چند راه مختلف دارید. استفاده از برنامه هایی مثل ACDsee ،Adobe Bridge، Lightroom، یا نرم افزاری که در سی دی خود دوربین هست. دانلود Codec دوربین مربوطه از سایت مایکرو سافت و دیدن عکس ها با ویوور خود ویندوز.
Printable View
من از Zoner Photo Studio 14 استفاده میکنم که قسمت اختصاصی برای عکس های RAW داره که مدتی پیش برای دانلود تو قسمت نرم افزار های همین فروم گذاشتمش هم برای دیدن با سرعت زیاد خوبه هم یک ویرایشگر حرفه ای هست
فایل پیوست 19908
درود
از وقتی که برنامه مفید و کارا و سبک Zoner Photo Studio برای دیدن عکس ها هست دیگه acdsee چرا
از وقتی دوستان در تاپیک مربوطه این برنامه رو معرفی کردند برای همیشه از دست acdsee راحت شدم.
موفق باشید
انوش
درود
من از همان قدیم ورژن 2 و 3.1 .... از acdsee استفاده میکردم تا نزدیک به 2 سال پیش، اما زمانی که عکس هایی با فرمت NEF را میخاستم باز کنم اجبارا بالاترین ورژن آن لازم بود و آنرا دانلود کردم اما دیگر سرعت باز کردن و اجرا شدن ورژن های سبک قبلی را نداشت تا اینکه در یکی از تاپیک ها فکر کنم نامش بهترین برنامه برای مرور عکسها بود ( الان هر چی گشتم پیدا نشد ) دوستان در اون زمان Zoner Photo Studio12 رو معرفی کرده بودند که در عین آنکه همه کارهایی را که میخاستم انجام میداد همانطور که گفته شده بود بسیار سریع تر هم اجرا میشد و اگزیف عکس را هم زیر آن نشان میدادو از آن زمان تاکنون من از Zoner Photo Studio استفاده میکنم.
موفق باشید
انوش
ممنونم از محبت دوستان
بنده همون Zoner Photo Studio رو دانلود كردم خيلي سرعت خوبي داره نسبت به برنامه هايي كه قبلا استفاده ميكردم.
باز هم تشكر ميكنم.
ممنونم خالو جان.نقل قول:
محبی جان. ACDsee که از اول پیدایش سرعتش پائین بود و هرچی ورژن جدیدتر اومد هم بدتر شد. به نظر من کلا بیخیالش شو. من که codec فایل های .nef رو برای ویندوز گرفتم و از خود ویندوز استفاده می کنم. خدائیش هم راضیم. برای مدیریت فایل ها هم از لایت روم استفاده می کنم.
من چون با دي 90 خودم و acdsee مشكلي نداشتم از وقتي d7000 رو خريدم كمي به مورد برخوردم.
دنبال برنامه ايي بودم كه بشه به راحتي عكسها رو ديد كه با راهنمايي شما و دوستان مشكلم حل شد.
كلا با نظر شما موافقم كه سرعت پائيني داره
با سلام
بنده حدود 70 صفحه از این فروم را مطالعه کردم
بسیاری از فروم های خارجی را هم مطالعه کرم و الان دیگه مطمئم هستم که دوربین بنده D7000 دارای مشکل بک فوکوس دارد.
من ندیدم کسی جواب این سئوال را درست داده باشه
سئوال من طریقه حله این مشکل است نه اینکه آیا مشکل بک فوکوس وجود داره یا خیر!
ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند
با تشکر
با سه لنز مختلف و 3 دوربین مختلفه D7000 امتحان کردم همین مشکل وجود داشته!
منظوره شما همون fine tune است؟
اگر همین منظورتونه میشه یه توضیح کوچیک راجبش بدین؟
ممنون
بله فکر کنم همین گزینه است. من خودم که دی 7000 ندارم. یا باید سرچ کنید یا منتظر جواب دوستان باشید.
اما در این منو می توانید به تعداد فکر کنم 10 لنز محتلف تنظیماتی را انجام دهید که مثلا فلان لنز وقتی در نقطه ای فوکوس می کنه، دوربین فوکوس را X% نسبت به فوکال و فاصله فوکوس و غیره جابجا در نظر بگیرد، در واقع برای لنزهای محتلف از نوع کالیبره شود.
با سلام دوست عزیز منم دوربین ی7000 دارم و با لنزهای متعدد دوربین را تست کردم. مشکل بک فوکوس را اگر مطمئنید که از بدنه است میتوانید در انتهای منوی ست آپ fine tunning را انتخاب و گزینه default را که مربوط به تنظیم فوکوس بدنه است تنظیم نمایید. البته یک راه دیگر هم از طریق تنظیم محورهای فوکوس در بدنه دوربین هست که اگر دوربین را تازه خریدید یا وارد نیستید بهتره بدید تعمیرکار اینکارو انحام بده.
در رابطه با لنز راهنمای شرکت نیکون می گوید اگر لنز بک فوکوس دارد تنظیم فوکوس را به سمت مثبت و اگر فران فوکوس دارد به سمت منفی ببرید(در مورد دوربین D700).
در عمل در دی 7000 که امتحان میکنم بنظر می رسد برای تنظیم بک فوکوس باید fine tunning را به سمت منفی بکشیم. من لنز سیگمای خودم را که بک فوکوس شدید دارد با کشیدن به سمت -20 تنظیم می کنم و هر گاه که به سمت مثبت تنظیم می کنم بک فوکوس شدیدتر میشود.
به طور خلاصه اگر بدنه بک فوکوس دارد با گزینه default , و اگر لنز بک فوکوس دارد با گزینه saved value آن را تنظیم می کنیم. در رابطه با بک فوکوس لنز باید saved value را به سمت منفی بکشیم. اما در رابطه با بدنه مطمئن نیستم به کدام سمت باید تنظیم شود.
با سلام خدمت همه دوستان من یک d7000 با لنز 18-200 دارم
یک مشکلی با فوکوسش دارم که نمی دونم میشه بهش بک فوکوس گفت یا نه:::angry:::
در حالت auto focus و live view هیچ مشکلی نیست و دوربین درست کار میکنه ولی در حالت 3D و در حالتی که فوکوس به صورت یک نقطه ای یا 5 نقطه ای یا 9 نقطه ای است در سیستم فوکوس مشکلی پیش میاد که در ادامه میگم
مشکل از این قرار که که در 200mm نقطه فوکوس تصویر 3cm عقب تر از نقطه فوکوس دوربین هست و وقتی به سمت 18mm حرکت می کنم این نقطه بک فوکوس عقب تر میره تا جایی که در 18mm نقطه فوکوس 50cm عقب تر میره و هیچ کار از دست fine tune بر نمیاد
برای حل این مشکل چه باید کرد
.
.
لطفا دوستان دیگه هم این را چک کنند
سلام دوستان
من سال هاست به عنوان Viewer و Browser از برنامه Faststone Image Viewer استفاده می کنم
سرعت در حد لامبورگینی :D
و به صورت Native تمام فایل های RAW رو نشون میده...از جمله NEF نیکون D7000
در حالت Fullscreen اگه موس رو به چپ، راست، بالا و پایین ببرین بقیه امکانات اون رو میبینن
EXIF رو هم به صورت کامل نشون میده (موس به سمت راست صفحه نمایش)
امکان یک سری تنظیمات رو هم در حد ابتدایی فراهم می کنه (موس به سمت چپ صفحه نمایش)
یه برنامه Free و کم حجم
امتحان کنین
کد:
http://faststone.org/FSViewerDownload.htm
با سلام.
دوستان در مورد نقاط فوكوس در دي 7000 وقتي اون رو روي تك نقطه ايي قرار ميديم آيا امكان انتخاب نقطه فوكوس رو هم داريم يا خير ؟
مثلا در دي 90 ميشد نقطه وسط رو به راست يا چپ برد و بعد از انتخاب اون رو قفل كرد
آيا اين امكان در دي 7000 هم هستش ؟
سلام
یکی از مزایای انتخاب فکوس نقطه ای همین است که یتوان نقطه ی فکوس شده رو با توجه به موقعیت تغییر داد
شما وقتی فکوس تنقطه ای رو نتخاب منمایید ، با فلش های چپ و راست و بالا و پایین ، میتوانید نقطه ی فکوس رو تغییر بدهید
.................................................. .................................................. ..............................................
پی نوشت : ببخشید ، مثل اینکه خط رو خط شد
بله از دوستانی که این دوربین را دارند این مسله را چک کنند
سلام دوستان
ماهیت سیستم Contrast Detect Autofocus یعنی اونی که در Live View استفاده می کنین با سیستم Phase Detect که همون فوکوس عادیه کاملا فرق داره
ار نظر تئوری همیشه Live View دقیق تره....همیشه
در لایو ویو سیستم فوکوس داره واقعیت تصویری رو که روی سنسور project میشه رو ارزیابی می کنه...و با سعی و خطا بالاترین کنتراست رو ست می کنه
اما در phase Detect فاصله ها تخمین زده میشه و سیستم اتوفوکوس می دونه برای اینکه فوکوس رو برای مثال از بینهایت به 3 متری باید چه میزان ولتاژ به موتور داخل بدنه و یا به موتو داخل لنز اعمال کنه
طییعتاً این داده ها و برای لنزهای مختلف فرق می کنه
خیلی وقت ها Firmware هایی که برای دوربین ها عرضه میشه علاوه بر یک سری آپدت داده های مربوط به لنزهای جدید رو هم شامل میشه
حتی اینکه لنز قبل از شروع به فوکوس در کجا بوده، در MFD بوده یا در بینهایت روی دقت سیستم اثر میگذاره...همه این ها تولورانس هایی هست که تا حدی از اون ها در حدود قابل قبول سازنده ها قرار داره....
....
اما اینکه سیستم فوکوس عقب تر رو میبینه....این همون Back Focus معروفه!!!
راجع به D7000 هم این صحبت زیاده
کافیه یه سرچ بکنبن
خیلی ها در فوروم هایی مثل Dpreview به این نتیجه رسیدن که برخی نورها مثل تنگستن باعث خطای سیستم فوکوس D7000 میشه
خیلی ها اعتقاد دارن اصولاً D7000 ها back focus میکنن
این صحبت ها راجع به همه دوربین ها هم هست البته
با افزایش مگاپیکسل دوربین ها مسئله های مرتبط با Front و Back Focus بیشتر داره خودش رو نشون داده
اینکه بادی دقیقاً با لنزهای مختلف match بشه مسئله مهمیه
به نظرم بهترین راه اینه که لنزهاتون رو Fine Tune بکنین که این آپشن در D7000 در دسترسه
یک سری روش های استاندارد و تعریف شده برای این کار وجود داره
اکثر لنزهایی که من دارم با یه Value منفی (منم Back focus داشتم - یعنی دوربین عقب تر رو میدید!) در Fine tune مشکلشون حل شد و دیگه back focus یی در کار نیست
برای مثال از همه فجیع تر 35 f/1.8G بود...الان با منفی 12 اون هم مشکلی نداره...
موفق باشین
با تشکر از پاسخ شما January 2007 عزیز
ولی من وقتی دوربین رو روی حالت فوکوس نقطه ای قرار میدم این مشکل پیش میاد و مشکل به این صورت که در 18mm خیلی زیاد هست و در 200mm کمتر (با لنز 18~200 nikor)
این چه معنی میتونه داشته باشه
میزان خطای سیستم فوکوس در لنزهای زوم در فاصله کانونی های مختلف تغییر میکند.
برای همین است که برخی دوربین ها مانند الیمپوس سیستم Fine Tuning بسیار بسیار پیچیده تری نسبت به حتی کنون نیکون دارند
قابلیت کالیبره کردن در فاصله کانونی های مختلف و حتی برای نقاط فوکوس مختلف!!!
آیا شما با لنز دیگری جز 18-200 دوربینتون رو تست کردین؟
کالیبره نبودن می تواند از بدنه باشد
یا از لنز
یا هر دو
می توانید تست کنین
- یادتان باشد فاصله سوژه ای که برای تست کردن و Fine Tune انتخاب میکنین حداقل 50 برابر فاصله کانونی باشد
یعنی مثلا اگر بر روی 50 میلیمتر تست می کنین سوژه حداقل 2.5 متر دور تر باشد
سوژه باید Flat باشد
می توانید از یک Resolution Chart استفاده کنید از آدرس زیر فایل PDF رو دانلود کنین و با یک پرینتر لیزری پرینت بگیرین...
اون رو رو یک مقوا یا یک کتاب بچسبانیدکد:
http://www.graphics.cornell.edu/~westin/misc/res-chart.html
- دوربینتون رو روی سه پایه قرار بدین
- از تایمر استفاده کنین ....
- ترجیحاً روی Manual Mode عکاسی کنین که تفاوتی در اکسپوژر ها نباشد
- می توانید میزان AF fine Tune رو به ترتیب روی -20، -15، -10، -5، 0، +5، +10، +15 و +20 قرار دهید و خروجی ها رو مقایسه کنید
-بین هر نمونه به صورت دستی فوکوس رو در بینهایت قرار بدین
-به عنوان مرجع می توانید یک نمونه با Live View بگیرین...
-وقتی متوجه شدین که مثلا تصویر منفی 10 شارپتر است می توانید همسایگی آن را هم آزمایش کنید...مثلا -11 و -9
البته روش استانداردتر کالیبراسیون، عکاسی از تست چارتی که به صورت 45 درجه قرار گرفته است
در این نمونه همونطور که می بینید Back و یا Front فوکوس مشاهده نمی شود.
موفق باشین
همونطور که دوستان فرمودند برای ترکیب بادی و لنز های مختلف این اعداد متفاوت است....
این عدم دقت ناشی از تولورانس های تولید است...
بنابراین قطعاً لنز و بادی من با شما متفاوت خواهد بود...
اگر روی Default عدد را Save کنین این تصحیح برای تمامی لنزهایی که روی بادی میبندین اعمال خواهد شد
اگر بر روی Saved Value باشد برای آن لنز خاص اعمال می شود که می توانید بر روی List Saved Values شماره ای هم به آن نسبت دهید
بنابراین طبیعتاً اگر به این نتیجه برسین که مشکل عدم دقت سیستم فوکوس از بادی است می توایند بر روی Default عدد مربوطه را Set کنید
اما گر برای لنزهای مختلفتان اعداد متفاوت است که عموماً هم چنین است...آن ها را برای هر لنز جداگانه Save کنین
به این ترتیب هر وقت لنز مربوطه را بر روی بدنه بستین آن عدد اعمال خواهد شد
روش Fine Tune را هم مختصراً در پست قبلی عرض کردم
که دوستان محترم تکمیل یا تصحیح خواهند کرد
سبز باشین
سلام دوستان عزیز
ممنون که به خوبی راهنمایی می کنید،
یه سوال دیگه هم داشتم من توی عکسهام متوجه یه نقطه تاریک شدم که توی عکسهایی که زوم شده اون نقطه بزرگتر و محوتر شده با گزینه Clean image sensor مشکل حل شد اما بعد از یه مدتی دوباره همون نقطه توی همون جای قبلی به وجود آمده. دوباره با همون گزینه رفت اما . . .
فایل پیوست 20240فایل پیوست 20241
فکر می کنید باید بدم جایی برام اساسی تمیزش کنند یا به همین گزینه برای راه انداختن کارم اکتفا کنم؟
شاد باشید و سلامت
سلام دوست عزیز
این لکه ها همون گرد و غبار یا Dust هستش که روی دیاف های بسته محسوس میشن
بسته به سایزشون شاید از f/11 یا حتی f/8 به پایین قابل تشخیص نباشن
زیاد نگرانشون نباشین
حتی اگه سنسورتون اساسی هم تمیز بشه (Wet Cleaning) به زودی سر و کلشون پیدا میشه دوباره
میتونین یه Blower بگیرین و گزینه تمیز کردن سنسور رو از منو انتخاب کنین و با دمیدن هوا روی سنسور البته با احتیاط بخشی از اون ها را از روی سنسور تمیز کنین
ولی انتظار سنسور 100% تمیز رو هیچوقت نداشته باشین
حتی اگه لنز عوض نکنین باز هم لنزهای زوم مثل سیلندر و پیستون هوا و به همراه اون گرد و غبار رو به داخل محفظه دوربین شما پمپ میکنن
موفق باشین
سلام دوستان عزیز ، میخواستم بدونم به جز برنامه ViewNX 2 که همراه دوربین هست برنامه مفید دیگه ای که برای نیکون دی 7000 باشه و تو ایران هم کار کنه میشه به من معرفی کنید ؟
تنظیمات سلف تایمر دی 7000 دقیقا کجای منو هست؟
چجوری میشه کاری کرد که بوقی همراه با زمان باشه ؟مثلا 2 یا 3 ثانیه به عکس گرفتن سرعت بوق زدن بیشتر بشه مثل دوربین های سابق
زمان سلف تایمر را کمتر یا بیشتر کنیم؟و...
درود
فکر میکنم داشتن فایل PDF منوال دوربین مفید باشد
مثلا اگر همین کلمه self Timer رو در آن سرچ کنید
خواهید دید که در صفحه 214 فایل PDF راجب آن
صحبت شده است
بهر روی به Custom Setting Menu بروید و به گزینه C3 وارد شوید که مربوط به تنظیمات سلف تایمر است.
و در D7000 به صورت دیفالت بوق مورد نظردر حالت سلف تایمر شنیده میشود اگر صدای بوق را غیر فعال
نکرده باشید که فکر کنم همان صدای بیپ فوکاس باشد و از Custom Setting Menu گزینه d1 مربوط به
این کار هست.
موفق باشید
انوش
سلام
من گريپ و باطري يدك برا دوربينم گرفتم حالا سؤال برام پيش اومده كه باطري يدك رو توي گريپ بگذارم بعلاوه باطري خود دوربين استفاده كنم يا باطري دوربين رو در بيارم
یکی از دلایل استفاده از گریپ این است که شما شارژ بیشتری همراه خود داشته باشید و بتوانید از دو باتری استفاده کنید پس از هر دو باتری در گریپ خود استفاده کنید.نقل قول:
سلام
من گريپ و باطري يدك برا دوربينم گرفتم حالا سؤال برام پيش اومده كه باطري يدك رو توي گريپ بگذارم بعلاوه باطري خود دوربين استفاده كنم يا باطري دوربين رو در بيارم
باطری گریپ دوربین d7000 فقط یک باطری میخوره . باطری دیگر را باید در خود بادی بزنید. و همزمان می توانید از هر دو باتری استفاده کنید . این بستگی به خود شما دارد که ترجیح بدهید که به دلیل نیاز بیشتر به باطری هر دو رو استفاده کنید یا نه ؟ اما دو نکته :
1- باطری گریپ علاوه بر این ، برای افزایش ارگونومی دوربین نیز به کار برده می شود و به خصوص هنگام کادربندی عمودی و استفاده از دکمه شاتر دوم .
2- باز و بسته کردن مداوم باتری گریپ کاری است که قدری به حوصله نیاز دارد و برای دراز مدت میتواند در صورتیکه با بی حوصلگی و یا با سرعت و سرسری انجام شود ، باعث ایجاد مشکلاتی در سوکت های اتصال و پیچ باز و بسته کردن و شل شدن آن گردد . بنابراین پیشنهاد شخصی من این است که از باتری یدک خود هنگام استفاده کنید که باتری داخل گریپ تخلیه شده و آن را در همان گریپ تعویض کنید . این عمل بیشتر از چند ثانیه زمان نمی برد و وقفه زیادی در عکاسی شما ایجاد نمی شود .
با این حال نحوه و نوع استفاده شما از آن اختیاری است .
دوست عزیز شاید اون نقاط داخل تصویر مربوط به گرد و غبار داخل لنز باشه نه روی سنسور !
دوستان داینامیک رنج D7000 از 5D MkII بالاتر هست تا اونجا که تحقیق کردم و تازگی ها فهمیدم . درسته ؟
برای اطلاعات بیشتر به سایت DxOMark - DxOMark by DxO Labs مراجعه کنید سایت بسیار جالب و دیدنی است.نقل قول:
دوستان داینامیک رنج D7000 از 5D MkII بالاتر هست تا اونجا که تحقیق کردم و تازگی ها فهمیدم . درسته ؟
یه کم سخته بشه قضاوت کرد و با قطعیت گفت چون این دو دوربین در دو رده متفاوت هستند اما در مقایسات سرانگشتی بله
نقل قول:
ممنون. والا Snapsort یه ذره توی توهمه اکثرا :دی بیشتر این مطلب نظرم رو جلب کرد
5D Mark II vs Nikon D7000 shadow noise (DR) test: Nikon D90 - D40 / D7000 - D3000 Forum: Digital Photography Review
چند وقت پیش در پستی کاربری تلویحا نوشت که دیاف بهینه(sweet spot) لنزها در نیکون D7000 با دوربین های دیگر متفاوت است. البته دلایلی هم ذکر کرده بود مبنی بر متفاوت بودن بعضی ویژگیهای سنسور d7000(رزلوشن دوربين و چگالي بالاي فتوديودهاي سنسور و محدوده COC). بنده از آن موقع تا کنون همچنان مردد هستم آیا برای کار با D7000 باید دیاف بهینه دیگری را انتخاب کرد یا خیر؟
جستجوهای اینترنتی ام تا کنون نتیجه قانع کننده ای در بر نداشته امیدوارم دوستانی که در این زمینه ایده ای دارند یا اطلاعاتی دارند مساعدت کنند.
درود
با استفاده از یک تبدیل ظاهرا امکان مانیتورینگ صدا در هنگام فیلم برداری و اتصال هدفون به D7000 میسر شده است
http://nikonrumors.com/wp-content/up...3%A9o-mono.jpg
اطلاعات بیشتر
موفق باشید
انوش
دوستان کمــــــــــک...
امروز مشغول عکاسی بودم که روی کنترل پنل بالای دوربین نوشته ارور کارت حافظه ظاهر شد و با خارج کردن و دوباره جا زدن مموری و باطری مشکل موقتا حل شد تا اینکه چند باری این موضوع تکرار شد. البته قبلا هم این مشکل پیش اومده بود و من اونو به کارت حافظه ربط داده بودم و لی خوب ایندفعه فرق داشت...
بعد از رسیدن به خونه و زدن کارت حافظه به کامپیوتر جهت انتقال اطلاعات با یک مموری تقریبا پر ولی بدون هیچ فایلی مواجه شدم. هم ویندوز هم مک... در ویندوز فولدر را پیدا میکرد ولی فایلی نداشت...
کارت رو به داخل دوربین جا زده و از سیم یو اس بی جهت اتصال به کامپیوتر استفاده کردم که با این روش تقریبا 30 درصد عکسام رو نشون داد.
تا اینجا نظرم روی کارت بود ولی وقتی یه سرچ توی نت زدم دیدم مشکل کاملا رایج هست و فقط فرق من با بقیه اینه که اونا به نیکون ارجاع میدادن و نیکون هم یه دونه نو بهشون میداده ولی اینجا فک نکنم...
کارت حافظه ترنسند 16 گیگ کلاس 10 اصل هست.
علی ای حال گفتم ببینم از دوستان کسی راه حلی داره؟ آیا واقعا دوربین خرابه و این مشکل رایج دی 7000 هست؟ البته دوربین گارانتی نورنگار هست، حالا فایلام رو چه جوری برگردونم (برای مورد آخر میدونم تاپیک داریم ولی گفتم شاید دوستان تجربه خاصی در مورد این اشکال خاص داشته باشن).
درود
خیر به هیچ وجه!
چنین موردی در نه برای خودم (در زمانی که D7000 داشتم ) و نه 3 مورد دیگر از نزدیکان که D7000 دارند و با مموری هایی با مارک های پاتریوت و کینگ مکس و انتگرال هم اکنون در حال استفاده هم هستند تا کنون دیده نشده،
اما پیش امده که این مشکل برای مموریها پیش بیاد (با دوربین های دیگر که ربطی به نوع دوربین ندارد )
اگر عکسهایی که گرفتید خیلی حیاتی است سعی در بازیابی عکسها داشته باشید
روی دوربین هم یک مموری دیگر فعلا استفاده کنید برای تست
کلا هم اگر آن مموری دوباره بکار افتاد برای تکرار نشدن چنین
تجربه ای از آن استفاده نکنید.
موفق باشید
انوش
انوش عزیز عرض ارادت
ممنونم از جوابتون
والا توی نت این مشکل زیاد بود و همه از دوربین. تا جایی که مموری های سازگار با این دوربین از طرف نیکون هم خیلی محدود اعلام شدن:
Approved Memory Cards - D7000
فعلا برم ببینم میتونم مموری رو تست کنم ببینم اشکال از کجاست.
من هم از دو مدل مموري به طور همزمان استفاده ميكنم
اول از توشيبا كلاس 10 كه تو ليست شما موجود بود و خوشبختانه تا حالا هيچ مشكلي حين عكاسي يا فيلمبرداري نبوده (حتي يكبار تو مراسم نظامي كه نياز بود از رژه و مانورها عكاسي بشه و سرعت خيلي زيادي براي ثبت تصاوير نياز بود هم به خوبي پاسخگوي نيازم بود)
مموري دوم كه براي Backup يا بعضا Overflow استفاده ميكنم و حتي چندين بار به تنهايي مورد استفاده قرار گرفته مموري ADATA بوده كه تو ليست شما نبود و از نظر اسم و رسم هم در رده پايين تري قرار داره بازهم بدون هيچ مشكلي انجام وظيفه كرده.
بهترين كار تست مموري تون با يه دوربين ديگه و تست دوربينتون با يه مموري ديگه است.
يه موضوع ساده هم بهتره اول از غير ويروسي بودن سيستم اتون اطمينان حاصل كنيد. به هر حال ...
با عرض سلام
من san disck استفاده میکنم.به همچین موردی بر نخوردم.یه مموری تقلبی Toshiba هم دارم با اونم به همچین مشکلی بر نخوردم.
یه بار کامپیوترم همچین ویروسی داشت و با NOD 32 و AVG شناسایی نشد و مجبور به پاک کردن هارد شدم.البته میتونستم بیشتر وقت بذارم ولی چون back up داشتم بیخیال شدم.به نظرم احتمال ویروسی بودن بیشتره.
سلام ، راستش درمورد ایراد داشتن دوربین من تجربه ای ندارم ولی در مورد ناپدید شدن فایلها حافظه منم همچین مشکلی داشت که با دانلود برنامه (usb show)ونصب اون مشکلم حل شد.
وهمه فایلها پیداشدن. نرم افزار هم بسیار ساده هست، کافیه بعدازواردشدن به برنامه کارت حافظه رو برای بازیابی از منوانتخاب کنیدو۱ دقیقه بعد همه چیزمرتبه.
از همه دوستان که تجربیات مفید خودشون رو فرمودن ممنونم
مشکل از ویروس نبود چون هم مک هم لینوکس استفاده کردم.
مموری خراب شده است.
اینکه تا چه حد دوربین در این خرایی نقش داشته هنوز برای من روشن نیست.
کالبدشکافی نیکون D7000:
صرفاً جهت اطلاع (کاملا عربی شد!):
4 روز عکاسی در دمای 8 تا 12 درجه؛ تعداد عکس 1000 ؛ شاید 50 تا با فلاش پاپ آپ؛ با یک بار شارژ.
هنوز هم باتری 10% شارژ دارد.
دوستان شنیدم که دینامیک رنج d7000 از d700 بیشتر است .
درست شنیدید. داینامیک رنج دی7000 و ایضا دی 5100 حتی از 5d mark 2 هم بیشتره!!!!
اینم منبع:DxOMark - Camera Sensor Ratings
من در عکاسی با نیکون دی 7000 یه مشکل دارم که توی عکس پیوست مشخصه، از کجا بدونم بخاطر دوربینه یا لنز؟
اگه دوربینه چه کنم؟ اگه لنز بود چه کنم؟
ممنون
فایل پیوست 26175
دوست عزیز مشکلی که مطرح کردین چیز خیلی خاصی نیست و مربوط به کثیف شدن سنسور دوربین هستش که ذرات گردوغبار روی سنسور نشستن و هر چقدر هم دبافراگم بسته تر باشه بیشتر نمود پیدا میکنه
اگه تهران هستین میتونین به تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه کنید تا به صورت رایگان و در کمتر از 5 دقیقه براتون تمیز کنن
سلام دوستان
امروز نيكون اعلام كرده كه در باتري دوربينهايي كه بعد از 29 فوريه 2012 فروخته بعضي از استانداردهاي نيكون رعايت نشده و احتمال داغ شدن بيش از حد و دفرمه شدن بدنه وجود داره، البته اين مورد براي D7000 و D800 و 1V1 اعلام شده و گفته شده كه تا بحال موردي گزارش نشده ولي براي اطمينان تصميم گرفتن كه باتريها را عوض كنند.
طبق عكس و توضيحات زير باتريهاتون رو چك كنيد و در صورتي كه شامل اين طرح ميشديد با توجه به اينكه نميتونيد مستقيم براي نيكون بفرستيد، با نمايندگي كه دوربينتان را گارانتي كرده تماس بگيريد.
در قسمت پشت باتري شماره شناسايي باتريتون را پيدا كنيد
فایل پیوست 26192
نهمين كاراكتر اين شماره را از سمت چپ پيدا كنيد
فایل پیوست 26193
در صورتي كه اين كاراكتر E يا F بود حتمن اقدام به تعويض كنيد
منبع
موفق باشيد
پ.ن.
با توجه به اينكه دوربينها و باتريهاي توليد شده بعد از اين تاريخ اعلام شده، احتمالن هنوز تو بازار ايران نيومده و تو گمركها و انبارها معطله، بهتره به دوستانتون هم توصيه كنيد كه موقع خريد دوربين و يا باتري EN-EL15 جديد، حتمن حواسشون به اين موضوع باشه
فایل پیوست 26413
سلام
تصوير بالا مربوط به محفظه زير آب (housing)مخصوص D7000كه تا عمق 100متري جواب ميده البته به قيمت 3100دلار ناقابل.:::whistling:::
منبع:
Nauticam NA-D7000 Takes the Nikon D7000 Underwater
مرسی مهدی جان.نقل قول:
تصوير بالا مربوط به محفظه زير آب (housing)مخصوص D7000كه تا عمق 100متري جواب ميده البته به قيمت 3100دلار ناقابل.
خبر خوبی برای یکی از دوستان بود. که عکاس و تصویر بردار زیر آب هستند. و به دلیل اینکه کاور واسه دی 7000 گیرش نمی اومد هنوز دوربین نخریده.
و با همون دی70 کار میکنه.
وارد بازار هم شده یا فقط تبلیغاتش اومده ؟
سلام جناب محبي
اين كاور وارد بازار شده اين هم عكس واطلاعات بيشتر:
فایل پیوست 26424
فایل پیوست 26425
فایل پیوست 26426
فایل پیوست 26427
فایل پیوست 26428
Standard Features
Patented Locking Port Release Lever
Sensitive Two Stage Shutter Release Lever
Handle Brackets with Lanyard Loops
Optical Strobe Connectors
Rubberized Ergonomic Grips
Customizable Accessory Port (allowing use of optional Nikonos, S6, or Ikelite Strobe Connectors, Hydrophone, HDMI Video Out, or Remote Control Connectors)
Embossed Control Function Labels
Quick Release Camera Mounting Shoe
Lens Release Button
Four Strobe & Accessory Base Mounting Locations
Complete Access to All Key Camera Controls
.66x Optical Pickup Finder (Enhanced 180 deg Viewfinder with External Diopter Adjustment Optional)
منبع:
http://www.nauticamusa.com/nusa/?currentPage=3
سلام
در مورد استفاده از Picture Control های دیگر روی d7000 در فروم چیزی پیدا نکردم
بنابراین فکر میکنم تکراری نباشه
فایل ضمیمه حاوی حدود 20 نوع Picture Control می باشد و اما طریقه استفاده:
1- فایل رو اکسترکت نموده و فولدر بدست آمده رو روی مموری دوربین کپی نمایید
2- برای استفاده در ViewNX از منوی Lunch Utility فایلها را Import نموده و در این نرم افزار هرکدام را که مناسب دیدید استفاده نمایید.
3- برای استفاده در دوربین از منوی مربوطه فایلها را لود نمایید.
امیدوارم مفید واقع بشه
قیمت باتری دی 7000 چنده؟قیمت گریپش چنده؟
تو گریپش دو تا باتری سوار میشه؟ و سوکت های میره بجای باتری ای که قبلا تو دوربین سوار میشه؟
یک باتری تو خود دوربین قرار میگیره و یک باتری هم در گریپ
گریپ به اتصال زیر دوربین متصل مشیه
فایل پیوست 26476
قیمت ندارم D;