ویدئو دلخراش از تکه تکه کردن d7000
http://nikonrumors.com/2011/03/02/ho...000-apart.aspx
Printable View
ویدئو دلخراش از تکه تکه کردن d7000
http://nikonrumors.com/2011/03/02/ho...000-apart.aspx
درود
دوست عزیز تعدادنقاط فوکوس 39 نقطه است که جزو امکانات خوب D7000 محسوب میشه.
چند پست قبل تر بحثی بود که جناب میری جوابش رو ارائه دادند.
این هم منابعش که تردیدی نماند . ( آدرسش خیلی هم دور نبود، همین dpreview خودمون بود :cool: )
سه دوربین nikon d700 , nikon d300 , nikon d300s به کمک گریپ مدل MB-D10 به سرعت عکسبرداری پیاپی 8 فریم در ثانیه دست می یابند.این رقم واسه D700 فول فریمی که در حالت عادی 5fps عکس میگیرد خیلی قابل توجه است.
همانطور که دوستان فرمودند 7D که خودش هم 8fps عکس میگیرد و D7000 با 6fps ، فاقد این قابلیت هستند.
دوست عزیز از منوی دستگاه
Shooting Menu -->Auto ISO sensitivity control رو Off کنید.
حتما firmware vرو چک کنید Menu-->SETUP MENU --> Firmware version باید 1.02 باشه اگر نبود از اینجا میتویین دانلود کنید و Firmware رو اپدیت کنین
امیدوارم مشکلتون حل بشه
درود
دوست عزیز در حال حاضر دفترچه فارسی موجود نیست اما نور.ن قراره بزودی ترجمه و چاپش کنه.
ببخشید دوستان این دو دکمه ای جلو دوربی زیر لامپ فوکوس بنام فانکشن و نمایش عمق میدان قرار داره چه عملی رو انجام میدن
و در آخر تفاوت شاخص این دوربین و D5100 در چه چیزهاییه که بیشتر به کار میاد و باعث برتری این دوربینه مثل سیلینگ بدنه و سریعتر بودن دیافراگم ؟؟؟
هر دو از اسمشان پیدا است
فانکشن خوب از اسم اش پیدا است! یک عملی را یک فانکشنی را انجام می دهد.اما چه عملی بستگی به موقعیت و تعریف است که برایش انجام شده است.
دکمه بعدی هم خوب نمایش عمق میدان است.یعنی شما بر روی اف 9 می خواهید عکسی بگیرید.اگر آن دکمه را فشار دهید دیافراگم قبل از شاتر زدن برای شما نمایش پیدا کرده و عمق میدان را می بینید.
البته دکمه دوم (preview) هم مثل فانکشن قابل نتظیم، (فقط همین دو دکمه تو این دوربین قابل تغییر کارآیی دارند) و preview بجز پیشنمایش عمق میدان، اگه فلاش فعال باشه (حتی hotshoe، حتی بصورت off camera (البته من فقط فلاش های خود نیکون رو امتحان کردم) اوناهم بوشن میمونن تا نور پردازی تون رو هم ببینید.
با سلام
دوستان ببخشید وارد بحث میشم. من قصد تعویض D5000 با d7000 رو داشتم. البته از کیفیت عکس دوربینم راضیم ولی نبود بعضی امکانات از جمله cls باعث شده به فکر تعویض باشم.
منتظر نضر اساتید هستم
روی دوربین من فانکشن کار خاصی انجام نمیده
میشه بیشتر توضیح بدید
الان خاطرم نیست پیشفرض دکمه fn چی بود، ولی از منوی f3 میتونید تنظیمش کنید...
من گذاشتمش روی نشون دادن تراز تو view finder...
)Viewfinder virtual horizon(
درود
نیکون اعلام کرد که دوربین D7000 موفق به دریافت جایزه EISA Award سال 2011-2012 شده است
http://www.nikon.com/news/2011/img/pic_110822_1.pnghttp://www.nikon.com/news/2011/img/pic_110822_2.jpg
منبع : سایت Nikon
پی نوشت : البته در April 28, 2011 هم که جایزه TIPA Awards 2011's Best D-SLR Advanced را بدست آورده بود
http://www.nikon.com/news/2011/img/pic_042801_2.jpg
منبع Nikon
موفق باشید
انوش
مشخصات کامل d7000 که فکرکردم ممکنه به درد کسی بخوره. به کارمن که اومد.
http://www.nikonusa.com/Nikon-Produc...Tabs.TechSpecs
البته امیدوارم تکراری نباشه.
درود
دوستانی که راهنمای فارسی D7000 رو میخواستن چاپ شده میتونن از شرکت نور ..... تهیه کنن .
دوستان اگه تکراریه ببخشید
فارغ از نظرات و نوع نگاه Ken Rockwell که حالا بعضی ها قبول دارن بعضی ها نه، راهنمای ساده ِD7000 روی وب سایت ایشون هم میتونه در درک گزینه های منو ها برای کسانی که شاید خیلی با عبارت های نیکونی آشنا نباشن مفید باشه
http://www.kenrockwell.com/nikon/d70...s-guide/#index
سلام دوستان بعد از کلی جستجو و تحقیق بین 60دی کانن و دی 7000 نیکون این دوربین ارزشمند رو انتخاب کردم و مهمترین ویژه گی آن برای من سیستم فوکس 39 نقطه ای که واقعا برای من از همه چیز مهمتر است وهمچنین ویژه گی که از دید من این دوربین نسبت به 60 دی کانن دارد قرار ذیل است
1. سیستم فوکس 39 نقطه ای
2. سرعت عکاسی بیشتر نسبت به رقییب کاننی
3. بدنه فلزی
4. عملکرد عالی سنسور در ایزو های بالا
5. جایگاه دو مموری
6. کیت با لنز (18-105)بسیار مناسب و ایده آل با قیمت
7. ویو فایندر 100٪
8. کراپ 1.5 (که اصلا کسی بهش اهمیت نمیده )
9. قابلیت عکسبرداری با وقفه زمانی بدون نیاز به ریموت کنترل
10. دینامیک رنج بهتر
چیدمان موردی ها زیاد دقیق نیست دوستان خورده نگیرند
ولی یک مشکلی من بااین دوربین برخوردم که عذاب آور است و آن اینکه در حالت عکاسی پیاپی با فرمت خام بافر آن بیشتر از 15 فریم آن هم در 12بیت و 25 فریم با فرمت فشرده بیشتر جواب نمی دهد مگر اینکه از سایز های کوچکتر استفاده شود
البته لازم به ذکر است که مموری class 10 متفرقه می باشد (اگر اشتباه نکنم 16GB LX می باشد و به قیمت 50 تومان آقای فروشنده حساب کرده این هم خوبی های خرید غیر حضوری) ولی در فیلمبرداری فول اچ دی اصلا مشکلی ندارد
دوستان لطف کنند اگر از مموری است راهنمایی بفرمایند چون قبلامن با مموری های CF Sandisk Ultra بر روی دوربین های کانن 7دی و 40 دی چنین مشکلی نداشتم
با احترام
هراتی
نقل قول:
ولی یک مشکلی من بااین دوربین برخوردم که عذاب آور است و آن اینکه در حالت عکاسی پیاپی با فرمت خام بافر آن بیشتر از 15 فریم آن هم در 12بیت و 25 فریم با فرمت فشرده بیشتر جواب نمی دهد مگر اینکه از سایز های کوچکتر استفاده شود
البته لازم به ذکر است که مموری class 10 متفرقه می باشد (اگر اشتباه نکنم 16GB LX می باشد و به قیمت 50 تومان آقای فروشنده حساب کرده این هم خوبی های خرید غیر حضوری) ولی در فیلمبرداری فول اچ دی اصلا مشکلی ندارد
دوستان لطف کنند اگر از مموری است راهنمایی بفرمایند چون قبلامن با مموری های CF Sandisk Ultra بر روی دوربین های کانن 7دی و 40 دی چنین مشکلی نداشتم
مشکل از کارت حافظه نیست
با lexar 133x و توشیبا پرو20m/s هم همین طور هست تو حالت jpeg هم بعد از ۲۰ فریم به سرعت ۱ فریم در ثانیه میرسه البته کارت خیلی سریع تر
مثل سندیسک 45m/s حتما تاثیر زیادی داره
اینجا دیگه یه خورده زد تو ذوقمون :::angry:::
حالا با نصب گریپ هم نمیشه کاریش کرد مثل دی 700 که سرعت عکاسیش بالا میره
دوستانی که با این دوربین کار کردند لطف کنند و راهنمایی بفرمایند با چه آپشن و یا گزینه میشه این مشکل رو حل کرد(مموری یا گریپ یا...................)
اینجورها هم نیست دوست عزیز یک مکث کوتاه داره باز چهار پنج تا میگره باز مکث .................نقل قول:
مشکل از کارت حافظه نیست
با lexar 133x و توشیبا پرو20m/s هم همین طور هست تو حالت jpeg هم بعد از ۲۰ فریم به سرعت ۱ فریم در ثانیه میرسه البته کارت خیلی سریع تر
مثل سندیسک 45m/s حتما تاثیر زیادی داره
به هر حال هر محصولی ویژه گی و کاستی هایی هم داره
من منظورم بالا بردن سرعت عکس برداری نیست دوست عزیز
منظورم این هست که با همین 6 فریم در ثانیه بشود عکس های بیشتری بصورت پی در پی گرفت مثلا تا 50 یا حداقل 30 فریم با فرمت خام
دوستان بیشترین عکسی که با سریعترین مموری کارت گرفتند تا چند فریم بوده(باز هم میگم منظور من تعداد فریم در ثانیه نیست)
Overall Performance
We were expecting the D7000 to be a fast and responsive camera, and in general it doesn't disappoint. We have no serious complaints about operational speed (we'd like the D7000 to have the D300S's buffer, but that's about it), and as we'd expect from a modern camera in this class, the D7000 feels swift and positive in general use. Even in live view mode, AF is reasonably fast, and very accurate. We stress this point because contrast-detection in live view mode is an area where DSLRs traditionally lag some way behind mirrorless interchangeable lens cameras. The D7000 still isn't as quick as the likes of the Panasonic G series or Sony NEX, but Nikon has narrowed the gap considerably. Detailed timings can be found in 'Autofocus speed / accuracy', below.
Continuous Shooting and Buffering
The continuous shooting performance of the D7000 is midway between the D90 and D300S. The D7000 can manage 6fps maximum shooting speed, and can capture images continuously up to 100 JPEG frames (but not necessarily all at the same frame rate - see below). This is 1.5fps faster than the D90, but still some way off the maximum 8fps achievable with the D300S and MB-D10 grip. The D7000's buffer is smaller than the D300S as well. We found that even with a fast card, no more than 32 pictures can be taken in a burst at the maximum frame rate before the camera has to slow to clear the buffer. In JPEG (Fine) mode this drops to 22 frames before the frame rate slows.
Compared to the competition, the D7000 is pretty fast, but not class-leading. The Canon EOS 60D can manage a maximum frame rate of 5.3fps, but the Pentax K5 beats both cameras in terms of absolute speed, at a maximum frame rate of 7fps for an impressive 20-30 shots (depending on JPEG quality). The following figures are the result of our own timings - all operations are performed and timed three times, with the average given.
All tests conducted at 1/250 sec in AF-S mode with a 16GB Lexar Professional 133x Class 10 SDHC card.
- JPEG (Fine): 6 fps for 22 frames, then 2 frames at 3fps captured every second (approx) up to 100 frames in total. Approx 10 seconds to recover.
- JPEG (Normal): 6fps for 32 frames, then 4 frames at 4fps (approx) followed by 2-3 frames at 5fps (approx) up to 100 frames. Approx 10 seconds to recover.
- RAW: 6 fps for 10 frames, then 2 frames at 2fps captured every 2-3 seconds. 16 seconds to recover.
- RAW+ JPEG (Fine): 6 fps for 10 frames, then around 0.5 fps. Approx 22 seconds to recover.
منبع:
http://www.dpreview.com/reviews/nikond7000/page11.asp
همونطور که دوستمون به نقل از Dpreview اشار کردن، اندازه بافر دوربین مرتبط با طراحی سخت افزاری دوربینه و کارت حافظه تاثیری در آن ندارد
(البته بدیهی هستش که کارت حافظه کندتر از حد توصیه شده سازنده می تونه در مدت زمان write شدن تاثیر منفی داشته باشه ولی از آن بالاتر، اندازه بافر تعیین کننده تعداد شات قبل از پر شدن بافر است)
سلام
آقای مرتضی هراتی کنجکاو شدم بدونم این سرعت بالاتر یا بافر بیشتر رو برای چه کاری می خواهید؟
من دیروز برای عکاسی رفتم میدون سگ بازی (در اصل سگ جنگی )موقعی که سگ ها حمله می کنند است که عکسبرداری حداقل 30 فریم پی در پی بدرد آدم میخوره
از آنجا که من دوربین کانن 400 دی دارم ولی نیکون دی 7000 رو برای چنین مواقعی انتخاب کردم
من مدت ها است که روی دوربین ها و لنز های مورد علاقه ام تحقیق کردم ولی اینجاش از قلم افتاده بود امیدوارم قدم های بعدی رو دقیقتر بگذارم
فکر کنم باید باهاش کنار بیام چون همیشه هم چنین موقعیت هایی نیست و در کل غیر از این مورد دیگه همه چیزش همونطور که فکر می کردم است
ببخشید بابت آف تاپیک ولی واقعا اینجور جاها آدم قدر دوربین خیلی پرسرعتی مثل SLT-A77 Sony میفهمه 12 عکس در ثانیه!!
کلا سرعت عکاسی بالا در حیات وحش و ورزش بیشترین نمود داره
تعداد فریم در ثانیه متفاوت است با مقدار بافر دوربین.
دوربین سونی هم نمیتواند بصورت ممتد عکاسی کند:
http://www.imaging-resource.com/PRODS/AA77/AA77A6.HTM
البته مانده تا review های کامل این دوربین منتشر شود.
سلام
آقای هراتی ، اگر دوست داشتید تعدادی از عکسها را با سایز و حجم مناسب آپلود کنید تا روی آن بحث کنیم ، در صورت لزوم این مطالب را هم به تاپیک مناسبتری منتقل میکنیم.
اما به نظر من مشکل در جای دیگری است ؛ مشکل شما مشکل بافر دوربین یا فریم ریت آن نیست ، احتمالا ً دلیل اولش استفاده از تنظیمات نادرست و مسلط نبودن به دوربین جدید می باشد و دلیل دوم نداشتن لنز سریع (لنزهای با دیافراگم باز)
تسلط به دوربین خیلی مهم است !
وحیدجان تعداد نهایی عکاسی ممتد با سرعت بالا که ارتباطی به لنز سریع و اینها نداره.
به خصوص اگر جریان عکاسی در روز و زیر نور آفتاب اتفاق بیافتد.
(خیلی اوقات با تعویض کارت حافظه با کارت سریعتر هم تفاوت قابل توجهی در عدد نهایی بوجود نمیآید.)
اما عکاسی JPG و خیلی اوقات jpg normal باعث بیشتر شدن تعداد عکس میشود. (همهچی بستگی به دوربین و سیستم پروسس و بافر و ... دارد)
بله مبدانم ، عرضم این بود که شاید علت ناراضی بودن دوستمون آقای هراتی از عکسهایش در مسابقه سگدوانی :biggrin: احتمالا ً به دلیل ناتوانی در فریز کردن وضعیتهای خاص حیوانات بوده که خودش میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد ، از نحوه اشتباه فوکوس ؛ سرعت شاتر کم ( مثلا ً ناشی از دیاف بسته یا ایزوی کم) و ...
یعنی شاید مشکل را اصلا ً باید در جای دیگری جستجو کرد
شاید هم تفسیر من اشتباه است...
با عرض سلام
نه وحید جان من بر دوریین مسلط هستم و عکس ها همه فوکس هستند و سرعت عکاسی هم 1000 بوده که در ثبت کردن لحظه هیچ مشکلی نداشت و محیط هم در فضای باز و روز روشن بود البته چون تجربه اول من در عکاسی ورزشی بود فکر کنم در دفعات بعدی از نظر تکنیک بهتر بشه
همونطور که آرش جان گفتند مشکل من در بافر دوربین است و گر نه خروجی تصاویر رضایت بخش است
دوستان این کلیپ ببینین.
یارو D7000 خریده مشکل تو دگمه Menu داره.تو comment نوشته دوربینو براش عوض کردن.کسی از این مشکلا تا حالا نداشته؟؟؟؟؟؟؟
http://www.youtube.com/watch?v=s3Qj-...eature=related
اینم یه کلیپ از دوش گرفتن D7000. :biggrin:
http://www.youtube.com/watch?v=Ujx8e...eature=related
دوستان کسی مشکل Back focusing نداره؟
تو فروم های خارجی خیلی راجع به این مسئله صحبت کردن.:think:;
سلام به دوستان
فردا قرار هست که این دوربین رو تهیه کنم ولی قبلش چنتا سوال (تو تاپیک گشتم ولی جوابها رو پیدا نکردم)
1-اینکه بحث گارانتی شد تو تاپیک قیمتها ، که گفتند که احتمالا توی جنس فرق داره بچه هایی که این دوربین رو بجز نیکو نگرش گرفتن آیا این مسئله صحت داره ؟
اگه امکانش هست یه عکس از باطری اصلی این دوربین قرار بدید .
2-اینجا بیشتر فروشگاها گارانتی آهونگار دارن ، آیا این گارانتی معتبره ؟
3- برای خرید فیــلـتر uv آیا واقعا این قطعه لازم هست با این که uv اصلی و مرغوب کم پیدا میشه ؟
4- و اینکه هنگام خرید به چه چیز هایی تو جعبه و چه چیز هایی توی دوربین برای تست توجه کنم
پیشا پیش ممنون
جدا میشه زیر بارون هم با این دوربین عکاسی کرد و نیاز به کاور نیست ؟نقل قول:
حتی با بدنه های پرو هم نمیشه اینکار رو کرد!.کلیپهای اینچنینی بیشتر جنبه تبلیغاتی و یا حتی سرگرمی دارن.
درسته که این دوربین سیلینگ داره اما دلیل این میشه که ببریمش زیر دوش؟
ساعت من هم ضد آبه،اما آیا شب که میخوام بخوابم باید بذارمش تو لیوان آب بالای سرم؟ :)
بشخصه حتا دلم نمیخواد یه قطره آب به دوربینم بخوره...
اما سیلینگ بودنش باعث شد یه باری که بطور اتفاقی آب روش ریخت،هیچ اتفاقی براش نیوفته ! بماند که چقدر هول کردم و آب رو از روش پاک کردم
من که همچین کاری نمیکنم...
درود
دوست عزیز پاسخ پرسشهاتون در تاپیک موجوده ،این تصویر هم متعلقات داخل جعبه رو نشون میده .
امیدوارم بکارتون بیاد.
فایل پیوست 16513
مهمترین سفارشی که میتونم بهتون داشته باشم اینه که از یه فروشگاه معتبر خرید کنید! ( فکر میکنید اگر باطری قلابی باشه شما متوجه اختلافش با اصلی میشید؟)
در مورد گارانتی هم از یه گارانتی معتبر مثل همین ایده آل که تبلیغاتش در سایت هست + بیمه (که بدرد میخوره)
فیلتر UV هم اولین و مهمترین کارش(حتا اگر واقعاً جلوی UV رو نگیره) محافظت از لنز است و برای همین واجبه!!!
لنز رو تست کنید،عدسی جلویی و عقبی رو تست کنید تا مبادا خط و خشی داشته باشه
رینگ زوم رو بچرخونید چندبار تا خلاصی یا سفتی نداشته باشه
ظاهر دوربین رو چک کنید و بعد هم لنز رو روش ببنیدید و چندتایی عکس بگیرید و فیلم بگیرید
گزینه quiet shutter release در D7000 همان گزینه است که D300S صدای شاتر رو خفه میکنه ؟
این گزینه کلا صدای شاتر رو حذف میکنه یا فقط اونو کم صدا میکنه؟
آیا در این دوربین میشه بدونه رفتن به منو از رم اول به رم دوم رفت ؟
در دوربین های دیگه چرخونه سرعت شاتر در حالت نمایش کار ورق زدن عکسها رو انجام میده در این دوربین این قابلیت وجود نداره؟ دورینی که دسته من بود این گونه عمل نمیکرد.
سلام به دوستان عزیز
مدتی هست که دوربین من ، وقتی میخواهم عکسها رو ببینم ( Play back ) ، بعضی عکسها رو نشون نمیده و در مونیتور دوربین Cannot display this fileرو نشون میده ( البته این مشکل کم اتفاق می افته ) ، بدون اینکه من دستی به اون عکس زده باشم
نمی دونم علت از کجاست !!!
در کتاب راهنما علت این پیام رو اینطور نوشته :
File has been created or modified using a computer or different make of camera , or file is corrupt
ولی من ، اصلا به فایل دست نزدم که دلیلش این باشه ، بعضی وقتها حتی برای اولین بار بعد از انداختن عکس ، وقتی مو خواهم Play back بزنم ، این مشکل پیش میآید
فایل پیوست 16659
به نظر شما دلیل چیست ؟ چطور ممکنه که درستش نمود ؟
با آپدیت دوباره ی نرمافزار دوربین مشکل حل میشود ؟
شما به فايل دست زده ايد.
احتمالا شما محتويات كارت حافظه را با ACD يا نرم افزاري مانند آن مشاهده كرده ايد. كادر اين عكس عمودي بوده و نرم افزار رو طوري تنظيم كرده ايد كه عكسها رو بچرخاند. عكس چرخانده شده براي دوربين ناشناخته است.
گزينه Quiet صدا رو كم ميكنه. وقتي شاتر رو فشار ميدي آينه بالا ميره (با صداي كمتر از معمول) و شاتر عمل ميكنه. تا وقتي كه دستت روي شاتر هست آينه بالا ميمونه. وقتي از محلي كه بايد ساكت باشي دور شدي دست رو از روي شاتر برميداري و آينه به جاي خودش برميگرده.
چرخ اصلي هم ميتونه عكس ها رو عوض كنه به شرطي كه در منو اين كار رو به چرخ اختصاص بديم.
سلام جناب هراتی
جسارتا میخواستم بپرسم دراین مورد که فرمودین :
ایا فیلمبرداری دی 7000 محدویت نداره ؟ مثل دی 90 که نمیشه بیشتر از 5 دقیقه در بالاترین کیفیت فیلمبرداری کرد.نقل قول:
ولی در فیلمبرداری فول اچ دی اصلا مشکلی ندارد
آیا در دی 7000 این مورد حل شده یا کماکان اون محدودیت باقی هستش .؟
و با توجه به مگا پیکسل بالاتر اون از دی 90 بزرگترین سایزی که میشه چاپ کرد چقدره ؟ ( نمیدونم سئوالم درست هستش یا خیر ؟ )
ممنونم
کارت رو با دوربین فرمت کنید اگه باز تکرار شد
کارت تو محل کارت ۲ امتحان کنید اگه مشکل تکرار شد
با کارت دیگه امتحان کنید بازم تکرار شد
دوربین رو دوباره آپدیت کنید دوباره تکرار شد دیگه راهی جز تعمیرگاه مرکزی ندارید !
امکان خیلی کمی هست ویروس این کارو بکنه ولی میگید تو کامپیوتر درست هست این امکان به صفر نزدیک میشه
سلام آقای محبی
من زیاد با این دوربین فیلمبرداری نمیکنم ولی تا آنجا که میدانم تا 20 دقیقه محدود می باشد در هر شات.
در مورد سایز چاپ با این دوربین شما دغدغه چاپ سایز بزرگ رو نخواهید داشت بخصوص اگر با فرمت خام عکس بگیرید و اصلا به این چیزها توجه نکنید در غیر این صورت باید برید طرف یکی از غول ها چند ملیونی کانن و نیکون
در مورد دی 7000 و دی 90 باید بگم دو دوربین متفاوت هم در فیلمبرداری و هم در عکاسی
بنا به اظهارات سایت Imaging resource در Base ISO یا همون ISO100 این دوربین تا سایز 20*30 اینچ به شما پرینت های بسیار شارپ خواهد داد!....
حتی یک سنسور 6 مگاپیکسلی خوب برای چاپ تا A3 کافی خواهد بود!
جنگ مگاپیکسل ها بیشتر مربوط به دپارتمان Marketing کمپانی های سازنده است تا نیاز عکاسان....
از نظر تعداد مگاپیکسل ها به قول جناب آقای هراتی غول های چند میلیونی کنون نیکون فقط برای عکاسان Landscape و مصارف خاص و چاپ پوستر مورد نیاز خواهند بود.
موفق باشن
ممنونم از پاسخ و راهنمايي همه دوستان گرامي.
راستش بنده هم بيشتر تمايل به عكاسي Landscape دارم.
منتظر بودم شايد نيكون فول فريم جديد معرفي كنه كه گويا فعلا خبري نيست.
داشتم به ارتقا بدنه در كنار دي 90 به دي 7000 فكر ميكردم ( البته هنوز هم صبر خواهم كرد تا خبري از نيكون بشه )
صد البته. شما درست ميفرمائيد.نقل قول:
البته فول فریم جدید حتماً قیمتش هم نسبت به D7000 خیلی متفاوت میتونه باشه ( هم بخاطر فول فریم بودن و هم بخاطر جدید بودن)
انشالله تا وارد بازار ايران بشه و قيمتش هم تثبيت بشه . منتظر خواهم موند. چون فول فريم نيازمند لنزهاي مناسب هم هستش. بايد ديد نيكون كي تصميم به ارائه اونها ميگيره.
آقای محبی به نظر من شما اگر به فکر فول فریم هستید و به لنداسکیپ علاقه دارید باید بیشتر هزینه کنید و بنظر من نیاز به صبر ندارد و بروید طرف کانن 5 دی مارک 2
من از روزی که نیکون دی 7000 رو خریدم بسیار لذت می برم و اصلا به فکر دوربین های جدید و امکانات جدید نیستم چون برای کار من بسیار ایده آل است
حال شما هم خودتون رو زیاد درگیر نکنید
نیکون ددی 7000 دوربین بسیار عالی در بین کراپ ها است و اصلا نیاز به صبر کردن ولی در مورد فول فریم حرف اول رو بودجه شما می زند.
از دوستان کسی لینک کتابچه راهنمای این دوربین رو داره؟(انگلیسی پی دی اف)
درود
یک موردی که در تنظیمات مربوط به کیفیت تصویر در مورد میزان فشرده سازی فایل Raw در خروجی D7000 به آن بر خوردم:
در Shooting Menu گزینه NEF (RAW ) recording هست که به طرز متفاوتی با دوربین قبلی ام که D300 بود عمل میکند
اگر وارد آن شویم در قسمت Type فقط دو گزینه دارد :
1- Lossless Compressed که در کتابچه راهنما در مورد آن گفته شده حالت فشرده با استفاده از الگوریتم معکوس کاهش سایز فایل Nef حدود 20 تا 40 درصد بدون هیچ تاثیری بروی کیفیت
2- Compressed که در کتابچه آنرا حالتی با فشردگی بیشتر 40 تا 55 درصد البته بدون هیچ تاثیری بر روی کیفیت تصویر و استفاده از الگوریتم غیر معکس یاد کرده
حالت سوم هم که در D7000 حذف شده و در D300 موجود هست حالات Un Compressed هست که هیچ فشردگی صورت نمیگیرد و زمان ذخیره فایل عکس اما بیشتر میشود
خوب در مورد دو حالات اول که در D7000 موجود هست و گفته شده هیچ کدام هیچ افت کیفیتی ایجاد نمیکنند تجربه ای که من داشتم بر عکس این موضوع هست
در حالات اول که Lossless Compressed است و تازه فشردگی کمتری هم اعمال میکند ، دیتیل عکس نزدیک به 30 درصد کم میشود طوری اگر کراپ 100% عکس را بررسی کنیم انگار یک نویز ریداکشن خیلی شدید روی آن اعمال شده باشد ( ضمنا نویز ریداکشن هم در حالات Off قرار دارد و همینطور در حالات 14bit هست)
جالب اینجاست بعد که متوجه این موضوع شدم و وقتی آنرا در حالت شماره 2 که Compressed باشد قرار دادم که تازه بیشتر هم فشرده سازی انجام میگیرد دیگر مشکلی ندارد !
ضمنا بیشتر از صد شات از سوژه ها در موقعیت های مختلف گرفته ام و هیچ اشتباهی هم در کار نبودده ( همگی روی سه پایه )
کسی دلیلی یا راهکاری برای آن دارد
کاش میشد حالات Un compressed هم اضافه میشد تا این شک و تردید ها بر طرف میشد
با سپاس
انوش
سلام
جناب انوش از اشتراک گذاری تجربه تان ممنون.
فقط می خواستم بدانم این 30% افت کیفیت را با توجه به حالت دوم فرمودید ، درسته؟
و چون حالت Un compressed وجود ندارد اگر در حالت شماره 2 هم دیتیل عکس کم شود راهی برای فهمیدنش وجود ندارد؟؟؟
پیروز باشید
درود
بله حالت اول با توجه به حالت دوم و با توجه به چیزی که از دوربین انتظار داشتم دیتیل کمتری داشت
موضوع از آنجایی اغاز شد که من از تله کانور تر هم استفاده کرده بودم ( روی 70-200 ) و در 400mm قصد داشتم
از یک لک لک که در یک آبگیر در حال صید ماهی بود عکس بگیرم از آنجایی که کاملا در دید هم قرار داشتیم نتوانستم خیلی به آن نزدیک شوم
و پرنده پرواز کرد و رفت اما عکسهایی که گرفتم در کراپ100 % از پرنده ابعاد خوبی دارند اما کیفیت دلچسبی ندارند که بشود آنها رو در فروم ارسال کرد ( شاید من توقع زیادی دارم )
اما به هر حال در عکسهایی این چنین یا ماکرو ( بدون داشتن لنز تخصصی ماکرو که بزرگنمایی 1:1 بدهد )
وقتی مجبور شدم برای دستیابی به بزرگنمایی از کراپ کردن استفاده کنم به نتیجه رضایت بخشی نرسیدم
و سه یا چهار روزی را به تست در شرایط مختلف گذروندم تا متوجه شدم این نتیجه از همان حالت اول یعنی Lossless Compressed آب میخورد
و حالت دوم که Compressed باشد این طور نیست.
و از آنجایی هم که Compressed تازه فشرده تر هم هست و اگر بنا باشد افت کیفیتی وجود داشته باشد باید در این حالات باشد نه در حالت
Lossless Copmpressed پس فکر میکنم این یک باگ نرم افزاری باشد و با آپدیت کردن موضوع خاتمه یابد ، البته صبر میکنم تا ورژن بالاتری از firmware ارائه شود بعد اپدیت کنم خصوصا با توجه به اینکه سعید خان هم با دوربین خودشون آزمایش کردن و چنین موردی رو ندیدند
موفق باشید
انوش
سلام
انوش جان، فرمویر دوربین شما چه ورژنی است؟
سلام دوست عزیز
بله میشه ، شما باید دکمه ی براکتینگ (BKT) رو نگه دارید سپس جهت پایین و بالا رو فشار بدید ، میتونید مموری رو انتخاب کنید
بله میشه ، فقط قبلش یک بار دکمه زوم رو فشار بدبد ، سپس کامندر رو بچرخانید ،نقل قول:
در دوربین های دیگه چرخونه سرعت شاتر در حالت نمایش کار ورق زدن عکسها رو انجام میده در این دوربین این قابلیت وجود نداره؟ دورینی که دسته من بود این گونه عمل نمیکرد.
ببخشید یکم دیر جواب دادم
دوستان من با باز کردن عکسهایی که با دی 7000 گرفتم در فنوشاپ مشکل دارم. و فتوشاپم که cs5 هستش اونها رو باز نمیکنه.
ایا باید camera raw رو آپدیت کنم ؟
عرض ادب؛
مدل camera raw شما؟
با 6.4.1 مشکلی نیست و به خوبی عمل میکنه.
ممنونم جناب يقيني بله 6 هستش البته 4.1 ش رو نميدونم. خواستم آپديت كنم اما گويا بالاترين ورژن فعلا همينه. درسته ؟
ورژن 6.5:
http://www.adobe.com/downloads/updates/
ارادتمند
با سپاس از جناب يقيني گرامي. مشكل بنده حل شد.
دوستاني كه مثل من هم مشكل باز كردن فايلهاي d7000 در فتوشاپ رو داشتن با دانلود فايلي كه جناب يقيني قرار دادن ميشه مشكل رو حل كرده و فايلها رو باز كرد.