دوست عزیزاما قصدم تعریف و تمجید از دوربینم نیست ولی باید بگویم فوچی جدید دارای12 میلیون پیکسل موثر است نه مانند
دوربین های قدیمی ان که بطور مثال 6میلیون بود قابل افزایش تا دوبرابر غیراز سنسور سرعت بدی هم نداره
در رنج 6 میلیون 5 فرم در ثانیه و اصل بودن زاپن ان . و فوجی این دوربین را با 12 میلیون پیکسل موثر رقیب نیکون قرار داد که من با توجه به قیمت واصل بودن ان عرض کردم اما همانطور که جنابعالی فرمودید نیکون dx2چیز دیگریست
خصوصا در قسمت واید بالانس که من مشکل دارم
شخصا علاقه خاصی به دوربین های فوجی دارم.
همین الان هم شدیدا نیاز به بدنه دوم دیجیتال دارم... که دارم تحمل میکنم که بتوانم S5pro فوجی بخرم!
اما چند نکته کوچولو...
چیزهایی که در مورد بدنه و مکانیک و نورسنجی D2x و فوجی گفتم همه سر جاش
حالا بحث سنسور:
باید ببینیم 12 میلیون پیکسل موثر در چه چیزی؟دوربین های قدیمی ان که بطور مثال 6میلیون بود قابل افزایش تا دوبرابر غیراز سنسور سرعت بدی هم نداره
در رنج 6 میلیون 5 فرم در ثانیه و اصل بودن زاپن ان . و فوجی این دوربین را با 12 میلیون پیکسل موثر رقیب نیکون قرار داد
بطور ساده باید گفت استانداردی که در همه سنسور ها وجود دارد از لحاظ پیکسل موثر و اعداد و ارقام رو نمیشه به فوجی نسبت داد.
یعنی اگر نیکون 12 مگاپیکسل موثر دارد فوجی هنوز 6 مگاپیکسل موثر در رزولوشن دارد و 6 مگاپیکسل دیگر موثر در داینامیک رنج دوربین است
حالا یه چیز دیگه هم اینجا وجود داره!
شکل پیکسلهای فوجی و پروسس خاصی که داره؟ باعث میشه... تصویری که از سنسور S3 پرو در میاد رو بشه چیزی بین 8 تا 10 مگاپیکسل براورد کرد!(بین تست کنندگان اختلاف وجود داره...)
خلاصه اینکه فوجی دنیای مخصوص خودش رو داره...و خریدار دوربین باید بدونه برای چه چیزی اون رو میخره....
که مهمترینش شاید عکاسی پرتره و یا عکاسی طبیعت باشه...
فوجی رو میشه یکی از کم نویز ترین دوربین ها دونست(کماکان منتظر S5 هستم تا ببینم چه شاهکاری ارائه میده)
فوجی داینامیک رنج بی نظیری داره (مخصوصا در حالت عکاسی raw)
میتونید چیزهایی رو ثبت کنید که هیچ دوربین دیگه ای قادر به ثبت اون نیست. و اشکال جایی بوجود میاد که شما از 3 پایه استفاده نمیکنید و یا سوژه شما موجودی زندست! فوجی میتونه انتخاب خوبی باشه
فوجی انتخاب بسیاری از عکاسان پرتره و عروسی در دنیاست.... و خود کمپانی هم با علم به این قضیه روی دوربین های جدید کار میکنه... مثلا در S5 امکان شناسایی صورت وجود داره.... که مثلا عکسی میگیرید و روی کلیدی کلیک میکنید و دونه دونه صورت های داخل عکس برای شما زوم میشود تا ببینید کسی پلک نزده؟ صورت ها فوکوس بوده و ....