FD master
بسیار خوب... مگه من غیر از این گفتم!؟
عرض کردم که DSLR ها دو نوع هستند یا فول فریم هستند یا کراپ دار، فول فریم که معلومه چه اندازه ای باید باشه، کراپ دار ها رو هم شرکت ها برای خودشون استاندارد هایی تعریف کردن که اختلافشون تو برند های مختلف اندکه و خیلی تو خروجی به چشم نمیاد:
ویرایش: فکر کنم این بحث من و شما داره آفتاپیک میشه... (توضیحات مفید و کاملی صفحه قبل دوستان ارائه کردن)کلا ۲ تا سایز تعریف کردن (برای DSLRها): یکی فول فریم که سنسورش به اندازه دوربین ۱۳۵ فیلمیه، یکی هم کراپ داره که سایزش برای هر برندی یه چیز تقریبا ثابته و اون اختلاف جزئی بین برند ها هم خیلی تو خروجی تاثیر نداره.
برای canon اینطور نیست دیگه، 1.3X و 1.6X که دیگه نمیتونیم بگیم تقریبا ثابتهبرای هر برندی یه چیز تقریبا ثابته
ولی اختلاف 1.3X کنون و 2X سیستم 3/4 دیگه جزئی محسوب نمیشه.اون اختلاف جزئی بین برند ها هم خیلی تو خروجی تاثیر نداره.
با تشکر.
FD master
اقا شاهین متشکرم از راهنمایی ارزنده.معذرت میخواهم از بابت استفاده وکاربرد الفاظ غیر حرفه ای.چون من هنوز در ابتدا یراهم وبسیاری از این فرمایشاتی که فرمودید متوجه نشدم شاید خارج از حوصله شما اساتید محترم باشد مثلا مقدارکراپ چگونه میتوان از مشخصات یه روربین فهمید؟با سپاس فراوان.راستی یه سوال قیمت نیکون دی 90 شیراز چنده؟
جسارتا این کلمه به چشم نمیاد رو قبول ندارم.
من با لنز 8 PRO OPTIC روی کراپ 1.6 زاویه 167 و با کراپ 1.5 نیکون زاوبه 180.
البته بنا به ماونت پیشنهادی خود شرکت .
یعنی گاهی این 0.1 اختلاف کراپ فاکتور تاثیر زبادی داره.
نادر مسلمی
خیلی خیلی متشکرم ممنونم
دوست عزیز با توجه به اینکه شما کاربر جدید هستید هنوز اساتید سایت رو بدرستی نمیشناسید. بنده از دانشجویان این سایت هستم و خدمت اساتید سایت درس پس میدم.
تو سایتها وقتی مشخصات یک DSLR رو بررسی میکنید هر مقداری برای Focal length multiplier و یا crop factor ذکر شده باشه ،همان کراپی است که گفته شد. این فاکتور معمولا از بین اعداد 1 1.3 1.5 1.6 1.7 و 2 است که در فاصله کانونی لنز ضرب میشود تا فاصله کانونی واقعی از ترکیب یک لنز و دوربین حاصل شود. بعد که حرفه ای تر شدید از سایز سنسور هم میتونید به کراپ پی ببرید.
مقالات سایت از سوالات اولیه فعلی شما را پاسخ خواهد داد ... تا اطلاعات تخصصی روز . بنده هم تا جایی که بتونم در خدمتم.
ویرایش توسط شاهین اکبری : Thursday 3 February 2011 در ساعت 02:04
FD master
در هر دو دوربین لنز برابر و اپرچر و فاصله برابر باشه، سمت راستی تصویر[Full-Frameهست ؟
اگه با لنزی با فاصله کانونی کمتر روی دوربین کراپ عکس گرفته باشن تا کادر شبیه کادر دوربین فول فریم بشهو گشادگی دیافراگم یکسان بگیریمسمت چپی ]Full-Frame []هست ؟