اینکه بدنه دوربین های حرفه ای فوجی رو نیکون میسازه ؟ اصولا ضعف این دوربین ها نیست بلکه نکته بسیار مثبتی هست که بدنه و شاتر ساخت یکی از قدیمی ترین و حرفه ای ترین دوربین سازهاست... و نه مثلا سیگما...
و اینکه شما از لنزهای دهنه نیکون استفاده میکنید هم نکته مثبت دیگه ای برای این سری دوربین هاست....
اشکالی که مثلا در ایران برای خرید المپوس مینولتا و یا پنتاکس داریم نبودن لنزها و یا خرید دوربین بعدی و ....
شما با خرید فوجی S2 یا S3 دوربینی از خانواده نیکون میخرید... هنگام فروش و یا خرید لنز و یا خرید دوربین دوم میتونید از نیکون و یا فوجی دوربین بخرید و این حق انتخاب خیلی زیادی به شما میده....
یاد آوری میکنم که فوجی کارخانه جات بسیار بزرگی برای ساخت لنز داره به نام فوجینون که لنزهای دوربین های کوچک دیحیتال فوجی ساخت این کمپانی هست و لنزهای بسیار خوبی داره... و یا دوربین های قطع متوسط فوجی که در ایران خیلی کم هستن و جزو حرفه ای ترین دوربین های عکاسی نگاتیوی به شمار میان ...
و یا لنزهای دوربین های فیلمبرداری حرفه ای سینمایی و تلویزیونی رو تولید میکنه....(دوربین های سینما و یا دوربین های تلویزیونی فیلیپس رو اگه دیده باشین لنزهاشون فوجینون هستن...)
اما بازار دوربین های SLR بازار خاصی هست که اشتراک لنزهای فوجی با نیکون امتیاز بسیار مثبتی برای هر دو کمپانی و خریدار محسوب میشه....
این از تاریخچه!
حالا چرا من S2 خریدم؟ زمانی که من S2 میخریدم خبری از 300d و این حرفا که نبود... دوربین های DSLR بین 1.4 تا 2 ملیون S2Pro فوجی و دی 100 نیکون و 10دی کنون بودن....
که تستهایی که من دیدم بهترین کیفیت مال S2pro فوجی بود.... بعد 10d کنون و آخر دی 100 نیکون....
اما تفاوتها خیلی جزئی بود مخصوصا بین دی 100 نیکون و 10 دی ... ولی S2pro یه سروگردن به نظر من بالاتر بود... قیمتش هم حدود 200 هزارتومان گرانتر.... دوربین قبلی که داشتم فوجی بود... s2pro باطری قلمی میخورد..(باطری های لیتیوم کنون و نیکون هرکدوم 90 هزارتومان بود!) و خلاصه همانطور که گفتم دوربینی از خانواده نیکون خریداری میکردم که برای خرید لنز و یا فروش دوربین مشکلی حس نمیکردم.... این دوربین رو خریدم....
حالا شما ؟
اگر تا 2 ملیون بخواهید خرید کنید دوتا دوربین میتونه انتخاب شما باشه canon 20d با قیمت 1.4 ملیون حدودا... گریپ گمانم حدود 200 یا 300 هزارتومان(درست میگم؟)
فوجی S3 pro حدود 1.8 ملیون و گریپ هم داره....
نکات مهم که به نظر من میرسه....
1- میخواهید دوربینی از خانواده نیکون داشته باشین یا کنون؟
2-10دی کنون یه دوربین سریع برای عکاسی پی در پی و فوجی یه دوربین کند اما با داینامیک رنج گسترده و استثنایی
10d کنون دوربین خوبیه و نیاز به توضیح خاصی نداره....
اما S3 فوجی دوربینی استثنایی برای عکاسی طبیعت و یا عکاسی پرتره محسوب میشه (به گمان من!)
عکسهایی از این دوربین دیدم که اصولا با دوبل اکسپوز و فتوشاپ کاری هم نمیشه اونها رو بدست آورد....
و دیگه اینکه مثل بقیه DSLR های فوجی نویز خیلی کمی در ایزوهای بالا داره....
بزرگترین اشکالش هم حجم بسیار زیاد فایلهای Raw و کند بودن دوربینه....(سرعت عکاسی در ثانیه و بافر کوچک برای عکاسی متوالی....البته ورژن جدیدی از این دوربین در ژاپن اومده که بافرش دوبرابر شده!) که این کند بودن دوربین برای خیلی ها شاید مهم نباشه! چون شاید نخوان عکاسی خبری یا ورزشی بکنن...
چرا این چند وقت S3pro نخریدم؟
چون هر روز منتظر D200 نیکون بودم! تا بیاد! بتونم حساب کتاب کنم که دوربین جدیدی که میخوام بخرم کدوم باشه؟!