با سلام
اساتید محترم
آیا لنز نیکون 18-135 f/3.5-5.6 af-s dx رو میشه با d3100 استفاده کرد ؟
کیفیتش چطوره؟ لنز دیگری پیشنهاد می کنید؟
با سلام
اساتید محترم
آیا لنز نیکون 18-135 f/3.5-5.6 af-s dx رو میشه با d3100 استفاده کرد ؟
کیفیتش چطوره؟ لنز دیگری پیشنهاد می کنید؟
برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی کشم ، چراغ می افروزم.
زرتشت
با سلام
تمامی لنزهای نیکون که با AF-S شوع میشود را میتوان بر روی بدنه های بدون موتور فوکوس نیکون استفاده کرد(اتوفوکوس دارند).
راجع به کیفیت هم در قسمت لنزهای نیکون در مورد این لنز تاپیک جداگانه ای میباشد.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
درود
چرا نشه استفاده کرد؟!
این لنز به 18 105 نزدیک هست اما تفاوتهایی با هم دارند در کل نمیتوان گفت که این بهتر است یا آن18-135 رنج بیشتری دارد لرزه گیر ندارد 18-105 رنج کمتر دارد و لرزه گیر هم دارد
18-135 شارپنس بیشتری دارد اما رزولوشن 18-105 را ندارد اضافه کردن شارپنس هم کاری ندارد در دیافهای بسته تر ( 16 به بالا ) وضعیت Ca در 18-135 قدری بهتر است که ممکن است همه نخواهند از دیاف 36 موجود در آن استفاده کنند کیفیت ساخت هر دو یکی است قیمت نوی آنها هم یکی دست دوم آنها را هم به یک قیمت از شما خواهند خرید.
اما در کل از جمع جهات انتخاب 18-105 بهتر است و قیمت آکبند جعبه طلایی آن 350 هزار تومان است. در این رنج قیمتی بهترین انتخاب خواهد بود .
موفق باشید
انوش
سلام دوستان ممنون از راهنمایی های شما
من هم دیروز این مدل رو خریدم
روربین جالب و جذابی به نظر میرسه فعلا دارم با هاش سر کله میزنم
خیلی خوبه ولی
حالا قصد دارم که آپدیت کنمش
اگه دوستان آموزش فارسی رو بگن ممنون میشم
و سوال اینکه برای شما هم Made in Thiland هستش؟
من با گارانتی ایده ال گرفتم
درود
مبارکتان باشد دوست عزیز
اما عجله ای برای آپدیت کردن آن نکنید هر موقع که بخواهید میتوانید این کار را انجام دهید
چیزی که الان باید برای شما اولویت مهمتری داشته باشد خواندن مقالات سایت است : http://www.akkasee.com/articles/category/2/
آشنایی با مباحثی مثل نور سنجی ، وایت بالانس ،ترکیب بندی ( کادر بندی )....
و فرضا اگر مقاله وایت بالانس ( WB) را خوانید این قسمت را هم با خواندن دفترچه راهنمای دوربین در دوربینتان پیدا کنید به این ترتیب عملا هم عکاسی را فرا خواهید گرفت هم ظرف اندک زمانی بر همه بخشهای دوربینتان مسلط خواهید شد پس فراموش نشود که خود عکاسی بسیار مهمتر است
نیکون همه مدلهای فول فریمش را در ژاپن تولید میکند و همه مدلهای کراپدارش را در تایلند
موفق باشید
انوش
با سلام به همه دوستان
حدود ده روزی میشه که این دوربین رو خریدم. خودم که خیلی از کیفیت تصویرش خوشم اومد و راضیه راضی هستم. همونطور که گفته میشد حتی در ایزوهای بالا هم نویز نداره و حتی ایزوی 800 کیفیت بسیار خوبی رو ارایه می کنه. برای من که این اولین دوربین اس ال آرمه راحتی و در دسترس بودن گزینه ها و منوها و راهنمای دوربین بسیار کارآمد و جالبه. در هر منو یا گزینه ای که باشیم میشه با فشردن دکمه helpدر مورد اون گزینه اطلاعاتی رو میده. در مورد فیلم برداری هم بای بگم که خیلی خوب و قابل توجهه.
من که خیلی ازش راضیم.
این رو بزارید پای جوونیم. منظورم این بود که ایزوی 100 و 800 در حد و حدودا. گفتم که این اولین LSRم و برای من خیلی جذابه که دوربینی میتونه چنین کیفیتی رو در خروجی عرضه کنه.
از شما دوست عزیز هم بخاطر یادآوریتون ممنونم.