دوستان راهنمایی می فرمایید
* اگر دو تا لنز داشته باشیم شرایط خاصی داره برای عوض کردنشون (یعنی فضای کم غبار و این جور چیزا منظورم هست)؟
* تمیز کردن سنسور چطوریه؟ دوربین d3100؟
* چند وقت یکبار باید تمیز کرد؟
سپاس
دوستان راهنمایی می فرمایید
* اگر دو تا لنز داشته باشیم شرایط خاصی داره برای عوض کردنشون (یعنی فضای کم غبار و این جور چیزا منظورم هست)؟
* تمیز کردن سنسور چطوریه؟ دوربین d3100؟
* چند وقت یکبار باید تمیز کرد؟
سپاس
شرایطش همون چیزایی هست که معمولا گفته میشه مثلا غبار و باد نباشه سر دوربین رو به پایین بشه
- تمیز کردن سنسور یک سری وسایل داره که با اونا انجام میشه البته من اصلا توصیه نمیکنم کسی که قبلا انجام نداده این کارو بکنه اگر خراشی روی حسگر بیوفته دیگه هیچ کاری نمیشه کرد - زمان مشخصی هم نداره گاهی بعد از یک هفته دوباره گردو غبار وارد میشه
من توصیه میکنم زیاد حساس نباشید مثلا اگر دو یا سه لکه گردو غبار دیده میشه اونو با نرم افزار از بین ببرید و طوری نباشه که هر دقیقه واسه هر چیز کوچکی لنز و سنسور رو بسابید مثل بعضی راننده ها که یه تیکه پارچه دارند همش دارن شیشه ماشینو پاک میکنن
درود
اگر بخواهید وسواس به خرج دهید میتواند یک اسپری هوای فشرده تهیه کنید ( که مراکز فروش تجهیزات عکاسی موجود دارند )
و قبل از اینکه لنز را از دوربین باز کنید با آن دهانه لنز و دوربین را از گردو غبار پاک کنید ( یا فوتهای خیلی محکم )
مطمئن باشید اگر از دوربین و لنز مراقبت کنیدبه این زودی ها نیاز به تمیز کردن سنسور پیدا نمیشود ، اگر هم لازم شد ، خودتان انجام ندهید
میتواند برای سرویس به تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه کنید ، حتی این مرکز سالی یکبار برای اعضاء سایت عکاسی سرویس رایگان تمیز کردن سنسور هم میگذارند
تمیز کردن سنسور لوازمی میخواهد و این کار اگر درست انجام نشود میتواند به سنسور لطمه بزند همانطور که دوستمان توضیح دادند
موفق باشید
انوش
ایا امکان استفاده از حالت FP(سرعت سینک بالاتر از 200/1)هنگام استفاده ازفلاش اکسترنال برای دوربین D3100وجود دارد؟
تا جایی که میدونم حالت FP توانایی فلاش شماست و نه دوربین. گمان نمیکنم در استفاده از این مد مشکلی داشته باشید.
توی D3100 این امکان نیست از >> اینجا << میتونید مطمئن بشید
با سلام
اينجانب به تازگي يه d3100 از يكي از بچه هاي فروم خريداري كردم براي شروع عكاسي حرفه اي و فعلا آماتورم
توي جعبه دوربينم سي دي نرم افزاراش نبود، حالا مي خواستم ببينم دوستاني كه اين دوربين رو دارن توي اين سي دي چه نرم افزارهايي هست، لطفا نام ببريد و اينكه امكان دانلود از جايي هست ؟
ممنون