سلام دوستان
من يك مشكلي با d3100 دارم و اون اينه كه بعد از فيلم برداري كردن و هنگام مشاهده در كامپيوتر فيلم به صورت فريم فريم نمايش داده مي شه
تنظيمات را از حالت 24 فريم به 30 تغيير دادم اما باز هم بعد از فيلم برداري به صورت فريم فريم نمايش داده ميشه
كسي مي تونه كمكم كنه
بيانديشيم به آنچه كه هرگز نمي انديشيديم:confused:
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
با سلام
من چیزی رو گفتم که در منوال دوربین ذکر شده :
sdcard.JPG
قسمتهایی که زیرشون خط قرمز کشیده شده : کارتهایی با کلاس 6 یا بالاتر برای فیلمبرداری توصیه میشوند . در صورت استفاده از مموری های کُندتر(در سرعت خواندن و نوشتن) ممکن است به طور غیر منتظره ای فیلمبرداری قطع شود .
و تجربه من با یه مموری کارت کلاس 10 از یه برند نامرغوب،پرش ناگهانی فیلم ذخیره شده یا افتادن نویز روی تصویر و ... است .
از اونجایی که احتمالاً سرعت نوشتن مموری کارت خیلی پایینتر از سرعت لازم برای ذخیره فریمهای فیلمبرداری شده است،در هر بار ضبط ، تعدادی از فریمها ذخیره میشند و اونها که زمان بهشون نمیرسه قبل از ذخیره در کارت از بافر حذف میشند .
حالا نظر بنده این بود .
این دوستمون میتونه از یه کارت کلاس 10 استفاده کنه ببینه مشکل حل میشه یا نه!و یا اینکه فیلمهای موجود رو ببره رو کامپیوتر دری،همسایه ای دوستی آشنایی بذاره ببینه باز همینطوری هست یا نه!
انشالله که مشکل حل بشه .