من تا به حال در دوربين خودم اين مشكل را نداشته ام. ولي در فرومها در اين مورد صحبت شده و ظاهرا اين مشكل براي بعضيا پيش اومده.
مثلا:
کد:http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1034&message=41045596&changemode=1
Printable View
من تا به حال در دوربين خودم اين مشكل را نداشته ام. ولي در فرومها در اين مورد صحبت شده و ظاهرا اين مشكل براي بعضيا پيش اومده.
مثلا:
کد:http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1034&message=41045596&changemode=1
من با لنز ۱۸-۱۰۵ متوجه ۳ لکه سیاه کم رنگ در بعضی عکسها که روشن هست اونم در ۳ یا ۴ عکس دیدم .با اینکه دکمه clean در حالت های مختلف زدم ولی باز هست....ممکنه چیز دیگه ای باشه ؟ تا به حال با لنز ماکرو و واید دیگه که دارم ندیدم ...المان خلفی و قدام لنز هم تمیز به نظر میرسه..
من فکر کنم این مشکل رو دارم، هر چند ماه یک بار این لکه ها ظاهر میشن و وقتی پیش آقای قاسمی میرم، میگن لکه ها یه مایع چرب هستند و احتمالا آب دهان! در حالی گاهی بین دو نوبت تمیز کردن من اصلا لنز رو باز نکردم! خودم هم حدس میزدم که چیزی از دوربین روی سنسور پاشیده میشه، ولی چون آقای قاسمی نظر دیگه ای داشت منم پیش رو نگرفتم...
دوست عزیز همونطور که دوستان گفتن،اگر از لنز نباشه،لکه ها حاصل کثیفی روی سنسور است و اگر با دیافراگمهای بسته عکس بگیرید وضوحشون بیشتر میشه
اگر ابزار دارید که خودتون تمیز کنید
وگرنه که توصیه میشه به تعمیرگاه مرکزی مراجعه کنید
جنس لکه ها هم از روغنه و با فوتفوتک و اسپری باد و اینها تمیز نمیشه
وجود لکه های روغن روی سنسور D7000 متاسفانه امری شایع است که گویا مشکلی داخلی است ( حدس خودم اینه که از شاتر روی سنسور ریخته میشه)
بهرحال این لکه های ریز در دیافراگمهای بسته خودشون رو بیشتر نشون میدن و البته با ادیت قابل حذف هستن
دقیقا در مورد آسمان و دیاف بسته برای من هم قابل رویت هست،
:::angry:::
راه حل؟
شرمنده اخلاق ورزشیتون دوستان که این شور و ولوله با حرفم ایجاد شد. راستش من میخواستم یک دی 7000 بخرم اما این مسئله عین خوره افتاده به جونم. بنظرتون باز هم ارزش داره با وجود این اشکال که ظاهرا عمومی هم هست این دوربین رو خرید؟
سلام
منم تازگي اين لكه ها رو ميبينم بيشترش هم سمت راست عكسها ديده ميشه، تو فرومهاي خارجي هم كه ميديدم بقول دوستان زياد شايع بوده، بعضي ها عقيده داشتن كه بخاطر سرعت 1 به 8000 از گريس استفاده شده و اين مشكل تو دوربينهاي حرفه اي ديگه مثل d700 و d300 ديده شده، ظاهرن مشكل از قاب آينه هست و بعضي گفتن كه بعد از تعويضش مشكل حل شده، حالا معلوم نيست كه در آينده بازم مشكل بوجود بياد يا نه،
دوستاني كه ميتونن، از نمايندگي بپرسن كه مساله چيه و آيا عوض كردن قاب آينه را به گردن ميگيرن يا نه.
اگه مشكل از همين قاب آينه و دايمي باشه، فكر كنم بايد برم تميز كردن سنسور را ياد بگيرم :::whistling:::
راستي معلوم نيست كه اين مشكل برطرف شده يا نه؟؟ و اگه شده از چه سريالي به بعد يا چه تاريخي؟
چون من زياد لنز عوض ميكنم و شايد هم اثرات همون باشه، هرچند نشونه ها(لكه هاي سمت راست و بالاي تصوير ) شبيه همونهايي هست كه همه ميگن.
دارندگان این دوربین وقتی دوربین را تکان میدهید صدای ضعیفی مانند خوردن دو تکه شیشه از داخل بادی خارج نمیشود؟البته صدای خیلی ضعیفی است مانند صدای لرزش گیر لنزها.
این صدا از بعضی از بدنه های D7000 میاد. چند نفر از ساپورت نیکون در مورد صدا پرسیده اند، در جواب به آنها گفته شده که دوربینشان مشکلی نداره. احتمالا سنسور تعیین جهت بدنه هست که صدا میکنه.
در جواب به شما باید بگم که بدنه بنده هم صدا میکنه. وقتی به آرامی بدنه را می چرخانم این صدا میاد.
تجربه جالبی که با این بدنه داشتم این است که وقتی بهمراه لنز 90 تامرون که لرزش گیر ندارد عکاسی میکنم به راحتی میتوانم با سرعت شاتر 1/60 لرزش دست را فریز کنم اما وقتی D90 داشتم با شاتر 1/160 هم به زور فریز میشد! دوستان چنین تجربه ای نداشتن؟دلیل آن چیست؟
تبریک میگم ، فکر کنم D7000 خریدی ، درسته ؟ :-)
حالا اگر یک گریپ هم ببندی ، هندلینگ بسیار عالی خواهد شد ، حداقل برای من اینطور بوده است ،
ولی به نظرمن ، به جای بادی ، کاشکی ، یه لنز درست و درمون میگرفتی سهیل جان ، دی90 بادی خوبی بود ، میزاشتی بعد ها یک فول فریم
خوب میگرفتی ، با لنزهای خوبی که الان تهیه کرده بودی :-)
جناب شهبازی تبریک !
راست اش من هم از کوچ کنندگان D90 به D7000 بودم . به نظرم تفاوت عکسها بسیار زیاده . من کاملن حس اشون میکنم و وقتی رو کراپ صددرصد عکسهام و ویرایش کار میکنم ، کاملن میشه این تفاوت رو حس کرد .
به نظرم یکی از بهترین دوربینهای کراپ داره کنونی است . از لحاظ پختگی رنگ و داینامیک رنج .
فوکوس بسیار سریع و راحتی هم داره . شاید اون موردی که جناب شهبازی عزیز میگن به همین سرعت فوکوس برگرده که فرصت خسته شدن رو به دست نمیده .
و همینطور ویزور بسیار شفاف که کادربندی رو برای عکاس خیلی راحت تر می کنه .
من ویزور اون رو هم خیلی دوس دارم چون نقاط فوکوس در اون دیده نمیشن و عامل مزاحمی در ویزور نیستند و فقط موقع فشردن نیمه دکمه شاتر ، برای یک لحظه نقاط فوکوس روشن میشن .
و به قول جناب سعید ، که با گریپ که چه شود !!!
سلام کوروش جان ، :-)
به شما هم تبریک میگم ، بابت خرید d7000
خوب مسلما ، یک نسل از د90 جولتر است ، و سنسور آن به مراتب بهتر ،
ولی ، اینکه بتوان عکسهای این 2 دوربین رو در کراپ 100% مقایسه کرد درست نیست ، چون حجم پیکسلی عکسهای D7000 به مراتب
بیشتر است کورش جان (12 مگاپیکسل در مقابل 16 مگاپیکسل D7000 )
البته بستگی به نوع ادیت هم دارد ، که با توجه به نوع ادیتی که انجام میدهید ، چه مقدار دیتیل از دست خواهد رفت ،? !
:-)
سعید عزیز
من مدت بیشتری است که این دوربین رو دارم .
در مواردی که گفتید حق با شماست . هم به دلیل نسل جلوتر بودن D7000 و هم حجم پیکسل های بیشتر .
به راستی نمیشه این دو رو با هم خیلی مقایسه کرد چون توی یک کلاس و رده نیستند.
اما چون به دلیل شباهت بدنه و گاهی موارد دیگری (مثلن ارزش خرید و تفاوت حدود قیمت ) دوستان این دو را برای خرید مقایسه میکنند ، من این موارد رو گفتم . چون همون موقع هم یکی از دوستان به من توصیه کرد که عوض نکنم دوربین رو و من کاملن مردد شده بودم . این دوربین به تازگی اومده بود و دوست من که عکاس هم بود ، این فاصله رو اونقدر نمیدونست که بخوام بابت اش هزینه کنم .
اما من احساس ام بعد از این مدت کار کردن با D7000 اینه که این تفاوت هایی که شما هم فرمودید ، واقعن ارزش این تعویض رو از نظر من داشت . تفاوت ها خیلی آشکارند .
البته که نوع ویرایش هم مهمه ولی من همانطور که گفتم ، وقتی با خروجی D7000 ام کار میکنم ، و پس از انجام مراحل ویرایش ، به مراتب خروجی راضی کننده تری رو باهاش روبرو هستم ، تا وقتی که همین الان گاهی مجبورم فایلهای قدیمی ام در D90 رو با همین مراحل ویرایش ، دوباره روشون کار کنم . تفاوت ها رو برای همین عرض کردم . که البته شما هم به درستی بهشون اشاره کردید .
هر چند که به قول شما ، با اومدن D600 آدم به شدت وسوسه میشه که به سمت فول فریم کوچ کنه ، اما متاسفانه همونطور که خود شما هم میدونید ، با این وضعیت ارزی ، و با این شایعاتی که در مورد قیمت نهایی این دوربین در ایران هست ، به نظرم ما حتی به همین فول فریم نسبتا ارزان تر هم دسترسی نخواهیم داشت .
مگر اینکه به سراغ دوربین های در رده های پایین تری چون D700 بریم و دست دوم که راست اش خیلی تمایلی به این کار ندارم .
من هم مانند شما امیدوارم که با سروسامان پیدا کردن وضعیت ارزی و بازار ، همه ما و دوستان دیگر به سمت فول فریم بتونیم کوچ کنیم و از این رقابت جالبی که بین کمپانی های معظم برای تولید فول فریم های نسبتا ارزان تر ، در جهان ایجاد شده ، سهمی داشته باشیم .
مرسی سعید جان بله D7000 خریدم واقعاً راضی هستم سیستم فوکوس D90 در لنزهای فیکس واقعاً مشکل دارد و من را خیلی اذیت کرد همیشه مجبور بودم برای فوکوس دقیق چند تا شات بزنم بلکه یکی در فوکوس دقیق باشد اما سیستم فوکوس D7000 واقعاً من را متعجب کرده بسیار عالی و دقیق است.
در رابطه با تفاوت آن با D90 باید عرض کنم که اصلاً قابل قیاس نیستند واقعاً وضعیت نویز D7000 خیلی بهتر است و من آنرا به راحتی احساس کردم اختلاف نویز آن با D90 چیزی بیشتر از یک استاپ در واحد ایزو است!
البته بستگی به ژانر هم دارد برای ماکروگرافی واقعاً میشود ایزو 200 دوربینها را از ایزوی 250 آنها تشخیص داد!
در هر صورت خیلی راضی هستم.
بخصوص سیستم عکاسی بیصدا ( کم صدا ) آن خیلی جالب است و برای من کارآمد است.
وقتی سرعت شاتر را 30 ثانیه میکنیم سپس بالپ میشود سپس گزینه دارد با نام X1/250 این گزینه که نوعی سرعت شاتر است چیست؟؟؟؟؟
نماد X نماد همزمانی فلاش است . این عدد در مودهای M یا S بعد از bulb می آید و نشاندهنده همزمانی سرعت شاتر شما با فلاش است.
فکر میکنم این عدد می گوید که سرعت شاتر دوربین شما و همزمانی آن با فلاش برای این عدد تنظیم شده است .
شما در منوی e1 میتونید این عدد رو تنظیم کنید .
بله . این کار برای تثبیت این عدد در دو مود ذکر شده است. و نشاندهنده سرعت سینک فلاش .
در منوی e1 شما میتونید این عدد رو تنظیم کنید .
دو گزینه دیگر هم وجود دارند یکی :
Auto FP 1/320 برای همزمانی با سرعت بالا و بر روی فلاشهایی چون SB-900 و ... و در مودهای P یا A و برای زمانی که سرعت بالا لازم است و سرعت واقعی شاتر بیش از 1/320 ثانیه است .
و دیگری
Auto FB 1/250 که برای همزمانی با سرعت بالا و در مودهای Pیا A و برای زمانی که سرعت واقعی شاتر بیش از 1/250 ثانیه است .
و کلن همزمانی شاتر با سرعت های بالا FP این امکان را می دهد که تا از فلاش در سرعت های بالاتر از سرعت شاتر پشتیبانی شده توسط دوربین استفاده شود و امکان استفاده از دیافراگم های بازتر برای کاهش عمق میدان را فراهم می کند .
مطابق توضیحات دفترچه .
در این دوربین مد Q وجود دارد که میتوان با سروصدای خیلی کمتر نسبت به حالت عادی عکاسی کرد و صدای آینه را به حداقل رساند
از دوستان کسی نمیدانم در دوربین چه پروسه ای طی میشود که صدای آینه به حداقل میرسد؟
جناب کن میفرماید:
In Quiet mode, the shutter release is slightly delayed by flipping up the mirror more slowly, and it doesn't come back down until you remove your finger. This way you can hide the camera under your arm as you let down the mirror.
http://www.kenrockwell.com/nikon/d7000.htm
جنااب شهبازی عزیزم دروود
این سوال برای خود بنده هم مطرح شده بود..دوستان پاسخ دادن که در این پروسه برگشت آینه با سرعت کمتری صورت میگیره...
این هم پاسخ کامل دوستان:http://forum.akkasee.com/f56/t6995.html#post283347
سلام
یه مدته دوربین من عکسی که میگیره رو به صورت ناگهانی پاک میکنه و دیگه نیست!!!
نکته عجیب اینه که وقتی توی ویزور نگاه میکنی ویزور تیره شده
ممنون میشم کمک کنید
وقتی دوربین روشن است ویزور تیره شده؟ وقتی دوربین خاموش باشد ویزور تیره تر از حالت عادی است.
برای پیگیری ایراد فنی از تاپیک زیر استفاده کنید
http://forum.akkasee.com/f119/t10631.html
وقتی چند عکس پشت سرهم میگیرن این ایراد بوجود میاد که با یک شات اضفی دوباره به وضعیت قبل برمیگرده
ممنون از راهنماییتون
سلام خدمت دوستان . اساتید عزیز
یه چند تا سوال داشتم در رابطه با این دوربین اعجوبه
مدت فیلمبرداری این دوربین چقدره؟یعنی اگر بنده یه گریپ با دو تا باتری(جمعا سه تا)روی این بدنه بذارم + دو تا مموری لکسر 128 گیگابایت 400X،چقدر میتونم فیلمبرداری کنم با رزولوشن اچ دی و نه فول اچ دی.
و اینکه لنز سیگما 70-200 اف 2.8 روی این دوربین چطور جواب میده؟چون اگر بخوام برندم نیکون باشه مایل به خرید 70-200 خود نیکون نیستم
درود
مدت فیلم برداری در حالت فول HD این دوربین 20 دقیقه هست ، و بکار گیری گریپ نقشی در مدت اون نداره ، اضافه کردن مموری بیشتر هم همینطور.
بعد از گرفتن 20 دقیقه فیلم برداری متوقف میشه ، و البته شما میتونید دوباره شروع کنید ، اما این کار اصلا توصیه نمیشه ، در حین فیلم برداری تمام مدت سنسور در حال کار کردن هست ، همین طور LCD روشن هست این باعث داغ شدن دوربین میشه ، دوستان تا سه مرتبه پشت هم با دوربین فیلم گرفته اند 60 دقیقه پشت سر هم اما دفعه آخر دوربین داغ کرده با نمایش اخطار ، خاموش شده است. این کار اصلا توصیه نمیشود اصولا اگر فیلم برداری خیلی برای شما اهمیت دارد ، یک دوربین فیلم برداری تهیه کنید .
ضمنا اگر روی هر دوربینی از جمله همین D7000 فیلم برداری بعد از چند ثانبه قطع شد ، این مربوط به بکار گیری مموری با سرعت نامناسب است ، که دارای سرعت write مناسب با فول HD نیست ، اگر از مموری های توصیه شده استفاده شود چنین اتفاقی نمیافتد و ارتباطی با فریمور دوربین ندارد.
برای لنز سیگما و تفاوتهای آن با دیگر لنزها هم در بخش مربوطه بحث رو دنبال بفرمایید
موفق باشید
نه این دوربین و نه هیچ دوربین عکاسی دیگری برای فیلمبرداری های طولانی مدت مناسب نیستند . فرقی نمیکنه از کدام مارک و برند .
همانطور که جناب انوش گفتند ، فیلمبرداری های طولانی بدون وقفه و مداوم ، چه در این دوربین و چه هر دوربین عکاسی دیگری ، باعث داغ شدن سنسور و در مدت زمانی نه چندان بلند باعث افزایش پیکسل های سوخته خواهد شد .
اگر قصد کار حرفه ای تصویربرداری دارید ، بهترین گزینه ، دوربین تصویربرداری است .
ممنون از همه عزیزان.پس انشاءالله یه دی 7000 میخرم و با راهنمایی فروشنده محترم (!!!) یه دوربین فیلمبرداری مناسب.
سلام.
من دو تا سئوال داشتم اول اینکه توی این دوربین چجوری میشه شدت نور فلاش رو کم و زیاد کرد مثل کنون. و بعدی اینکه توی مد COLOR SPACE باید ADOBE RGB یا SRGB رو انتخاب کنیم؟ ممنون.
ممنون از همه دوستان که جواب دادن. من این مقاله هایی که فرمودید رو پیدا نکردم مقدور هست آدرس دقیق تر بدین؟ممنون
درود
لینگ مقالات در مورد فضاهای رنگی
موفق باشید
در مد لایو ویو با این دوربین سرعت شاتر زیر 1/30 نمیرود! از آنجایی که میتوان نورسنجی را در لایوویو دید و نور زیاد برای سنسور ضرر دارد این سیستم در لایو ویو این دوربین تعبیه شده است ( فکر میکنم )
آیا راهی دارد که سرعت شاتر را در لایوویو کمتر از این مقدار کرد؟
سلام سعيد جان
فريم وار به ترتيب زير است
١.٠٢
١.٠٣
١.٠٠٦
وقتي بدون لايو ويو سرعت شاتر را زير ١/٣٠ ميبرم و لايوويو را فعال ميكنم سرعت شاتر به يكباره ١/٣٠ ميشود و اصلا نميشود در لايوويو از سرعت آهسته تري استفاده كرد!
سعيد جا مطمئن هستي؟ الان امكان تست كرد را داري؟
فريم وار شما كدام نسخه است؟
[QUOTE=shahbazi;309518]سلام سعيد جان
فريم وار به ترتيب زير است
١.٠٢
١.٠٣
١.٠٠٦
فکر نمیکنم فرمور نسخه 1.006 باشد همان 1.002 است. مطمئنید اشتباه نکردید
آقا مشکل حل شد ، با دیدن لینک زیر متوجه شدم که وقتی تنظیمات فیلم برداری روی منوال باشد سرعت شاتر در لایوویو زیر 1/30 نمیرود منوال را آف کردم و مشکل حل شد!
D7K: Live view / Time exposure slower than 1/30 not possible?: Nikon Consumer DX SLR (D40-D90, D3000-D7000) Talk Forum: Digital Photography Review
سعید جان متشکرم
بله الان دوباره چک کردم همان 1.006 است.نقل قول:
فکر نمیکنم فرمور نسخه 1.006 باشد همان 1.002 است. مطمئنید اشتباه نکردید
نکته عجیب اینه که من آخرین آپدیت رو دانلود کردم و بعد از اینکه از حالت فشرده خارج کردم و نصب کردم . همون فایل نیکون در دسکتاپ قرار میگیره و حتی فایل لایسنس هم هست ، اما فایل اصلی که باید داخل رم کپی بشه ، نیست !!
هر بار هم تکرار می کنم ، باز فایل اصلی نیست !
برنامه ویروس کش رو غیر فعال کنید و دوباره دانلود کنید
قبلاً در رابطه دینامیک رنج D90 تستی انجام داده بودم که در تاپیک D90 موجود است و الان با D7000 یک آزمایش انجام دادم که شدیداً متعجب شدم !
دوربین روی سه پایه کار گذاشته شد و در شب از کوه عکس گرفتم طوری که تقریباً روی کوه چیزی مشاهده نمیشود سپس در ACR نور را بازگردانی کردم نتیجه عالی و وحشتناک بود...!
عکس اصلی:
http://macrograph.persiangig.com/oth...e/7000%20a.jpg
عکس بازیافت شده:
http://macrograph.persiangig.com/oth...e/7000%20b.jpg
اینجا خلاصه میشه مطلب نوشت یا نه؟ هرچی نوشتیم که پاک شد!!
من هم چنین مشکلی نداشتم .