکر میکنم در ابتدای معرفی Fuji S5 Pro تفاوت قیمت بیش از 500 دلار بود.
مثل اینكه تب نیكون و كنون موجب فراموشی این دوربین خوب شده باور كنید قیمتش شده حدود 1300 كه نسبت به دو و نیم میلیون اول كار خیلی خوبه. هنوز هم فكر میكنم در داینامیك رنج این موجود گرامی حرف اول را میزند.
رنگ پوست و تنالیته ان هم که حرف ندارد.